Spin that record baby

Hallåå! Gud vad jag är på bra humör idag! Vet inte riktigt varför.. Somnade jättesent igår och har sovit bort halva dagen idag, plus att det var spöregn när jag vaknade och huset var helt tomt, mitt rum är ett kaos, det är kaos i mitt huvud, nej hela mitt liv är kaos just nu, och ovanpå det finns det en person jag stör mig fruktansväääärt mycket på just nu (så jäävla genomskinlig är du!) trots att jag inte ens känner människan, men ändå är jag superglad idag:D Weird huh?:P
Händer inte något speciellt idag. Ska nog iväg till systemet om en stund, kanske övningsköra en sväng och sedan är det dansträning 16-19. Efter det blir det tacos-mys och sedan blir det ev after beach, men det är inte hundra än. Jobbar ju imorgon, fast äh.. Sova kan man göra i graven...:P

Igårkväll efter våran dansträning 17-20 så drog jag och Mikaela till Anders musikstudio för att fixa musiken till våran dansshow på Torgfesten på lördag. Det blev jättebra iallafall och det är skönt att ha det klart! Ser fram emot helgen jättemycket, älskar ju att stå på scenen och jag tror det kommer bli två grymma fest-dagar, Torgfesten är väl ungefär de enda två dagarna på året då det kan vara riktigt kul att gå ut i Säffle! Dock kan det bli Hamnfestivalen igen på fredag istället, och fest i Säffle på lördagen bara, efter våran dansuppvisning, men det märks, blir nog kul i vilket fall ;P
Nu måste jag in i duschen!



Get on the floor, baby loose control, just work your body, and let it go

Tighta utan tights

...Hell yeah...;P (Min, Mikaelas och Julias nya slogan som jag så fint kom på i ett mindre nyktert tillstånd...)
Hamnfestivalen igår då. Jobbade på dagen men sedan drog jag, Mikaela och Julia till Karlstad och Fredriks lägenhet a.k.a. "syndens näste", lägenheten där allt händer! Hahaha! Där gjorde vi oss i ordning och hade våran egna lilla förfest.. Sedan begav vi oss ner till hamnen där vi fortsatte att ha kul, träffade roligt folk o.s.v. Efter det, för hamnfestivalområdet stängde vid 12, skulle vi dra vidare till någon krog, men det gick inte så bra! Kollade Nöjes, Arena, Ankan osv men det verkade bara vara halvmkt folk överallt vilket inte gjorde oss så peppade på att betala för att gå in någonstans, särskilt inte när klockan blivit halv 2 (allt stänger 2 i tråkiga Karlstad!), så vi körde på den tråkiga och drog med några hem. Alltså, fick skjuts hem till Säffle med ett gäng som också skulle hem. Satt 7 pers i en megaliten bil, det var rätt trångt..;P Men kvällen hade sina höjdpunkter iallafall! En av de roligaste var när vi satt vid vattnet på en brygga och pratade med några, så kom det ett gäng bredvid oss och skulle gå på en båt som var framför oss, och en av killarna halkar och ramlar i vattnet, hahaha, det såg så jääävla kul ut! Vet att det var synd om honom egentligen, han kunde verkligen inte komma upp, det gick säkert en halvtimme innan de lyckades fiska upp honom, haha.. Men fan vilken syn alltså..:P Och istället för att skrika "hjälp mig nån då!" eller liknande så lät det "ge mig en grogg för faaan då, kan någon ge mig en grogg för helvete, jag vill ha en NU!" Hahaha.. Tror han hade några hundra par ögon på sig under ett bra tag där iallafall ;P Poor guy! Men jag själv var också ganska klantig den kvällen! Finns ju smartare grejer att göra än att sätta sig och kissa bakom ett hus där det är FULLT med brännässlor! Kan inte fatta att jag inte la märke till dom ^^ Förrän efteråt när det sved som ***! Jag är smart jag vet ni... Var även kul att träffa dig såklart. Sötis. :) Sedan var det även någon som det var mindre kul att träffa men det var nog bra att jag fick göra det ändå, behövde det, det känns så mkt lättare nu! Och jag är glad, glad, glad :D

Bjuder på några bilder från igår:


förfest, jag och Julia


igen, några timmar senare...


hahaha träffade på en kille som var på sin svensexa;P


no words needed ;)

Jaja, idag har jag jobbat, i värmen...=S På kvällen åkte jag och Karin ut till Fias stuga där vi tog en lång och härlig promenad och pratade om tusen olika saker. Skönt. Efter det hämtade jag ut mitt H&M paket som innehöll mkt roligt:)
Nu blir det min säng och några Prison Break säsong 2 avsnitt, eftersom jag inte orkade följa den säsongen när den gick på tv... Imorgon är jag ledig, weihoo!
PUSS

Borta bra men hemma bäst?...

...Hell no...:P Vill tillbaka! Kom hem för några timmar sedan och saknar redan Grebbestad! Det är verkligen så jävla underbart där, utan tvekan mitt favoritsommarställe! Finns ingen annan plats i hela världen som får mig att känna samma känsla som jag får varje gång jag kommer till Grebbestad. Det är liksom som en blandning av massa olika saker; nostalgi, lycka, sommar, minnen m.m. m.m. Det är ett väldigt speciellt ställe för mig eftersom jag varit där flera gånger varje sommar ända sedan jag föddes. Massa minnen. <3 Älskar stället! 
Och jag har haft 4 hela uuunderbara dagar där nere med världens bästa väder, har inte varit ETT ENDA moln för solen en enda gång under någon av dagarna. Och havet var jätteskönt:) Har solat o badat massa, spelat minigolf, varit ute på bryggorna på kvällarna, käkat på restaurangerna, ätit massa glass, spelat ännu mer minigolf, gått i affärer, umgåtts massa med familjen och bara haft det sköönt! Och solbrännan är på plats igen...;) Har dock saknat min säng väldigt mycket (jag offrade mig och sov i "kabyssen" som är jättetrångt med en våningssäng som är mkt smalare än 90 liksom;P haha)! Och egen toalett och dusch.. Det är så jobbigt att vakna på morgonen och va jäättekissnödig och behöva gå ner till "huset" med duschar och toaletter det första man gör, fortfarande halvsovande, och köa i hundra år för att det alltid är så mycket folk där på morgonen, man hinner nästan kissa på sig innan något blir ledigt :P Men äh, vad spelar det för roll när allt annat e så lovely :)
Har tagit massa bilder, men kan ju inte lägga upp allt, men jag bjuder på ganska många här iallafall för er som vill se:)


äntligen framme i Grebbestad igen!


en del i våran villavagn


en annan del.. a la 70-talet;P haha.. de där bordet o sofforna går att "göra om" till en 120-säng, vilket behövdes eftersom det var jag, mamma, mormor, morfar o Andreas i vagnen. Första dörren är ett tvättrum och andra ett sovrum.


sedan finns "kabyssen" också, här sov jag.. litet som fan men mysigt ändå :)


förtältet


och så våran lilla uteplats utanför :)


jag vid havet


en av alla underbara frukostar ute i solen


steeeeka


baaada


röd efter första dagen.. hade liksom noll bränna när jag kom dit :P gillar peacemärket åxå som ni ser ;P


fick sånahär märken redan efter en dag, fasen va solen tar myycket mer där nere :)


minigolf


uglyface (vad hände med mina ögonbryn t.ex??!:P) på min favoritrestaurang i Grebbestad: Röde Orm. Numera min favoritrestaurang även av andra anledningar än den goda maten ;)


lite ego bara..


mer ego...


niggah-ass.. både färgen och storleken ;) är insmord i olja om ni undrar varför jag e så blank och äcklig :P


yatzy i solen :)


mer minigolf


så häärligt att gå här och käka jordgubbsglass och gå i mysiga affärer o spana på folk på uteserveringar:P
här var det hur mycket folk som helst varje kväll och skitbra stämning o draaag ;P


vila mellan golf-slagen;P jäättefin o rolig bana e de!


bror redo att hoppa i vattnet

Oj vad många bilder det blev.. Fast jag har maaassa mer kan jag lova..;P Nu är jag iallafall jättetrött och ska duscha och sedan krypa ner i min sköööna säng! Börjar jobba 9 imorgon..=S Sedan blir det Karstad och Hamnfestivalen med Mikaela!
Godnatt!

Grebbestad!


Therese och jag i grebbestad förra sommaren

Dagen har ägnats åt jobb 9-16, dansträning 17-19 och sedan packning/provning av kläder resten av kvällen. Drar nämligen till Grebbestad imorgon! Ska bli så SKÖNT! Åker med familjen och är hemma på torsdag, ev. fredag igen. Ska ju bli fint väder nu så det kommer bli såå härligt!;P Äntligen kanske man kan få tillbaka lite solbränna! Är likblek just nu...=S Usch jag som hade solat som en galning och blivit jättebrun i början av sommaren..=S Efter det har det typ inte varit en enda solvänlig dag någon av de dagar jag varit ledig så färgen försvann snabbt! Riskerat cancer o rynkor i onödan...;P Men nu ska jag fan få tillbaka lite färg!


Grebbestad <3


Här kommer jag bada imorgon!

Jobbar på förmiddagen imorgon innan vi åker så har väl tänkt att sova snart, ska upp tiiidigt imorgon för att innan jobbet hinna fixa allt jag behöver fixa innan vi åker.

Ha en bra vecka allihopa!

PUSS


...



Varje gång jag ser en bild på dig, börjar tänka på dig, råkar komma in på ett av alla sms du skrivit, läser ditt namn någonstans eller på något sätt blir påmind så får jag en klump i magen, det gör ont på riktigt. Vet att jag inte borde bry mig egentligen, men ändå gör jag det. Ibland. Det skulle ju inte bli såhär. Jag försöker verkligen att stänga av, och det går bra, mestadels. Men ibland går det bara inte. Gud, jag vet inte vad det var som fick mig att fastna så. Vet att jag är en väldigt känslig person, men det här är inte likt mig. Inte på så kort tid. Jag känner mig jättedum som är såhär men jag kan inte hjälpa det.

Och trots att jag på sätt och vis håller med om dina argument eller iallafall förstår så förstår jag samtidigt inte alls, hur går det ihop?

Ena stunden var allt jättebra, nästintill perfekt och känslan i magen var bara så himla bra. Jag menar, allt hade ju varit/gått så bra innan, vi hade kul tillsammans och trivdes ihop, nästan för bra hade det känts ibland, på så kort tid. Du kom från ingenstans liksom, det var precis som om det var ödet som gjorde att vi träffades den kvällen, jag menar, hade jag inte glömt kvar min mobil på förfesten hade vi aldrig träffats. Hade jag varit mindre full och faktiskt kommit ihåg i vilket lägenhetshus förfesten var hade vi aldrig träffats. Hade du inte kommit där på just precis den gatan just precis då när jag behövde låna en mobil hade vi aldrig träffats. Jag bara såg någon komma närmare och tänkte direkt, nej nu frågar jag den personen om jag får låna dens mobil. Det kunde varit vem som helst, en ful 40-årig äcklig gubbe eller världens tönt-kille, jag såg ju inte på så långt håll. Men det visade sig vara en jättefin och trevlig och söt kille (sådan tur brukar inte jag ha liksom...) och efter jag tackat för lånet och innan jag skulle gå och möta Isabelle (som bodde där vi förfestade och hade min mobil) så stod vi helt plötsligt och kysste varandra. Efter det bara visste jag att jag ville träffa dig igen, och du ville träffa mig också, och trots att båda två var i en jobbig situation med våra ex så började vi träffas ändå och sedan var jag bara fast. Du var inte som någon annan kille jag träffat förut och jag gillade det. Men det gick för fort på något sätt. Jag började förneka att jag faktiskt tyckte om dig och började leta fel och intalade mig själv att vi inte passade ihop, för jag tyckte det var för tidigt att börja träffa någon ny och jag vågade inte tillåta mig själv till att faktiskt på riktigt börja tycka om någon igen. Men jag kunde inte sluta tänka på dig och jag kunde inte hålla mig från att fortsätta träffa dig heller för det kändes ändå rätt på något sätt. Så vi började träffas mer och mer och hade det jättemysigt och kul ihop i några månader och det kändes som det var påväg att bli något seriöst.

Helt plötsligt ändrades allt innan jag ens han blinka.

Var det så lätt att helt plötsligt bara sudda ut mig ur ditt liv? Glömma allt som varit och inte tänka på vad som kunnat bli? Inte ens vilja försöka? Spendera fyra dagar i rad med mig för att sedan åka iväg o vara borta i 2½ vecka, ringa efter halva tiden och säga att det inte känns som förut och att du inte ser att det kan leda någonstans och att jag är ju trots allt 6 år yngre. Och förresten jag har varit med en annan tjej här borta.
Vet du, jag skiter i om jag hänger ut dig nu, jag är inte alls så snäll som du kanske tror och det behöver jag inte vara heller för det förtjänar inte du!

Jag är arg, märks det? Men mest sårad. Inte för att jag faktiskt hade hunnit få känslor, jo okej, lite det med, men det är liksom mest sättet du gjorde det på som sårar mig för jag trodde bättre om dig. Har pga flera anledningar så himla svårt att lita på folk, men trots det öppnade jag mig för dig och litade på dig för det kändes verkligen som att jag kunde det. Men jag hade tydligen fel. Och det som stör mig mest är att jag aldrig kommer få veta eller aldrig kommer få uppleva något av vad som kunde ha blivit. För det kunde ha blivit något, något bra, det är jag säker på.

Men du ville aldrig ens ge mej en chans....


Bilder på dig fick mig att må så bra förut, jag log nästan varje gång jag tittade på en bild på dig och det pirrade sådär härligt som det gör när man precis verkligen börjat tycka om någon. Känslan jag får nu går inte ens att beskriva.
Känns som det var tusen år sedan vi träffades sist fast det bara var drygt 2½ vecka sedan och det känns som det var tusen år sedan jag fick samtalet, trots att det bara var en vecka sedan. Efter det, ingenting. Inte ens ett enda "Hur mår du?" på sms. Ingenting. Det där du har sagt till mig, allt bra, det kan du inte ha menat, jag måste verkligen bara ha varit en i mängden som du träffade i brist på annat att göra eller som hjälp för att komma över någon annan eller för att känna dig mindre ensam. Någon konstig jävla anledning iallafall och inte för att du tyckte om mig som jag trodde och som du sa, för skulle du verkligen bara göra såhär helt plötsligt då? Nej jag förstår inte, tusen frågor och inga svar, men nu orkar jag inte tänka på dig mer.

Sådär, kära läsare, nu har ni fått ta del av lite dramatik också. Mina tankar, rätt upp och ner. Såhär ärlig har jag aldrig varit i min blogg förut och kommer förmodligen aldrig att vara igen heller, men jag behövde få ur mig det här. Tyck vad ni vill om det, jag bryr mig inte.




I'll let it burn
Words in a dirty paper cup
And I'm gonna turn, cause I've had it with this place for now
I'm gonna find shelter where you can't call me, where you can't grab me

If I got to choose, had the opportunity to switch location or set my mind on whatever I wanted to
I would take it right away from you

You brought me in and you spoke in tongues about what lies within
About your little fire
You brought me in and you didn't even see how my tears ran




Now that it's all said and done
I can't believe you were the one
To build me up and tear me down
Like an old abandoned house
What you said when you left
Just left me cold and out of breath
I fell too far, was in way too deep

Guess I let you get the best of me

Well, I never saw it coming
I should've started running
A long, long time ago
And I never thought I'd doubt you
I'm better off without you
More than you know
I guess it's really over

But when you slammed the front door shut,
A lot of others opened up
So did my eyes so I could see
That you never were the best for me


Tidsfördriv

Bara för att jag har så tråkigt...
Så ta er tid att läsa om ni vill lära känna mig bättre :P



Har du någon tatuering? Inte än, men om en eller två månader, på underarmen, en liten
Civilstatus? Så singel man kan bli
Är du kär i någon? Ja i Björn Gustafsson ^^
Önskar du att du bodde någon annanstans? Haha, i Karlstad just nu och ett år framåt faktiskt, för jag vill flytta men ändå inte för långt bort, och jobba ett år och dansa varje kväll, sedan Sthlm nästa år i ett år om jag kommer in på Danscenter och sen vill jag fan utomlands. Min slutgiltiga stad blir Göteborg. :P
Tänker du på självmord? No comments
Tycker andra att du är attraktiv? Ja det verkar så:P
Vilken parfym använder du? Massa olika, fast just nu mest Paris Hilton - Heiress
Vad är du rädd för? Mörker, spindlar, ensamhet
Gånger du varit kär:
4, tror jag.
Gånger ditt hjärta brustit: Några
Hjärtan brustit på grund av dej: Några
Gånger ditt namn varit med i tidningen: Hmm vet inte, men ganska många.
Vad är du allergisk mot?
Orkar inte räkna upp allt men t.ex. pollen, gräs, björk, jordnötter (kan dö om jag äter det, på riktigt), grillchips, kiwi, ärtor, rå potatis och råa morötter, soja, katter, vissa tvättmedel, vissa kryddor, (som antagligen nån i grillchips t.ex.;P) och sist men inte minst: FALSKA MÄNNISKOR!
Var har du ont? I baksidan av mitt vänstra lår, jävla sträckning! Och i foten eftersom jag och hela datastolen för en stund sedan ramlade bakåt så jag slog mig =S
Favoritserie? Sex And The City, O.C., That 70s Show, So You Think You Can Dance
Är du glad nu?
Kan jag inte påstå
Stockholm är: En stad jag egentligen inte gillar men ändå ska flytta till senare för att dansa OM jag kommer in där jag vill.
Göteborg är: Sverigest, enligt mig, bästa/mysigaste stad där jag vill bo i framtiden.
Ett land jag helst vill besöka: USA
Väntar på: Kärleken...?
Vem såg dig helt naken senast? Var väl A det
Har du funnit livets mening? Har livet någon mening?^^
Varför grät du senast? För jag kände mig sårad
Hur många tv-apparater finns i ditt hus? Fyra
Vilka länder har du varit i? Inte många. Norge, Danmark, Grekland och Frankrike
Röker du? Fan heller! Kan hända någon gång om jag är full.
Längtar du till julen? Jag längtar snarare tillbaka till sommaren som var här i maj/början av juni, vill ha tillbaka den! Jävla regn!
Känner du för att döda någon nu?
Do I look like a killer?
Vad har du i väskan? En jävla massa. Men nästan alltid: mobil, plånbok, flera läppglans, Bricanyl (om ja får svårt att andas pga allergi), sminkväska, hårborste, pass (eftersom mitt ID är spårlöst försvunnet, just ja, var ju det jag skulle fixa...), paraply, nycklar, kamera, spegel, busskort
Antal barn? 3 vill jag ha i framtiden
Vilka communities är du medlem på? Facebook, bilddagboken och efterfesten. Använder nästan bara BD.. och min blogg of course ;P
Vad är du svag för? Mat och godsaker! Haha.. Riktigt bra dansare.. Mysiga, fina, söta guys...?^^
Vilket datum fyller du år? 12 mars
Borde våldtäktsmän avrättas? Alla som inte dansar?
Har du körkort? Snart kanske?
Har du någon gång skottat snö? Kan inte påstå att det hänt många gånger :P Har ju två manliga syskon!
Vem ringde du senast? Hmm.. Jocke, tror jag.
Har du någon gång varit medvetslös? Ja..
Har du hånglat med fler än 50 personer? Det skulle jag tro ja. Eller inte vet jag, vem fan räknar?:P
Har du gjort nåt riktigt dumt? Ja tyvärr
Har du åkt ambulans? Ja
Har du gjort nåt riktigt olagligt? Definiera riktigt olagligt :P
Har du någonsin blivit polisanmäld? Nepp
Har du någonsin slagit ner någon? Nej jag är inte tillräckligt tuff. Men jag gör det ofta i mina drömmar!
Senaste person som sov i din säng? Erhm... Anders..
Senaste person som såg dig gråta? Mamma
Senaste person som fick dig att gråta? Återigen, Anders
Senaste person som du delade en drink med? Delade? Får väl alltid en egen :P
Senaste drink du köpte? Köpte? Jag e tjej ^^
Tar du droger? Nope
Dricker du? Joråsåatteee
Vad är du mest rädd för? Att mista någon som står mig nära
Vilka kläder sover du i? Olika men oftast: trosor och linne eller naken, beror på om jag sover själv eller inte
Har du ett jobb? Två, som personlig assistent och danslärare, men till hösten danslärare och något annat förhoppningsvis
Är du ett hälsofreak? Långt ifrån. Men ibland har jag jäkligt duktiga perioder, fast har dåliga perioder alltför ofta. Som nu
Vill du gifta dig? Ja!
Favoritår? 07/08 med streetlinjen!
Saknar du någon just nu? Ja, väldigt mycket.
Senaste låt du hörde? Martha Wainwright - Bloody Mother Fucking Asshole
Snyggaste kändisen? Jude Law! Och Channing Tatum!
Vad vill du bli? Proffessionell dansare, danslärare (är jag väl redan men...), danspedagog, bartender, inredningsarkitekt
Favoritdjur? Kattungar, hajar
Vad har du på dig? Mysbyxor och linne
När var du senast utomhus och vad gjorde du då? I förmiddags på altanen när vi fikade/firade Ulrika. Efter det har det bara regnat.
Drömde du något inatt? I så fall - vad? Man drömmer ju varje natt? Och det var en jäkla blandning av massa olika saker. Men det är kul att drömma, jag ääälskar att drömma!
När skrattade du senast? Förut, åt Björn Gustafsson
Berätta något om dig själv som folk inte känner till: Jag är väldigt känslig, jag tål inte skräckfilmer och jag tittar alltid under sängen innan jag ska sova. Okej det var tre saker :P De två sista hänger väl iofs lite ihop med den första..;P
Tycker du om att dansa? Nej jag hatar att dansa. Det är därför jag vill ägna hela mitt liv åt dans.
Nämn något du ångrar: Att jag inte orkade bry mig mer om betygen i skolan. Tur att dom blev hyfsade ändå.
Delar du en hemlighet med någon? Ja, med Mikaela, och det är ingen dålig hemlighet inte ;)
När var senast någon stötte på dig? Haha. Förut på msn. I verkligheten: i onsdags
Vilken film kan du alla replikerna till? Smala Sussie :P
Vilket personlighetsdrag är ett måste hos en partner? Humor och ärlighet. Sedan är det viktigt att han är omtänksam och får mig att känna mig trygg.
Nämn 3 saker du vill göra innan du dör: Gifta mig och skaffa barn, resa massa, dyka med hajar
Har du någonsin blivit kär vid första ögonkastet? Ja... i kläder
Vad är det första du lägger märkte till hos det motsatta könet? Helheten!
Favorithobby? DANS!
Favoritgodis? Choklad
Är du för blyg för att bjuda ut någon? Nej jag är inte så blyg av mig.
Har du haft något one night stand? Ja
Är du romantisk? Ja, lagom :)
När kysste du någon senast? Onsdags...
Är du nöjd med ditt utseende? Nej det är jag inte
Vad ska du göra imorgon? Vet inte, Johan skulle ha kommit hit men hans bil är inte klar än så nu vet jag inte?
Har du haft sex med fler än 10 st? Har du? Okej då.. Ja
Vilken är din högsta önskan? Att jag får vara lycklig resten av livet
Vilken del hos det motsatta könet är sexigast? Magen! Snygga armar e sexigt också...:P
Nämn något du tycker att du är bra på: Dansa
Nämn något du tycker att du är dålig på: Hålla tider
Pinsammaste du gjort? Skäms inte så ofta för saker, men en viss händelse på ett SJ-tåg glömmer jag aldrig... Orkar dock inte berätta.
Vem/vilka vet mest om dig? Johan och Mikaela
Är du bra på att måla? Teckna isf
Är du morgon- eller nattmänniska? Nattmänniska!


What to do?


Jag och Ida i Paris i februari/mars

Mikaela var här förut och hämtade en cd-spelare jag fått med mig efter en dansträning, och nej, det blir inget med Karlstad ikväll för hon var tvungen att följa med till näset. Jag som var så festsugen! Och alla andra är på festival eller något annat så här är jag lämnad helt själv en lördagkväll...=/ :P Tur att vädret också är förjävligt då! Har suttit jättelänge nu vid youtube och kollat massa klipp på Björn Gustafsson, och jag kan verkligen inte få nog av honom! Han är ju så sjukt söt och så jävla rolig! Haha.. Känner mig som en liten töntig och galen 14-åring nu, men jag kan inte hjälpa det, I love Björn Gustafsson ;P Han har förgyllt min kväll iallafall! 

Nej, alltså ni fattar inte vad sjukt tråkigt jag har just nu! Vad ska jag hitta på? Funderar på att gå ut i förrådet, hämta in öl, åka och köpa chips och sedan sätta mig på mitt rum med det framför någon kul serie eller en bra film. Låter det tragiskt? Haha. Fyfan. Men så får det nog helt ärligt bli. Hejdå.


Lördag!





Lördag och äntligen ledig, sköönt:) Sov ända till halv 12 idag! Hade hoppats på sol men självklart var det mulet när jag vaknade..=S Har fått lite sol sen dess iaf!
Har precis haft lite 40-årskalas för Ulrika här hemma hos oss. Käkade jättegoda färska frallor och någon choklad brownie kladdkaka med vit choklad och valnötter i (den på bilden), som jag bakat:) Med grädde till såklart och det var hur gott som helst! Mätt blev jag! Maria hade med sig sin lilla chihuahua som jag blev helt kär i, fy vad söt! Jag vill också ha en hund! Fast en lite större (Donna, som Marias lilla sötis hette, vägde bara 1 kg, fatta vad liten!) med lite mer päls som man kan gosa ned sig i :) Gulligt!
Ska laga nåt att äta om en stund, sedan vet jag fortfarande inte vad det blir ikväll, om det blir Nöjes eller inte. Mikaela vet ju aldrig någonting..:P Men det märks :)

PUSS


Godnatt



Inte blivit mycket gjort ikväll. Hade funderingar på att dra med Karin, Fia m.fl. på Rip it up festivalen, men pga skitvädret så hade jag ingen lust alls. Finns det något värre än att tälta i spöregn? Istället skulle jag och Mikaela dra och dansa nu på kvällen men hon slutade jobba så sent och då var jag jättetrött eftersom jag jobbat idag, varit mkt jobb och lite sömn hela veckan. Plus att vi inte kan dra till Medis (där vi dansar just nu) hur sent som helst. Så istället har det blivit en fredagseftermiddag/kväll hemma framför datorn. Kul va? Inte...:P Imorgon blir det iallafall 40-årskalas här hemma för Ulrika på dagen, sedan lite dans och på kvällen hoppas jag att det blir Karlstad, fest och Nöjes med Mikaela, om hon inte ska åka till näset då...=S Jag vill ut och festa! Men nu är jag jättetrött så ska lägga mig och sova, eventuellt titta på en film innan jag somnar :)
Godnatt sötnosar

Humor på hög nivå

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA fyfan roligaste jag sett, hahhaha, jag skrattar ihjäl mig varje gång jag ser detta, han e fan bäst :P


LOVE




Guud vad fin kjol, snälla ge mig!


I don't need a man

Jag kommer sakna dig

Men vet ni? Jag känner mig faktiskt riktigt glad just nu, fri. Har insett att detta nog faktiskt var det bästa och jag behöver nog det här, var lääängesen jag kunde se mig som 100% singel utan att ha någon som helst som jag behöver känna något samvete inför. Och det var ju vad denna sommaren egentligen skulle bli, min och Mikaelas singelsommar. Den blev något förskjuten (;P) men det är ju minst en månad sommar kvar;) Och det kommer bli grymt, jag och Mikaela vet ju redan att vi kan klara av vad som helst (you know what I mean;P), tillsammans är vi oslagbara!;P Haha.. I stort sett alla mina kompisar är singlar för tillfället kom jag på, härligt ;P Det är ju verkligen ett helt annat liv än det man lever när man är tillsammans med någon, och det har självklart, som allt annat, både fördelar och nackdelar, men just nu överväger fördelarna faktiskt, att bara ha mig själv att tänka på är vad jag vill och behöver!
Nu är det singellivet som gäller fullt ut kan jag lova er, och ja.. det startade väl redan igår...;P
Blev jobb på dagen, har jobbat/jobbar mån-fre denna veckan. På kvällen blev det förfest med Karin, Fia, Ida, Jossan, Bea och Marielle hemma hos Anna :) Sedan blev det after beach på Harrys! Och trots att det var Säffle och trots att massa äckel-gubbar och ett antal tönt-killar raggade så var det kul! Blev ju räddad sen;P Haha!
Det var väl mindre kul att gå upp och jobba idag, men det har gått bra iallafall!
Ikväll skulle det egentligen bli grillfest i Anders (våran ljud//film-kille) stuga med alla i styrelsen och alla instruktörer, men eftersom så många jobbade/var bortresta osv så blev det inget, får bli en annan gång. Så nu vet jag inte vad jag ska göra ikväll. Blir nog att plugga körkort och träna på mitt solo som jag ska ha ifall jag åker till Sthlm på audition.
Men först ska jag titta på några avsnitt av Eva & Adam-serien på youtube, haha, det är ju så bra;) Gud vad mkt lättare kärleken var i den åldern!


jag igår innan vi drog till Anna (lortig spegel, jag vet...)


snart färdig, jag i mitt rum


kvällens outfit


paaarty



I don't need a man to make it happen, I get off being free
I don't need a man to make me feel good, I get off doing my thing
So let me break it down, I can get off when you ain't around
I'll make it through 'cause I know I'm fine without you


;D

...

Well I never want to see you unhappy
I thought you'd want the same for me

Goodbye, my almost lover
Goodbye, my hopeless dream
I'm trying not to think about you
Can't you just let me be?
So long, my luckless romance
My back is turned on you
Should've known you'd bring me heartache
Almost lovers always do

We walked along a crowded street
You took my hand and danced with me
And when you left, you kissed my lips
Images
These images

I cannot wake up in the morning
Without you on my mind
So you're gone and I'm haunted
And I bet you are just fine


Did I make it that easy
to walk right in and out of my life?


Fragile

Så ledsen och besviken. Trodde vi hade något bra. Att det verkligen kunde bli något. Hur kunde jag tro det?
Fan vad tomt det känns. Jag orkar inte.

Sex och staden

Idag är jag frisk, nästan iallafall. Skönt det.
Hade dansträning tre timmar idag, 15-18. Sedan fortsatte jag dansa lite hemma, käkade, duschade och sedan drog jag med Andreas och Amanda till Karlstad för att se SEX AND THE CITY-bion! Äntligen!:) Och ja, jag visste att den skulle vara bra men den var över alla förväntningar, den kunde inte ha varit bättre! Helt jävla underbar film! Min nya favorit, lätt :)
Dock var det svårt att bara kunna njuta av filmen så som jag ville. Hade så mycket andra tankar och känslor samtidigt som inte gick att få bort. Det där jävla samtalet. Fan, jag visste att det skulle bli såhär, jag kände det på mig. Varför? Varför lät jag mig själv börja hoppas och tro på någonting? Varför lät jag mig själv öppna mig igen? Varför lät jag mig själv bli kär?

DANS


bild från våran (streetlinjens) slutföreställning på Scala, jag längst ut i gult (dancehall/ragga-koreografi)

DANS GÖR MIG SÅ JÄÄÄÄÄVLA GLAD!!!!!!!
Finns inget, och kommer aldrig att finnas något bättre!
Har sett att Danscenter Sthlm har extra intagning för deras 1-åriga danslinje med inriktning street på heltid. Funderar på att söka! Men har ändå inte råd att gå där nu (+ att jag inte är redo att flytta dit), behöver/vill jobba ett år först, och tänk om jag skulle komma in och måste tacka nej? Tar dom in mig nästa år då ifall jag söker eller kommer dom ogilla mig då? Och om jag inte kommer in, förstår ni hur ledsen jag blir och hur dålig jag kommer känna mig? Dilemma. Får se om jag vågar söka, nästa år kommer jag definitivt göra det iallafall...

Jag smälter...


Aaaaw!
Sötaste lille varelse jag sett :):)

Finally friday

Skönt med fredag! Vad som inte är lika skönt är att jag blivit sjuk, mår inte alls bra.. Så helgens planer blir det väl inget med, eventuellt bio då bara kanske..
Igår efter jobbet åkte jag, andreas, amanda, pappa, william o rebecca ut till våran kusins sommarstuga där faster o farbror var. Vi matade änder, spelade fotboll, badade, fikade, spelade mer fotboll......:P Det var jättemysigt och jättekul, det går så lång tid emellan jag får träffa william o rebecca (mina halvsyskon) så det är underbart när man får träffa dom:) Sötaste syskonen i världen!!!
På kvällen kollade jag och mamma på The Ring, och fast man sett den massa gånger är den lika läskig varje gång! FY fan vad den där jävla Samara skrämmer mig alltså! Kunde inte somna på flera timmar sen!! Fick dessutom ha lampan tänd;P Haha! Men jag tål inte skräckfilmer...=S Funderar ändå på att se 2an ikväll, fast den är inte lika läskig iaf..
Idag har jag också jobbat, sen har jag, Andreas och Amanda lagat nachos/tortillas, så vi hade mysig familjemiddag sen:) Börjar känna mig rastlös nu och hade nog egentligen velat följa med ut ikväll, till Åmål. Är ju som sagt Bluesen där nu och mycket folk ute! Men måste käka Panodil regelbundet för annars sprängs mitt huvud och febern går upp, och panodil o alkohol går inte så bra ihop har jag hört..;P Kan iofs gå ut nykter men nej nu blir det inte så...
Hoppas ni får en bra fredag iaf :D

PUSS

Lite bilder från igår

jag, rebecca och amanda e ute o posar lite i vattnet ;P


what am I doing :P o här ramla amanda i vattnet med kläderna på;P hah nejdå


söta bröder!


<3


<3


pappa!

Can't get you off my brain



Hallå där!
Gud vad trött jag är.. Sov jättedåligt inatt pga olika anledningar, fattar inte varför allt ska hända på samma gång jämt.. Gud vad allt är rörigt just nu! Iallafall, idag har jag jobbat, slutade 17 och sedan var det styrelsemöte vid 18. Vi hade massa att gå igenom/bestämma/prata om/planera osv så vi var inte klara förrän 21. Men våra möten e alltid roliga så!;P
Nu ska jag försöka hitta massa fler bra låtar till nästa danstermin, vill ju spela bra musik på mina lektioner;) Sedan MÅSTE jag fortsätta plugga körkortsteori, tråkigt men sant. Tur att jag tycker att det är ganska intressant iallafall, men känner att jag har lite svårt för att koncentrera mig just nu... Men har satt upp ett visst antal sidor jag måste läsa per dag och det tänker jag följa!
Blir jobb imorgon och fredag också, sedan vet jag inte vad det blir i helgen, men antagligen Sex And The City-bion och fest, är ju Bluesen i Åmål nu så det kanske blir det, annars något annat:) Blir nog bra i vilket fall! Det jag längtar mest efter just nu är bion faktiskt, sååå sugen på att se filmen nu så ni fattar inte!!
Nej, nu har jag lite att göra..
Puss på er
 

...



Allt är fucked up. Finns det någon i hela världen man kan lita på?


Ego
























Gjort om lite bilder idag på en sida på internet där man kan ändra smink/färger osv.. Kul ju :)
Jag har alltså lagt på mycket smink med flit, kul att prova lite ;P


Ex.

                               Före                                                                                Efter
                                                 Se vad mycket snyggare jag blev ;P

Regn, regn, regn...



När ska det sluta regna?

Lördag: plugg och godis



Idag har jag pluggat körkortsteori hela dagen, och då menar jag verkligen hela dagen, sedan jag vaknade i förmiddags vid.... ehm.... halv ett....:P (Har totalt vänt på dygnet och somnar aldrig före 3-4 typ... så går det när man är ledig!) Har pluggat/skrivit massa anteckningar och gjort flera gratis teoriprov på nätet. Men hur bra dom är vet man ju aldrig, klarade allihop så det säger kanske endel...;P Eller så är jag bara grym! Haha, eller inte...
Tog en paus alldeles nyss och åkte till ICA med Daniel, Andreas och Amanda för att köpa lördagsgodis ;) Måste ju ha något gott till pluggandet jag snart ska återgå till...;P Fasen, jag skäms nästan lite när jag tänker på att jag är 21 år och inte har skaffat körkort än.. Brukar plugga/övningsköra rätt intensivt varje gång det blir sommar men efter ett tag struntar jag i det mer och mer och så blir det liksom inget av det tillslut.. Mest för att jag inte känt något direkt behov av att skaffa körkort, bor man i Säffle är det liksom cykelavstånd till allt..:P Och om jag är för lat har jag alltid haft någon som kört mej..;P Och ska man till någon annan stad så gillar jag faktiskt att åka tåg eller buss med den allra bästa musiken i iPoden så att man bara kan drömma sig bort... Men nu börjar jag faktiskt känna att det verkligen är dags så denna gången är det på allvar! Funderar på att boka teoriprov snart så att jag inte kan komma undan utan måste plugga..:P Får se! Har iallafall, som sagt, varit riktigt duktig idag tycker jag, fortsätter jag såhär kommer jag nog klara teorin snart:)
Har varit passande väder idag också; regn, åska och blixtrar! Mysigt!:)
Men nu blir det sängen med teoriboken och en godispåse!

       PUSS     //

Tjuvlyssnat.se



Hahaha, lite kul att något jag skickade in kom med på tjuvlyssnat.se ;)
Måste väl erkänna också att den där konversationen hölls mellan två st jag känner ;P
Haha, vilken jävla rubrik också (dock inte jag som valt rubriken som ni kanske fattar...)
KUL!


Effektiva Madde



Vet att man inte ska klaga, men gud vad varmt det är! När man har mycket att göra kan man liksom inte riktigt njuta av det utan det blir mer jobbigt istället.. Men det är såklart bättre än regn :)
Har iallafall fått ganska mycket gjort av allt jag skulle igår och idag, har varit på arbetsförmedlingen, banken, kommunen, skrivit ett nytt och bra CV, sökt 4 olika jobb i Karlstad, letat och ringt på lägenheter, fått tillbaka körkortsteori-böckerna av pappa + pluggat lite och koreograferat lite dans. Det är vad jag har hunnit med sen sist ungefär.. Nytt ID-kort får jag fixa nästa vecka om min svullnad gått ned då (måste ju ta ett nytt kort hos fotograf och jag lyckades ramla igår och slå i ena sidan av överläppen så jag fått ett jättefint sår och e helt svullen, haha!). Måste, måste, måste ta tag i övningskörningen också!
Men nu i helgen har jag tänkt att slappa bara. Läsa teori också. Sola massa om vädret håller i sig. Och städa...=/
Mikaela vill ha med mig till Karlstad ikväll på RixFMfestivalen, eller ja, snarare för fest och lite annat kul ;P Och jag VILL men jag har verkligen så himla dåligt med pengar just nu + att jag är ju svullen och ful. Men jag får se, har inte bestämt mig än!
Nu blir det iallafall grillning med familjen ute på altanen!



jag igår..

Underbara juli



Åh, äntligen är det sol och varmt och fint väder igen! Härligt! Jag hoppas verkligen på att man kommer ner till Grebbestad snart, längtar dit! Har villavagn på campingen där så är där varje sommar, eller ofta flera gånger varje sommar, antingen med familjen eller med kompisar. Det är alltid lika kul och mysigt att vara där! Roligast var ju när jag och Mikaela var där för två år sen ;) Haha!

Men jaha, vad har hänt sen sist då.. Inte så mycket faktiskt..
Jobbade i måndags, sedan dansträning inför Torgfesten i tre timmar och efter det kom Anders till mig och myste.
Sa hejdå till honom på tisdag morgon (och nu ses vi inte på två veckor eftersom han ska hem till Mora och hälsa på sin familj), sen blev det jobb igen och efter det dans igen. :) Har även, fram tills nu, sett klart hela Sex And The City-boxen! Det ni! Så nu är jag redo för bion ;) Längtar faktiskt jättemkt efter att få se SATC-filmen, för jag vet att den kommer vara så bra!
Imorgon funderar jag på att ta tag i mitt liv. Måste till arbetsförmedlingen, banken, kommunen för att lämna nycklar, fixa nytt ID-kort (eftersom mamma har tappat bort mitt, tro det eller ej och jag har tröttnat på att köra med passet;P), skriva ett nytt och riktigt bra CV, leta jobb både i Karlstad och i Säffle och även lägenhet i Karlstad om jag hittar/lyckas få något jobb där (från och med hösten alltså). Måste även ta tag i körkortsläsningen och körningen, men har i princip ingen att köra med..=S Får väl bli körskolan snart! Ni ser, det är ganska mycket (tråkiga) saker jag måste ta tag i! Måste börja planera hösten med Move It också, bestämma alla låtar jag ska göra danser till (till mina elever alltså) och börja/fortsätta koreografera och planera lektioner. Det är dock mycket roligare ;)
Får väl se hur mycket av allt det där som blir gjort, lär ju inte hinna allt imorgon iallafall..:P
Men idag/ikväll ska jag iallafall inte göra några måsten alls. Ska ut i det fina vädret igen nu med min SOLO-tidning och Brämhults juice och ikväll blir det nog filmkväll med massa popcorn :)
Är förresten ledig ändra fram tills nästa onsdag nu (förutom att jag ev. ska jobba en av dagarna i helgen)! Skönt! Vet att jag behöver pengar, men ändå, SKÖNT!:) Särskilt nu när det blivit så fint väder igen!:)

Men nu säger jag hejdååå datorn och hallååååå solen!!!:) (HAHA, töntigt, jag vet ;P)
PUSS

RSS 2.0