Efter solsken kommer regn?

Det har varit en riktig skitdag idag. Usch o fy. Vill bara glömma denna dagen o starta om på nytt imorgon! Nu ska jag packa lite för jag har precis bokat sista-minuten-tåg hem imorrn direkt efter skolan, äääntligen får jag träffa min finaste baby igen efter 3 långa veckor utan honom :( ♥ Hoppas på fint väder också för vi har planerat massa utomhusmysigheter på 1:a maj, bl.a. picknick såklart ;) Ska bli en sån mysig helg! På söndag är det Move it's dansuppvisning också!
Men först väntar en skoldag med föreläsning, utvecklingssamtal med Annette (i jazz), modernt o street med Sabina Dalfjäll! Lugn o skön fredag ;)

Puss på er


Onsdag

Har haft en bra dansdag med en av de roligaste streetlektionerna någonsin imorse, nämligen med grymma Sabina Dalfjäll. My god! Lätt en av de skönaste koreografierna ja nånsin gjort! Loved it ;) Vi ska ha henne på fredag igen o det ser jag fram emot!


Hon är inte bara en grym dansare utan jävligt snygg också, fuskiga människa!

Sedan hade vi breaking, street igen (fast vi hade utvecklingssamtal, med Robban) o sist balett. Margarita (vår balettlärare alltså) är verkligen som natt o dag! Ena stunden suger vi o nästa stund hyllar hon oss. Det sistnämnda gjorde hon idag o jag tror vi alla blev rätt förvånade. Men det är så kul med beröm från henne för när hon väl säger nåt bra vet man att hon verkligen menar det. "Jag kan inte ljuga. Är det skit säger jag att det är skit. Är det bra säger jag att det är bra." Haha. Idag var hon verkligen jättepositiv o snäll, sköönt:)

Har hållt på för fullt här hemma sedan jag kom hem o nu ska det bli riktigt skönt att sova!

Jag har förresten precis betalat in sista hyran för denna lägenheten. Det känns sjukt konstigt, det har gått så himla fort o snart bor jag inte här längre. I denna lägenheten alltså, staden hoppas jag däremot att jag ska flytta tillbaka till till hösten! Men jag kommer sakna denna lilla mysiga lägenhet :) Men jag vill never again bo så långt utanför stan..
Wiie det pirrar i mej när jag tänker på att nästa gång det är dags för hyra så blir det tillsammans med baby ;) LÄNGTAR! Jag ska alltså flytta in i hans lägenhet i juni, o så ska vi bo där tillsammans under sommaren o sedan får vi se till hösten var vi hamnar, men som sagt, förhoppningsvis Sthlm ;D

Nu MÅSTE jag göra mej klar o sova.
PUSShej


Roligaste dagen!

Jag är helt slut o huvudet känns som det är hundra kilo tungt efter en väldigt fysisk dag i skolan. Vi körde o körde o körde på alla fyra lektionerna o FYFAN vad skönt det är, vill ha det så jämt! Baletten var grymt jobbig idag (o det gick sådär också kanske, Margarita kallar oss "blöta hamburgare" o "säckar" hahaha, "det är smuts! smuts, smuts, smuts!" ^^), det är verkligen 1½ timmes styrkepass! Jazzen var också väldigt svettig, vi verkligen köttade på (hah) o FYFAN vad rolig klass det var! Nya diagonaler o ny koreografi som var GRYM! Exakt sån stil jag gillar :) Längtar tills nästa jazzklass! Älskar att köra på också med typ tusen nya steg på en gång, det är svårt men en utmaning samtidigt o skönt när man väl sätter det! Efter lunch hade vi popping med Damon, otroligt svårt som vanligt o krävande både fysiskt o psykiskt, men även lika kul som vanligt :D Sist hade vi vikarie eftersom Niki var sjuk, så vi fick ha commercial (med nån jag inte minns va han hette) o lite omväxling är alltid kul. Det var sjukt svårt men skojigt o svetten bara rann efteråt! ÅÅÅhhhh vilken rolig o bra dansdag!

Har precis käkat massa mat o tagit det lugnt en stund.
Ska duscha nu o har som mål att somna före 10 idag! Håll tummarna åt mej ;P

Puss på er


min braiga o underbara klass ♥


Sunshine

Tjenis!
Jag håller på att laga mat (kassler, mmm) o tittar samtidigt på Halv åtta hos mej o tvättar OCH pratar med baby i telefon ;P Produktiv yes! Haha vet inte vad det är med det programmet förresten, men jag gillar verkligen att titta på det ;P Fan vad Helge är ful ^^

Det har varit en jättebra o rolig dag i skolan idag med balett, popping (med en asgrym fransk tjej), danshistoria o modernt. Vädret har varit såå underbart så såklart satt vi ute i solen på lunchen, det kändes som sommar!! FYFAN VAD JAG LÄNGTAR TILL SOMMAREN! Gaaah! :)

Ska betala räkningar, boka hemresa (ska hem i helgen, wiie), äta, diska, hänga/vika tvätt o duscha också o jag behöver lägga mej i tid så detta får bli allt för idag. Känns som alla dagar består av alltför mkt måsten o tråkigheter, menmen, det är bara att göra allt o just nu gör det inte mej så mkt för jag är så jäkla glad ;D

Hörs imorrn!

Kisses


Snart får jag träffa min heta baby igen ♥


Sammanfattning av turnén i bilder o videos del 1

Dag 1:

Vi lämnade DC runt 6 på kvällen efter genrepet, då åkte vi till första stoppet: Eskilstuna. Det är Jimmy o Minou i klassen som är därifrån o vi sov på stället där Jimmy dansar, i en av danssalarna.


Första videon från första kvällen i Eskilstuna. Minou o Linnea är igång :P Vi har ganska nyss kommit tillbaka efter att ha käkat pizza o ska strax sooova.

Dag 2:


Dagen efter. Vi gör oss redo för att dra till konserthuset i Eskilstuna för våran första föreställning! Använde tyvärr inte kameran något mer där sen.

Dag 3:

Dags att åka till Växjö där Linnea o Sara i klassen är ifrån.


Påväg till Växjö! Jessica o Lisa på bild


Vanessa o jag


Uuuunderbart väder!


Färdkost ;) Ungefär såhär levde vi varje dag, healthy yeah! Detta är efter ett mat-stopp på Ikea.


Hmm hahaha. Allt började med att en viss person i den andra minibussen moonade när de körde om.
Då körde vi om o gav vi igen lite :P Sedan skulle de köra om igen o då tog vi det ett steg lite längre ;P Mwaha. Syns ju inget på videon såklart men detta är från det iaf :P


"Tuttfior" hahahahha. Johan har roligt åt oss :P


Framme i Växjö hos Linneas föräldrar där vi skulle bo. Vi är i full färd med att göra hemmagjord klyftpotatis, medan Annette sover på golvet ;)


Jimmy posar me körvera ;P

Dag 4:


Hit begav vi oss på morgonen för att ha ljusrep.


Scletna brudar


Jimmy snurrar :P


Jimmy snurrar, igen :P Fattar inte hur ha klarar de där med så lite fart o icke sträckt ben haha

Några timmar senare: färdigsminkad o redo för föreställning nr 2!


Föreställningen gick bra o efteråt blev det mat på Max! Detta är i bilen påväg hem därifrån :P

Dag 5:


Gick upp med tuppen för att åka vidare till Gislaved, där Kersti, Lisa o Johan är ifrån. Här är Emma med våran maskot ;)


Vi åkte direkt till stället vi skulle ha föreställningarna på för ljussättning. Jag pratar som ett sär med flit ;)


Efter mååånga timmars ljussättning åkte vi till Kersti's föräldrar dit vi var bjudna på middag.


Mmmm!


Efter massa skräpmat o skit var detta helt uuuuuuuuuuunderbart! Riktig mat!! O efterrätten var himmelsk ;D Godaste chokladsåsen ever! Sådär seg som kola ;) Efteråt kollade vi på föreställingen från Växjö som blivit filmad. Sedan åkte vi till danssalen vi skulle sova i o dampade oss ett tag innan vi la oss.

Dag 6:


(haha man kan tro att jag ska va en katt men så e inte fallet:P Kan ni gissa vad? rätt svar: en skugga! haha :)
Dags för två föreställningar: en skolföreställning på dagen o en på kvällen.
Det gick så jäävla bra o var fullsatt o världens bästa publik ever!

Fortsättning följer...


Sådär, nu orkar jag fan inte mer. Kanske hinner resten senare ikväll.
Sov ända till 1 idag då jag hade tvättid, har tvättat i maassa timmar sedan dess (har fortf endel kvar så får fortsätta imorrn efter skolan) o nu måste jag fortsätta med städningen + laga middag. Ikväll blir det nog film!
PUSSHEJ


Hemma!

Eller ja, hemma o hemma.. Detta känns inte riktigt som "hem" men jag är tillbaka i min lägenhet i Sthlm iaf efter en grymt rolig turnévecka! Kom hem runt 5-tiden o har haft endel att göra sedan dess o sedan har jag myst ner mig i soffan framför en film med godis o chips (som om jag inte fått nog under veckan?!^^) o nu ska jag äääntligen få sova. I EN SÄNG!:D Iiiiinte en jäkla luftmadrass som de senaste 9 nätterna;P Hehe. Ska bli wonderful, den är nybäddad o allt o jag är nyduschad ;) Bara en Ea som fattas :( Men hörrni, jag behöver sömn, har blivit dåligt med det under turnén men imorgon är jag helt ledig, förutom tvätt o städ o sån skit, så jag skriver mer då! Har rätt så många roliga videos (o bilder) också ;D Ska försöka få upp dom o kanske lite andra bilder ja lovat er då.. Nattiiii! ♥


Imorgon drar vi!

Phuu. Sådär. Då börjar man äntligen bli klar med allt. Efter vi slutade skolan halv 6 har det varit fullt upp med inköp av luftmadrass ute på Rusta + några fler ärenden, matlagning, disk, packning, dusch m.m m.m. Ska bara dammsuga o göra mej redo för sängen så får jag fiiinally sova sen! Är helt jävla slut.

Imorgon ska vi först ha föreläsning med Karl Dyall, sedan blir det genrep osv resten av dagen (som vem som helst får komma o kolla på!) o runt 6-tiden drar DL1 iväg till Eskilstuna som är första stoppet på våran turné :D Wiiie!

Måste verkligen bli klar här nu så jag kan gå o lägga mej men vi hörs nästa lördag när jag e hemma igen! Ha det så braaa:)

PUSS!


Rep, rep, rep

Tjaaaa mina vänner ;)
Kom hem jättesent igår eftersom vi tränade efter skolan så hann/orkade inte blogga, blev sängen på tooook för sent ändå. Har verkligen lagt mej för sent alldeles för många nätter i rad nu, e extra jobbigt också när man inte kan sova nåt bra för att man vaknar o hostar hela tiden...=S Har iaf insett att jag nog inte är sjuk after all utan att det är min jäkligt jobbiga allergi som satt igång =S Har fixat mediciner nu iaf så det ska nog bli bättre snart! Hostar o snorar som en galning o har haft konstant huvudvärk i över en vecka nu :(

Dagen idag har varit riktigt bra, skön skoldag! På lunchen satte vi oss ute i solen o åt o sedan blev vi kvar där o steeeekte resten av tiden, så jäääkla gött, det kändes som sommar! Man blir så glaaad:D

Det börjar dra ihop sej för turné nu, på fredag eftermiddag åker vi till Eskilstuna där vi har våran första föreställning, på lördagen. Ska bli så skojigt ;D'
Vi håller på o repar för fullt i skolan, koreografirep, klädrep, replikrep... Imorgon o fredag ska vi köra allt med lite publik också ;)
Har faktiskt ett litet videoklipp att visa er, från förra veckan när vi repade Thriller, som vi i klassen koreograferat själva i sista minuten eftersom en av streetkoreografierna inte blev av (våran lärare blev skadad o kunde inte göra klart den med oss), den har sett helt kaos ut hela tiden o vi har försökt få den borttagen men vi blev tvungna att ha med den så vi fick göra vad vi kunde o försöka få ihop det till något någorlunda bra iaf:P Haha. Den ser som tur är mkt bättre ut nu iaf o blir säkert bra tillslut på scenen.
Here it is:



Nu ska jag laga mat, äta, diska, duscha o sedan titta på Andra Avenyn (o snegla på Anna Anka söker assistent om jag hinner;P) innan jag ska söööööööööve som en geeeeet!

Puss!


Miss you love

Är fortfarande inte frisk så det har varit väldigt jobbigt att ta sej igenom dagen idag. Fast kul samtidigt såklart. Vi har haft balett, Thriller-rep, replik-rep o modernt.
Har haft endel att göra efter skolan också så jag står o lagar mat nu. Sedan blir det dusch, Hollywoodfruar o sängen. Är så jääkla trött, kom hem sent igår o la mej inte förrän runt 2 kanske, sedan vaknade jag såklart o hostade hela tiden. Får hoppas jag sover bättre inatt!

Buuuu, jag saknar Ea så otroligt jävla mkt redan :( Det gör fan ont, vill inte vara så långt ifrån honom! Ge mej juni NU!

Jaja, jag måste fortsätta här. Hinner inte lägga in några bilder från påskhelgen nu, o lär inte hinna imorgon heller för vi ska träna efter skolan, till 8. Vi får se när det blir helt enkelt :)

Hoppas ni har det bra söta läsare!

PUSS!


Två bilder från förra helgen iaf :) Baby o jag <3


Inget lov här inte

Tjeena! Sitter ute på altanen i solen o har det jääkligt gött! Skriver packningslista (gör alltid det så jag inte glömmer nåt) för om några timmar åker jag tillbaka till Sthlm! Har precis bokat sista minuten-tåg. Det kommer bli bajsjobbigt att vara utan Ea i 3 veckor nu efter detta underbara lovet men man får tänka att det är bra om tiden går framåt för jag vill ha sommar o flytta in hos baby ;P
Det ska bli grymt kul att dra ut på turné med klassen också vilket vi ska göra redan på fredag! Ända till lördagen veckan efter är vi ute, hoppas på 9 otroligt roliga dagar ;D

Hade ju planerat att hinna blogga rätt mkt under lovet men det har ju gått sådär.. Har knappt haft något lov, förrän nu de senaste dagarna (helgen med andra ord) eftersom jag varit SJUK sen i torsdags! :S Eller jag är fortfarande, fast det är bättre. Har ingen feber eller ont i halsen längre, men hostar fortfarande o är jäkligt snuvig + huvudvärk som inte vill ge sej. Men imorgon är det dags för skola igen så det är bara att hoppas att jag är ännu bättre till imorrn!

Har som sagt haft ett rätt busy lov, mestadels eftersom jag tackade ja till att hålla i fyra workshops i torsdags, 3 i street o 1 i jazz o sådant tar ju ett tag att förbereda om man vill göra något bra. Saknar min gamla dansförening o att undervisa så mkt så det var klart att jag ville göra det, även fast min kropp o mitt knä behövde vila. Det var iaf värt det för det var skiitkul i torsdags o eleverna(+ instruktörerna) var så duktiga så :)

I måndags hann jag med en snabb fika hos Fia med henne, Maja o Emma (som jag nog inte kommer träffa förrän juni nu) innan jag var tvungen att dra till danslokalen för att välja musik o börja göra uppvärmningar o koreografier osv. Var kvar fram tills kvällen o sedan åkte jag o baby till honom o hade myskväll med chips, popcorn OCH godis framför Johan Falk-filmen.
Tisdagen jobbade jag till 4, sedan var jag i danslokalen till 9 eller nåt o sedan hade jag o baby filmmys igen, Bröllopsfotografen såg vi, äntligen:P Men den var ju faen inte så bra som jag trodde, den enda som var rolig var Kjell Bergqvist, haha han är fan bäst :P
onsdagen gick jag från baby till stan på förmiddagen för att göra några ärenden, sedan blev det danslokalen igen fram till kvääällinga,
o på torsdagen var jag ju också i danslokalen hela dagen eftersom jag hade mina workshops. Var hemma 9 på kvällen typ o då var jag helt DÖD eftersom jag börjat bli sjuk redan kvällen innan =S Typiskt or what?

I helgen har jag iaf bara tagit det lugnt o myst med älskling o familjen. Mina underbara halvsyskon var här på middag (o tvspel;P) igår också :)
Sammantaget har det varit ett helt uuuunderbart lov som har gått alldeles för fort!

Nu har jag tjatat på massa här, vill skriva mkt för då får jag sitta här i solen längre ist för att gå in o packa ;P Men antar att jag får ta tag i de nu så det blir klart. Sedan blir det middag o efterrätt med familjen innan Ea kör mej till Karlstad! Tar tåget därifrån.

Har varit jättedålig på att använda kameran under veckan men har iaf en del bilder från påskhelgen som jag ska lägga upp some day when I have time.
Vi hööörs. Puuuuuss


Happy Easter

Har haft en suuuuperbra påskhelg :D Skriver mer + lägger in bilder imorrn för nu ska jag o älsklingen krypa ned o sussa. Imorgon väntar massa timmars dans, fika med tjejorna o myskväll med baby.
Hoppas eran helg också varit bra!
PUSSSS sötnosar ♥


jag igår. sorry för fulface.
natti!


Långfredag

Halli hallå!
Har haft en asrolig dag:D Har varit på kalas hos Ea's föräldrar hela dagen för att hans pappa o hans ena bror fyllde år, yes dom fyller på samma dag, lite coolt sådär vettni. Det bjöds på påskmat o massa goda efterrätter o var skitmysigt. Har sedan jag kom hem för ganska många timmar sedan suttit o spelat tv-spel (tetris attack på supernintendo FTW!) med mina bröder o jag vet inte riktigt vad det är med mej denna kväll för jag har skrattat precis hela tiden åt allt o ingenting, mest åt mej själv o allt konstigt som flög ur min mun xD Men fyfaen vad kul det varit. Nu ska vi spela lite sällskapsspel ist med mamma också o så ska jag längta lite tills baby kommer hit inatt o kryper ned hos mej ♥ Han är nämligen ute o svirar lite med sina grabbs ;P
Längtar även till imorgon väldigt mkt! På förmiddagen ska jag o my friends ut till Ida på landet o klappa lamm! Iiihhh, haha, lamm är det sötaste som finns:D Sedan blir det påskmiddag hos mormor o morfar o sedan FEEEEST såklart!

Nu ska jag ner o umgås.
PUSS

Här får ni ett roligt videoklipp som jag o Andreas suttit o skrattat åt idag :D :


Hahaha det roligaste är "du täcka ål" när det är en bild på en ål o så kommer det händer, hahahahahhahaa har ja kass humor eller xD


Påskloooov

Nu sitter jag på bussen påväg heeeem till Säffle för 10 dagars påsklov! Wiiiiiiiiiie!
Har som ni säkert förstår, eftersom jag inte bloggat, haft kinda fullt upp det senaste, känner mej helt slutkörd nu så lovet kommer perfekt! Då har jag tid att skriva här med ;P

Vi var egentligen lediga idag men eftersom vi drar iväg på turné 5 dagar efter lovet så träffades klassen ändå för rep av alla elevkoreografier o sedan genomdrag av hela föreställningen. Seriöst, föreställningen kommer fan bli asbra!!! 19-20 maj på Dieselverkstaden is the place to be!

Har förresten lite bilder från helgens roligheter att lägga upp men tar det nån annan dag för nu ska jag försöka hitta bra musik + koreografera. Jag ska nämligen ha 4 workshops nästa torsdag med min f.d. (buhuu) dansförening Move it (yeaah!), ska ha 3 street o 1 jazz! Det ska bli grymt kul, jag saknar verkligen att undervisa! Ska va i danslokalen o träna/förbereda inför det några timmar varje dag fram tills dess, så de får nånting riktigt bra ;) Sedan ska jag o Mikaela träna massa också eftersom vi bestämt att vi ska göra en dans tillsammans på deras terminsuppvisning i maj :) Kuuuuuul! Fast mitt knä behöver vila :S

Åhhh jag är så lycklig just nu!!! Det är sol, vår o påsk, jag ska få umgås massa med min familj, pojkvän o mina kära vänner som jag saknar o DET ÄR INTE LÅNGT KVAR TILLS DET ÄR SOMMAR! Längtar som faan, av en speciell anledning ;P

Puss på er


Om 3 timmar får jag krama o pussa min baby igen <3
(haha fint med besticken där i högsta hugg;P)


RSS 2.0