I love you, I love you, I love you

Jag lever o mår bra men har bara väldigt, väldigt fullt upp just nu, därav det dåliga bloggandet.
Imorgon efter skolan (efter en mkt ROLIG skoldag, med rep på morgonen, föreläsning i anatomi, jazz, modernt o sist men INTE minst popping med Prime) åker jag hem till Säffle för att busa med älskling, gå på julskyltningen o fira advent + min brors o pojkväns namnsdag med familjen ;) Ser mkt fram emot en helg hemma!
Sedan är det bara 2 veckor kvar till jullov! Det ni! Ska bli skönt, men samtidigt tråkigt, börjar ju bli bra från skador nu! Men får dansa massa med Mikkan under lovet, riiight?;P
Nej nu måste jag fortsätta packa så jag kommer i säng nån gång,
upp halv 6 imorrn som vanligt =S

PUSS

Favvo i repris: Karin o jag (i somras?) när vi råkade ha likadana kläder på oss, hahaha! Så kan det gå ;P
Great minds think alike, som sagt.


Helgen!

Helgen har som sagt varit helt underbar!
Blir ett långt inlägg om den nu, med mkt bilder, men det tycker ni väl bara är kul....?;)

I fredags runt 3-tiden mötte jag Catti, hennes kille Calle o Marielle i stan för fika. Catti o Calle var nämligen här på mäklarmässa (båda pluggar till mäklare i Karlstad) så jag o Catti bestämde att vi skulle ses, blev sååå glad när hon sa att hon skulle hit, vi har varit kompisar hela livet o det var jättelängesedan vi träffades nu. Marielle är också från Säffle, jag känner henne litegrann bara, vi har träffats genom att hon för ett antal år sedan blev nära kompis med Catti o det är jag glad över för Marielle e hur go som helst :) Hon bor också i Sthlm nu men vi har inte träffats något här än, så det var jättekul att hon också kunde va me o fika :)
Vi gick till Espressohouse o det var hur mysigt som helst.


Jag o Marielle beställde världens godaste pepparkaksmuffins m. glasyr. Mmmmmm!






(Ja, jag vet att jag är vit;P Inte rättvist att vara bredvid någon som varit utomlands + någon som alltid är brun heller;P Förövrigt en kass bild på mig men det bjuder jag på)

Efter fikan var Catti o Calle tvungna att dra men jag o Marielle gick på stan en sväng, vi hamnade på Stockhome där vi blev kvar i två timmar!! Haha. Men ni som vart där förstår ju varför ;) Skitkul hade vi!

 
Hahahaha


Marielle står o spanar i fascinerande böcker :P
Här spenderade vi maassa tid, haha, fanns hur mkt böcker som helst jag ville ha!


Boken som innehöll dessa bilder var INTE en av dom men det var roande att titta igenom denna boken iaf ;P Helt sjuka bilder! Jag lovar att dessa inte var de värsta! Haha.

Vi var motvilligt tvungna att lämna butiken när de stängde vid 7, då gick jag direkt till
Centralen för att möta baaaaby som kom strax före 8.
Vi åkte direkt hem till mig o hade myskväll med tv, pizza, godis o chips ;)

lördagen tog vi en låång sovmorgon, sedan tog vi oss in till stan där vi spenderade resten av dagen/kvällen. Det var sååå himla mysigt! Det är så fint i Sthlm nu när det närmar sig jul :) Vi gick runt på stan o bara kollade runt bland affärer ett tag, självklart tog jag med honom till Stockhome ;P
Sedan gick vi o käkade på en restaurang, som hette London-någonting? Vi hade det jätteromantiskt o mysigt o kul, satt o skrattade hela tiden ;) Vi beställde in kycklingfilé m. klyftpotatis o wokgrönsaker, de va förbannat gott! Sedan blev det bananasplitt till efterrätt ;) Mmmmm!



På restaurangen:


Han var inte alls så sur som han ser ut, vi var båda jätteglada men han ville se cool ut på bild eller nåt ;P




Haha, jag orkade inte va seriös på bild ^^

Kameran dog när jag skulle ta kort på efterrätten men den var lika god den ;)

Efteråt gick vi på bio, 2012 såklart!



Den var grym måste jag säga! Förutom att jag tyckte det var lite väl överdrivet med hur mkt tur familjen som var i centrum i familjen hade. Så är det ju alltid på film, o man ville ju att de skulle överleva men sådan övernaturlig tur har ju ingen :P Jaja, i vilket fall som helst var den jävligt häftig, men nästan FÖR spännande, jag kunde inte slappna av en sekund under hela filmen så jag hade fan ont i huvudet efteråt, haha. Var så nervös så alla popcorn tog slut trots att jag beställde den största o när de var slut bet jag mej i läppen resten av filmen ist ^^

När vi kom hem tog vi en lång, varm dusch med tända ljus tillsammans o sedan somnade vi så sött ;P

söndagen blev det en lång sovmorgon igen, ända fram tills reprisen av Idol, som vi ville se eftersom vi missade första timmen av det i fredags, tog ju en timme att komma hem hit.
Sedan gjorde vi oss i ordning, gick till ICA o handlade o sedan åkte vi in till Sollentuna köpcentrum. Vi hade inte direkt så mkt pengar att shoppa för då såhär några dagar innan nya pengar kommer men det var mysigt att gå runt ändå o bara titta o prova :)


Inne på H&M. Haha, är vi inte ett fint par...?;)


Haha ;D

Sedan skulle vi ta en snabb sväng på Julmarknaden i Gamla stan innan Ea skulle åka hem igen,
men pga en olycka så tog det längre tid än vanligt att ta sig in till stan, plus att min fot gjorde så ont så jag orkade inte gå något mer. Istället gick vi till Pizza Hut precis utanför centralen där vi satt kvar tills han buss gick. Det blev förrättssallad och sedan pizza såklart, som var lika god som vanligt :) Vi funderade på att beställa in en bananasplitt idag igen, haha, fast vi insåg att vi inte hade tid till det utan fick istället gå tillbaka till Centralen..



Det var verkligen inte kul att behöva säga hejdå efter en sådan underbar helg tillsammans, vi har haft så mysigt o kul hela tiden, skrattat o gullat ännu mer än vanligt ;P Haha.
Men till helgen ska jag hem faktiskt så vi ses ju igen redan på fredag!
Hoppas och tror att den helgen blir lika grym ;)

PUSS!


My lucky day?

Det är inte min dag idag.

Min fot gör så ont att jag knappt kan gå på den, o jag vet inte ens varför/vad jag gjort! Märkte i helgen när jag o Ea gick i stan att det var värre än jag trodde, var tvungen att stanna upp o vila var o varannan minut samtidigt som jag klämde sönder Ea's hand för att det gjorde så ont. Min arm är påväg att bli helt bra så något nytt måste ju bara strejka, eller hur? Måste därför vara hemma från skolan idag, är en bit att gå från pendeltåget till DC (tar drygt 10 min = 20 min dit o tillbaka, + gå till o från bussen jag måste ta till o från pendeln här i sollentuna) o det är inte värt det när jag ändå inte kan dansa, bättre att va helt still så det går över SNARAST! Men jag HATAR att vara hemma från skolan! Dels för allt jag missar o dels för att det suger att sitta här ensam o ha tråkigt.

Jag har knappt kunnat sova något sedan 6 imorse pga grävmaskinerna som härjar här utanför mitt fönster. 

Morgonen fortsatte bra med att jag tappade min fina, rosa hjärtspegel i golvet som gick i tusen bitar (otur i kärlek väntar?) o dessutom fick en glasskärva för sig att landa rakt på min tå så den skar upp ett hack som blödde as hell. Såklart i samma fot som redan gör ont = ännu mer ond fot.

Jag spillde nyss ut ett helt (STORT!) glas med äppeljuice över hela golvet + tv-möbeln.

Har bestämt mig för att jag ska söka Danshögskolan till våren (m. inriktning street), så var inne på deras hemsida idag för att läsa lite o såg då att man måste ha godkänt eller mer i Historia A, vilket jag inte har. Yes, jag fick IG i Historia A på gymnasiet, fick VG eller MVG på allt jag gjorde men missade det sista provet o hann aldrig ta ikapp det, då jag hade tusen andra saker att ta ikapp i andra ämnen samtidigt (jag kom efter ganska rejält i skolan under en period pga att en nära släkting valde att lämna jorden). Fick inte ens åka med på studentresan för att jag hade så mkt att ta igen på slutet. Som sagt valde jag då bort att göra historieprovet, vilket gjorde att jag fick IG på hela kursen. Har tänkt länge på att läsa upp betyget på Komvux eller liknande men det har inte blivit av.
Nu vet jag inte hur jag ska hinna läsa upp det innan våren då man ansöker till Danshögskolan? Ska försöka hitta någonstans där det inte är försent att ansöka om att läsa kurser som startar i januari eller något. Frågan är hur jag ska orka/hinna när jag samtidigt går heltid på DC?

Jag saknar Ea något enormt
efter denna mysiga helgen och önskar att han fortfarande var här hos mig, det är så himla tomt o jag hatar att vara utan honom.

Ett berg av disk står och väntar på mig, planerar att ta tag i det snart. Hela lägenheten är förövrigt ett kaos så jag MÅSTE städa upp här idag. Hoppa runt på ett ben kanske?

Den jobbiga, onda magkänslan är tillbaka och jag mår inte alls bra
. Vet inte vad jag ska göra åt detta längre, finns det något jag kan göra ens?


Är förberedd på att vad som helst kan hända idag.
Ni ska snart få ett lite roligare inlägg om helgen.


Awesome weekend

Har varit upptagen i helgen, nämligen haft älsklingen här. Vi har haft den bästa helgen på väldigt, väldigt länge men jag skriver mer imorgon o lägger in alla bilder från helgen då för nu är jag sjukt trött o vill bara gå o lägga mig.

PUSS


The day from hell



Jag visste väl att allt gick för bra o att jag mådde för bra. Det skulle jag ju såklart inte fortsätta få göra.
Det är alltid så, så fort saker börjar ordna sig o jag börjar känna lycka inom mig så händer något som tar det ifrån mig. Nu låter det kanske som något jätteallvarligt har hänt o det har det ju inte, kan lika gärna vara så att jag är glad imorgon igen, men denna dagen har iallafall vart en riktig skit-dag. Kul att gå från att ha en asbra dag till the day from hell. Förbannade, jävla äckelgubbe på pendeln imorse som utlöste en panikångestattack, tack för den! Kände bara hur paniken vällde upp inom mig o att tårarna började rinna men försökte allt vad jag kunde att hålla tillbaka det o tänka på något annat på vägen från stockholm södra till Danscenter, o precis när jag satt redo i sal 7 för att lyssna på en föreläsning o trodde jag hade lyckats så bara sa det pang o det gick inte att hejda det, jag hade inte en chans utan fick springa ut därifrån. Allt för den där jävla äckel-idiot-gubbens fel. Får rysningar o mår dåligt så fort jag tänker på det. Jävla as. Orkar inte förklara mer än så men det förstörde hela dagen iallafall, det går liksom inte att bli helt återställd efter en ångestattack utan man blir trött, hängig, snurrig, får huvudvärk, ingen lust till att va social, blir deppig o har nära gråten resten av dagen. Därför var det väl ganska tur att vi inte hade någon dans idag (förutom när vi på en föreläsning skulle koreografera två korta danser i grupper) utan bara föreläsningar. Mkt bra sådana så på det sättet var skolan bra idag ändå. Jaja, ville bara berätta läget, har liksom ingen lust till att blogga mer idag.

Har precis tagit en låååång, varm dusch o ska lägga mig i sängen o läsa nu,
sedan försöka somna tidigt för att förhoppningsvis vakna på bra humör imorgon igen.

PUSS


I'm happy

Har precis kommit innanför dörren. Det har varit en otroligt bra dag idag!
Först hade vi yoga i skolan, det var den skönaste lektionen jag nånsin haft. Det var liksom ingen jobbig, anstängande yoga-form vi körde utan en lugn, skön med fokus på andning typ. Sista 20 minutrarna fick vi bara ligga ned på mattan med en filt över oss medan instruktören pratade o bad oss tänka på olika saker. Undra hur många som somnade på slutet? Haha. Jag lyckades hålla mig vaken iaf men var nära att börja drömma flera gånger :P Man blev sjuukt avslappnad o trött efteråt iaf, så lite jobbigt var det ju att köra igång med afrikanskt efter det :P Men man kom in i det snabbt o blev pigg igen, det var ju så kuul :D O det bästa av allt? Jag kände inte alls mkt i armen trots att det var massa arm-fläng:P Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie!

Efter skolan åkte alla i klassen som kunde hem till Lisa, som fyllde år idag :D Vi har varit där fram tills nu o käkat kladdkaka o lekt massa roliga lekar :) Vi hade hur kul som helst!
Åh vad bra jag mår just nu :)
Den jobbiga känslan i magen jag hade när jag kom hit efter lovet är som bortblåst! Hoppas verkligen detta håller i sig cause I love my life right now ;)

Nu börjar Andra Avenyn om en halvtimme o jag måste laga lunch tills imorgon, diska, duscha o göra mig redo för sängen så jag kan sova när programmet är slut. I better hurry!

PUSS!


Saknar dock dessa två ting: Min älskling o min hellugg ;P


Jimmy Choo for H&M ♥















Hur snyggt?
Madde-vill-ha-allt.
Detta är såå min stil o fyfan vilket ha-begär man får!
Svart, glansigt, glittrigt, nitar, snygga detaljer, djurmönster.. Allt som jag gillar ;)

Bästa H&M-samarbetet någonsin!

Det mesta börjar bli slutsålt redan, eftersom kollektionen släpptes igår,
men det gör mej ju inget eftersom jag ändå inte har pengar,
men guuud så snyggt allt är!
En vacker dag ska jag bli rik...


Temavecka



Vilken skön o bra dag det var i skolan idag!
Denna veckan är det ju temavecka, så vi har bara massa saker vi inte har i vanliga fall o går bara halvdagar. 
Idag började vi först med pilates, o fy bövelen vad jobbigt det var men gud vilken bra träning det är, synd att det inte finns med på vårt ordinarie schema. Det kändes sååå skönt efteråt iaf!
Efter det hade vi drama, med Thomas nånting, som faktiskt var grymt kul :D Kan bero på att läraren var så himla rolig o bra. Ser fram emot att ha det igen på torsdag faktiskt :)

Imorgon har vi yoga och sedan afrikanskt.
Vet inte var jag fick ifrån att vi skulle ha flamenco under veckan, som jag skrev i ett tidigare inlägg, visste att det var något jag inte kom på o så chansade jag bara på det, haha, men kollade schemat idag o det var visst bollywood det var ;P Haha Madde är borta som vanligt! 

 Vi slutade 14.15 idag men vi stannade kvar ganska långt efter o käkade lunch/pratade,
sedan har jag handlat också så det är därför jag inte är hemma förrän nu. Har slängt i tvätt o så med ;P Är jag inte duktig så säg?

Ikväll blir det en luuugn tv-kväll. Känns så skönt de kvällar man faktiskt har tid med det. Är så himla trött o har ont i huvudet också, somnade nämligen inte förrän runt 1 inatt men det gjorde inget, tänkte jag, eftersom jag inte behövde gå upp förrän 9, då vi som sagt började 11 idag. Men runt 6 blev jag väckt av det jääävla dräneringsarbetet de håller på med här precis utanför mitt fönster, faaaaaan vad störande när man är aaastrött o bara vill somna om för man vet att man har några timmar till att sova men så går det inte att somna om pga ett jäävla oväsen från grävmaskiner o skit! Åhh.. Räcker det inte att de börjar vid 8 eller nåt när det är precis utanför ett bostadshus?! Lär bli väckt av detta vid halv 6 tiden varje morgon lääänge nu, o det är ju lika störande även om jag ska upp vid 7! Den timmen är ju behövlig! Faan.. Dra o dränera nånannanstans ;P

Jaja. Ska försöka lägga mig tidigt ikväll iallafall.
Nu ska jag fixa nåt att äta!

PUSS


Svenska tanten är död!




Hahaha hur klockren är den inte...?;)
Har suttit här o skrattat ashögt för mig själv genom hela filmen. Jag hoppas det inte är lyhört här =O
Jag har iallfall inte hört så mkt av grannarna, men dom kanske inte är lika högljudda som mej....?^^

Nu ska jag lägga mig o läsa en stund innan det är dags att soooova så sött.
Börjar 11 imorrn, hur gött?
Hmm där rimma jag utan flit..
Vi har pilates först o sedan drama. Hjälp! Hålla på o improvisera i teater är verkligen inte min grej men vi får väl se vad det blir vi ska göra, blir säkert kul! Skön dag iallafall, för en skadad liten skit som mej :P

Natti!
PUSS!


Mysig söndag

Kom hem för ett tag sedan, har handlat o lagat mat/ätit också.
Det var jättekul att träffa Fia förut :D Mötte henne o Lina i Åhlens city, men Lina åkte hem nästan direkt så jag o Fia umgicks bara vi två innan hon skulle åka hem till Gööötet. Vi satte oss ner o bara pratade, önskar vi hade haft mer tid! Men vi får umgås massa på jullovet, tillsammans med Karin, Malin o Catti, hoppas jag :D
När vi sagt hejdå på centralen åkte jag direkt tillbaka till Sollentuna o tog en sväng in på Sollentuna köpcentrum, det nya som snart är färdigt :) Hittade huuuur mkt som helst jag ville ha men det får vänta, ska bara önska mej pengar o presentkort i julklapp ;P Det var i vilket fall som helst jättemysigt att gå runt där, fast det hade ju varit mysigare om jag hade någon med mej ;P


Visst ser det mysigt ut?:)
Palmer, vattenfall, skön belysning, fräscht, fin inredning..
Var extra mysigt att gå där idag för ett liveband spelade julmusik, åhh :)
Ska dra med mej Ea dit till helgen ;)


Nu ska jag kolla på Gossip girl, sedan måste jag diska o göra i ordning här, ikväll går Heartbreak hotel på tvn:n o självklart ska jag se på den ;) Så jävla rolig!

PUSS!

Jag idag:







In till stan

Det blev en ensam filmkväll här hemma trots allt igår ändå. Fick flera förfrågningar om att följa med ut o festa men hur mkt jag än ville det så går det inte utan pengar!
Men jag hade det mysigt med mig själv ändå ;) Hmm hur lät det...
Somnade inte förrän halv 5 inatt, kunde inte sova så jag låg o kollade på Grind som gick mitt i natten på tv:n :P Har sett den förut, men Seth Cohen är ju med i den så jag kunde inte hålla mig ifrån att titta på hela ändå ;P

Nu är jag klar o ska dra in till stan för att möta Fia (wiiie) o Lina för frukost/fika o shopping (eller för min del blir det ju ingen shopping men, kul att titta ändå! Eller inte...) innan Fia åker tillbaka till Gbg.

Hörs sen :)

PUSS


Jag o Fiafisen

Haha ♥


Får man va ensam på en lördag?

Sitter ensam i lägenheten för första gången på en helg. Det känns verkligen skittomt.
Ingalill sa hejdå imorse för att åka iväg på kursen o sedan hem till Säffle igen, tråkigt tycker jag, hade vart kul att haft henne kvar här tills imorrn :) Vi har haft jättetrevligt o roligt iaf! När hon åkt kröp jag ner o la mig igen o sov bort halva dagen, efter det har jag bara slappat med film osv.. Vet inte alls vad jag ska göra ikväll, vill hitta på något! Älskade Fia är ju här i Sthlm, hon var på Placebo igår (avundsjuk!) o stannar tills imorrn, o frågade om jag vill med ut ikväll o jaaaa det vill jag men jag har inte ett öre! Vet inte ens hur jag ska få pengar till mat resten av månaden... Studentlivet i Sthlm är fan inte lätt alltid :P
Saknar Ea jobbigt mkt också! Vill bara krama om honom. Usch blir tårögd så fort jag tänker på det nästan. Men nästa helg ses vi äntligen igen o GUD vad glaaad jag kommer vara då! Det är faktiskt jobbigt att gå från att få umgås med honom varje dag/sova tillsammans varje natt i två veckor till att inte träffas överhuvudtaget utan bara hinna ha några snabba mobilsamtal/dag i två veckor. Menmen, tiden går fort, snart får jag lägga armarna om honom igen o bli fylld av den bästa känslan som finns..

Vi har förresten temavecka denna vecka som kommer nu så vi går bara halvdagar. Har alltså bara två lektioner/dag (förutom ons då vi har tre) o slutar antingen halv 1 eller 3, + att vi har sovmorgon till 11 på måndag :) Kommer ha pilates, drama, afrikanskt, föreläsningar, flamenco eller vad tusan det nu var m.m. Ska bli kul o intressant :) Veckan kommer säkert gå mkt snabbare då också när allt är annorlunda o nytt istället för det vanliga schemat, perfeeekt för då blir det nästa helg snabbare ;) ♥

Nej nu ska jag ta mig en dusch o göra i ordning mat. Har grillad kyckling över sedan igår ;)

PUSS! ♥


Haha sötjävel


Vilken bra dag!

Tjenamoss!
Sitter i min lägenhet med Ingalill (hon var en av dom jag startade dansföreningen i Säffle med, våren 07, för er som undrar vem det är/hur vi känner varann, hon var liksom den som kom på idén från början o frågade mig o Mikaela om vi ville vara med på det!) som kom till mig igårkväll. Hon har kurs här nämligen, haft idag o har imorgon med så då bor hon hos mej :) Såå skönt med lite sällskap! Vi har precis käkat grillad kyckling o har laddat upp med massa godis som vi ska ha till Idol sen :D Myys!

Idag har varit en jättebra dag! Jag är såå glad för jag var hos kiropraktorn idag igen o behandlade o han trodde inte jag skulle behöva någon mer behandling nu för att det börjar bli bra :) Wiiie! Fasen vad fort det har blivit bättre sedan jag började gå dit i måndags, har gått skitsnabbt!
Får börja va med mer o mer på dansen nu fast så fort jag känner att det börjar kännas i armen måste jag ju sätta mig. Vi har bara haft en fysisk lektion idag (locking sista timmen) o jag var med på typ halva lektionen iaf o det var skiiitkul! Åhh, det går verkligen åt rätt håll nu o jag längtar såå tills jag får dansa fullt ut igen :D På morgonen hade vi föreläsning i träningslära med Malin Träff (som alltid har skitbra föreläsningar!), sedan jazz då vi kollade på film o sedan körde jazzring. (Japp, som vi gör i streeten hela tiden o går in o dansar en o en, fast i jazzen ;) JAZZRING! Haha.) Fast jag o alla andra skadade hoppade över det o tittade på bara, men det var kul att se :) Sedan avslutade vi den lektionen med avslappning, o på moderna hade vi utveckligssamtal eller va man nu kallar de ;P Jag hade tid hos Kiropraktorn på lunchen så det var ju perfekt, då missade jag inget! Ovanligt lugn dag på DC men det är ju bra för mej ;)

Nej nu ska jag inte vara osocial mot Ingalill här!
Vi hörs imorrn :)
PUSS!


Här har ni den otroligt snygga Ingalill (till vänster). Från en grillfest förra sommaren. Hahaha.


Onsdag

Sedan jag kom hem från skolan har det varit fullt upp med handling, disk, matlagning, mer disk, tvätt - tvätthängning, plock i lägenheten, mobilsamtal, o såklart säsongspremiären av So You Think You Can Dance.
Nu är klockan aaalldeles för mkt o jag måste sova!
Imorgon ska jag prova att vara med o dansa lite, börjar iaf med jazzlektionen som vi har på morgonen, åtminstone uppvärmningen, för kiropraktorn, som jag var hos tidigare idag, sa att jag kunde börja träna igen succesivt fast om jag kände av det minsta lilla i armen var jag tvungen att sätta mig. Får hoppas det går bra imorrn:)
Jag vet iallafall nu efter många om o men att det är en muskelinflammation jag har (som golfarmbåge nästan), men även en nervskada (irriterade nerver) eftersom dom klämmer medianusnerven som går precis där också. Jävla skit. Fortsatte iaf med laserbehandlingen idag o ska dit igen på fredag! Fan vad dyrt detta blir =S Men bara jag blir braaa snart så är det ju värt det!

Nu ska jag lägga mig!
Imorgon kväll kommer Ingalill hit o stannar tills på lördag eftersom hon ska läsa en kurs här o behöver sovplats, o kanske (ja hooooppas ♥) följer älskade Mikaela med också :D Ska bli wonderful med lite sällskap..


Godnatt!
PUSS!


You don't know me

Vet inte vad det är men tappar blogglusten så fort jag kommer tillbaka hit.
Eller jag tappar egentligen lusten till allt, jag är ju här för att dansa o nu när jag inte kan det blir det så himla jobbigt, hatar att va ensam varje dag efter skolan o sakna Ea (o mamma!) så otroligt mkt hela tiden. Gah. När blev jag såhär svag? Har liksom en jobbig känsla i magen hela tiden o kan börja gråta närsomhelst, varsomhelst för vadsomhelst. Detta är ju inte jag. Jag är inte mej själv alls här. Tappar liksom allting. Som om jag lämnar kvar mej hemma o går in i en tråkig, deppig person. Jag antar o hoppas att det blir bättre så fort jag får dansa igen! Men det finns inget jag vill mer i hela världen än att Ea ska flytta hit till mig :S

Jaja. Ska försöka vara positiv, o försöka blogga ändå, åtminstone en gång om dagen, på kvällen då alltså när jag kommer hem från skolan, hinner inte så mkt mer..

Det var skönt att vara tillbaka i skolan idag igen iallafall, även om det suger att fortfarande bara få sitta =S Men jag hoppas jag blir bra snart nu, var ju hos Kiropraktorn igår o fick nån laserbehandling + lite andra grejer o tips på saker jag kunde köpa på apoteket, som jag gjorde direkt efteråt. Det är tydligen både musklerna o nerverna som är skadade o han sa att det kunde ta ett tag innan det blev helt bra, ska dit redan imorrn på morgonen igen o fortsätta med laserbehandlingen o vad det nu blir mer..

Nää, förlåt, men det blir inte roligare än såhär.
Maten är klar nu så ska sätta mig framför tv:n o äta o sedan bara ta det lugnt tills det är dags för Andra Avenyn o sedan sängen.

PUSS!


Tillbaka i Sthlm

Kom hem till lägenheten för en liten stund sedan.
Det känns inte alls bra faktiskt, har haft två uuunderbara veckor hemma med min älskade familj o pojkvän o nu sitter man här själv i lilla lägenheten igen o saknar alla som tusan redan..
Men ska ju alldeles strax iväg till Kiropraktorkliniken i Solna o förhoppningsvis kommer detta leda till att min smärta i armen försvinner så att jag kan börja dansa så snart som möjligt o DÅ kommer jag bli glad igen :D
Resan har iallafall gått skitbra, o herregud, aldrig mer buss säger jag bara! Åkte ju tåg nu, eftersom jag fick tag på en billig Sista minuten, o det tänker jag fanimej försöka med varje gång nu för fan vilken stor skillnad det är, både bekvämligheten o sedan tiden, kändes som resan gick hur fort som helst, till skillnad från när man åker buss o det känns som man åker o åker i evigheter men ändå aldrig är framme!

Nu måste jag dra men vi hörs ikväll!
PUSS!

Love you more than anything ♥


Fars dag

Vi firar Fars dag för fullt här hemma.
Eller ja, vi firar morfar.
Vi har käkat flygande jakob o massa god efterrätt, mmmmm!


Me today


Försökte ta kort på klänningen jag hade, med o utan blixt men hur bra gick det då?
Ny kamera kanske....?




Trött?


Äppelpaj m. vaniljssås, kladdkaka m. grädde ♥



Ea skrapar tallriken ;P


"Tack så mycket" säger morfar


Jag smygfotar lillebror som pratar me mamma ;P

Nu ska vi ha myskväll till tusen här hemma, jag, Andreas, mamma, Ea, mormor o morfar.
Ska spela spel o sånt :) Jag, mamma, Andreas o Ea spelade förresten massa kort igårkväll. Vi spelade Bluffpoker o Rövskägg som Ea trodde det hette (det heter Rödskägg hahaha), gissa vem som vann 5 ggr i rad....?;)

Jag åker tillbaka till Sthlm tidigt imorgon bitti, eftersom jag hittade ett megabilligt Sista-minuten-tåg, o sedan ska jag bara till lägenheten o lämna packningen för att dra till Kiropraktorkliniken.
På tisdag blir det äääääääääääntligen DANSCENTER igeeeeen!!!! ♥

Nu ska jag ta vara på sista tiden här hemma,
vi hörs kanske inte förrän imorrn kväll igen!

PUSS!


Så jävla bra

Ett trevligt litet inslag såhär på lördagskvällen:


Today's me


Hade bara en halvtimme på mig att duscha, göra i ordning håret, sminka mig o välja kläder så ja..
Fick bli lite smink, självfall på håret o någon gammal klänning jag bara slängde på mig..:P
Det är tur att jag inte har en modeblogg ;P

PUSS ♥


I miss my lovely ones

Idag har jag o Ea (med hans familj) varit på kalajs hos hans kusin som fyllde år idag + att de slog ihop det med farsdags-firande av Ea's pappa o morfar o kusinens pappa :P
Det bjöds på potatisgratäntg, kalkon, kyckling, rostbiff, rostade grönsaker m.m m.m o sedan chokladtårta till efterrätt. ♥ Jag blev PROPPMÄTT!

Ikväll händer absolut ingenting, tyvärr. Jag är nämligen skitsugen på att hitta på något kul (är myyycket piggare idag, wiie)! Hade hoppats på att få träffa Fia o Catti som äääntligen är hemma i Säffle båda två men dom hade tyvärr annat för sig, 65-årskalas o släktmiddag, o imorrn är det min tur att vara upptagen innan jag åker tillbaka till Sthlm så det gick åt skogen =S
Saknar mina vänner så otroligt mkt, ALLA pluggar i olika städer o det är så svårt att hinna ses :( Men på jullovet, då jäklar ska det bli andra bullar ;P


LOVE


Jag & Catti


Karin & jag


Jag, Catti & Maja


Malin & Fia


Fia & Jag


Jag o Malin

Tur att jag har fått träffa Mikaela iallafall ♥
Men jag saknar henne redan också! =S
Fast på torsdag kommer hon o Ingalill antagligen till mig i Sthlm :D SKITKUL ska de bli!

Nej hörrni, nu ska jag se vad man kan hitta på för kul.
PUSS


Friiiiiday

Oj vad frånvarande jag varit idag. Men jag har jobbat hela dagen, sedan haft middag med familjen o Ea o så haft Idol-kväll såklart ;) Jag o älskling myste till det riktigt med ischokladglass, banan o chokladsås. ♥
Måste bara säga att FAN vad Erik ägde ikväll! Har inte riktigt fastnat för honom förut, trots att han gjort mkt bra, men ikväll dog jag lite. Det var grymt helt enkelt, han spöa ju skiten ur de andra ;) My goood vilken röst! Tove är ju också helt underbar, det tycker jag hon är varje gång så jag fattar inte varför juryn börjat klaga så på henne, surhövven! Hon är asball tycker jag. Stop pickin on her ;P

 
Finalister, of course!

Yeahyeah. Idag mår jag mkt bättre än igårkväll/natt som tur är. Är sjuukt trött o seg o har fortfarande ont i huvudet, blir yr lätt o mår illa, plus att jag känner mig helt handikappad eftersom jag har ont i båda armarna nu vilket gör det mesta lite svårt, hehe, men annars så! Så länge jag slipper feber o frossa så är jag nöjd ;P

Nu börjar det närma sig "hemfärd" till Sthlm igen.
Har endel att hinna med i helgen men på söndag kväll åker jag tillbaka. Blandade känslor inför det, kommer bli svårt att åka hemifrån nu när man varit här ett tag o vant sig vid att vara med familjen o Ea varje dag o slippa sova ensam. Har lite ont i magen inför hur jag ska klara mig med matpengar osv denna månaden också. MEN det ska bli loooovely att få komma tillbaka till skolan igen, träffa klassen o lärarna o titta på massa greeeat danciiiiin' igen ;) (Ja, för dansa får jag ju inte än...=S) Ska ju även till en kiropraktor på måndag and I hope he can fix me.

Nej nu måste jag koncentrera mig på idolröstningen! (hehe nörd..)

PUSS


I'm alive

Jag har feber, ont i huvudet, mår illa, är yr o armen gör ont som inni (ja, inte nervskadadearmen alltså utan vaccin-armen), men jag lever! Dessvärre är jag inte trött fast jag verkligen behöver sova nu, ska jobba imorgon =S Hur faen ska det gå undrar jag?

Efter jag tagit den där jäkla sprutan i eftermiddags åkte jag, bror o mamma hem till mormor o morfar där vi åt middag, sedan åkte jag till min kusin Therese o har varit där resten av kvällen :) Vi träffas inte alltför ofta nuförtiden så det var fanimejen dags ;P Vi pratade, fikade o tittade på tv, myspysigt :)

Ea hämtade mig runt 10 o vi har hunnit med att titta på några O.C-avsnitt men nu ligger han däckad här bredvid mig som vanligt o jag e avis för jag vill också vara däckad! Får panik snart, VILL BARA SOVA! Orkar iaf inte skriva mer, ska nog lägga mig o läsa en stund innan jag sluter mina ögon för idag.

Nattinatt, PUSS ♥

Bilder från idag:



Jaja, kass bild, jag vet:P


Smiiile






Hittade en otrooooligt gammal körkortsteori-bok hos mormor o morfar,
det tyckte jag var kul ^^






Kusin & jag :)


Jävla gris

Nu ska jag sluta drömma om materiella ting som jag ändå inte har pengar till just nu o istället hoppa in i duschen o sedan göra i ordning en stor frukost. Bra jobbat att ha varit uppe i över två timmar o ändå inte lyckats åstadkomma det än :P
Sedan blir det sjukhuset för det där jävla nöffnöff-vaccinet som jag egentligen inte vill ta. Jag är töntig, jag vet, men jag är faktiskt nervös o lite rädd. Man har ju hört endel liksom, o dessutom så är jag så satans känslig för allt. Född med tusenmiljarder allergier o en hög dos bad luck så det skulle inte förvåna om något konstigt hände mig..

Nej nu ska jag sluta fjanta o vara lika cool som på bilden nedan.

PUSS o hej ♥


Kärlek vid första ögonkastet 2



Det här måste vara de snyggaste, stilrena, mest perfekta svarta pumps jag någonsin sett!

(från H&M, som tröjan nedan)
Varför har jag inga pengar för? :(
Nu ska jag fanimej gråta en skvätt.


Kärlek vid första ögonkastet

 Vad ska man säga... Jag är kär


 


Skrattinfluensan



Har precis haft århundradets längsta skrattanfall :P
Har bara legat här o seriöst gapskrattat åt ingenting i över en timme nu, hahaha,
stackars Ea som var trött o ville sova (han har somnat nu;P), men jag kunde inte hjälpa det,
ni vet när det bara bubblar upp o man försöker stoppa men det bubblar upp igen o tillslut bryter man ut i gapskratt :P Så har jag haft de i över en timme nu utan att kunna sluta o så kan inte Ea hålla sig för skratt heller eftersom jag skrattar så o så tar det liksom aldrig slut :P Eller.. de gjorde de ju men... Haha ja nu har jag skaffat mig några extra års livslängd iaf ^^
Antar att jag e övertrött eller nåt så det är väl dags för mig att försöka sova också nu då :P

Imorgon kanske blir min sista dag på denna jord för då ska jag förmodligen vaccinera mig!

Natti!
PUSS


Danslokalen

Har precis kommit hem från danslokalen, varit där o tittat på högsta jazzen.
Kul att träffa alla gulliga elever igen :)
Sitter hemma hos baby nu som nördar tv-spel så då får jag passa på att nörda här ;)

Här har ni lite bilder från danslokalen, fast dom jag tog igår:


cafeterian


vadå? vit? jag?


Galloppigott, hahahahaha. Nästan så jag dog av skratt när jag såg detta. Ser ni inte de roliga...?!^^ Haha jag dör. Galoppigott.


"Hmm..." säger Mikkan.


Det är mysigt där minsann!
Själva danssalen glömde jag att ta kort på.

Innan jag drog dit har jag varit hos farmor o farfar hela eftermiddagen. ♥
Dom håller på o renoverar om o behövde last-/lyfthjälp så då följde jag med pappa o lillebror dit även fast jag ju inte kunde hjälpa till nåt (armjävel) men det var så längesen jag träffade farmor o farfar så ville med ändå :) Morbror, moster o kusiner var där med! Fikade/åt kvällsmat o hade mysigt efteråt.
Men det gjorde lite ont i mitt hjärta att se hur det såg ut där nu, ni vet, farmor o farfars hus som man varit i så många gånger som liten, det blir ju ett så himla nostalgiskt ställe, har tusenmiljoner barnminnen därifrån o man vill att det ska se ut som det alltid gjort! Men dom hade fått skador på huset o var tvugna att bryta upp o renovera...=S Buhu. Dumma skador.

Jaja nejnej nu ska väl vi åka hem till mej o mysa a little bit innan det är dags för att sleepa a mucho bit.

PUSS


Bokat tid

Angåenda förra inlägget: Har fått en tid på Kiropraktorkliniken i Solna, på måndag eftermiddag.
Får se om jag åker tillbaka till Sthlm under helgen eller på måndag morgon då..
Jag ber till Gud att kiropraktorn där kan göra allt bra igen SÅ JAG FÅR DANSA!
Ska bara lösa problemet med hur jag ska ha råd att gå dit bara... Får svälta i en vecka eller nåt.

Nu blir det strax middag,
sedan får jag se vad jag hittar på resten av dagen,
ska iallafall iväg till danslokalen ikväll igen o se vad de har för sig ikväll ;)

PUSS ♥


Operation?!

Har ägnat massa timmar (gick faktiskt upp 12 idag, yey, det går framåt;P) åt att läsa om nervskador o försökt komma fram till vad det är som egentligen hänt mig och vad jag kan göra för att få det att försvinna.
Tydligen är det ganska allvarligt om det inte försvunnit efter några veckors vila (jag har haft mitt i en dryg månad nu!!) o då måste man söka hjälp, antingen hos läkare eller kiropraktor eller liknande, så det ska jag göra nu! Fasen att jag inte visste det tidigare, sjukgymnasten jag träffade några ggr i Sthlm sa ju att det enda jag kunde göra var att vila bort det.. Men nu har jag alltså vilat i över 4 veckor o det är inte borta än, alltså måste något annat göras!
Jag har hittat en kiropraktorklinik i Solna som jag ska boka tid på, de hade massa sorters behandlingar för just skador på medianusnerven, som är det jag har fått.
Det kunde leda till karpaltunnelsyndrom, som verkar stämma in på mig...=S

Jag har faktiskt blivit jätterädd efter jag läst runt massa om det, är det tillräckligt allvarligt kan man bli tvungen att operera o då får man inte belasta armen på månader!!! Fattar ni?! Jag går liksom en dansutbildning på heltid o har redan varit borta en månad! Dessutom kunde skadan bli kronisk om man gick med den för länge! Jag skakar nästan här för jag blir så orolig!
HOPPAS någon kiropraktor/läkare kan hjälpa mig!


Detta är lite av det jag hittat på internet om min skada, läs om ni orkar:

" Om nerverna blir klämda av felställningar eller förträngningar får vi inflammation i nerven som t ex vid ischiasverk i benet. Vid akut nervpåverkan kan vi testa detta ganska väl och symtomen är ofta tydliga. Betydligt svårare är det om en nerv gradvis under lång tid utsätts för ett tryck. Det kan då ske en långsam förtvining av nerven med dåliga impulser till det som nerven ska styra. Detta upptäcks ofta inte förrän det gått långt.

Symtom kan uppstå lokalt i någon av regionerna eller i hela armen, från nacken ner i armen ut till fingrarna.

"Double crush syndrome" innebär att om en nerv är irriterad på en nivå blir den känsligare för irritation på andra nivåer. Om man t ex har ett problem i nacken som irriterar nerverna som går från nacken ned i armen behövs endast en mindre störning i handen eller i armbågen för att symtom ska uppstår där också.

Karpaltunnelsyndrom är en irritation av medianusnerven i handleden där den passerar genom karpaltunneln, en tunnel som utgörs av handlovsskelettet och ledbanden i handloven där nerver och senor passerar till handen. När karpaltunneln är inflammerad kan ökat tryck irritera medianusnerven.
Karpaltunnelsyndrom är en benämning på en medicinsk åkomma som kan orsakas av motorisk överbelastning.

Om besvären inte försvinner inom ett par veckor eller om de förvärras snabbt ska man söka hjälp. Ett kraftigt tryck på nerven kan orsaka bestående skador på själva nerven. Även de muskler som får sina nervimpulser från nerven och som alltså styrs av nerven kan skadas.

Då det finns olika tillstånd som liknar karpaltunnelsyndrom och för att det finns olika förklaringar till att du känner smärta, kan ett antal olika behandlingar övervägas.
I svårare fall kan det bli nödvändigt med en operation. Vad som händer under operationen är att kirurgen gör ett längsgående snitt i handleden och skär av ledbandet som täcker karpaltunneln. Det minskar trycket på nerven.
Efter operationen brukar man få en gipsskena eller något annat fast förband som gör att man håller handleden i stillhet. Förbandet ska sitta kvar mellan tio dagar och två veckor.

Undvik överbelastning efter operation
I samband med att förbandet tas av avlägsnas även stygnen. Man får sedan ett enklare förband. Det är viktigt att man fortsätter att vara försiktig med handen. Man ska undvika överbelastning, speciellt under de första månaderna efter operationen. Så länge såret läker kan man behöva vara sjukskriven, och det brukar ta några veckor. "




HJÄLP!


Tisdagskväääll

Tjolahopp ;P
Har precis kollat på Andra Avenyn med älskling o mother,
det började precis när jag kom hem från danslokalen,
har varit där sedan 6 o lekt med Mikaela ;)
Åhåå så kul o träffa henne igen då!
Kul att vara tillbaka i danslokalen också, evigheter sen jag var där!
Har inte så mkt att skriva, jag o Ea ska lägga oss o kolla på O.C. nu o mysa :)
Jag återkommer säkert när han somnat, haha.

 
Jag förut i danslokalen :P
Tog lite fler bilder förut, lägger kanske upp dom sen!

PUSS! ♥


Fler favoriter från H&M ♥



Kan någon vara snäll o give me some money....?;)

Studentlivet är inte lätt när man är så shoppingberoende som jag!
Ska baara önska mig pengar o presentkort i julklapp ;)
Nästan iallafall!

Nu har jag läst alla bloggar jag vill läsa o ska börja med ta-hand-om-mig-själv-grejerna jag skrev i förra inlägget ;P

PUSS!


Han är rolig mannen min

Ca halv fem lyckades jag somna inatt.. Sedan vaknade jag en timme senare när baby skulle till jobbet. Han va så himla söt imorse o dessutom så hade han gått upp en halvtimme för tidigt så då kunde han krypa ned hos mig igen o mysa en stund ;) När han hade åkt blev jag konstigt nog pigg så då ringde jag till honom o vi pratade nån timme med ;P Så ja, att jag sov till halv 1 idag var mer än okej tycker jag! Så det så.
Vänder tillbaka dygnet sakta men säkert ;P

Haha imorse förresten, Ea står vid min sängkant o tar på sej jobbkläderna (läs: sina långkalsonger som han har under dom såhär i kalla tider) medans jag ligger o halvsover när jag helt plötsligt hör honom säga:

Ea: Långkalsonger is the shit!
Jag: Haha va?
Ea: Ja, det är så väldigt bekvämt. (känner efter lite extra i dom)
Jag: Haha, så väldigt bekvämt?
Ea: Det är ju det. Nu går jag o borstar tänderna. Adjöken.

Sedan lunkar han iväg med sina långa, smala ben i dessa långkallisar. Hahaha.
Där i stunden när han sa det lät det så jävla roligt, kanske därför jag blev pigg ;)

Sedan när vi pratat i telefon o det började bli dags att lägga på så säger han:
- Nu är det godnatt o på med locket för din del.

Hahaha. Den grabben alltså ;P

Ja, som ni märker är jag på ett ganska övertrött, roligt o bra humör idag.
Det är iofs inte så konstigt med tanke på att jag ska träffa Mikaela ikväll :)
Ska iväg till danslokalen vid 6 o kolla på den avancerade streeten som Amer har,
Mikaela är egentligen med i den gruppen men eftersom hon inte får dansa just nu (precis som meej, weei där ser ni va lika vi är;P) ska hon stå i cafeterian o då ska jag hålla henne sällskap där o kolla på streeten samtidigt. Kuuuuligt, ja minsann!

Nu ska jag läsa lite bloggar, sedan göra en stor, fet frukost, duscha o göra hårinpackning, måla naglarna o kanske t.o.m. färga ögonfransarna ;) You've gotta take care of yourself sometimes ;P

PUSS på er!


Smygtafs

Gosh, jag är fortfarande vaken... Är ju inte trött än =S  JAG VILL SOVA!
Ska stänga ner här snart o försöka iallafall...

Min älskling är så söt (han snarkar som faan, det är iofs inte sött, finns det något mer störande/äckligare ljud?:P), han lade handen på min rumpa (jag ligger på mage med bärbara framför) innan han somnade,
o nu ligger han o klämmer på min rumpa med jämna mellanrum, hahaha, han har nämligen "ryckningar" i händerna när han sover, haha, jag kan inte hålla mig för skratt utan ligger här o fnissar för mig själv varje gång det händer. ^^ Sötjävel ;P

Nej, jag ligger inte här o fotar honom i smyg, tog bilderna häromdagen and he has approved ;P

Natti sötnosar!
PUSS! ♥


Melodiägg, fan vilken grej ;)

För några dagar sedan hittade jag det här inlägget på snygga Karin Olofsson's blogg, och tänkte direkt att "ett sånt måste jag köpa!!!", sedan kom jag på att jag faktiskt inte har några pengar till sådant just nu så då gick jag direkt till mamma o sa att jag önskade mig ett i julklapp, haha! Inte för att hon nånsin skulle hitta vart man kan köpa såna men ;) Iallafall, fan vilken cool grej, haha, jag som kokar ägg i princip varje dag ("-du med dina ägg", får jag ofta höra i skolan mwaha), fasen vad detta skulle underlätta, mkt roligare än att hålla tiden själv ;P Ett melodiägg som håller reda på tiden åt en liksom!
Därför blev jag lite glad (ja, bara lite, jag har alltid otur i tävlingar) när jag såg detta inlägget på hennes blogg nyss! Hon tävlar alltså ut ett ägg till en läsare o självklart är jag med o tävlar ;)


Hahaha :D


New look

Som ni märker har min blogg ändrat utseende,
var så trött på den gamla o allt rosa/gulligt.
Älskar fortfarande rosa såklart, men detta känns mer mig just nu,
I like it ;) ♥

Ligger här i min säng just nu med en snarkande pojkvän bredvid ;P Själv är jag pigg som en mört, inte så konstigt med tanke på hur länge jag sov idag :P
Men det är bara bra om jag somnar sent inatt, tänkte ändå ställa klockan tidigt imorgon, kommer va aaastrött när jag vaknar då men jag måste ställa om dygnet igen nu så jag får stå ut med att vara trött imorrn ;)

Förövrigt är det skitjobbigt att vara här hemma i Säffle o veta att jag missar allt de gör i skolan i Sthlm, det är nästan värre att missa det som görs/sägs än själva närvaron, även om den också är viktig.. Men fan, nu har jag tagit detta beslutet att fortsätta vara hemma tills armen blir bra, hoppas bara den blir det nu nån jävla gång så jag kan åka tillbaka, annars får jag ju göra det ändå, MEN JAG VILL VARA MED O DANSA!
Varför var detta tvunget att hända mig :(

Jaja. Imorgon ska jag fortsätta att göra ingenting. Tänkte läsa massa i boken (En shopaholics bekännelser, har fortfarande inte tagit mig i kragen o läst ut den) o på eftermiddagen ska jag till danslokalen för att kolla på den avancerade streeten. Ska bli kul :) Framförallt ska det bli kul att träffa alla igen!

Nu ska jag smygpussa lite på min sovande zombie ;)

PUSS på er!


I just looove H&M höst



Exakt såhär vill jag se ut denna höst:
svart, grått, paljetter, dragkedjor, nitar...♥
I'm in love!
Hade jag haft massa pengar som låg o skräpade så hade allt detta blivit mitt,
men så är nu inte fallet så jag får väl fortsätta drömma...


Måndag

Idag har jag tvättat, gjort ärenden på stan, ringt viktiga samtal, städat och bakat.
Eller så har jag sovit bort hela dagen o ligger kvar i sängen fortfarande.
Ni väljer ;P
Nej skämt åsido, att vända tillbaka dygnet gick väl sådär idag, men när jag inser att jag faktiskt inte har något jag behöver göra idag o dessutom kollar ut genom fönstret o ser vädret så gör det ingenting längre. Borde inte ens göra något för armen/nacken/skuldran ska faktiskt vara i stillhet!
Däremot ska jag ta tag i kosten idag, tror jag slagit rekord i hur mycket man kan gå upp i vikt på en vecka. Har vräkt i mig onyttigheter varje dag, så that's the price you've gotta pay, antar jag ;) Det har varit jäkligt gött att inte bry sej måste jag erkänna men nu får det vara nog, annars kommer jag inte ens orka börja dansa igen när armen blir bra :P Att jag dessutom måste vila, vila, vila o inte har tränat på... fan.. EN MÅNAD, gör ju inte saken bättre. Ja, hela 3 veckor har jag suttit o bara tittat på i skolan o nu har det ju varit lov en vecka. Kul för mig att jag förmodligen tappat allt vad muskler, vighet, utåtvridning osv heter.. Men jag ska kämpa som en idiot för att snabbt komma tillbaka igen när väl armen är återställd!

Över till något helt annat, Djävulen bär Prada var jättebra tyckte jag! Den gick ju på tv:n igår för er som missade det.
Perfekt film en kall, höstig, mysig söndagskväll :)



Skönt att se en "vanlig" film också efter alla skräckisar jag kollat på under Halloweenveckan. Götapetter. Jag som är så lättskrämd också. Iofs har inte så många av dem varit bra. I lördags kollade vi ju som sagt på Trick 'r treat, o den var ju bara helt konstig? Okej jag får väl erkänna att det blev lite läskigt ibland fast den var ju egentligen mer rolig, eller inte rolig men man liksom "haha, jaha? vad hände nu?" O hur många mördare fanns det egentligen i filmen?:P Jaja. Efter den kollade vi (om ni undrar vilka vi är så är det fortfarande jag, Ea, mamma, Daniel o Andreas;P) även på den nya filmen My Bloody Valentine.



Den var ju något läskigare men ändå en av de kassaste skräckfilmerna jag sett :P Den var riktigt dålig! Visst att de flesta morden var riktigt grymma (inte grymma som i coola), men resten: handlingen, skådespelarna, händelserna, dialogerna.. Nej usch, den kändes som en b-film.. Inte speciellt sevärd.

Av alla vi kollat på under veckan måste jag säga att The unborn har vart bäst, sjukt creepy och om man vill bli skrämd, ofta, ska man se den :)

Men nu kurrar magen som tusan här, inte ätit nåt än idag så det är fanimejen dags!

PUSS på er!


Hemma hos baby

Tja dudes ;P
Sitter hemma hos baby o myser,
han spelar tv-spel o jag bloggar/läser bloggar/skriver arbete :)
Snart ska vi iväg o köpa mat, muums :)
Ikväll ska vi kolla på Djävulen bär Prada som går på tv:n, jag har faktiskt inte sett den än! Vi har köpt Ben&Jerrys så det ska bli mys ;)

Som ni säkert förstår ska jag alltså inte åka tillbaka till Sthlm idag.
Skolan börjar ju imorrn igen men det är bara att inse att armen fortfarande inte är bra o att jag aldrig skulle kunna börja dansa igen redan, jag kan inte ens fatta hur nerverna kan blivit så jävla skadade så att det fanimej aldrig går över, vad fan ska jag göra liksom? Det känns förjävligt men nu är det som det är o det är bara att fortsätta vila så det blir helt bra innan jag börjar dansa igen, annars har jag ju vilat såhär länge helt i onödan. Därför är det allra bäst för mig att fortsätta vara hemma så jag kan få hjälp med allting o slipper använda armen överhuvudtaget, det är ju jäkligt svårt att inte använda den när man bor själv.. Så det blir bäst såhär, det kommer ju förhoppningsvis gå snabbare att bli bra igen då iallafall. Vet att jag missar min närvaro men det är ju viktigare att kunna dansa så snart som möjligt igen! Saknar DC, klassen o lärarna dock :( But I'll be back, stronger than ever ;) Kommer va lyckligast i hela världen när jag väl får börja dansa igen!!! Åhhh!

Nej nu ska vi iväg o köpa nåt gott att äta till middag!

PUSS


Den här hetingen har jag bredvid mig just nu ;)
(bild från alla hjärtans dag 09)


Slappis söndag



Godmiddag gott folk ;)
Tänkte nästan säga god morgon för ska sanningen fram så har jag inte varit vaken/uppe så himla länge :P Har duschat o sådär men annars har jag o älskling legat kvar i sängen hela dagen o myst. Tur att det är måndag imorgon så man kan komma in i bättre vanor igen, dags att vända på dygnet o kosten nu!

Sitter o skriver på arbetet vi har just nu, men ska snart ta en paus o åka med Ea hem till honom o tvätta :P Kuuul eller! Men vi hörs igen senare :)

PUSS!


Torsdagskvällen :)

I torsdagskväll överraskade jag älskling med tända ljus, choklad, en stor, fin ros, middag o efterrätt :) Gjorde hasselbakspotatis m. lövbiff o gräddsås + baguette, sedan kladdkakemuffins med grädde o nonstop på (som jag la så de skulle föreställa hjärtan men de blev la sådär;P), muums!
Ville göra något fint för honom för att visa att jag verkligen uppskattar allt han gör för mig o framför allt tack för hjälpen med flytten för ca en månad sedan (inte passat så jag kunnat gjort detta tidigare), han åkte liksom ifrån mig i Sthlm mitt i natten på söndagen o hann knappt hem o sova nåt innan han skulle iväg o jobba, bara för att han inte ville åka ifrån mig förrän allt jag behövde hjälp med var klart. Min älskling är verkligen bäst i hela världen! ♥ Han förtjänar sånahär överraskningar oftare ;)



Bilderna speglar inte hur mysigt det var på riktigt, hade ingen lampa tänd utan bara en massa levande ljus men sånt går ju inte o få fram på bilderna :P Skitmysigt var det iaf o gott med ;D Ea blev jätteglad :)


Rosen


RSS 2.0