Let's celebrate a new year

Gott nytt år på er alla!
Med nytt år kommer nya blogg-tag,
det blir mitt nyårslöfte,
att börja blogga normalt igen ;)

Ha en underbar kväll o låt det nya året bli UNDERBART!
Det ska fanimej mitt bli ;D


PUSS på er alla! ♥


Paaaarty! Bild från juldagen, fler kommer ;)
(malin o jag på bild)


Gratis presentkort

Är det någon av mina läsare som fortfarande inte är medlemmar på gratisbio.com?
Det är (faktiskt!) en skitbra sida där man enkelt kan samla poäng som man sedan kan byta ut mot biobiljetter eller presentkort i valfri affär (finns 92 butikskedjor att välja mellan, bl.a. H&M, JC, Nelly, ICA, Dinsko, Expert, BibBok, Carlings, Gina tricot, Glitter, Åhléns, Indiska m.m. m.m.)
Det är helt gratis att bli medlem och det finns massvis av gratiskampanjer att utnyttja för att samla poäng. Man får med andra ord presentkort m.m. gratis ;) Det enda man behöver göra är att besöka hemsidor, vara med i tävlingar, svara på frågeformulär osv. Du får 75 startpoäng direkt och behöver bara komma upp i 200 poäng för att få ett presentkort på 50 kr (400 poäng för presentkort på 100 kr osv...).

Om ni vill bli medlemmar kan ni bli det HÄR.
Då hjälper ni även mig med 5 poäng, det vill ni väl....?;) Win-win situation liksom!
Sedan är det bara att börja samla poäng!
Är ni tillräckligt snabba kan ni kanske t.o.m. hinna samla ihop till ett presentkort som ni kan handla för under mellandagsredan! Perfekt!


Snaaaart mina vänner!

Håll ut, jag ska snart börja blogga på heltid igen ;)
Det har bara varit så sjukt fullt upp sista veckan i skolan o nu är jag hemma i Säffle för jullov och har de senaste dagarna bara velat ta det lugnt o umgås med nära o kära. I helgen är det full rulle igen, Karlstad imorgon, bröllop på lördag, jobb på söndag m.m. Men som sagt, I'll be back ;) Saaaaknar min kära blogg! Har dessutom massa bilder som jag inte lagt upp än, men de kommer! Kanske imorgon kväll;)

Det var allt jag ville säga :)
Vi hörs snart igen!
O tack till alla er som ändå tittar in här varje dag i hopp om att jag skrivit nåt nytt ;P ♥


PUSS från mig!


The greatest love of all is happening to me




Surpriiise

Jag ljög lite för er i förra inlägget. Jag var tvungen att göra det för att inte avslöja surpriiiiisen! Ja nu undrar ni allt vad jag pratar om va;P Jag åkte alltså inte hem till Säffle i helgen för nån julskyltning, advent eller namnsdag (även fast de blev lite av det med, som en liten bonus;P) utan jag åkte hem för att överraska Mikaela med en MÖHIPPA! Japp, min älskade Mikkan ska gifta sig! I december redan :) Så jag o hennes kompisar (maassa goa tjejor!), med hjälp av hennes mamma också, ordnade alltså en möhippa för lilla tösen i lördags ;D Det blev såå lyckat, hon blev superglad o faan vad kul vi hade! Vill berätta mkt mer o har massa bilder att lägga upp men jag orkar/hinner inte nu.
Har precis blivit klar med allt man måste greja med efter skolan (handla, duscha, laga mat, äta, diska, packa nya danskläder osv osv...) o nu är jag helt slut. Ska göra i ordning en tallrik med glass o banan o titta på Andra Avenyn innan det är dags för att sova. Vaknade med täppt näsa, huvudvärk o halsont imorse så måste verkligen ta hand om mig nu så det inte blir värre! Jag VÄGRAR att bli sjuk nu när jag är bra i armen o snart bra i foten o det bara är 1½ vecka kvar till jullov. V Ä G R A R!

Imorgon väntar en låång skoldag från 8 till 17.
Först rep med Alexandro (en läxa vi har tills på måndag), sedan street med Niki (då vi bl.a. ska visa upp solon vi fått göra under veckan, alla fick samma låt, en hiphoplåt, som vi skulle koreografera 8 st 8:or till), breaking med Freeze, street med Yeya (ist för Robban som är sjuk, hade Yeya igår med o det var SJUUUKT KUL!) o sist balett på det. GOOOOD! Får verkligen hoppas att jag inte har något ont i halsen imorrn för då är ju inte en sån ansträngande dag det bästa....

Vi hörs igen när jag har mer tid (och ork), när nu det blir....:P
PUSS


Här har ni en bild från möhippan sålänge ;P


RSS 2.0