Heeeeello :)

Nu är jag här igen ;)
Har haft en riktig slappisdag idag (förutom att jag precis diskat i nästan två timmar!!) o nu ska jag göra mej redo för kvällen. Det blir klassfest hemma hos Linnea, Javier o Minou :D Ska bli kuul!

Det var snart två veckor sedan jag skrev sist o det har väl inte hänt så mkt under den tiden, men endel skoj har hunnits med iaf ;P Har haft trevliga dagar i skolan förra veckan o denna veckan, var hemma i helgen o blev firad av nära o kära (det var uuuunderbart, mysigt o roligt in every way), har varit på akuten för att jag av misstag fick i mej jordnötter på DC o efter en timme såg ut som jag hade tennisbollar i käften + rejäl fläskfläpp (jag var riktigt snygg måste jag säga!) men jag fick massa kortison o det löste sej (pheew, tur jag aldrig hann svälja nötterna, jag kan nämligen på riktigt dö fifan), har varit på Singing in the rain med några i klassen (den var riktigt, riktigt jävla grym!), shoppat upp presentkorten jag fick i födelsedagspresent, samt varit ute på lite äventyr i naturen under moderna klassen igår ;P Haha! Ja, det var väl det som vart värt att nämnas.

Måste börja göra mej i ordning nu så jag inte kommer sent som vanligt,
men här har ni iaf bilder från mitt firande förra helgen:



en ful bild på mej med min nya, fina skjorta :)


självklart bad jag om att få min favoriträtt: vet inte vad man ska kalla det men det är typ som lasagne fast med pommesfrites istället för pastaplattor, det ser inte så fräscht ut kanske men det är SÅ JÄVLA GOTT!


tårtan med flaggor på gjorde jag ;) asgod blev den!





Love you


Min lillasyster Rebecca o jag

Kusin Therese med älskade Tindra


söta bröder :)




Min fina kusin! (o ja öppnar paket o visar morfar stavmixern jag fick i bakgrunden hoho)


Tisdag

Har inte så mkt att skriva mer än att det har varit en jätterolig dag i skolan. Baletten byttes ut mot jazz (med Kirst) imorse för att Margarita var sjuk (vilket ALDRIG händer! har nog aldrig blivit så förvånad), så vi hade alltså två jazz o sedan två street. Vadåååå perfekt dag.....?:D:D:D
Har precis kollat på Cougar Town o nu ska jag lägga mig. Ska bli wooonderful att sova! Men först ska jag såklart ringa min baby ;)

Jag hoppas ni har det bra:)
Puss


Det är verkligen våååår när som helst nu, snart kan man börja använda våriga, fina kläder o skinnjacka, mums!


Måndag

Dagen har bestått av balett (rep), street, KRS (genomdrag av repliker till föreställningen) o modernt.
Det har varit en helt okej dag, lite dryg kanske.. Är så himla trött också!=S
Men jag ser fram emot imorgon, tisdagar är oftast de roligaste för då har vi balett, jazz, streetfunk (med Damon vilket alltid är en höjdpunkt) o street. Gillar när det är mkt street o när vi har jazz, det är tråkigt att inte ha jazz!
Har ganska nyss kommit hem från skolan o håller på att laga mat nu.
Helst av allt skulle jag bara vilja vara hos baby nu... Jag tror vi behöver det. ♥ Men vi får vänta några dagar till! Längtar så sjuuukt mkt till helgen!!!


LVE




Jag dör lite här! Hade jag bara haft pengar alltså!
Jag älskar röd/svart/vit inredning but I can't help falling in love with this too!
Sååå jävla sött, tjejigt o somrigt! ♥
Love love love


Vanlig söndag


Det var en riktigt mysig o rolig kväll med klassen hos Annette igår!
Annette hade köpt typ 4 kg godis o 9 chipspåsar eller vad det va ;) Haha!
O vi hade guldballonger o hejade med o allting ;P Men som vanligt röstade ju folk helt konstigt, att Timotej fick några poäng överhuvudtaget (o kom typ i mitten?!) får mej att undra alltså.... Håller dock med om att Anna var bra men Darin skulle ha vunnit! Jajajaaaa det skulle han! Och Salem tvåa ;) Så jävla klockrent när Björn Gustafsson kom in o tog över pianot, hahaha. Tönt som jag är gillade jag Manboy också fast det var kanske av fler orsaker än låten...?;)

Idag har jag inte gjort så mkt än så länge. Efter jag ätit frukost o tagit det lugnt en stund gick jag o handlade o passade på att ta en omväg så jag kunde njuta av solen ett tag ;) Kändes så jäävla underbart, det är verkligen vår snart!! Åhhhh man blir så himla glad :D
Har precis kollat på reprisen av Melodifestivalen i brist på annat att göra ;) Men det var kul o se igen, man hör ju låtarna på ett annat sätt andra gången man hör dom. (Har inte kollat på nån delfinal, gillar inte Melodiefestivalen egentligen men finalen måste man ju se!)

Resten av dagen ska jag bara ta det lugnt, kolla på någon bra film o njuta av att ta det lite lugnt innan det är dags att köra hårt i en vecka igen! Längtar efter att få dansa av mej imorrn :)

PUSS


Nostalgi

Awww kolla vad Mikaela gjort:




Nu ska jag ha Madde-minispadag!
Ska färga utväxten, lägga ansiktsmask, göra hårinpackning o måla naglarna!
Ska även ta en promenix i solen o hinna med lite här hemma innan jag ska hem till Annette (hon som har hand om danslinjerna o även är våran lärare i jazz o KRS) dit hela klassen ska för att mysa/festa o kolla på Melodiefestival-finalen!
Ha en bra lördag!

PUSS


Min dag

Dagen har haft sina höjdpunkter: de sjöng för mig i skolan, jag köpte cola till lunchen o choklad till efterrätt, jazzlektionen var jätterolig o likaså housen med Martin Feretti, jag köpte nygrillad kyckling när jag kom hem o i brevlådan väntade ett brev från min kära familj. Jag har fått massor av sms o meddelanden på facebook. Men överlag har det nog varit den sämsta födelsedagen i hela mitt liv. Har precis vaknat efter att ha somnat själv i soffan framför Let's Dance. Det är bara några minuter kvar på min födelsedag o nu ska jag krypa ned i sängen. Sedan ska jag vakna imorgon o fundera över saker o ting o kanske inse att allt är förändrat o att det är bäst så.
Godnatt.


Det kunde vara bättre

Gick hem från skolan innan sista lektionen igår för att jag mådde så jävla illa o kände att jag knappt orkade röra mej. När jag kom hem blev det värre o jag fick spendera en hel del tid över toan om man säger så, så jag har varit hemma hela dagen idag. Det har varit sugigt tråkigt men jag är iallafall mkt bättre nu o det var jävligt tur för imorgon fyller jag år o då tänker jag inte vara sjuk! Ska spendera min dag i skolan o sedan ensam hemma eftersom jag inte har råd att göra någonting o Ea inte ska komma hit. Kul. Grattis till mig!


Monday

Omg jag är helt sluuuut! Sov typ 4 timmar inatt o jag fungerar inte riktigt som jag ska när jag inte får min skönhetssömn :P Därför ska jag strax lägga mig! Men det har varit en braa dag i skolan :) Visade upp våra solon på KRS:en (läxan var att göra ett solo till en annan person i klassen, vi fick inte välja själva utan fick namnet på en person i klassen på en lapp, hemligt alltså, o sedan skulle vi göra ett solo till den personen, antingen något man tror passar eller en utmaning o idag visade vi alltså upp det o berättade vem vi gjort det till, sedan ska man alltså lära den personen solot o så får den visa upp det om några veckor o så ska man göra det som en duett också) o jag är faktiskt nöjd! Skönt att ha det gjort :) Jag är även sjukt nöjd med solot jag fick av Sara! Så hiimla bra dans, ska bli jävligt kul att lära sej det ;) Wiie!
Nu ska jag försöka koncentrera mej på de två breaking-solona vi har tills på onsdag istället =S

Jaja nu har jag redan skrivit mer än jag tänkte.
Ville mest säga att det var en fucking uuuuuuunderbar helg med min älskling, vi har haft det så mysigt o roligt o fifan vad vi är kära ;) Längtar redan ihjäl mej tills vi ses igen! ♥
Avatar i 3D var såklart helt grym också :)

Vi tog några (fula) bilder i lördags: here you go ;) :


Trött baby...?;)





På bion, haha

Nu gott folk ska jag göra klart här, ringa älskling o sen soooova så jag orkar med 6 timmars dans imorrn!

Puss på er


Thank God it's friday

Det har varit en jätterolig dag i skolan, jag är klar med mitt solo till KRS:en, jag har ätit en god middag, allt är diskat, lägenheten är nystädad, sängen är nybäddad, jag har köpt naturgodis och snaaart kommer min älskling hit! Det kunde inte vara bättre med andra ord ;)

Imorgon ska vi ta en sväng på stan, han ska bjuda mej på restaurang o sedan ska vi se Avatar i 3D (äntligen!) :) Läängtar! Annars ska vi bara mysa, mysa, mysa o ta det lugnt o ta igen de två veckor vi varit ifrån varandra. Vi hörs nog inte igen förrän söndag kväll eller måndag ;)

Hoppas ni har/får en bra helg!
PUSS


Så länge får ni bilderna från mammas 50-årskalas för 2 veckor sen:




Jag


Blommorna jag köpte till mamma


Min fina älskling o jag





Maten: smörgåstårta


Lillebror o mamma :D Söööta!


Jag som inte tycker om smörgåstårta fick goooda smörgåsar ist med bl.a. kallrökt lax! Mkt bättre ;)


Hahahah fulaste bilden jag sett. Fel profil för mej även. Ser inte ut som jag!




Min kusin Therese med världens sötaste Tindra


Mery o Daniel






Åååhhhh




Var tvungen att ta med denna bilden. Sååå söt!


- Hahahahhaa, säger Tindra


Awww


Torsdag



Hi there ho there!
Vad trött jag ääääär. Vill bara duscha o göra klart det som behövs o sedan lägga mej..
Ville bara säga att det varit en bra dag :) Det var riktigt, riktigt jävla kul o intressant o häftigt o mäktigt o imponerande att se herrarnas balettklass på Kungliga Operan. Asså shit. Det är allt jag kan säga.
På vägen tillbaka till skolan stannade jag, Jessica o Vanessa på "American cookies" o köpte oss varsin bauta-muffin, asså mmm, det kallar jag lyx i vardagen ;)
På eftermiddagen hade vi partnering, vilket var kul! :) Vi ska fortsätta med det imorrn, o så ska vi även ha Lindy Hop, haha weei det ska bli roligt att testa!
Nej jag har faktiskt inte så mkt mer att säga.
Längtar mest till imorrn kväll när baby kommer hit! Saknar han så sjuuukt mkt just nu!


Världens finaste, hetaste o underbaraste ♥


Kungliga operan

Halli hallå ;)
Hann inte skriva något igår för kom hem så sent o hade massa att göra. Men så kommer det vara rätt ofta så det får ni stå ut med, hehe.
Det har iaf varit en jättebra dag idag, o igår med!
Igår hade vi ju först parakrobatik o det var faktiskt det roligaste på hela dagen, var ju skitkul ju ;) Svårt o läskigt men skitkul! Sedan hade vi pardans med Maria från Let's Dance som ser ut såhär för er som inte vet:



Vi hade vals med henne o jag kan säga som såhär: det ser lättare ut än vad det är!
Shiiiit, vi är ju ändå dansare men faan vad svårt o rörigt det var! Hahaha! Det var då faenimejen inte min grej iaf ;) Vi har ju bara fyra killar i klassen så man fick ju dansa tjej o tjej ganska mkt eftersom vi bytte partner rätt ofta o var tvungen att kunna både föra o följa då o det var jäkligt förvirrande, vilket håll man skulle, vilket ben, om det skulle bak eller fram, hållning, riktningar, fotarbete osv osv... Förstår om de i Let's Dance har det svårt ;) Haha! Men det var hur som helst kul!
Efter lunchen hade vi "jobba med texter" (till föreställningen) o sedan bokade jag sal o koreograferade solo i två timmar.

Idag började vi också dagen med parakrobatik. Vi gjorde mkt mer avancerade (o läskigare!!) grejer idag, som t.ex. att stå rakt upp på någon annans axlar (aaah man var ju fan uppe i taket!), stå på händer på en annan persons händer (den personen ligger alltså på golvet som ni säkert fatta) osv osv.. Gaaah vissa grejer var riktigt läskiga men jag vågade prova allt iaf ;) Sedan hade vi "jobba med texter" igen o sista lektionen hade vi Auditionträning. Myycket lärorikt!

Det fanns ingen ledig sal idag så jag åkte direkt hem när vi slutade vid 3 o var alltså för en gångs skull hemma tidigt:) Har tvättat, diskat, lagat mat o bara tagit det riiiktigt lugnt ;)
Nu blir det tv-kväll! Är trött som en get.

Imorgon ska vi till Kungliga Operan o titta på när herrarna har balett! :D
FAN vad kul det ska bli! Finklädda ska vi vara också ;)

Snart är det freeeeedag o då kommer baaaaaby hit!!!!

PUSS


Lovely day



Heeeej :)
Har nyss kommit hem, varit o handlat också.
Har varit en suuuperbra dag idag!
Hade först två lektioner stage-fighting i skolan (har ju temavecka nu)
o det var huuur kul som helst tyckte jag :) Har lärt mej en hel del bra grejer nu ska ni veta ;)
Efter sista lektionen (som var föreställnings/turné-snack) så skulle jag egentligen stanna kvar o träna i två timmar för vi har 4 solon i läxa tills nästa vecka (1 i jazz, 1 i street o 2 i breaking) o det fanns bara en sal över som var ledig för tillfället men helt plötsligt kom Robyn (ja, artisten, haha, jag blev lite förvånad där) o skulle ha salen så kunde inte va där, så då drog jag, Emma o Lisa till Wayne's istället o fikade :) Därav bilden ovan, daimtårta med grädde var nämligen det jag åt;) Mmmmmm!
Vi blev kvar i drygt två timmar o det var riktigt mysigt!
Nu ska jag laga mat, det blir quornbitar, fetaost o grejer ;D Ahhh dör av hunger!

Har massa disk att ta rätt på också men sedan ska jag bara ligga framför tv:n, är äckligt trött, ska försöka lägga mig i tid idag.
Imorgon ska vi ha parakrobatik o sedan pardans med någon från Let's Dance tror jag.
Det ska bli kuuul, jag har ju aldrig provat pardans förut! Akrobatik vet jag däremot inte om jag ser fram emot så mkt ;P Men dä blir la säkert sköj ;P Gud vad mkt smileys jag skriver har jag märkt...

Nu måste jag diska så jag kan duscha så jag kan laga mat så jag kan äta :P

PUSS


RSS 2.0