Streetstar i helgen!

Godmorgon :)
Det var uuuunderbart att få sova ut idag! Minns inte ens när jag senast fick sova ut OCH bre ut sej samtidigt ;P Välbehövligt!

Igår var en sån himla rolig dag i skolan! Först hade vi danskunskap, sedan jazz där vi har börjat med koreografier till föreställningen, det kommer nog bli riktigt bra o roligt ;P Sedan skulle vi haft modernt men läraren var, som i torsdags, sjuk så vi hade pilates istället. Myyycket skönt! Det borde vi ha varje vecka tycker jag, fasen vad vi skulle va ripped ;P Sist hade vi en asskön house-lektion med gästlärare (Errol), grymt!
Perfekt abslut på veckan :)
När jag kom hem hade jag myskväll med mej själv, chips, godis o Let's Dance. Sedan skulle jag titta på Rockstar som gick på tv:n men jag somnade tyvärr efter halva...=S Var helt slut verkligen! Faaan då, jag älskar verkligen den filmen, så jävla bra o fifan vad Mark Wahlberg e het i den ;P Wöööö! Bra musik också! Haha! Jag tycker faktiskt det ;)

Nej nu ska jag äta frukost!
Sedan ska jag städa lite här o göra mej i ordning o sedan dra till Solna för STREETSTAR!!!!!!


Frisk!

Har nyss kommit hem, jävla SL alltså! Tog drygt två timmar att komma hem!
Orkar inte skriva så mkt, har massa skit att tänka på nu o saker som måste ordnas, saker som oroar.. Men allt löser sej väl tillslut! Håller på att laga mat + lunch nu o sedan ska jag duscha, vill bli klar till 8 så jag kan bänka mej framför tv:n o bara slappna av, är Robinson, Andra Avenyn och So You Think You Can Dance på raken ;)
Som ni förstår har jag alltså varit i skolan idag, hade dock en läkartid imorse så jag kom till mitten av andra lektionen, men det har känts bra idag, är så gott som frisk redan så det var ju tur! Var ingen jäkla kräksjuka på g då, pheeew :P Hade dock alla andra symptom förutom att spy så jag vet helt ärligt inte vad det var, man kanske bara kan bli hängig, febrig o illamående sådär eller så var det allt psykiskt som kom ut fysiskt, jag vet inte.. Skönt att må bra nu iallafall :) O skoldagen har varit riktigt rolig! Ser fram emot imorgon :)

Nej nu är maten klar så det blir kääääk o dusch!

Ha det så bra alla ni sötnosar som läser! Puss
(o förlåt för att min blogg är så tråkig just nu=S)

Still sick

Jag var tvungen att stanna hemma idag med :( Kände direkt när jag vaknade av väckarklockan att huvudet dunkade innan jag ens rört mej. Sedan när jag gick upp bara snurrade allt o jag mådde illa. Har fortf inte spytt något än men magen bara tumlar runt, runt o det är sjukt jobbigt, hade nästan hellre spytt så jag fått ur mej skiten ist för att hela tiden känna att man vill spy men inte kan göra det. Har legat nedbäddad o tittat på Vakna med The Voice sedan halv 7 o nyss ätit frukost. Har på mej huuur mkt kläder som helst, två par strumpor, tights, mysbyxor över, ett linne, en kortärmad, en långärmad o en stor t-shirt över allt + täcke men fryser ändå!! Har väl antagligen feber då också.. Jag är så ledsen o förbannad just nu för vill bara va i skolan o dansa!!!!
Särskilt när jag vet att de ska börja repa inför slutföreställningen + ska ha Yeya o Damon idag! :(
Planerar att bli frisk till imorrn iallafall, får se om min kropp lyssnar på mej!

Ska bara ligga inne hela dagen med film, tv o dator o en jäääkla massa frukt o vatten.
Utan sällskap...=S Måste iväg o handla lite också, får se om jag orkar.

Nu ska jag titta på fina lägenheter o inredningshemsidor o drömma mej bort tills när jag o baby ska flytta ihop, så känns det nog lite bättre sen ;)

Puss på er


Drömmer mej även bort bland sommarbilder idag..





(ja, jag har vita bikinitrosor, inte vit, naken rumpa:P)



 







Vinterkräksjukan på g?

Helvete också :( Var tvungen att gå hem från skolan efter första lektionen imorse för att jag mådde så himla illa. Kände det redan på morgonen men tänkte att det kanske bara var för att jag var trött eller nåt, men ville verkligen till skolan så jag gick ändå. Men jag kände mej precis som man känner sej när man är skitfull, ni vet, yr, ont i huvudet o allt omkring bara snurrar o är suddigt o man kan liksom inte ta in någonting o så har man jättesvårt för att stå upp/gå rakt, + illamående som fan. Sprang iväg till toan flera ggr på skolan för det kändes som jag skulle spy men jag gjorde ju aldrig det! Insåg att jag var tvungen att gå hem igen så det gjorde jag o efter att jag betalat räkningar o ätit lite så la jag mej i sängen o somnade o vaknade för en timme sen!!!! Goooood, har sovit nästan lika mkt som en hel natts sömn, huuur ska jag kunna somna ikväll?! Mår fortfarande inte bra heller men jag ber till Gud att det är bättre imorrn! Vi ska börja repa till föreställningen med jazzen då + att vi har Yeya i street! MÅÅÅÅSTE DIIIT!

Behöver handla, laga lunch till imorrn o diska nu men funderar på hur jag ska få ork..
Gud vad allt går bra för mej nu för tiden! Men nu ska vi tänka positivt, det är säkert borta imorgon o då ska jag dansa som fääään hela veckan i skolan o till helgen är det STREETSTAR! ♦

 

Jaja, jag får börja greja lite här.

Ursäkta för tråkigt inlägg!

PUSS


Söndag



Sitter o tittar på Johan Falk - National Target. Perfekt att de visar dem på söndagskvällarna, jag tänker titta på varenda en ;) Missar jag någon så hyr jag den, som sist, hehe, de är ju braaa ju! Antar att jag inte är den enda som blivit lite småkär i Frank Wagner ;P

Har haft min baby här i helgen så därför har jag inte velat sitta vid datorn någonting.
Vi skulle egentligen inte ses på 2 veckor till men så överraskade han mej med att komma hit ändå, gullet ;) Hade en ännu värre dag i fredags än i torsdags så det var fruktansvärt skönt att han kom! ♥

Förutom att vi har storstädat min lägenhet så har vi bara myst, myst, myst hela helgen o det har varit underbart o såå välbehövligt! Ätit alldeles för mkt gott dock ;P
Följde honom till centralen förut o det var som vanligt lika tråkigt att säga hejdå, saknade honom med en gång efteråt, ååååååh vad bajsigt detta äääär! :(
Jaja, nu är det som det är. Ska iallafall bli kul att dansa imorrn igen!

Nu börjar filmen igen så jag ska krypa ned i sängen o titta klart på den!

PUSS


Torsdag

Alla dagar kan inte vara bra. Ibland spelar det ingen roll hur mkt man försöker intala sej att vara positiv o vända allt när man har en dålig dag, det bara går inte. Vissa dagar är bara skit helt enkelt. Idag är en sådan dag. Det började redan imorse när något konstigt hände med mitt huvud, det bara dunkade o kändes som jag stoppat in det mellan sånadär som tvättar bilar på verkstad ni vet, sånt tryck var det, fast inte som huvudvärk utan nåt jag aldrig känt förut. Sedan började jag bli yr o helt svag i benen (fast det kändes ändå inte som det gör innan man ska svimma) så fick lägga mej i sängen en stund igen. Men jag kom iväg till skolan ändå o hade en rolig jazzlektion o en modern lektion, som mestadels var rolig. Sedan händer det vissa saker som man bara inte klarar av en skitig dag. Åkte hem från skolan gråtandes o det är inte kul men det är bara att acceptera det, tillåta det att hända o känna det man faktiskt känner för att sedan ladda om. Imorrn är allt förhoppningsvis bra igen :)
 Gick o köpte godis o hyrde Johan Falk - Vapenbröder, som jag missade i söndags eftersom jag åkte buss då, så nu känns det lite bättre.
Har inte käkat middag än så tänkte ordna något nu, sedan SKA jag lägga mig i tid ikväll.
Imorrn är det helg o den känns såå välbehövlig, faaan vad jag ska sooooova!
Önskar dock att min älskling kunde komma hit =S Behöver Ea-kramar! ♥

Helgen efter det är det streetstar, shit pommes vad jag längtar! Hooppas Mikkan kommer då :)

Vi hörs nog imorrn. Puss på er.


These little things are big enough to hurt


Onsdag

Satan! Det har verkligen varit en tung dag idag.
Men samtidigt jätterolig. Hade först street med Robban o då gjorde vi mest koreografi. Sedan hade vi breaking, övade på backspinn o sen massa andra konstiga grejer som jag inte klarade av :P Haha, jag o Naimi konstaterade att vi är hopplösa fall när det gäller breaking, det spelar ingen roll hur mkt vi tränar för vi kommer aldrig bli bra ;P Haha. Men BÄTTRE kan vi ju bli! Ska försöka bli starkare så jag orkar mer, skulle nog underlätta med lite muskler ;)
Efter lunchen hade vi street med Yeya o faaan vad hårt hon körde med oss! Det var egentligen en grön (lugn) lektion men den var snarare röd. Shit vad vi svettades! Vi fick aldrig nånsin stå still så vi körde på hela tiden med koreografi o emellanåt när hon gick igenom nya steg så var vi tvungna att springa till ena sidan av rummet, ta i väggen, springa till andra sidan, ta i väggen o sedan till mitten, för att inte tappa flåset. Så varje gång hon klappade händerna skulle vi göra det o det gjorde hon faaen inte sällan ska jag säga er :P Vet inte hur många ggr vi sprang där fram o tillbaka för att sedan gå rakt in i koreografin :P Men det var jääkligt gött! Man höll liksom energin uppe hela tiden. Började lektionen med massa styrka o avslutade den med stretch så det var en perfekt lektion egentligen, men vi var ju rätt döda när vi skulle ha baletten efteråt, som faktiskt ÄR röd denna veckan med. Gick väl sådär idag men jag o hela klassen kämpade på ändå!

Nu har jag även gjort alla sysslor som måste göras här hemma efter skolan (laga mat, äta, diska, duscha, packa inför morgondagen osv, ni vet... fun stuff;P) o funderar faktiskt på att lägga mej vid 9 idag! Men vi får se, känner jag mej rätt kommer väl klockan bli efter 11 ändå...

Vi hörs imorrn igen!
PUSS

Jag saknar min älskling jättemkt! Denna gången går det antagligen 3 veckor mellan att vi ses =S
Looooooove you ♥



I miss this crazy biiaaatch too ;) Haha! Hoppas vi ses snart ♥


Tisdag

Vilken bra dag det har varit! Har varit riktigt trött men det har varit kul ändå :)
Baletten imorse gick oväntat bra, tror det gick bra för alla idag, vi fick ganska mkt beröm iaf så det kändes bra! Jazzen var lika underbar som alltid, what can I say, älskar alla jazzlektioner! Efter lunch hade vi streetfunk o sedan street (locking) o vi gjorde endel väldigt svåra grejer på båda lektionerna men skojigt var det ;) Alltid lärorikt!
O veetni? Imorrn ska vi ha Yeya!!! :D I'm so happy! Nikki som är en av våra två huvudlärare i street är på Jamaica så imorrn o nästa vecka har vi därför Yeya som vikarie, ska bli grymt kul! Jag la ju upp ett klipp med henne nyss för er som missat det..

Nu är jag hungrig som en varg, kom hem för en stund sedan o håller på att laga mat nu.
Efter jag duschat blir det tv resten av kvällen, har massa att ta tag i men jag orkar fan inte idag.
Blir självklart So You Think You Can Dance sen, om jag orkar hålla mej vaken ;)

Puss på er


Måndag

Hur hinner alla med att blogga varje dag?
Jag vill, vill, vill men tiden finns aldrig! Inte alltid orken heller för den delen.
Hela förra veckan var asrolig i skolan iaf! Var skiiitglad hela veckan o varenda lektion gick bra:) Göööött! På fredagen höll jag även i diagonal på moderna lektionen, alla i klassen (som vill) ska nämligen få hålla i en diagonal/övning eller något inför klassen (koreografera, lära ut det osv) o sedan få feedback från läraren o klasskompisarna bara för att vi som ska söka pedagogutbildningen på Danshögskolan ska få öva o så. Väldigt bra tycker jag, jag har ju iofs undervisat en hel del men har aldrig haft någon utbildad som tittat på/varit med o sedan gett feedback vilket är väldigt nyttigt.
Jag valde att vara först så jag hade alltså i fredags o det gick väldigt bra iallafall :) Det var kuuul o det fick mej att inse att faaen vad jag saknar att undervisa!

Efter skolan i fredags tog jag bussen hem till Säffle för att fira min baby som fyllde år i söndags. På lördagen var det kalas med hans släkt hemma hos hans föräldrar o sedan bjöd jag honom på Tuppen (en restaurang här i Säffle) på kvällen. Det var aasmysigt o megagott ;D
söndagen, hans riktiga födelsedag, överraskade jag honom med sång o frukost (+ paket) på sängen, haha ;) Sedan myste vi hos mej hela dagen o mamma gjorde jäättegod middag o hemmagjorda semlor. Mmmm! En väldigt fin, mysig o bra helg var det! Har lite bilder från helgen men jag orkar verkligen inte lägga in dom nu, somnade sent inatt så behöver lägga mej snart. Ny dag med massa dans imorrn ju :)

Idag har det varit en väldigt lugn dag i skolan.
Först balett (som iofs inte var så lugnt....), sedan street men då kollade vi på This is it, efter det hade vi KRS då vi redovisade våra läxor, hade lite mer musikteori o sedan pratade om våran slutföreställning resten av lektionen. Sist hade vi modernt som var sådär mysigt, lugnt o roligt precis som förra veckan ;) Än så länge har vi inte svettats nåt på moderna men det är sköna o trevliga lektioner!

Nej nu ska jag nog krypa ner i sängen så jag är utvilad tills imorgon.
Då har vi balett, jazz, streetfunk o street. Riktigt rolig dag!

Ska försöka uppdatera mer under veckan, o till helgen har jag myycket tid (vad jag vet än så länge;P) så då ska jag äntligen försöka få in lite bilder!

Puss på er o massa kärlek till er som följer min blogg trots mina glesa uppdateringar ♥


Första skoldagen efter lovet

Hallåååå:D
Har ganska nyss kommit hem från skolan.
Har varit skitkul idag, första dagen efter det låånga lovet!
Dagen började med balett och det gick faktiskt rätt bra. Vi har röda veckor i baletten nu (extra tuffa) så det är bara att köööra direkt ;) Tur att jag tränat åtminstone halva lovet :P Klart det kändes ovant o man gjorde säkert massa fel men jag ska verkligen satsa stenhårt på baletten denna terminen o utvecklas! Behöver tekniken så nu jävlar ;) Sedan hade vi street med Robban o det är alltid kul! Efter lunchen hade vi KRS, idag hade vi musikteori (noter), vilket var väldigt bra för mig som ska söka Danshögskolan eftersom man har musikprov då i noter o massa. Sist hade vi modernt med våran nya lärare o det var en riktigt mysig lektion må jag sääga :) Hon verkar jättebra iallafall!
Nuuuu ska jag diska, laga mat, äta, diska igen o sedan duscha. Sedan ska jag krypa ned i sängen o titta på tv tills jag vill sova :) Myys!

Hörs imorrn igen.
PUSS

Memories ♥


Back in Sthlm

Är tillbaka i lägenheten i Sthlm. Har börjat packa upp o gått igenom berget med post. Gooood säger jag bara! Har skrivit inköpslista också så ska ner till ICA nu o storhandla. Tur att jag fick massa ICA-checkar i julklapp ;) Sedan ska jag laga mat (inte ätit något alls sedan jag åt frukost vid 10 imorse innan jag åkte så jag döör snart) + lunch till imorrn, fortsätta packa upp, duscha, måla naglarna o ta det lugnt ett tag men vi hörs kanske igen innan jag lägger mig!

Är sååå peeeepp på att börja dansa imorrn igen!!

Puss på er


I miss you already...


Last day

Idag är det sista dagen/kvällen här hemma innan jag åker tillbaka till Sthlm, åker imorrn förmiddag.
Har därför massa att göra idag + att jag vill umgås så mkt som möjligt med familjen o Ea så därför bloggar jag nog inget mer förrän jag är tillbaka i lägenheten imorgon eftermiddag/kväll.
Sitter o spelar spel med lillebror just nu, samtidigt som jag tvättar de sista, o har precis käkat frukost..:P Haha jaajaaaa jag vet, säg inget ;P Ställde faktiskt klockan på 9 imorse men jag o älsklingen hade så himla roligt o mysigt (haha vi är störda;P) så vi kom inte upp ur sängen förrän maassa timmar senare :P
Men det var det värt, sista mysmorgonen på läänge ju! =/ Vi hade jäkligt kul iallafall, vi är verkligen som bästa kompisar samtidigt som vi är så himla kära i varandra :)
Detta lovet har nog varit det bästa jullovet i hela mitt liv!
Jag har världens bästa familj, pojkvän o vänner, så är det bara :) Är så himla lycklig just nu:D

Ea åkte hem för ett tag sen för att tvätta han också, men snart kommer han tillbaka hit.
Ska försöka hinna med att damma/dammsuga/skura mitt rum innan dess (som inte blivit av än:P),
sedan får han faktiskt hjälpa mej med packningen ;P Höhö roligare om man är två!
Har annat o göra med så ska stänga av datorn nu, spela klart med min bror o sedan bli lite effektiv:P
Ikväll blir det massa mys o Robinson o nåt gott att äta hoppas jag ;)

Ha det så bra alla som läser!
PUSS


You and me forever <3






Daaans


(jag i danslokalen nyss, svettig o go :P
jag vet, jag posar som en fjortis. Gör alltid det när jag inte orkar va seriös^^)


Tjenis!
Har nyss kommit hem från danslokalen.
Har varit där o dansat med Mikaela sedan 12. Skiitkul :)
Har inte dansat ett enda steg hittills på lovet så det var fucking underbart att dansa igen!!
FAN vad jag längtar till skolan nuuuu!!!!
Iaf, hon var tvungen att dra halv 3 så då stannade jag kvar o körde styrketräning o stretching ett tag,
tills två andra instruktörer kom o skulle korra till deras grupper.
Då kom Ea o hämtade mej and now I'm sitting here in the kitchen and ska snart åka till ICA o handla åt mammi and then göra middag. Vad ska vi hitta på för mat idag tro....?;)
Har lite att greja o fixa med efter det, sedan blir det bara freeedagsmyyys med premiären av Let's Dance bl.a. :) Gillas!

Det var förresten jättemysigt igår ute på landet!
Hemma hos Emma Kj o hennes kille var vi: jag, Karin, Fia, Emma Ku, Maja o Thomas.
Vi satt o pratade en massa strunt o åt gööööött ;D Det kommer nog dröja ett tag innan alla ses igen så det var lite tråkigt att säga hejdå =S Fast å andra sidan skulle Karin styra fest i Trollhättan i februari så då dröjer det ju inte så länge ändå om alla kan komma ;)

Nej, nu ska vi åka!
Hoppas ni har en braig fredag :)
PUSS


Tjejkväll

Jag o Mikaela ska dansa maassa timmar imorrn ist (jag lääängtar:D)
så nu blir det tjejkväll istället med Fia, Karin, Maja o Emma! Vet inte om nån mer ska va med;P
Blir hämtad om mindre än 10 min så måste dra nu.
Ha en mysig kväll :)

PUSS



(fan vad mössa är bra när man inte orkar duscha;P)


Yeya är grym!

Medans jag väntar på tvätten sitter jag här o kollar på dans på youtube.
Så kom ett klipp med Yeya upp, som vi haft som gästlärare 4-5 (?) ggr under höstterminen på Danscenter.
De två första gångerna var jag skadad o kunde inte vara med utan satt o tittade på o höll på o dööö för det såg så jäkla grymt kul ut!!! Gissa om jag blev överlycklig när jag fick reda på att vi under näst sista veckan i skolan skulle ha henne några ggr igen som vikarie för en av huvudlärarna i street! Gissa vad som händer då? Ja, ni som följt min blogg vet ju vad som hände mej när jag äntligen blivit bra från skador. Yes, jag blev SJUK istället! Fick ont i halsen, hosta, feber, ont överallt m.m. så att dansa kunde jag ju bara glömma. Men hann vara med på EN av hennes lektioner iallafall innan det hände och det var typ den roligaste o mest givande street-klassen hittills. Älskar hennes stil, hon är helt jävla grym o gör gryyymma koreografier! Superfort går det o massa, massa detaljer men fan va gött det känns när man sätter det ;D Hon är från Sverige men är inte i Sverige så ofta nuförtiden så det är bara att hoooppas att hon kommer tillbaka igen till våren för jag vill ha fler klasser med henne!!

Ville bara dela med mig till er av klippet jag hittade, det finns säkert bätter klipp men orkar inte leta upp nu.
Detta är från en workshop på Danscenter 2008, i den salen vi är mest i. :)
Vet inte vilka dansarna är men.. Yeya står iallafall längst fram i mitten hela tiden,
i första korren har hon vit tröja o i andra svart.
(Haha mitten av klippet är så jäkla kul när hon ramlar;D)


Torsdag

Skit också, jag som hade börjat vända tillbaka dygnet sakta men säkert o gå upp i lagom tid..
Så blev jag övertrött inatt o kunde inte somna förrän efter tre nån gång! Men jag tänkte ändå gå upp vid halv 10 när Ea gick upp för att åka o lämna in firmabilen på service. Tror ni jag gjorde det? Nää jag var helt stendöd så jag somnade om till 12! Jäkla skit också. Har bara tre morgonar på mej att vända tillbaka detta nu så jag inte får en chock när klockan ringer runt 6 på måndag. Får skärpa mej imorrn helt enkelt ;)
Sitter i köket nu (med mammi) o har precis käkat frukost: fil med banan, apelsin, solroskärnor o cashewnötter + en rostad limpa med äggröra på. Vattnas det inte i munnen på er..?;) En riktig god frukost är det bästa på hela dagen! (Shit vad ofta jag låter som en tönt i min blogg har jag märkt, jag som är en sån cooling;P)

Nu måste jag tvätta.
Sedan ska jag o mamma ägra några timmar till att pyssla med våra receptböcker :) Äälskar sånt! (lät jag som en tönt igen nu? okej jag kanske är en tönt då...)
Ikväll vet jag inte vad som händer. Mikaela kunde äntligen dra till danslokalen o dansa,
o faaaan vad jag vill det, har både världens dansabstinens o Mikaela-abstinens ;P Saknar lokalen också!
Samtidigt har Fia, Maja, Emma, Karin o vem vet mer styrt upp mys-/tjejkväll o hur ofta är alla vi samlade då?! Åhhhh, beslutsångeeeest!

Får hoppas de löser sej så att jag kan hinna med båda!

Hejsvejs ♥

I väntan på alla bilder jag lovat er får ni två till från nyår:


Jag o världens underbaraste Ea :)


Snyggt, haha. Diskuterar nåt igen :P


Fan vad jag älskar dessa mysiga dagar

Hello! Älsklingen ligger bredvid mig i sängen o försöker sova o jag borde väl också göra det, men ville bara skriva här i bloggen lite snabbt först. Inte för att det hänt något jättespännande idag men ;P Hmm vad har jag gjort sen jag skrev sist... Duschat, grejat med en hemlis (hihi), spelat Mastermind med mamma o sen med Andreas, haft morbror o hans fru på besök/fika, spelat spel med mamma, Andreas o Ea, tränat, käkat kvällis o kollat på So You Think You Can Dance som dragit igång på allvar nu :) Wiiiie! Ja, det var väl i stort sett min eftermiddag/kväll det. Lugn o mysig med andra ord, precis som jag vill ha det just nu. Måste passa på att ha det lite lugnt o skönt medans man kan, snart drar en ny termin igång igen med 6-8 timmars träning om dagen + saker att göra hela tiden + tidiga morgonar.. Men på måndag kommer jag vara såå redo för det ;)

Nu är det dags att stänga av här o försöka sova.
Natti


Såhär har jag myst runt idag:

Hahaha ser mys ut va...?;P "Norrlandsflickan" har dom sagt till mej idag, hoho. Det är mamma som har stickat tröjan till pappa en gång i tiden ;)





Jag, bror o Ea


Icecold

Saaatan vad svårt det var att gå upp imorse, älsklingen var lika go o mysig som vanligt
o sängen var sååå varm o skööön :) Men runt 11 släpade vi oss upp iallafall.
Ea åkte hem o jag gick ut på promenad, är stolt över mej själv att jag tog mej ut fast det var nästan -20 ute! Gooood! Mina ögonfransar var nästan som Jack's innan han dör i Titanic o min fejja var rödare än faluröd färg efteråt! Har fortfarande inte tinat upp helt (fast jag hade typ tre lager kläder under jackan) så ska ta en varm dusch snart.
Har precis sagt hejdå till Daniel som är påväg till Linköping nu, känns redan mer tomt här hemma!=S
Nu ska jag käka frukost (lite sent, jag vet..), havregrynsgröt med hemmagjort äpplemos, mmmm:D

Hörs seeeen!


Tog med kameran ut förut på min vinterpromenix ;P


En schleten, osminkad o stelfrusten tomat.



Fiiint va! Ser dock mörkare ut på bilderna än det var, som om klockan var typ 3,
men de va riktigt ljust o fint i verkligheten :) Jag älskar faktiskt vintern!
(även om den kunde vara lite kortare o sommaren lite längre....)


Glittrande

Det blev en powerwalk ute i förmiddags ändå, men det ångrar jag inte!
Lisa Hannigan, Regina Spector o självaste Damien tillsammans med mina egna tankar o inget annat än vit, glittrande snö runtomkring med solen på hela tiden som gjorde allt ännu finare... Förutom att ansiktet höll på att frysa ihjäl trots att jag hade mössa ner till ögonen o halsduk upp till näsan så var det fanimej underbart så är det lika fint väder blir det samma sak imorgon. Då ska jag ta med mig kameran isf :)
Strechade o käkade världens godaste frukost när jag kom hem igen o tog en lång, varm dusch för att tina upp :P När jag väl duschat kände jag mej så himla fräsch så jag hade ingen lust att ställa mej o damma o skura, mwaha. Så jag sköt upp det till imorgon ;)
Har varit ute på stan o gjort mina ärenden o vart en sväng förbi Fia, så har familjen käkat meeeegagod nachos o efter det har jag o my little brother lirat supernintendo. Haha bästa tv-spelet ;P
Nu blir det spelkväll resten av kvällen med mamma, mormor, morfar, Andreas, Daniel o Ea :)

Såhär ser jag ut idag:
(inte orkat göra mej i ordning direkt men det får ni stå ut med;P)






Nu ska jag umgås!

Hoppas ni som läser också har det mysigt i vintermörkret :)

Puss på er


Good morning y'all ;)


Godmorgon
:)
Har precis haft världens mysigaste morgonmys med älskling så nu är jag på stråålande humör.
Gud vad jag kommer sakna att vakna till varma kramar o pussar överallt när jag är back in Sthlm =S
Nu har han åkt för att laga nåt me hans bil (yees han är ledig denna veckan också, eller åtminstone fram till tors, för de kan ändå inte göra så speciellt mkt i all snö, wiiie) o jag ska sätta igång med resten av städningen, dvs damma o skura mitt rum, + fortsätta tvätta. Blir nog ingen vidare rolig förmiddag, hehe, men i eftermiddag/kväll blir det familjehäng (+ Ea;P) eftersom Daniel (storebror) åker tillbaka till Linköping imorgon, så vi ska äta tacos/nachos/tortillas o ha spelkväll :) Me like!

Innan jag käkar frukost vill jag köra ett konditions-/förbränningspass men huur faasen då undrar jag? Megamkt snö ute som vanligt så man måste ju hålla sej inomhus, har inget kort till att dra till något gym här heller så man kan springa på löpband eller nåt vilket hade varit skönt o inte har vi några såna träningsgrejer hemma heller, så vad gör man då? Gör lite försiktig egenpåhittad aerobics i vardagsrummet bredvid julgranen? Springer upp o ner i trappan? Springer runt, runt, runt ett bord? Haha vafaan. Ge mej vår tack så man kan träna utomhus!
Styrka är ju lätt att köra ändå men det gjorde jag igår så nu får musklerna återhämta sig/bygga upp sej tills imorrn!
Jaja, nu virrar jag bara här;P Haha. Får väl se om jag lyckas hitta på något, har nån ett bra förslag/råd/tips: let me know ;)

Nu ska fläsket upp ur sängen iallafall!
Hörs nog sen.

PUSS


Nödvändig dag

(Get ready for some reeeally, reeeeally interesting information)
Hehe, dagen blev inte riktigt som jag tänkt mej, har inte alls hunnit med så mkt som jag borde, ändå har jag hållt på ända sedan jag skrev första inlägget idag. Är iallafall klar med all städning i rummet (förutom att damma men det tar jag imorgon, går nog hyfsat fort, plus skura golvet), har städat garderoben, ringt de samtal jag skulle och börjat tvätta, men det hann inte bli så mkt tvätt för proppen gick två ggr :P 
Har kört ett styrketräningspass + strech också, o nu är baby här o vi har precis ätit kvällsmat :)
Okej, har hunnit med hyfsat mkt ändå!
Får ta mina ärenden på stan imorgon (nån som vet om det är öppet som vanligt förresten, är ju trettondagsafton) o leka med Mikaela nån annan dag, Miiiikkan om du läser detta, kan du på onsdag...?:)
Pepparkaksbak får också bli en annan dag, men det är ju ingen panik, är kvar här ända tills på söndag så:)
Bokade buss hem idag o det känns bra, på söndag förmiddag drar jag tillbaka till Sthlm! Kommer såklart bli jobbigt att lämna alla här hemma nu när man varit med dom så länge o "vant sig" vid att ha alla kära nära, men jag ser sååå mkt fram emot en ny termin på Danscenter!!! Med tanke på hur terminen som gått har varit så är jag jäkligt pepp o laddad på att ha en asbra termin nu, utan skador!!

Nu ska jag mysa med baby.
Vet att jag lovat att fortsätta lägga in bilder men det får vänta lite.
Vill kraaamas :)

PUSS


Slänger in några bilder från julafton :)




Fler nyårsbilder

Tar en liten paus i allt för att ge er några fler bilder från nyår:
(karins bilder)


Ännu en bild på denna deliciiious efterrätt! Devil's foodcake! (som den heter, utan "cheese" med, som jag råka skriva sist:P)



Diskussion?


Me and my honey


Markel o Karin ;D


Skåååål!


Karin o jag :)


Baby är glad!





Hahaha


Wööööö


Ny vecka, ny månad, nytt år

Hmm.. vända tillbaka på dygnet var det ja.. O här ligger jag nyvaken.
Men det är fasen inte lätt när man inte får sova på natten tack vare att vissa här hemma aldrig tar hänsyn..=S Gaah! Men nu får det fan vara nog, inatt ska jag få sova o imorgon ska jag ställa klockan på 9. Börjar skolan om en vecka så måste börja vänja mej vid att gå upp tidigt igen. Usch, att gå upp runt 6-tiden är inget jag ser fram emot, men det gör inget för nu längtar jag så jäävla mkt efter att få daaansaaaaa! ♥

Hinner inte skriva mer nu, ville bara säga att jag kommer vara lite upptagen idag,
måste:
♦ Storstäda mitt rum (som kommer ta massvis med timmar, det skulle ni också förstå om ni såg hur det såg ut nu;P Så går det när man bara häver ur sej all packning på golvet ist för att lägga in kläderna i garderoben osv...:P)
♦ Tvätta kläder o sängkläder/byta rent i sängen
♦ Ringa tråkiga, läskiga men viktiga samtal
♦ Göra ett ärende på stan
♦ Träna

O nästan halva dagen har redan gått! Måste sätta faart här;P
Sedan får vi se vad mer det blir idag. Vill börja läsa i en av böckerna jag fick i julklapp, vill träffa Mikaela o åka o dansa o så vill jag baka pepparkakor o göra pepparkakshus med baby. Haha, vi köpte alla grejer för att göra bådadera innan jul men så hann vi aldrig med det men vi kan ju inte bara slänga allt så därför tänker vi dra igång med pepparkaksbak även fast det inte är jul längre ;P 
Vem har sagt att man inte kan baka peppisar o göra hus i januari?

Nu. Frukost.
PUSS


Myyysig söndag

Heey. Ligger i soffan hemma hos mej med älskling o tittar på Ondskan.
Vi har ganska nyss kommit hem, har varit hos hans föräldrar hela dagen o haft det mysigt. Alla hans syskon var med också. Vi har käkat middag o efterrätt, varit ute o åkt skridskor (eller ja o Ea hade inga så vi gled mest runt på våra skor;P) på isen utanför deras hus, kollat på filmer från när de var små m.m. ;P Haha det var kul att se Ea som lillkille in action ;) Mwaha!

Ja, mer än så har inte hänt idag. Vi åkte dit vid 2 o vaknade vid 1 så ;)
Nu ska jag göra i ordning kvällsmat!

Har börjat lägga in bilder från Mikaelas möhippa o bröllop här i bloggen också som jag kom på häromdagen att jag helt glömt bort. Men det är mkt bilder och blogg.se krånglar äckligt mkt just nu (är det bara för mej?) så det tar ju tusen år! Ska fortsätta med det ikväll iallafall, de kommer nog in imorrn :)

Så länge får ni några bilder från lilla julafton som jag, Catti, Karin o Fia alltid firar dagen före julafton :)
Mysigaste traditionen!




(jag stirrar som fan på bilden med mej o catti, bara för att vi fick göra om tre ggr för att jag blundade;P haha)

PUSShej ♥


Bilder från nyår

ÄNTLIGEN! Har suttit i massvis med timmar för att försöka få in allt,
blev "webbsidan kan inte visas" varannan jävla gång så fick göra om o göra om, störande!
Tur jag inte hade något vettigare för mej idag ändå ;P

Här har ni iaf några (eller ja, ganska många;P) av alla bilderna jag tog! Enjoy ;)



Jag o Ea hemma hos mej, färdigfixade. Ea fjantar sej bakom med snus i käften när jag trodde han va seriös :P


Ja, det blev ju mkt bättre ;P


Bäst att ta en bild själv ;)
Just ja, det har jag inte sagt än men Malin har klippt hellugg på mig igen, på juldagen gjorde hon det :)


Nyårsoutfiten. Det var faktiskt finare irl ;)


O såhär snygg var min baby, fast med en konstig min på bilden :P



Sedan drog vi iväg till Fia där vi drack massa bål o lagade ihop middag tillsammans.


Jag smygfotar.





Malin o Johan kom förbi :) Jaaa :D


Efter maten spelade vi "Med andra ord" och drack så mkt vi orkade efter den jävligt goda maten,
i väntan på tolvslaget. Skitkul var det:D


PUSS på min baby


Ea ser sur ut, haha, men han e så jäkla fin ändå :)
Vi har lindat in oss i bordsdekorationen tydligen?


Fia med hennes Jonas :)


Haha förlåt Ea men var tvungen att ta med denna, tycker den e så härlig ;)
Såhär glad var jag verkligen hela kvällen (eller ja, åtminstone fram till typ 1 när jag o de flesta andra blev helt sega:P), mådde så jäkla bra o gick runt o kände mej kärare än nånsin hela kvällen :)


Fia and me


Snart 12! Markel förbereder lite raketer


Här är efter 12-slaget tror jag.





Dimmigt ;p Ea, Johan o Malin iaf!


Jag o Karin. Haha vafan :P


Vilken tur att Malin kom :) Vi hade så roligt! Sööötnos ♥



I'm never letting you go


Fiiiia :D


Blev visst många pussbilder denna kväll :P


Hahahaha humor

Som sagt, en jäkligt lyckad kväll, en av mina bästa nyårsaftonar!
Det blev dock inte så sent som jag trott, någongång efter 3 låg jag o baby i min säng o sussade,
men det var en perfekt kväll ändå ;)

Nu blir det myskväll med Robinson m.m., blir nog ingen mer dator idag för är så trött på den nu när den krånglat i massa timmar, orkar inte sitta mer. Men det blir mer bloggande imorgon :)

PUSS ♥


This year's gonna be a good year

Är man seg idag elleeeer?
Shit vilken kväll det blev igår! Verkligen lyckat, o det var skitkul :D
Håller på att lägga in alla bilder nu, det blev väl runt 100 st ;P
Några av dem kommer in här på bloggen senare :)

Har bara legat o myst/slappat med Ea hela dagen så nu var det dags att ta tag i saker o ting.
Eller ja, kliva upp ur sängen o duscha ;) Är det dagen efter nyår så är det! Ea ska iväg o köpa pizza till oss nu o ikväll blir det nog bara filmmys eller något sånt. Kanske spela spel! Jag o Ea har fastnat lite för Master mind, haha hur nördiga är vi inte?

Jaja, nejnej, jag har inte så mkt mer att säga nu,
berättar mer om nyår o lägger in bilder senare o imorgon eller efter helgen ska jag (vare sig ni vill eller inte;P) berätta lite om mitt lov hittills o lägga in bilder från den senaste tiden.
En liten sammanfattning åtminstone av vad jag haft för mig när jag inte bloggat.

It's good to be back ;)
Ett nytt år väntar nu o jag ska se till att det blir precis som jag vill!
It's gonna be great ;)

PUSS på er


RSS 2.0