I know that I just don't know

Hellooo you!
Inte kunnat blogga på ett tag för jag har varit i Karlstad hos Anders sedan i fredags, men nu är jag hemma igen! Fast har varit hemma några timmar ;P Har varit en mysig helg iallafall, fast vi inte har gjort något speciellt.. Sovit alldeles för mkt och slappat alldeles för mkt men det har varit skönt;P Vi lyckades ta oss ut på några promenader iallafall, bl.a. för att handla mat att laga, hyra film och även utforska skogen, haha! Nu är jag sådär jobbigt seg och trött och pigg samtidigt :P
Ska hämta massa ischokladglass och lägga mig i sängen och titta på SATC nu, det blir ju fan aldrig av, haha! Varje gång jag skrivit i mig blogg att jag ska gå och titta på några avsnitt har jag typ somnat eller något istället...:P Men nu ska jag hinna med ganska många avsnitt innan sovdags, så att jag kan gå på bio o se filmen nån gång ;P (Fast har typ 20 avsnitt kvar;P)


Jag på tåget i fredags. Vågade inte ta med blixt ;P


Förövrigt är jag väldigt förvirrad just nu. Vet ingenting, vad vill jag, vad är rätt? Känns som att jag inte vet var jag har mig själv just nu. Ena stunden känner jag en sak och nästa stund något helt annat. Ena stunden vill jag något och i nästa stund något helt annat. Allt går så mkt upp och ner hela tiden att jag inte hinner med själv. Är svårt att veta vilken känsla jag ska följa när jag ändrar mig hela tiden. Varför gör jag det? Jag lurar ju mig själv.


...


Gud vad trött jag är nu! Blir sängen snart. Ska bli så skönt att sova! Tänkte hinna med ett SATC-avsnitt innan också.
Skulle egentligen vara hos Anders nu, men missade ju såklart tåg-helvetet (och det var för en gångs skull inte mitt fel!) så det var bara att cykla hem igen, gick ingen mer buss eller tåg så... Trååkigt! Men ska jobba imorgon så hade fått åka väldigt tidigt ändå, och det är ju helg snart så får åka dit då:)
Nej nu ska jag lägga mig i sängen och trycka på dvd:n. Hörs imorgon! Natti!

Rosa drömmar



Tre rosa älsklingar från asos.com, hur söta som helst! Vill ha!

PEACE AND LOVE



Åh, jag vill vara på Peace and Love-festivalen nu! FAN att jag inte bokade biljetter i tid!=( Borde fattat att allt skulle bli utsålt snabbt men ändå väntade jag med att boka för att jag inte var säker på om jag skulle få ledigt eller vem jag skulle åka med, men så ville Mikaela åka i år igen (vi två var där förra året) och jag hade bestämt mig för att gå in på hemsidan och beställa, så att man hade biljetter säkra, och skulle man inte kunna åka var det ju bara att sälja dom. Men då var det såklart utsålt redan..=( ANNARS HADE VI VARIT DÄR NU! Istället sitter man här och har skittråkigt med tusen miljoner tankar i huvudet som inte vill försvinna.
Vill ifrån den här skitstaden! Behöver komma bort nu...

How do I breathe?

Feels so different being here
I'm so used to being next to you
Life for me is not the same
There's no one to talk to
Don't know why I let it go too far
Starting over it's so hard
Seems like everywhere I try to go
I keep thinking of you
I just had a wakeup call
Wishing that I never let you fall
Baby you're not to blame at all
Cause I'm the one that pushed you away

But how do I breathe
Without you here by my side
How will I see
When your love brought me to the light
Where do I go
When your heart is where I lay my head
When you're not with me
How do I breathe

I'm losing my mind
I made a mistake
I miss you so bad I can't sleep
I wish I knew where you could be
Cause I just had a wakeup call
Wishing that I never let you fall
I can't get over you, no
Baby I don't wanna let go
You need to come home
Back to me
Cause when you're not with me
How do I breathe?

Onsdag

Idag har jag hunnit med att jobba, baka kanelbullar (som blev såhär fina! och aaasgoda!) och dansa i tre timmar. Jag och alla de andra som är instruktörer i våran dansförening (9 st personer) ska göra en dansshowTorgfesten i början av augusti (och även Annelundsfesten) så vi håller på och tränar inför det. Det kommer bli jättebra! Innan vi började träna hade vi lite fika och planering också :)


redo att dra och dansaaaa



Patricia



gooott tyckte ja ;P



Filip gör bakåtvolt



vad håller jag på med då?:P





Jag är trött nu och funderar på att lägga mig i sängen med en fruktsallad och titta på några Sex And The City avsnitt. Har inte kommit så långt i nördandet än..;P Imorgon blir det jobb igen och sen vet jag inte vad dagen har att erbjuda mer :P Ev. träna lite fotboll med Karin :) Jag saknar verkligen fotbollen, det är ju så grymt kul! Slutade med fotboll för massa år sedan för att jag ville satsa på dansen istället vilket jag verkligen inte ångrar för ingenting är ju bättre än dans! Men det är väldigt kul att spela fotboll ibland också... Jag och Karin har ju pratat på att börja träna med damlaget nu under sommaren när man ändå inte har så mycket annat för sig men det har liksom inte blivit av än, har tydligen haft massa annat för mig ändå;P Och snart är det väl ändå uppehåll, om det inte redan är det? Annars kanske vi drar på någon damlagsträning snart:) Kul!
Nu ska jag göra i ordning lite fruktsallad och så kanske det blir någon nybakad kanelbulle också ;)

 på er!


Be careful or you'll be history


                               De djupaste känslorna
                                             döljer sig längst in
                                                         bland de osagda orden

Förälskad, igen




Är verkligen helt kär
i Lil Rain's låt Adore You, har verkligen fastnat för den.
Ladda ner och lyssna om ni inte redan gjort det! Den är såå fiin!


Fler dansklipp

Lär bli många dansklipp här i min blogg, bara så ni vet;P Haha.. Här kommer iallafall två klipp ifrån året med streetlinjen..
Det översta klippet är från våran turné, jag och Mikaela håller i en newstyle workshop i Uddevalla, och sen filmade vi såklart det vi lärt dom. Killen i mitten i grått var ju grym;P Det är dansettor på gymnasiet vi hade där...
Andra klippet är ifrån en dansklass vi på streetlinjen hade med en gästlärare heeela vägen från USA, Kelly Peters, som förövrigt är GRYM och jag tycker det är svincoolt att han kom till oss:) Detta är en koreografi han gjorde med klassen första dagen (han var här i flera dagar) och då var jag för sjuk för att kunna vara med tyvärr...=S Men då kunde jag filma istället!:) Haha Ida (i grönt) är så söt i slutet av filmen när hon gör fel haha, o Robert åxå ;P


gymnasieettor jag o mikaela hade i newstyle



från en workshop i hiphop/newstyle som våran klass hade med kelly peters

Ett litet klipp...

Har äntligen kommit i underfund med hur man laddar upp videos nu, all by myself;P Duktigt va!? Nerå men jag trodde ju att de gick att ladda upp klipp utan att lägga upp dem på youtube först, men tydligen går inte det, eller så vet jag bara inte hur man gör... Så fick gå youtube-vägen;) Dock tar det typ tusen år att ladda upp en film där, så därför blir det bara ett klipp här nu, från breakdance-battlet på torget i Karlstad i torsdags, under Hiphopfestivalen. Fler klipp kommer kanske imorgon eller något:) Här e det iaf Quake (våran huvudlärare på streetlinjen) som breakar!



Saknad

Läste min kära streetvän Linneas blogg precis där hon skrivit detta:

Saknar det vardagliga, alla smådetaljer... Den brännande känslan i vaderna efter stångövningen med dubbla fonduer, Ice Age på repeat, den ständiga ägglukten på rasterna, "högervänsnejhögervänstervänstellerhögernejVÄNSTER!!", "Kan nån få tyst på Spex-Ida?", sunkigheten, Monica, "Hur hiphop är du egentligen?", min o Ankis massage-exchange, "Dä ä lugnt!"

Åhh, får nästan en tår i ögat, saknar allt de där så himla mkt också, saknar ALLT med streetlinjen!
Hoppas de var okej att jag kopierade Linnea? Så sött skrivet.
Undrar om det blir någon ny streetklass i år. I vilket fall som helst kommer INGET slå våran klass, ALDRIG!

Karlstad Street i mitt

Ny design



Suttit i massa timmar nu och ändrat min design hit och dit, den var ju så tråkig innan så ville fixa till det lite:)
Är hyfsat nöjd nu iallafall! Pink, as I like it ;)

Funderar på att lägga mig och titta på några avsnitt av Sex And The City nu. Vill så jääkla gärna se filmen men vill helst se klart hela boxen först, inget kul att veta hur allt slutar och sedan gå tillbaka till att se klart serien;P Har ganska många avsnitt kvar att se så får nörda rejält nu (om det är någon som vill nörda med mej, hör av dej;P) så kanske jag kan gå och se bion nästa vecka, om jag får med mig någon vill säga, lär ju inte va någon kille som vill se den iaf ;P Mikaela maybe? Eller just ja, hon är ju för cool för tjejfilmer ;) Haha! Jaja, det löser sej. Se den på bio ska jag iaf!

Varför?

Dagen efter... Den är aldrig rolig! Har kommit hem från Karlstad nu iallafall.. Har sådan omänsklig huvudvärk så jag vet inte vart jag ska ta vägen snart! Får väl skylla mig själv, fast eftersom jag var nästan nykter när jag somnade igår vet jag inte om det är bakfylla.. Men men..
Så hur var det igår nu då? Det började bra, humöret va på topp, jag o Mikaela drog till Ida o där var vi resten av kvällen tillsammans med massa roligt folk, o det började så trevligt o bra o kul o de kunde blivit en riktigt bra kväll om det inte vore för... Smsen.. Som ledde till samtalet... Samtalet jag verkligen inte ville ha på midsommarafton! Varför? Det förstörde min kväll! Hur skulle jag kunna bli glad igen efter att ha fått höra nåt sånt? Hur bra tar man såna saker på fyllan liksom? Förstår om du ville att jag skulle veta om det men det fanns inget jag kunde göra åt saken just då ändå så varför inte vänta med att berätta till idag? Men det var ju såklart inte att du berättade vid ett dåligt tillfälle som gjorde mig ledsen utan vad du berättade. Fan, jag ville inte tro på det. Jag trodde verkligen att allt var bra! Jag trodde på dig! Fattar du inte vad du gör mot dej själv?! Mot oss? Har verkligen gått o varit glad o stolt så länge nu för jag trodde att du var förändrad o att våran relation skulle bli bra igen, men jag inser nu vad dum jag varit.. Vad lurad jag blivit.. Du ska alltid låtsas att allt är så jävla bra o att du e duktig osv men du ljuger fan för dej själv! Jag har gett upp hoppet nu.. Har trott på dig i så många år men jag vet att inget hjälper längre.. Verkar inte finnas nånting som kan få dej att ändra dej, som kan få dej att sluta.. Det gör ont i mej. Även om vi nästan aldrig träffas längre, även om du inte finns där för oss, även om jag är van vid att leva utan dej så vill jag ändå att du ska finnas, jag vill ha dej kvar, jag vill ha dej frisk, jag vill inte att du ska dö...


MIDSOMMAR

Hej sötisar!
Nu sitter jag i Mikaelas brors lägenhet och vi (ja, jag o Mikaela alltså) har precis gjort oss i ordning. Vi är ju lika sega människor båda två så vi "hann" inte det innan bussen gick vid halv fem! Haha.. Men nu är vi snygga! Eller? Det är faktiskt inte lätt att sminka sej efter man druckit, det är inget man borde göra..... Hmm, jaja! Nu ska vi iallafall snart dra till Ida där fler danskompisar kommer vara, sedan ska vi ev. ut till Hammarö, efter det vet vi inte:) Kommer nog bli skitkul iaf, e på jättebra humör idag o känner på mej att kvällen/natten kommer bli bra:)
Hoppas att ni andra också får en braaa midsommar, hörs imorgon ;)
PUSS!


Strawberry kisses

Då var streetcamp över..=S Känns tråkigt för det har varit så grymt kul och jag vill bara dansa meeer! Varenda klass har varit superrolig! Detta har varit veckans schema iallafall:




Lite dålig bild kanske men.. Vårat schema är det som står under F-spalterna iaf, fortsättning/avancerad.

Förutom dessa dansklasser har det varit föreläsningar, vi har tittat på Breakdance-battle på torget som var gryymt och i onsdags blev det även utgång på Arena (The Official Afterparty) där det blev dans hela kvällen, skitbra dj's (dj d-lite & playersclub dj team, dj willrock, thomas rusiak och pee wee) som bara spelade hiphop och funkmusik och det var nästan bara dansare där o ös på dansgolvet hela tiden med bland annat b-boys on the floor, alltså alla breakare visade upp sig en och en massa ggr i en ring av all publik. Grym stämning och massa dans blev det! Även alldeles för mycket skumpa ;P
Har inte jättemycket bilder från de här fyra dagarna, har mest filmer och funderar på att lägga upp några av dom men har inte klurat ut hur man gör än?:P Tell me:P
Men okej, här kommer lite bilder iallafall



de flesta i min grupp, väntar på locking-klass..



mongo-madde käkar lunch



från klassen vi hade med t-rock från rock steady crew,
jag skrev ju att vi skulle ha YNOT från rock steady crew, men det blev ändrat och t-rock kom istället, fan inga fel alltså;P sök på dom på youtube får ni se va grymma dom är!



såhär ful/trött/sliten/seg blir man av att dansa så mkt om dagarna, är så himla intensiva lektioner också, men det är MER än värt det och jag vill ha det såhär varje dag!



men innan vi skulle till arena fick man ju fräscha upp sej lite;P (glittret i ansiktet e från en scarf;P)
jag o mikaela hade våran egna lilla förfest i hennes brors lägenhet samtidigt som vi tittade på fotbollen (som sög!) o käkade mat o massa godis o lyssnade på förjävla bra dansmusik på youtube :)



jag precis innan vi gick in på arena



mikaela och t-rock ;P



b-boys on the floor



mikaela, jag o vår albin ;P



igen, fast censur på mej vaaa hahaha


Sådär, nu får det räcka..
Kommer som sagt lägga upp lite videos sen, bl.a från breakdance-battlet om ja kan lista ut hur man gör;P
Kan ju lägga upp dem på youtube annars och sedan länka, fast njae..

Jaja, idag är det ju midsommar! Men vädret suger, som vanligt, vad vore svensk midsommar utan regn?=S (ROLIG antagligen, hahaha) Jag o Mikaela hade egentligen tänkt oss att dra till Grebbestad idag men pga vädret så skiter vi i det och istället blir det fest i Karlstad med danskompisar. Fast vet inte så mkt om vad som händer, vart vi ska osv, men det får bli som det blir, har inga förväntningar på dagen, då kan man inte bli besviken heller:P Får se vart/hur allt slutar ;)
NU blir det dusch och fix och sedan midsommar-mat här hemma innan vi åker in till Karlstad.
GLAD MIDSOMMAR allihopa!


Streetcamp 08


Miia & Sanna Nyman från No Sugar Added


ÄNTLIGEN är det dags för det jag längtat efter hela sommarlovet, streetcamp 08! Det är alltså ett streetdance-summercamp som hålls i Karlstad 16-19 juni samtidigt som Karlstad HipHop Festival, kommer bli grymt kul! Det är 9-16 varje dag o det kommer nog kännas i kroppen med tanke på att jag inte tränat i princip någonting sen vi slutade streetlinjen för en månad sen! Dessutom har jag en sträckning på baksidan av vänster lår som inte vill gå över, gör jätteont! Men får hoppas det går bra ändå!:) Vi kommer i vilket fall få ha GRYMMA danslärare, som bl.a. Miia o Sanna Nyman (bilden) från dansgruppen No Sugar Added, de är ursprungligen från Sverige men är bosatta och dansar i Paris sedan många år tillbaka och de är GRYMMA! Sedan kommer vi ha våran alldeles egna Jaaackieboooy (Jakob Isaksson alltså, även kallad "Quake", han som alltså var våran huvudlärare i street under hela streetlinjen) och Emil Rosén, de har ju dansgruppen BEEFnoodles tillsammans, också grymma men det är väl ingen nyhet ;) Sedan ska vi även ha YNOT från Rock Steady Crew som är från USA (New York) och alla som känner till något om dansvärlden vet hur stora dom är så det är GRYMT kul att vi ska få ha breakdance med honom, har är liksom en av världens bästa och legendarisk! Tur är väl att vi ska ha Top Rock (dvs den stående dansstilen inom breakdance) med honom för jag suger på breakdance (snurra på huvudet och hålla upp kroppen med enbart en arm eller göra windmill osv är liksom inte min grej;P), men det stående ska man väl iallafall klara av!:) Fast att han kallas The King Of Top Rock skrämmer mej lite får jag väl erkänna ;)
Hur som helst kommer detta bli GRYMT KUL och det kommer hända massa andra roliga saker i Karlstad de här fyra dagarna också eftersom det som sagt är HipHop Festival samtidigt som Jakob ordnat!:)
Vad som är mindre kul är att vi (jag o Mikaela) måste åka 06.56 imorgon, eller ja, alla dagar, för det går så dåligt med tåg/bussar nu på sommaren..=S Kommer till Karlstad en timme och en kvart innan vi börjar, lite drygt! Men det får det ju vara värt....;) Nu ska jag iallafall hoppa i säng så jag orkar ta mej upp imorgon!
Sov sött alla underbara läsare!

SJUKT!

Nyss kommit hem från Karlstad nu och jag är trött o sliten som fan!
VILKEN JÄVLA KVÄLL/NATT DET BLEV IGÅR! Vi hade så jävla kul men detta var nog den sjukaste kvällen i mitt liv! Haha..
Fotbollskväll/fest först i en jättefin lägenhet på Herrhagen som ägdes av en kompis till Sara (i min f.d. streetklass), Anna hette hon. Var bara Anna, Sara, Robert (också från streetklassen), Jakob (Quake;P våran streetlärare), Mikaela och jag där först och tittade på matchen, som förövrigt gick ungefär som jag förväntat mej.. Men sedan droppade det in mer o mer o mer folk o tillslut var det helt fullt i lägenheten med människor jag aldrig sett förut:P
Efter massa sjuka händelser o en sväng in på Maxim (hahaha?) så hamnade vi tillslut på Nöjes, där det var drag som fan o skitkul! Sen blev det efterfest i Mikaelas brors lägenhet där vi även sov...
Tänker inte berätta mer om igår men det var iaf både sjukt o sjukt kul, haha! Jag o Mikaela är bäst ;)



Jag, utan blixt....=/



Quake



Issa o Mikaela



Mikaela o jag på Nöjes, haha



Igen ;P



Battle på stora scenen

Ändrade planer!

Blir ingen grillning imorgon utan det blir istället fotbollskväll/fest inomhus, fast med samma folk:) Faktiskt ännu bättre, med tanke på det ostabila vädret + att jag, tro det eller ej, inte vill missa matchen! Inte för att jag har så stora förhoppningar på att det ska gå bra för Sverige imorgon, tror ärligt inte att de har en chans mot Spanien men man kan ju alltid hoppas! Heja på och stödja mitt land ska jag iallafall ;)
Sedan blir det antagligen Nöjes, ser fram emot en utekväll i Karlstad!

Denna kvällen har dock varit allt annat än bra... Haft skittråkigt men samtidigt har jag inte alls varit på humör för att göra någonting så jag får väl skylla mej själv.. En full Mikaela frågade om jag ville komma till henne o festa med hennes bror o massa kompisar o sen dra ut, men t.o.m. de bangade jag (eller vaddå t.o.m., inte för att Säffle är roligaste staden att gå ut i! Men vad som helst borde väl va bättre än att sitta hemma?)! Försökte övertala mej själv till att rycka upp mej, ta en dusch o åka iväg men jag kom inte längre än innanför tröskeln i badrummet innan jag ångrade mej igen, gick in på mitt rum o nördade Sex and the city-boxen.. Men det är nåt som är fel ikväll, märkte efter drygt två timmar att jag inte sett ett helt avsnitt än för att jag spolat tillbaka o spolat tillbaka o spolat tillbaka hela tiden för att jag inte kunde koncentrera mej o inte fattade nånting...
Sa ju förut att jag ville ha en myskväll med spöregn ikväll... Well, spöregn fick jag men vet ni vad? Kom på att regn är fan bara mysigt om man är tillsammans med någon (alltså är i någons sällskap, har någon att krama om och mysa ner sej med eller en kompis att skratta tillsammans med...), ALDRIG annars, det är bara deprimerande! O shit vad töntig jag känner mej nu, men fan, jag hatar att känna mej såhär.. Är inte ensamhet den värsta känslan?
Så fort jag börjar känna såhär och allt bara kommer tillbaka så börjar jag alltid att tänka på dej, vill alltid ringa dej då, du har ju alltid funnits där för mej och fått allt att kännas bra igen.. Men nu inser jag att det inte är så längre, du finns inte för mej längre... Jag finns inte för dej, vi har inte varandra. Det gör ont att tänka på. Du var mitt allt.
Nu ska jag sluta skriva innan jag säger för mycket, ska återgå till Sex and the city o försöka se klart avsnittet jag inte kommit igenom ännu..

Hoppas ni söta läsare haft en bättre kväll än mej o grattis alla som tagit stundenten här i Säffle idag!

Jag är kär



Har lite av förälskat mig i dessa örhängen från cocoo.se! Så himla snygga o söta! Vill verkligen ha dom men min ekonomi säger nej till mer shopping just nu...=S Hoppas de finns kvar när jag får nya pengar!
De har jättemkt annat fint där också som t.ex. detta:





Fiiiina va?! Vill ha allt det där!
Snälla ge mig pengar någon!


Äntligen fredag!

Trots att jag inte har några speciella planer för ikväll så känns det vääldigt skönt med fredag! Vill ha en riktig myskväll ikväll, det får gärna spöregna!:) Men imorrn måste det vara fint väder igen för då är jag ledig och vill sola innan min färg försvinner igen! Ska till Karlstad på kvällen sen också på grillfest med flera från streetklassen (eller före detta streetklassen=/) och vilka det nu är mer? Så då vill vi ha sol!
Annars har jag jobbat 9-16 idag, och även pussat Anders hejdå imorse, ville inte att han skulle åka!
Var en jättemysig kväll igår! Jobbade ju först på dagen men på eftermiddagen, eller ja, kvällen så kom Anders till mej. Vi åkte till Mikaela o hämtade filmen från dansuppvisningen, lagade/åt mat, kollade på dansfilmen o sex and the city-avsnitt o myste massa! Bra kväll!




jag igår


Nu blir det pizza!




And how can I stand here with you
And not be moved by you?
Would you tell me how could it be any better than this?


Gårdagens shopping

3 jättesöta/somriga/fina linnen


tre baslinnen och en svart bolero



supersöt blommig minikjol, rosa långärmad lång tröja, blå kortärmad top med luva o fickor



ytterligare ett linne, blommig tubklänning, rosa/glittrig scarf, olika vita armband o en blomma till håret, solglasögon



2 likadana linnen i olika mönster, supersöta!

Det blev endel shopping igår! 
Allt på bilderna (fast kan säga att allt är mkt finare PÅ och i verkligheten) + en jäättefin rosa vas o sen massa nödvändiga saker som typ schampo o balsam, smink, fuktighetscremé, sminkborttagning o toner m.m. m.m.
Var längesedan jag shoppade nu så jag e lyycklig! :)


 
                                     Favoritköpet var denna klänningen från Gina Tricot




Trädde även Anders i Karlstad igår efter han slutat jobba. Saknat honom :) Vi käkade jääättegod banana split på kebabhouse, tog en promenad o bara pratade o det var mysigt.. Skulle egentligen bowla men det var stängt...=/ Vid halv 9 åkte jag hem till Säffle o gick till Mikaela (som åkte hem från Karlstad efter vi käkat glassen, men jag ville stanna längre;P), hos Mikaela skulle vi titta på fotboll men dansfilmen från våran uppvisning med move it hade kommit så det blev att vi tittade på den istället...:P Käkade även mat åsådär me hennes family o sedan åkte jag hem nån gång efter 12 för att prova alla kläder osv :) Idag har jag som sagt (mitt förra inlägg) jobbat 9-14, o nu har jag lite att fixa med, så hejdåå



anders :)



världens godaste banana split :)



jag o mikaela prövar likadana kjolar, o båda köpte den ;P

På jobbet

Hallå! Sitter på jobbet just nu men har lite rast så då tänkte jag passa på att blogga lite..:) Blev så sent igår så hann inte skriva nåt mer då, men senare i eftermiddag tänkte jag ta bilder o lägga upp på allt jag shoppade igår:) Det blev endel!
Har lite annat att göra också, måste städa t.ex för A kommer imorgon på eftermiddagen o jag jobbar imorgon också så hinner inte städa då. Så ska jag hämta ut ett paket från Eleven:) Ska även fixa naglarna o färga ögonfransarna! Dom bleks ju så mycket i solen..=/ Ska bränna av filmen från våran dansuppvisning med Move It också så jag o A kan kolla på den imorgon;) haha!
Annars vet jag inte vad det blir idag, är ju så tråkigt väder...
Men nu: back to work!

Hörs sen!

Äntligen lite shopping


bild från i lördags

Godmorgon!
Gud vad pigg jag är idag! Borde inte vara det för somnade väldigt sent, hade så mycket som bara snurrade runt i mitt huvud igår så kunde inte sova... Men humöret e på topp idag, fast att det nog är första dagen på hela sommarlovet som de e dåligt väder... Blåser ju sjuukt mkt, känns som taket ska lyfta ibland...:P Hmm får kanske tänka om lite när det gäller klädval idag....?:P
Snart ska jag o Mikaela åka in till Karlstad för att shoppa lite, det ska bli kuul, känns som det var tusen år sen jag hade tid/pengar till att shoppa....=S Inte för att jag har så mkt pengar nu heller, dessutom måste jag köpa massa tråkiga grejer som typ schampo o balsam, sminkborttagning, kajal, fuktcremé, busskort bla bla, massa sånt tråkigt.... Men nånting mer tänker jag komma hem med iaf!! Vi ska även förbi S.A.T.S. en sväng åxå åså ska jag träffa A efter han slutat jobba.. O ikväll ere fotboll o öl! HEJA SVERIGE!
Blir nog en bra dag det här!:)
Nu ska jag hoppa in i duschen,
ha en bra dag ni med!

PUSS

Madde is back on track ;)



Heeej igen!
Vet att det var jättelängesen jag uppdaterade här men måste verkligen skylla på det fina vädret, så omotiverande att sitta här o skriva blogginlägg när det e sommar o finns massa annat att göra istället för att sitta vid datorn! Har dock varit lite mer aktiv på bilddagboken (maddeleeen.bilddagboken.se) så ni får väl titta in där om ni vill veta hur mina dagar sett ut..:P
Det har iallafall varit ett jäättebra sommarlov hittills, helt underbart, har nästan inte kunnat vara bättre! Men istället för att skriva massa om de senaste veckorna så laddar jag upp lite bilder bara, har otroligt mkt med bilder från de senaste veckorna men väljer ut några bara, sedan kanske dom e mer eller mindre bra...;P


grillkväll med styrelsen + instruktörer m.fl.
grillkväll med styrelsen + instruktörer m.fl.

harrys efter grillningen

harrys efter grillningen



spenderat flera härliga dagar på duse!


detta + massa scrubs-avsnitt + mikaela = en jävla bra kväll/natt ;D


kulturfestivalen i åmål


häng/fest/mys i furuskogsparken


kulturfestivalen i åmål, återigen


steeeka på duse


karin o jag ska bada


sommar o sommarkläder är underbart!!!


en av de bästa dagarna hittills var faktiskt igår, dagen spenderades med catti, karin, fia o emma i karins sommarstuga i glava, här hade vi tagit båten ut till en ö där vi spenderade hela dagen med att sola o bada o bara ha de gött helt ensamma! på kvällen blev de grillning o massa tjejsnack i trädgården vid stugan, lovely day with lovely friends <3

Har massa, massa mer roliga/sjuka/fina/härliga bilder men nu får de va nog ;P

Förutom sol, bad, fest, grillning, kompisar o kulturfestivalen har veckorna innehållt dans (träning inför uppvisningar i sommar), fotboll (nu ska jag börja träna med damlaget åxå!), lite shopping, bio, myyyys, visning av en ny/egen danslokal i säffle som nu är våran m.m. m.m.
Helt underbart o perfekt har det alltså varit hittills, jag älskar verkligen sommar!
Det enda som gör mej lite depp just nu är pengakris o att biljetterna till P&L är slut o jag har ingen =( Men men! Lär väl hända mkt annat kul i sommar ändå antar jag.. Sedan saknar jag klassen åxå o att dansa massa timmar varje dag! Att gå från att träna ca 30 timmar i veckan till att nästan inte träna alls e ju inte kul alltså...=( Men jag har så dålig självdiciplin o vem orkar träna i denna värmen? Inte jag...

NU ska jag hoppa in i duschen o göra mej i ordning för att sedan dra till furuskogsparken där jag o mina kompisar + antagligen en massa andra ska vara ikväll o festa, får se vart kvällen slutar sen!

Ha det så bra allihopa, PUSS


RSS 2.0