Hemma :)

Heeeeej. Ville bara säga att mitt internet slutade fungera efter jag skrivit förra (damp-)inlägget i torsdags, men flytten osv har iaf gått bra under helgen, kom hem till Säffle sent igårkväll så nu är det massa att göra här med att städa mitt rum här hos mamma, men framför allt babys lägenhet så jag kan flytta in alla mina grejer o MEJ SJÄLV sen ;P Kommer därför va lite busy men ville uppdatera om läget lite snabbt ;P
Nu, frukost!

Ha en underbar dag i solen people.


SÄTT PÅ 4AN

SÄTT PÅ 4AN NU OM NÅN SER DETTA!!!!!
Men ett tips: ÄT INTE SAMTIDIGT!!!!!!!
Åhhhhh ja döööööööööööööööööör.
Där var den frukosten förstörd, men jag får väl skylla mej själv när jag äter frukost så sent.....:P


Lite nytt ;)

Jag har vääärldens shoppingsug men inga pengar. Kommer inte ha pengar på läänge (inte tillräckligt för att shoppa iaf).
Vad gör man då...? Tröstshoppar på avbetalning :P Dumt men fifan vad svårt det är att motstå när man älskar kläder så mkt o det finns såå mkt fint o det känns som man inte har några kläder o man vet att man inte behöver betala på länge ;P Dessutom är H&Msjukt billigt så detta nedan gick inte på mkt kan jag säga!
Nu är jag nöjd :)





Hoppas allt är lika fint i verkligheten o sitter bra!


Jag mår underbart :)

Sådär, nu skiner varenda liten vrå i lägenheten, det finns inget som är odiskat o inte nåt enda plagg som behöver tvättas. Skööönt! Det luktar underbart här :) Tittar på halv 8 hos mej nu o tar en liten paus med knäckebröd innan jag ger mej på matlagningen :P Vet ni vad jag ska göra sen? Ta en lååång dusch, lägga ansiktsmask, göra hårinpackning o måla naglarna, minispa!:) Ska såklart bädda rent i sängen med. Freshness! ;) Kommer det bli underbart att lägga sej ikväll eller?! JAAA:D


Såhär fint har jag det i ena hörnet av lägenheten med rosorna jag fick av min älskling o familjen
efter föreställningen i torsdags :) Jag äääääälskar rosa o vita rosor
(Hade ingen vas här så fick ta en karaff istället ;P)


Städonsdag

Vaknade vid 1 idag... Oooops! Har sovit typ 12 timmar inatt, trött...?:P
Håller på o tvättar för fullt o har precis käkat frukost. Jaa, man får kalla det frukost fast hon är halv 3 ;)
Nu ni ska jag sätta igång med något vääldigt roligt, nämligen storstädning!
Vi hörs när jag är klar hörrni!

Bara därför får ni 2 bilder från i onsdags innan första föreställningen,
på mig i städerske-/servitrisoutfit, passande nog hahaha


Jessica o jag, taggade!!


Hoho ser fan inte klok ut ^^


Myskväll

Blev inget med Thriller i Kungsan, det var tyvärr för få i klassen som kunde o eftersom den e gjord för hela klassen skulle den bara se konstig ut.. Så det blev inställt...=S Tråkigt, men så ärä! Istället har jag fixat o trixat här hemma, o ordnat allt som behövde ordnas inför flytten o så.
Har fortfarande storstädningen kvar men det ska jag göra imorgon :) Vad skönt det är att bara vara helt ledig i en vecka o ta lite dag för dag :) Ingen stress, ingen press ;) Det var lääängesen jag hade det såhär lugnt kan jag lova!
På torsdag planerar jag att dra ut på stan i Sthlm o bara gå runt o söka massa jobb. Inför hösten alltså.
Sedan kommer baby hit med bil o släp på fredag eftermiddag, så det blir fullt upp i helgen med flytt :) Sooorgligt att lämna denna lägenheten men fifan vad jag ser fram emot att flytta in hos baby!
På måndag är vi sambos ;) Gooosh!

Ska även hinna med några dansklasser i helgen o så VILL JAG GÅ PÅ SEX AND THE CITY 2!!!! Vill vill vill!
Men såhär ligger det till young people, att eftersom jag inte fick nåt CSN idag (har ju liksom slutat skolan dårava) så har jag inga pengar alls i juni, o inte i juli heller eftersom jag börjar jobba nu i juni men de pengarna kommer ju i slutet av juli. Hänger ni med? Vet inte hur jag ska lösa detta, gå i idé över sommaren kanske?
Hade ju planerat att klara mej på de tusenlapparna jag skulle få tillbaka på skatten vid midsommar, men när jag deklarerade hade min deklaration tydligen ändrats sen den skickades ut (av min gamla dansförening move it, precis som förra året!!! o då slutade det med att jag inte fick tillbaka nåt på skatten!) så nu vet jag inte om jag får tillbaka nåt...=S Intressant va? Jag var tvungen att få ur mej det bara, är så pissed på det o trött på att folk inte kan sköta deklarationen ordentligt, när man väl får hem det där brevet o blir skitglad över att man ska få tillbaka massa är det ju inte så kul att nån klantar sej o skickar in nåt i efterhand så man helt plötsligt inte får nåt...=S Jaja, det är bara att hoppas på det bästa!

Nu ska jag se på Sex and the city o käka apelsin ;)

PUSS o godnatt


Tisdag

Hello :)
Idag regnar det ute (o ska tydligen fortsätta göra hela veckan?) men jag är glad ändå :)
Kom hem från läkaren för ett tag sedan o har precis käkat frukost nr 2 ;)
Fick mitt gamla CV skickat till mailen igår så satt o uppdaterade det igår o gjorde det bättre så nu ska jag sätta igång o söka de jobb som endast kan sökas via mail. Roligt att söka jobb tycker jag ;)
Sedan ska jag få tummen ur o äntligen ta tag i diskberget som stått sen jag hade mina syskon o Ea här i helgen, har typ inte en enda ren tallrik, eller glas eller bestick eller något annat heller för den delen :P Uhh, hatar att ha stökigt o orent..
Sedan ska jag fixa lunch o sminka mej innan jag drar iväg till DC för att repa med klassen o sedan drar vi direkt till Kungsträdgården där vi ska visa vårat Thriller-nummer (som vi hade med i föreställningen o koreograferat själva) vid 17. Ska bli kuul:D Hoppas det inte ösregnar bara =S

När jag kommer hem ska jag fortsätta med jobbsökandet o även börja städa lite här,
har tråkiga (viktiga) samtal att ringa också, mkt att ta tag i nu.
Vi hörs när vi hörs:)

PUSS


SAKNAR ER!
Snart ses vi igen:D


Bilder från parken

Självklart skulle det komma massa moln när jag gick ut men jag hade det skönt ändå! Det var mest i början det kom stora moln över solen då o då (fasen vad man frös då=S) men sedan blev det bättre :)
Låg o lyssnade på braaa musik o läste.
Har tyvärr bränt mej lite i ansiktet nu men jag hoppas det är borta till imorrn!

Bilder från tidigare idag i Edsbergsparken. Haha kolla mitt hår ;) Så såg det fasen inte ut när jag gick hemifrån, haha.
Det var inte så mkt folk där denna gång (sist var det smockat!), men inte så konstigt när det var mitt på dagen på en måndag kanske ;P Skönt för mej iaf ;P
Sedan jag kom hem har jag lagat mat o suttit i flera timmar med att kolla upp massa jobb här i Sthlm som jag ska börja söka imorgon, ska bara få mitt CV skickat på mailen (finns på datorn hemma i Säffle) o uppdatera/fixa i ordning det.
Vet ju inte hur det blir till hösten än, men jag vet iallafall att jag vill tillbaka till Sthlm (fast tillsammans med min baby) o ha ett jobb skulle ju inte vara fel då..

Nu ska jag göra i ordning kvällsmat :)
Imorgon ska jag upp tidigt pga läkartid, sedan har jag massa att göra o fixa med men vi hörs säkert en sväng!
Ska berätta om o lägga upp bilder från förra veckans föreställningar/avslutningen o så också såklart!

Pusshej


Sommarlov


Underbar bild från Djurgårdsparken i lördags

Vaknade till en klarblå himmel o solsken idag (wiiiie, efter regnet o åskan igår var jag beredd på att det skulle fortsätta vara skitväder) så nu lägger jag städning, tvätt o disk åt sidan ett tag (efter att ha haft tre pöjker här i 4 dagar är ett bombnedslag en underdrift) o drar till Edsbergsparken! Laddar här hemma med go frukost o MTV på högsta volym ;)
Ska ta med en filt, en bra bok, min iPod, dricka o massa frukt o ha en wonderful day i solen med mej själv ;P
SOMMARLOV!

Bloggen får därför också vänta!
Puss på er o ut o njuuut av solen om ni kan! ♥


Slutspurten!

Klockan är halv 11 o jag håller på att laga middag o tvätta samtidigt. Ska även städa, eftersom jag inte orkade det i helgen o det måste ju vara fint när mina bröder o Ea kommer på torsdag :) Kommer bli seeent idag med (som alla andra kvällar det senaste=S När somnade jag före 2 senast?) men det gör inte så mkt för imorrn börjar vi inte förrän halv 2 :D Vi ska vara på Dieselverkstaden runt 1 för att ha ljussättning inför föreställningen på kvällen! Så imorgon får jag sova uuuut :) Det beror iofs på vilken tid jag kommer isäng ikväll..

Imorgon kommer även mamma, Ulrika o Maria hit, hoppas på att jag hinner träffa dem något mellan ljusrepet o föreställningen! Gå ut o äta eller nåt. De ska nämligen gå på torsdagsföreställningen fast de ville komma en dag innan :) Wiie ska bli så mysigt att ha dem här i Sthlm! De ska bo på hotell dock. Daniel, Andreas o Ea ska däremot bo här allihop tors till sön! Ojojoj, hur ska detta gå på mina ynka 22 kvadrat ;P Vilket liv det lär bli! Kul :)

Jaja, jag ville bara skriva lite snabbt att jag kommer ha fullt upp de kommande dagarna med de sista lektkionerna i skolan, ljusrep, föreställningar o skolavslutning + umgås me mina nära o kära här i helgen så vi får se om jag uppdaterar nåt mer denna veckan. Vill bara försöka njuta så mkt som möjligt av den tid jag har kvar här nu.
Ska försöka vara duktig med kameran iaf! :)

Puss sweeties


Gårdagen/kvällen

Hade världens bästa dag igår!
Vaknade, drog upp persiennerna o såg att det var strålande solsken o klarblå himmel ute :) Skyndade mej att äta frukost, drog på mej bikini o en klänning, gick till ICA o handlade dricka o glass o gick sedan bort till Edsbergsparken :) Där låg jag sen på en filt i gräset vid vattnet o solade, läste, käkade glass m.m. :D Heeeelt underbart! Var massa folk runtomkring som solade, grillade, spelade musik, spelade kubb m.m. SOMMAR! Glömde kameran tyvärr, annars hade det blivit endel somriga bilder.
Här är jag när jag kommit tillbaka hem iallafall, osminkad o schleten men vad gör väl det?! 


Var ute så länge i solen så fick skynda mej att äta o fixa i ordning mej sen.


(Ursäkta den lortiga spegeln)


Bara för att jag varit så dålig med bilder det senaste så får ni här en kabooooom-ego-bild-kavalkad på mej :P Vare sej ni vill eller inte!






Vad gör jag i duschdraperiet? HAHAHA



Sedan drog jag iväg till Jessica på förfest men tog tyvärr inga bilder där. Vi spelade spel o hade kul iaf :)
Nedanstående bilder är från festen hos Kersti o Jennifer där vi bl.a. gjorde en tipspromenadslek ;P Såå jävla kuuul haha. Tog ganskt mkt bilder o filmade endel men jag vet ärligt inte om jag vågar lägga upp så mkt av det :P Så här får ni dom bilderna som är okej iaf :) :


En tipspromenadsfråga var "Vem har störst?"
Här får de därför upp till bevis o det handlade vem av de 3 som hade störst mun o det skulle de tävla i genom att få in så många Digestive i munnen som möjligt o sedan kunna säga sitt namn.
Så gick leken alltså till :P
Jag fick bl.a. äta något med bindel på (det var barnmat hahaa) o sedan gissa vad det var :P Minns dock inte vad själva frågan till det var :P


Ale ska sätta knorr på grisen ;P


Lisa, Naimi, jag


Stinas hår?:P


Stina und meeee (varför den där posen hela tiden?)

Jag o några till skulle egentligen dragit ut sen på schmöret Stureplan men det blev inget pga att en av oss blev lite föör dålig. Men jag var ändå hemma nån gång på morgonen som ni kanske såg i mitt förra inlägg, tror jag somade runt 7 så idag har jag verkligen sovit bort hela dagen. Tyvärr =S Ingen dans, ingen städning... Ingen sol idag heller :( Skitdag!
Har precis käkat mina goda Quorn chicken style burgers idag igen, haha, o håller på o tvättar så nåt vettigt har man gjort iaf. Ska lägga i en ny maskin nu o ta tag i diskberget. Suck.

Pusshej ♥ 


Natti?

Dear god. Jag ska nog sova snart. Men jag är inte trött än. Fast egentligen är jag det. Det har varit en rolig kväll. Craaazy dancin'. Vi fick gratis kanelbullar på pressbyrån. Hur mkt vi ville. Bröd o croissanter (?) med. Nu är det äntligen sommar, eller det har varit idag iaf, hoppas det fortsätter så! Jag har tänkt att ta dansklass imorrn (idag?) förmiddag men vi får väl se hur det blir med den saken, vill hinna sova nåt också! Sen vill man ju passa på att njuta av det fina vädret om det blir nåt med det imorrn. Jag o Jessica köpte Happy Meal förut. Det var fett kul man fick en ScoobyDoo gubbe;D "Hahaha happy meal, vad söt du är".
Nu ska jag försöka bli trött på nåt sätt men uuuh va tråkigt jag vill ringa nån?


Helg!


Jag har haft en mysig fredagskväll själv här hemma med quorn chicken-hamburgare, popcorn o marabou polka (som var aaaaaaaaaasgod!) Det förtjänade jag efter en lång (fast okej, rätt slapp..o rolig;P) dag i skolan efter bara 4 timmars sömn. Sov så länge igår ju så blev ju aldrig trött!
Har haft danskunskap, jazz, tittat på 2:ornas genrep o sist street idag i skolan! Perfect for a friday and a klämdag! ;)

Imorgon blir det tvätt o lite städ (gud, det tar ju aldrig slut?) under förmiddagen, sedan blir det lite förfest med klassen hemma hos Jessica, vidare till Oscars (tror jag?) för att sitta i publiken på "Jakten på Julia" (vi fick gå gratis genom DC, annars hade vi inte;P), sedan blir det ännu mer fest o firande av Jennifer som fyller år!
Min kamera är helt död o jag har tappat bort batteriladdaren, så jag ska försöka komma ihåg att köpa vanliga batterier imorrn för jag vill ta massa kort ju ;)

Nu ska jag faktiskt sova för jag är trööööött!
Puss på er


Ledig dag

Den som sa att det skulle bli sol o jättevarmt ute idag ska få stryk! Åhhh, jag var ju helt inställd på det o hade planerat min dag! Det är fan så grått o mulet som det kan bli så långt ögat når! Blää.. Jaja. Det får bli en inne-sittar-dag. Hade hellre vart i skolan nu ju :P Aja.. Nu har jag slappat alldeles för länge o ska börja med städningen o tvätten. Det ska bli såå fräscht här hemma ;P Finns ingen bättre känsla än när allt är nystädat o all tvätt är tvättad o sängen är nybäddad o man går o lägger sej nyduschad på kvällen med nymålade naglar osv ;) Exakt så ska det bli ikväll! Ska göra hårinpackning o lägga ansiktsmask också, freshness ;P
Fatta vad skönt det blir i helgen då när allt sånt e gjort så man bara kan ägna sej åt roligheter ;) Slippa städångest!

Menmen, trots denna tråkiga dag är jag glad ändå för snart är inte detta långt borta:










Good feelings

Det har varit en skön dag i skolan, är strålande solsken ute (eller har varit idag iaf) o ska bli ännu finare väder imorgon o det bästa av allt: imorrn är vi lediga! Ska bli sååå skönt att sova ut, kunna vara ute i solen hela dagen samt städa lägenheten finfin! :)
Nu ska jag laga lax med dinkelmatvete (fyfan så gött) o sedan blir det tv-myskväll med naturgodis ♥ Vi har haft världens jobbigaste fyspass på breakingen idag så det kan jag unna mej, trots att det är mitt i veckan ;P

Shit, jag kan inte fatta att detta är sista "riktiga" veckan i skolan o det är bara fredagen kvar av den!
Nästa vecka går vi bara mån o tis, sedan är det ljusrep o föreställningar ons o tors. På fredag är det avslutning! Det är både skönt o skrämmande att tänka på. Fan vad detta året har gått fort!
Känns så otroligt bra att jag o älsklingen har klarat av ett helt år med distansförhållande på 40 mil o fortfarande är precis lika kära, om inte mer ;) Fatta vad underbart det ska bli när vi väl bor tillsammans om några veckor :D ♥

Vi har beställt/fått hem våra första gemensamma grejer ;) Kommer bli så fiint!


I wanna be happy


Orkar inte

Har haft en jättebra helg med baby, Daniel o Mery här.
Men jag orkar inte skriva just nu. Saknar min älskling så mkt så det gör ont redan o har jobbig söndagsångest. Hatar detta. Ska bädda rent i sängen, ta en lång dusch o sedan ta fram chipspåsen o lägga mej i soffan framför en film.
Pusshej


Lördag!

Jag mår uuunderbart för min baby e här!
Nu ska vi in till stan o möta Daniel (min storebror) o Mery som är här eftersom de ska på konsert ikväll. Vi ska ta en fika med dom o sedan vet vi inte va vi ska hitta på, kanske shoppa lite o åka runt till olika ställen här i Sthlm ;P Mysa runt! Måste förbi DC också o hämta min stora luftmadrass där som jag la kvar i skåpet efter turnén, för D o M ska antagligen sova här inatt efter konserten :)
Det är astråkigt väder o regnar lite då o då (så jäkla typiskt, de har ju vart sol typ hela veckan!) men det ska inte få förstöra dagen, vi ska ha det mysigt ändå!

Puss


Honey

Jag är så jäkla trött fast samtidigt pigg. Mest är det väl min kropp som är trött just nu, den har ont överallt! Jag ska iaf lägga mej nu för jag behöver verkligen sömn också. Särskilt med tanke på att det blev så sent igår (tog ju 2 klasser på kvällen, jazz o house, kom hem sent o la mej runt 1 eller nåt=S) o att jag o Sara ska träna 1½ timme före skolan börjar imorrn (det är en läxa vi har tills på måndag som jag inte orkar förklara nu).
Jazzen med Emilio igår var förresten grym, o även jazzlektionen idag med Annette i skolan! Fan vad jag älskar jazz alltså :D Nu jäävlar ska det kämpas för att förbättra tekniken o få till center!
Förövrigt har vi haft balett, breaking o modernt (utvecklingssamtal + film) idag. Uh, förutom jazzen så gillar jag verkligen inte torsdagar.. Fast det är skönt att veta att det är fredag dagen efter ;)
Imorrn blir det alltså rep med Sara, danskunskap, jazz, modernt o sist street med Sabina igen :) KUL DAG! O det bästa av allt: Halv 8 är min älskling här i Sthlm :D:D:D Ska möta han på centralen då, så jag hinner bara typ hem o vända efter skolan så funderar på att vara kvar o ta nån rolig klass för att fördriva tiden. Får se om det finns någon ork kvar ;) Det hoppas jag, är sugen på streetjazz som börjar direkt när min sista lektion slutar, alltså 17. Det, eller house. Eller skynda hem o hinna vara hemma i högst en halvtimme? Haha vi får se ;P
Jaja nej gud, vad sitter jag här o tjatar för. Måste hoppa i säng nu.

PUSS på er


Bild från turnen. Linnea, Lisa, jag o Jennifer :)


I minibussen ;P

Fler bilder o videos från turnén kommer som jag lovat, så fort jag har tid över :)


You're beautiful

Jag hade en jättebra helg hemma med massa mys, kärlek, godsaker, spel, sol och dansuppvisning. ♥
Har även haft två bra dagar i skolan :) Lite väl slappa bara kanske? Blir nog samma imorrn eftersom vi har utvecklingssamtal på två av lektionerna. Därför ska jag stanna kvar efter skolan o ta två dansklasser. Tänkte jazz med Emilio o sen antingen hiphop eller house. Hoppas på att det blir kul ;) Kommer inte vara hemma förrän halv 11 eller nåt så kommer inte blogga något imorrn.

Buh, saknar min baby alldeles för mkt redan. Men han kanske kommer till mej i helgen, för annars dröjer det 3 veckor tills vi syns igen denna gången också o det viiiill jag iiiiiinte!

Lite bilder från helgen:

Hahaha detta var så kul xD (där och då iallafall). Jag satt nämligen o grejade med min hårsnodd på morgonen o helt plötsligt råkar jag snärta iväg den. Är helt säker på att den flög bakåt så jag börjar leta i sängen men kan inte hitta den någonstans. Så hör jag att Ea försöker hålla sej för skratt o så säger han "Men Madde..." (o nåt mer jag inte minns) o så tittar jag på honom o detta är vad jag får se! Hahahahhaa då hade den hamnat precis runt hans näsa mohahhaa, ja det var jävligt kul då iaf :P


LOVE!
(Ignorera Ea's hand;P)


Nu ska jag faktiskt göra mej klar o lägga mej! Så inåt helsike i tid för en gångs skull!!! Wiiie ;D

PUSS


RSS 2.0