I need you like a heart needs a beat

Har hållt på hela dagen idag med tvätt o städning (även igår) men nu är allt klart och det känns så jääääkla bra :D Älskar att ha fint o fräscht omkring mej ;)
Sitter o kollar på Valvakan nu, men ska ta en liten paus för att ta ett bad, göra hårinpackning, lägga ansiktsmask, måla naglarna och just ja, bädda rent i sängen! Sedan blir det kvällsmat o fortsatt tittade på Valvakan. Hur länge håller det på egentligen? Får se hur länge jag orkar kolla, ska ju upp 6 imorgon för att jobba, men ska försöka se så länge som möjligt :) Ska bli intressant o spännande, har verkligen ingen aning om vem som kommer att vinna, det går inte att vara det minsta säker på någonting! Känns som det kommer bli jämnare än någonsin..

PUSS, hoppas ni mår bra ♥


Såhär har det sett ut i min lägenhet igår o idag, kläder överallt :P Haha.
Tvättade så mkt så fanns inte plats/tid att torka allt i tvättstugan, då får man hitta andra ställen ;P
Just nu är det handdukar o sängkläder som hänger överallt ist, t.o.m i köket ;) Men skönt att ha allt rent, mmmmm lovely feeling!


Loving it

Har haft en skitrolig dag på jobbet, idag började några nya också så det var kul :)

Har precis ätit pizza o ikväll blir det mys med godis, chips o Idol! Film också kanske?
Ahh det ska bli så skönt, välbehövligt ;)
Ska vara själv men det är precis vad jag vill ikväll faktiskt!
Vill bara ha en superlugn helg o vila, sova som fan, städa o tvätta o få det rent o fräscht i lägenheten, läsa, ta bubbelbad, kolla film, äta gott, ha mini-spa.... Ja ni fattar ;P Som en liten rehab-helg typ, ladda upp inför en ny vecka med massa jobb o massa dans.

Just ja, igår efter jobbet var jag o fikade med Sanna (chefen) o hennes kompis, som också heter Sanna, som hade lägenhet att hyra ut ni vet. Hon har alltså en bostadsrätt som hon vill hyra ut, för hon ska flytta ihop med sin pojkvän o eftersom jag behöver ny lägenhet från november så prestenterade Sanna mej för Sanna ;) Fick svar på massa frågor om lägenheten, o hon om mej, o det känns o verkar jättebra,
ska kolla på lägenheten till veckan, hoppas det fortfarande känns bra då o att hon väljer mej ;)

Gud, livet känns så lätt o undebart just nu, love it :)



Saknar dock min fina fina underbara pojkvän!
Men nästa helg ses vi igen :) ♥


Money money money

Är nyduschad i sitter o myser framför Idol med godis jag vunnit på jobbet idag ;)
Låter la göttigt vaaa...?:D
Har haft två mkt bra jobbdagar,
idag slog jag mitt personliga rekord o inte nog med det,
hamnade ÖVERST på portalen idag som visar de 8 som sålt bäst i hela Sverige under dagen, yeeey ;D Blir goa provision-pengar ;P Är stolt över mej själv o ska se till att det fortsätter såhär bra!

Just jaaa, Sanna (min chef) ringde förut o sa att hennes tjejkompis vill hyra ut sin bostadsrätt (2a) i andrahand f.r.o.m. sista oktober, då tänkte Sanna på mig o hörde om jag var intresserad, för jag har ju bara denna lägenheten oktober ut, så guuud vad perfekt, ska prata mer om det imorgon o så ska jag få prata med Sannas kompis sen o förhoppningsvis komma o titta på lägenheten, åååh hoooppas :D

Imorgon blir det jobb o daaans igen! :)
Pusshej ♥



Den glada nyheten!

Okaaaaay här kommer the big fantastic news som krävde ett separat inlägg ;)
Det är så himla kuuul!
Okej, såhär är det. Varje år tävlar alla som jobbar på Nummerupplysningen (118 218) i hela Sverige (finns ju i massa städer) om att få följa med på en resa, det är alltså olika resmål varje år, o man måste ha uppnått en viss säljbudget för att få följa med, de som inte kommer upp i den summan har en pytteliten chans för då lottar man ut några av dem som inte kom upp i det, men de som klarar säljbudgeten/slår den är alltså 100% garanterad en plats på resan.

Förra veckan fick vi veta att denna resa i år kommer gå till...........

.......................LAS VEGAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Man får alltså ALLTING betalt, resa, hotell ALLT o det bästa av allt,
man kommer få bo på CEASARS PALACE!
AAAHHHHH JAG SKA MEEEEEEEEED! Så är det bara!

I juni bär det isf av,
o vi har fram till slutet på april på oss att komma upp i säljbudgeten, som för oss nya ligger på 620 000 om jag inte minns fel. Det motsvarar typ 3900 ungefär på en dag i genomsnitt, o vet ni? Det är vad jag just nu, redan, ligger på! Förmodligen lär man väl liksom (antagligen o förhoppningsvis) sälja ännu bättre om några månader när man är mer van osv. Så chansen att man får följa med finns faktiskt:D

GAAAAAH! Har alltid velat dra dit så jag ska FAN se till att jag klarar det!
Hoppas att ALLA på mitt kontor klarar det, skulle va så jävla kul om alla åkte :D


VEGAS BABY!


I'm all wrapped up in you

Oops, har visst inte skrivit på hela veckan.
Dagarna har varit fullbokade med jobb 8-17, mat sen dans till 10, kvällsmat, dusch, sängen, typ:P
Veckan har iaf varit fuckin great o det har gått bättre på jobbet än jag nånsin trott det skulle göra såhär i början. De flesta kanske säljer typ 1-5 ordrar de första veckorna eller inga alls,
jag har sålt.... 13 nu! Blev U2:a (orkar inte förklara vad det är men skitsam:P) denna veckan o uppfyller redan kriterierna för att kunna bli U3:a vilket brukar ta några månader för de flesta o jag har jobbat där två veckor nu! Har haft samtal med min chef, Sanna, som sagt att det jag gjort aldrig hänt förut o att det är typ oslagbart o att de är glada att de hittade mej, att just jag jobbar där. Liksom? Va? Jag fattar inget? Vad händer? Haha. Hade ingen aning om nånting om säljjobb what so ever innan.
Det är verkligen inte meningen att skryta när jag säger allt detta men jag måste dela med mej för jag är liksom så himla glad o kan inte fatta det riktigt. Men jag är så jävla mkt tävlingsmänniska o när jag bestämt mej för nåt SKA jag klara det, inte bara klara det utan göra det bra så det känns så j*vla gött att jag faktiskt lyckats med det jag bestämde mej för.
Sanna sa även att jag fått massa beröm av regionschefen o säljchefen, aaaah, blev så pepp när hon sa det!
Det är bara att hoppas att det fortsätter såhär nu, så jag snart även blir U3a, samt får en fet lön ;P Och en säker plats på resan till.................*** *****!.................:)
Just ja, vi tävlade om biobiljetter denna veckan med, denna gången var det de två på kontoret som sålt flest ordrar under hela veckan, ena chefen Sanna sålde mest sen hamnade jag o min andra chef Marcos på delad andraplats så vi körde sten, sax påse o så förlora jag :( buhuuu! Hehe..

Jaja, nog om jobbet. Men får passa på att va glad o njuta av detta nu för snart kanske det vänder o går skit.... NEJNEJ det ska det fan inte göra! I can do this..
:)

Igårkväll åkte jag hem till Säffle. Jag o Ea haft haft en jättemysig morgon/förmiddag.
Sitter just nu själv i lägenheten medan Ea är iväg o käkar lite med några kompisar. Tänkte passa på att spela lite tv-spel ;P
Sen ska jag hem till mamma o hälsa på också!
Ska verkligen bara varva ned i helgen, ta det lugnt o mysa..

Vi hörs ♥ PUSS


Äckligt glad, haha ;)


Helgen

Helgen har varit grym, mysig, rolig, skön, trevlig, underbar..

Glömde helt bort kameran i fredags men jag o Ea drog som sagt till Fia på födelsedagsfest o vi hade jäkligt kul ;) Bra att hon blev glad för min present med ;P
Lördagen sov vi länge o myste här hela dagen, sedan blev det stan för restaurang o bio, jag vann ju 2 biobiljetter på jobbet så det var perfekt ;) Vi ville se Inception men den var full, så det blev Knight and day, men den var faktiskt bra o spännande o rolig :)
Idag har vi tagit det lugnt, varit i stan för lite småshopping, lunch m.m. sedan handlat massa till min kyl o frys (hahahhaha skrev fyl o krys först), fixat lite i lägenheten, slappat med godis framför tv:n o sedan följde jag honom till tåget. Buuhuuu saknar honom redan, KOM TILLBAKA! Det går inte att beskriva hur underbart jag mår i min älsklings sällskap...♥

Har haft myskväll i min ensamhet sen jag kom hem igen o nu MÅSTE jag duscha o lägga mej.
Nighty night!


Lördagens bilder:


Suddigt...


Pyckon ;P (ja, y med flit^^)



Hahaha, åååh sötaste, du får mej att smälta baby :)




Himmelriket!
Någonstans där under all grädde finns en banana split, tro det eller ej ;)


Lyckligast i stan

Har haft så jäkla fullt upp det senaste + att jag vart så sjukt trött så har inte orkat med bloggen
men nuuuuuså:D

Alltså jag är så sjukt jävla glad idag!
Har haft en GRYM dag på jobbet!
Liksom, det är min första (riktiga) vecka o vet ni vad som hände idag?
Jag hamnade på listan över de säljare som sålt bäst i hela Sverige idag:D Weeei!
Dessutom gjorde mitt sista sälj (precis innan vi slutade) att vi (göteborgskontoret) blev det kontor som sålt bäst i hela Sverige idag! Göööött jobbat!

Vi hade även tävlingar idag på jobbet, brukar vara det på fredagar,
den ena var vem av oss nya som sålde bäst på 2:a säljpasset, då vaaann jag o fick en biobiljett, wweeei, sedan den andra var vem som sålde bäst på hela kontoret (inkl. cheferna m.m) det sista säljpasset och DET BLEV JAG, aaah, så då vann jag en biobiljett till;D FATTA VAD KUL! Man blir riktigt glad alltså!

Dessutom är det FREDAG!
Min ÄLSKLING KOMMER HIT om en halvtimme
o Fia ska ha FÖDELSEDAGSFEST IKVÄLL!

Kan inte må bättre just nu ;)

Jo just det... en sak till..
Eller nej förresten, tar det i ett separat inlägg nån annan dag, det är en sån jävla rolig nyhet så det kräver ett eget inlägg ;)

PUSS HOPPAS NI MÅR BRA FÖR DET GÖR JAG ♥


Jag nyss:




Vi kör dresscode: kavaj på fredagar på jobbet,
det var kanske det som gjorde det ;)


RSS 2.0