Nu är det över

image19


Sitter här med en klump i både magen o halsen.. Det känns förjävligt.. Vill inte att det ska vara slut, kan inte fatta att det verkligen e över nu...=( Nu går man inte streetlinjen längre...=( Detta året har gått så sjukt fort!!! Men det har varit de bästa året i mitt liv, har haft såå kul o varit med om så mkt, mer än ja hoppats på o jag har fått vara med om saker ja aldrig trodde ja skulle få vara med om!! (Hur många kan skryta med att de tagit klasser av mr wiggles o buddah strech t.ex???) O jag har utvecklats så mkt! Fyyyy vad jag kommer sakna allt! Framför allt kommer jag att sakna klassen!!!=( O alla lärare såklart.. O att få dansa massa varje dag!!!! Faaan vi kan väl få gå ett år till...=(

Vi gjorde i alla fall världens bästa föreställning förra fredagen (9 maj), det kunde inte ha gått bättre!! Vi var grymma, danskänslan o humöret va på topp för alla o vi körde som faan o hade skitkul o publiken va bäst:) O guud vilken bra kritik vi fick:D UNDERBAR KÄNSLA! Men efter fick vi reda på en tråkig nyhet, det som inte fick hända hände, nån hade gjort en miss o föreställningen blev inte filmad...=( Faan, de som gick så bra!! Men kom ändå ut nåt bra av det, för fick styra upp en till föreställning på lördagen för att kunna filma.. Ryktet om att vi skulle ha en extraföreställning spred sej snabbt så de blev riktigt mkt publik då med:) Tyvärr gick inte denna föreställningen alls lika bra....=( Inte för nån i klassen! Men har fått se de på film o de ser bra ut ändå, bäst vi är :)

image20
Locking



Veckan som gått nu har alltså varit den sista veckan i skolan...=( Hade avslutning i fredags, o även om de va jobbigt hade vi grymt kul!!!
Först på morgonen, 9-11, hade vi utvärdering, sedan blev de kääk o efter det hade vi massa lekar/tävlingar på dansstudion tillsammans med alla lärare, vi körde klassen mot lärarna;P Poängen räknades dock inte ut sen så vi vet ännu inte vilka som vann, haha, men antar att de va vi...;) Hade skitkuuul iaf!
Sedan hade vi några timmar innan vi skulle återsamlas så då blev de lite ärenden på stan o en sväng till systemet, sen gick jag o mikaela hem till hennes brors lägenhet för att göra oss i ordning..
Halv sju på kvällen blev de middag på Alfie tillsammans med klassen o alla lärare, de va så mysigt! Några höll tal o de delades ut intyg o blommor o presenter, de blev mkt skratt, och även lite tårar..=(
Sedan blev de feeeest på Dansstudion, helt vilt o knasigt o superkul (fem toasts av fem, hahaa)!
Underbar dag o underbar kväll!!!! Ett minne för livet!!! TACK allihopa!

Igår hade vi som lite examen här hemma för mej:P Käkade fin middag o jag fick kort o pengar åsådär :)
Sedan åkte jag tillbaka till Karlstad, mötte upp Mikaela o hennes deeejt (:P) o vi gick till Isabelle för att förfesta med tjejerna i klassen (robert har åkt hem till gotland..=S), sedan blev de nöööjes! Rolig, men rörig kväll:P

Nu sitter jag här, bakis och tom.. Vill inte tänka på att det faktiskt inte är skola igen imorgon, känns fortfarande overkligt att de faktiskt är slut.. Usch nu kommer tårarna... Bläää... Orkar inte skriva mer, men ska avsluta med en massa roliga bilder, enjoy :)
Puss





Alice i underlandet

image18

Kom och titta på våran slutföreställning på Scalateatern nu på fredag!!:) Det går att förboka genom att ringa till Scalateatern men ni kan även köpa biljetter på plats. Det blir braaa så ni kommer missa något om ni inte kommer;)



Så, nu har jag fått med lite reklam åxå...:) Ska förövrigt bli så kuul på fredag, synd dock att vi bara gör en föreställning, och sen är det över.. De 50 minutrarna kommer ju gå jättefort och sen är det liksom slut. Efter allt slit och all tid man lagt ner känns det så tråkigt, skulle vilja ha minst två föreställningar till! Menmen....

Haft rep på Dansstudion idag 9 till 3, sen tog vi med oss en bergsprängare och massa flyers och gav oss ut på stan för att marknadsföra oss och våran föreställning. Dansade några danser på soltorget först och delade ut massa flyers, sen körde vi samma sak på stora torget. Det var riktigt kul, var mkt folk ute när det var så fint väder..:) Efter det blev det mjukglass i solen på torget med Mikaela, Ida, Robert och Sara. Såå häärligt :D
Kom hem till Säffle lite före 6, hann med att andas ut ett tag och sedan var det dags för styrelsemöte tillsammans med alla instruktörer för att planera nästa termin. Nyss kommit hem nu o e sjuuukt trött o har jobbig huvudvärk så måste lägga mej nu så jag orkar med morgondagen.. Då blir det först rep på Dansstudion 9-12, sen lunch/picknick med våran balettlärare och sedan blir det riktigt rep borta på Scala i några timmar. Ska bli kul att prova allt på scenen, med kläderna åså :)
Faan nu kom jag på att jag inte har gjort någon lunch till imorgon! Jävla skit, jaja, får gå o fixa det nu så jag kommer i säng nån gång...:P
Puss på er

I´m back ;)

image16

Oj vad dålig jag varit på att skriva här på ett tag.. Ska försöka bli lite bättre på att uppdatera här:)
Hänt ganska mkt senaste tiden iaf... Förra helgen va fullspäckad med; massa timmar house med Martin Feretti (så gryymt kul!), genrep inför Move It's föreställningar, uppträdande med Karlstad Street på dansmässan på torget i Karlstad, fest hos Ida i klassen, ännu ett genrep med Move it o så två föreställningar på Medis :) JÄTTEROLIG helg!! Känns dock lite tråkigt att terminen är över nu, älskar ju att undervisa! Men skönt med lite ledigt åxå så man slipper stressa hela tiden.. Har ju några veckor kvar i skolan i Karlstad iaf o slutföreställning på Scala på fredag :) Längtar!! Men samtidigt inte, för efter det är det bara en vecka kvar i skolan o jag vill inte att de ska ta slut..=( Älskar ju att få dansa varje dag, o med så duktiga lärare!! Att vi e världens bästa klass gör ju inte saken sämre:) Nej usch, det kommer bli jobbigt när allt e över... Önskar man kunde få gå ett år till! Fast med samma klass då isf....:) Har ju ingen aning om vad som händer till hösten, vill egentligen fortsätta gå dansutbildningar i antingen Sthlm eller Gbg, men de kräver massa pengar, pengar jag inte har.. Antar att det istället blir flytt till Karlstad för att jobba eller plugga ett år, och dansa så ofta jag kan på Dansstudion på kvällarna, träna massa på SATS åså åka hem för att undervisa i våran dansförening någon/några kvällar i veckan.. Gäller bara att hitta en inte alltför dyr lägenhet i Karlstad och ett jobb om det ska funka.. Vi får se..
Denna veckan har varit ganska lugn, repat mån, tis o ons, sen på onsdag kväll blev de fest o grillning hemma hos Linnea i klassen, vilket var kul och jättemysigt. Sen gick jag, Kajsa, Annika o Isabelle till Glada Ankan där det var knökat med folk. Blev iaf en lyckad kväll;) I torsdags var vi lediga/hade egen träning så jag valde att åka hem till Säffle på morgonen och jobba istället. Behöver pengar. Och igår va de skola som vanligt, balett o sen rep.. Sen blev de en lugn kväll, kände att jag behövde det.. Måste verkligen varit trött för sov till 3 idag!! Har lite smått ångest, haha.. Fast antar att jag inte skulle gjort nåt vettigt av den tiden ändå.. Nu ska jag kika lite på hockeyn tror jag, åså kommer Johan hit snart... Vi hörs:)



Lite bilder från senaste :)


RSS 2.0