Påsken m.m.

Fasen vad påskhelgen gick fort o fasen vad denna veckan har gått ännu fortare, redan fredag idag o Valborg o 1a maj som väntar :) Göött!
Påsken var iallafall helt perfekt
, o herregud vääädret säger jag bara, kunde ju inte ha varit bättre ;)
Har tyvärr typ inga bilder för har mest varit utomhus o som ni nog vet vid det här laget så funkar inte min kamera speciellt bra i ljus längre..

Dessa två är de enda jag har, o de e ändå helt kassa, men de e från Påskafton iaf:


Innan fest


Påskmiddag hos mormor o morfar, förrättsbordet :)


Förutom så mkt plugg jag orkade o hann med så bestod påsken bl.a. av detta:
jobb, påskmiddag, massa godis, solande, grill, bio (World Invasion - Battle Los Angeles), mysig filmkväll med babe o Larsson-skaran (såg The Fighter - gryym), fest med barndomsvänner, dans, mjukglass i solen m.m. Lovely!

Tisdagen
blev det plugg från tidig morgon till sen kväll,
Onsdagen spenderades i danslokalen från 11 på morgonen till typ 8-9 på kvällen,
jag hade först workshop 11-18 med instruktörerna (med lunch då såklart;P) för att göra en koreografi till dom till uppvisningen 22 maj, sedan var det ledarträff direkt efter som tog några timmar.
Igår blev det plugg på förmiddagen, sedan danslokalen från 2 till halv 6, hade först street med Linnea i två timmar, grymt kul men också grymt jobbigt o svettigt ;) Sedan undervisade jag instruktörerna igen o gjorde klart koreografin. Var helt sluuut när jag kom hem, har haft konstant huvudvärk i två dagar o känt mej helt konstig o det sitter fortfarande kvar :S Kände det direkt när jag vaknade imorse att huvudet dunkade o det satte ribban för hela dagen typ :S Uhh vill bara må bra o va pigg!

Idag har det inte hänt mkt, gick upp tidigt för att plugga, sedan tog jag en promenad i mina nya EasyTones till Lärcenter för att ha möte, fick reda på att personen var magsjuk o gick hem igen,
ska till mamma snart o grillaaaa!

Så, det var det, heeej på er!


Bara plugg just nu...

Hej på er!
Ville bara titta in o säga att jag prioriterar plugget framför bloggen o det mesta annat just nu,
har lite panik o måste egentligen i snitt lämna in ett arbete per dag typ fram tills sista maj om jag ska hinna med allt, och det e stoora arbeten som man behöver ca en vecka till egentligen, så jag vet inte hur detta ska gå?!
Aja, pluggade hela dagen igår o har gjort idag med, ska fixa käk nu o sen fortsätta, så bloggen får lida lite, but I'll be back ;)


Bild från i lördags. Fler kommer!


OH sunny day!

Dagen hitills: plugg, 1½ timmes powerwalk, sjukhuset, apoteket o nu e jag hemma,
baby har nyss kommit från jobbet o duschar, sen ska vi iväg o äta ute i solen nånstans :) Helt uuuunderbart väder!
Hinner nog bara precis hem o byta om sen inför dansen ikväll, längtar :)

Hörs senare ♥


Jag i lördags ;)


Perfektaste vårskorna


Jag har hittat världens finaste, perfektaste, sötaste vårskor.
Är verkligen helt kär i dom, har nog aldrig gillat ett par skor såhär mkt! ♥
Så gulliga o våriga o fina bara :) Och vet ni vad det bästa är? De kostar bara 199:- (från Ellos)!
Alltså, det är lite för bra för att vara sant. Dock så fanns de bara i 38 så jag hooooppas de inte är för trånga, jag har 38 ibland o 39 ibland, beroende på storlekarna, ber till Gud att de inte är små i storlekarna,
isf tänker jag tvinga på mej dom ändå ;)


I'm in love, I'm in love, and I can't get enough

Har varken haft tid eller lust till bloggen de senaste dagarna, så här kommer en snabbupdate:

Onsdag: Då var det ju kalas för att kära mormor fyllde år :) Vi var massa släkt hos mamma, fick god mat o tårta osv, sen på kvällen var det min kusin Cecilia o moster Solveigs (eller ja, min morbrors fru) lilla föreställning på Silvénska Villan som var superbra! Rolig, tänkvärd och så fin sång från Cecilia :)

Torsdag: Skulle bara jobba halvdag, men blev heldag. Åt hos mamma. Träffade även min släkt innan de skulle åka tillbaka hem till Dalarna. Sedan ärenden o kvällen blev det bara lugnt för zumban o streeten blev inställd :(

Fredag: Möte på Lärcenter, ärenden o tråksaker jag inte behöver skriva om, åkte till stan med mina syskon o fixade en födelsedagspresent, käkade middag hos Ea's föräldrar, åkte o kollade på min bror när han spelade fotbollsmatch, hälsade på Ea's mormor o morfar, o sen hade jag o baby myskväll med Talang, Parlamentet o massage.

Lördag: Jobbade, sedan direkt till min faster där det var kalas för henne som fyller 50 samt för min kusin Therese som fyllt 25, så de slog ihop det :) Käkade aaaalldeles för mkt gott, blev sockerhöga o skrattade o flamsade o hade jättekul, älskar min släkt :) Tog massa bilder, lägger in några från min kamera så länge, men tog bättre bilder med min brors kamerna som kommer senare :)
Vi var kvar där ända till 8-tiden,
sedan hyrde jag o baby film o åkte hem o hade myskväll, det blev "Devil" och "Hämnden", bra filmer båda två! Eller den första va spännande iaf, o den andra var fin o sorglig. Hade dock kanske lite väl höga förväntningar på den efter allt bra man läst o hört..

Söndag (idag): Har jobbat hela dagen, sitter hos mamma nu o har precis käkat sallad jag blev bjuden på. Vet inte om jag blir kvar här hela kvällen eller om jag åker hem o diskar o städar o annat som måste göras, det första låter lite roligare ;P
Ska försöka slappna av o ha det så skönt som möjligt iaf, för imorrn drar jag igång stenhårt med plugget igen. Har varit så mkt annat nu så ligger efter så mkt att jag får ont i magen, menmen, bara att kämpa på o försöka komma ikapp!


Min kamera tar så suddiga, tråkiga o dåliga bilder, men här har ni mina bilder så länge iaf, från onsdagen och lördagen:


Onsdagen:


Muums;)


Min fina lillebror på Silvenska i pausen


Andreas o jag


Lördagen:


Therese's present, ett påskägg med godis, örhängen o armband :)



En liten del av fikat :P



Therese's hund Tindra, sååå fin!


Bild med konstig färg på Therese o mig, såhär blir det när man tar i direkt dagsljus. Ååhh vad har det blivit för fel på den :(


Jag o Ea ;)


Blomman faster fick av oss

Hihi Tindra va så goo o kröp upp på mej när jag låg i sängen :P




Pappa, kusin och farbror. (Kolla vad lika pappa o hans bror e!)


Min fina lillasyster Rebecca


Therese öppnar paket :)


Tindra skulle va med ;)


SÅ, det var endel av mina bilder det! Bättre bilder från det senaste kommer, fick massa bilder från min brors systemkamera :)

Puss på er


Kalasday



Godförmiddag! ;)
Sitter o äter frukost just nu
, har varit uppe i flera timmar men gjort annat så jag var jääkligt hungrig nu, brukar annars alltid äta nästan direkt jag vaknar men nu blev det inte så.

Om ca 1½ timme blir jag hämtad o så bär det iväg hem till mamma, mormor fyller år idag o vi ska ha kalaset hos oss o mamma har fixat maten, tårta osv. så mormor bara kan njuuta på hennes dag o inte behöva göra nåt :)
Det kommer lite släkt som jag inte träffar alls ofta eller träffat på jäättelänge så det ska bli himla kul!

Ikväll ska vi alla till Silvenska Villan där min kusin Cecilia o hennes mamma (min morbrors fru då alltså;P) Solveig ska ha en liten föreställning, med sång och teater. SKA BLI SÅÅÅ KUL ATT SE! Vet att dom e så himla duktiga.
Om det är någon från Säffle som läser detta idag så får ni gärna gå dit, vet inte vad det kostar men inte så mkt tror jag, o 19.00 är det som gäller :D


Nu ska jag borsta tänderna o sen sätta igång o sminka mej o fixa håret. Fick hem nytt mineralsmink igår (ska skriva om det sen) så funderar på att prova det idag, hoppas det inte blir fult/fel färg eller nåt bara:P Ska jag vågaaaa....?;P Haha vore fett jobbigt om jag måste göra om eller nåt, men vet ju att märket e skitbra iaf, haft det innan. Aja, blir nog bra, haha, hejdåååå. ♥


Goooodnaaaatt

Dagens middag o kvällsmat:





Vissa kanske tycker detta e tråkigt, men jag själv gillar matbilder i andras bloggar o jag bloggar ju på det sättet jag gillar :)

Det var underbart gott med årets första icke-frysta jordgubbar :)

Nu ska jag o baby krypa ned o lägga oss.

Imorgon fyller mormor år så då är det kalas för hela slanten ;)

PUSSnatti


Run Madde ruuuun


Springturen var fett jävla jooooobbig xD Nä men på riktigt, det var riktigt tungt idag, skulle nog inte ha väntat så länge efter frukosten, var ju typ hungrig när jag drog iväg. Har en fet blåsa också, o fick kramp i undersidan av fötterna det sista.



Meeeeen jag klarade det! Jag gav inte upp. Känner mig duktig o stolt nu efteråt ;)



Dansade lite + stretchade maassa när jag kom hem, o nu har jag precis återfått mina krafter av den här goooda smoothien. Provade en ny med chokladsmak igår, asgod, kan skriva vad som e i senare, men idag blev det min favvo med blåbär o kanel igen :)



Muuuuuuuuums!

Tänkte traska iväg ut igen nu, ska till stan o hämta ut ett paket,
sen duscha o tror baby kommit hem då, så då blir det middag o sen ska vi till mamma o hälsa på. ♥


You spin my head right round

Det är starkt jobbat att ha haft en dator i snart 2 år och inte inse förrän nu att jag ju faktiskt har en webcam på den :P Aja, nu lär ni få fler nya bilder iaf ;P

Drar ut på en powerwalk/springtur nu, behöver rensa tankarna.

Hörs sen ♥






Tisdag

Känner att idag är ingen bra dag. Men så måste det ju få va ibland också. Längtar så efter att det ska bli kväll så min pojkvän kommer hem o piggar upp mej, vill myyyysa! Bli kramad.
Jag är nog ganska väderstyrd ändå för det är ju rätt tråkigt utanför fönstret idag...
Kan nog bero på min dåliga sömn inatt också, hade så himla svårt för att somna :S
Vilket också gjorde att jag gick upp 10 ist för 8, fick dåligt samvete o har panik över plugget för att jag nu hinner mindre idag och redan ligger så mkt efter så ni fattar inte. Gahh. Det blir ju ännu svårare att plugga när man e på dåligt humör för då vill man ju mkt hellre göra saker som piggar upp en istället, typ dansa/koreografera, läsa bloggar, kolla shoppingsidor....:P
Men ska försöka se det positivt o kämpa på,
vi hörs senare hörrni, hoppas ni har det jättebra idag :)



Drömmer om sommar...

















Over and out

Fasen vad jag hållt på idag, är helt schlutt nu. Måste sova pronto. Ska bara duscha först.

Det va jättekul att undervisa förut, gick så bra så :)
Va hemma en stund efter 8 o hade så mkt danslust så fortsatte dansa o koreografera några timmar här hemma, slutade precis o har käkat kvällis.

Nej hörrni, behöver verkligen hoppa in i duschen nu, vet inte hur många gånger jag blivit svett idag ;P

NATTI


Måndaaag

Oj, jag hade visst inte bloggat något idag än, trodde jag hade gjort det i förmiddags, haha, vadå velig ;)
Sitter o äter just nu, det blev en jättegod sallad bestående av lite fullkornspasta, strimlad skinka, gurka, röd o gul paprika, sallad o en avokado. Citronpeppar på. Mums. Älskar när man känner sej sådär fräscht mätt efteråt. Har Bygglov på i bakgrunden. Efter maten ska jag gå ner till stan för några ärenden, ikväll ska jag va vikarie för Mikaelas jazz.

Under förmiddagen har jag pluggat, tvättat o varit ute på en 45 min powerwalk+liten springtur i soooolen, seriöst, det kändes som jag var ute en varm juni-dag! Heeeelt underbart! Ska absolut inte ta någon långärmad nästa gång iaf, höll på att dö :P Men man får sån energi när solen lyser på en o luften är varm, det känns som man bara vill gå o gå o gå i evigheter ;) Men skavsår stoppar en! Haha. Fattar inte alltså, har ju bra skor o har dessutom plåster men ÄNDÅ får jag alltid skavsår på ena hälen, åh :S

Nu ska jag plugga en ministund innan det bär iväg till stan.



I brist på andra bilder får ni ett kollage från när jag o Ea städade i helgen ;P Haha!


Det sociala nätverket

Jag o baby har kollat på The Social Network ikväll, hade inte sett den än ju.
Men precis som jag trodde var den riktigt bra. Cool. Fan, tänk o va sådär smart asså. Eller det är jag ju typ men ;) Höhö.

Har förövrigt haft världens jobbigaste huvudvärk hela dagen idag, sådär jobbigt så man blir illamående o astrött, o då hjälper knappt värktabletter heller :S Men tvingade mig igenom tvätt, disk o städning iaf, sådant måste ju ändå göras! Hade jag haft mer pengar hade jag fan anställt nån till sån skit alltså... Det vore gött de, så man bara kunde ägna sej åt sånt som e roligt ist ;P
Vet ni en sjuk sak förresten? Min pojkvän har aldrig haft huvudvärk i hela sitt liv. Inte en enda gång. På riktigt. Eller så har han de utan att fatta det för han inte förstår hur det känns ;P Haha näero. Men seriöst. Hur konstigt är inte det?! Det trodde jag att alla hade nån gång. Lyckos honom iallafall, huvudvärk är så irriterande.

Jaja nä vad flummig jag e nu, jag e sjukt trött,
ska krypa ned brevid min fining nu som redan ligger och snarkar!

Natti på er!


Smart, cool film. Gillade den!


Grill och chilledill

Kvällen igår var jättetrevlig! Jag hängde på Ea o hans kompisar, det blev grill i trädgården,
o sedan käkade vi inne för solen började gå ned. Kvällen fortsatte med fest, fast jag drack bara Ramlösa igår ;P Hehe. Kände inte för nåt mer!
Runt 11-12 så gick vi in till stan, de gick vidare o jag gick hem o myste lite tills Ea också kom :) Tänkte att grabbarna kunde få festa lite ifred ett tag ;P

Maten blev så jäääääävla god, perfekt kött ;D




Min söta, konstiga pojkvän ;)


Idag har vi bara tagit det lugnt under förmiddagen,
nu blir det lite städ, tvätt o så, sen promenad o så får vi se sen vad söndagseftermiddagen och kvällen har att bjuda på ;)


Sol, promenad, grill

Herregud vad varmt o skönt det är ute, inte ett enda moln på himlen!
Får typ panik av att sitta här inne o skriva detta nu, hehe, vill bara ut igen!
Tog en timmes powerwalk förut, o jag svettades verkligen fast jag bara hade en tunn t-shirt och en luvtröja (ja, o byxor då såklart;P), sköööönt :) VÅR VÅR VÅR!
Har stretchat o käkat lite nu o så, tänkte göra mig i ordning lite,
ikväll blir det förhoppningsvis GRILL :D Lovely.


Bild från i somras. ♥
Huuur mkt vattnas det i munnen?


Det blev freedagsmyyys

Jag o baby hade en perfekt mysfredag igår :)
Först tog vi en promenad eftersom det var så fint väder, det slutade med att vi gick 1½ timme, så skönt! Sedan handlade vi lite o åkte hem o lagade mat. Blev hamburgare, fast gjora på quorn. "Quorn chicken style", smakar precis som riktiga kycklingburgare fast mycket godare o tusen ggr nyttigare, t.o.m. Ea älskar det ;) Grovt bröd på det också så har man hälsosamma hamburgare ;P (Om man skippar ketchup o dressing osv dvs, men sånt hatar jag ändå, uhh).

Sedan kompenserade vi nyttigheten med att käka popcorn, bilar o Rollo (ääälskar de gula, ni vet de med mjölkchoklad inuti kolan) framför dessa filmer:


Jag tyckte de var riktigt bra och roliga båda två, lätt värda att se!

Jag o baby har haft så mysigt o kul.

Och idag vaknade vi till sunshiiiiine igen, fan vad jag blev happy, ska snart ut i solen, PUSS


Trodde aldrig jag skulle göra detta....

.... meeeeeeeeen nu har jag spelat in min första videoblogg! Hahaha :)
Jag var bara tvungen att prova förut, men precis som jag trodde så kändes det supertöntigt så den e jättekort.
Herre min get, kommer nog aldrig göra om detta, fast man ska aldrig säga aldrig ;)

Sorry för den dåliga kvalitén o att den e sned.


(Kul att stillbilden blir så smickrande ;P)

HAHAHA vilken tönt!


Blåbär- och kanelsmoothie

Hejhej! Sitter o kollar på Bygglov (gillar verkligen de!) o har precis druckit min favvosmoothie, den e sååå god!
Är blåbär, banan, kanel, honung, naturell yoghurt, mjölk, vaniljpulver, cashewnötter, boveteflingor, fiberhavregryn o pumpakärnor i!
Man blir verkligen mätt asså..... :P
Ni måste testa, kan skriva ut exakta receptet nån gång om ni vill.

Blir nog inget Karlstad idag, Ea kom inte hem förrän nyss så de känns lite onödigt, då stänger ju butikerna när vi kommer typ.. :S
Dock e de inte omöjligt att det blir bio ikväll ändå men vi får se, annars e ju fredagsmys inte helt fel heller ;) Vi får inte så mkt tid ihop under veckorna. Så det blir bra vilket som :)






Astöntiga bilder, haha.
Så e de, vi hörs mates ;)


♥ H&M

 Jag fattar inte hur jag kan ha missat dessa perfekta, söta linnena från H&M!
Fyfan jag blev helt kär nu. Båda färgerna lär ju va aaassnygga i sommar till brun hy.
Ska se om de finns i Karlstad om vi åker dit, annars måste jag beställa dom,
de är ju trots allt...nästan gratis ;P Nä men 99 kr, så värt!


Undra om de är såpass långa att man kan ha de till bara ben? Med kanske ett löst, smalt skärp i midjan. Jag är tveksam men de ser ju rätt långa ut.. Annars blir de perfekta till ljusa jeansshorts eller nåt. :) ♥


Fredag & sol!

Åhhååhåå det är SOOL idag! Då blir jag såhäääär glad!
Vi får se vilken tid älsklingen slutar jobba idag, om det blir någon tripp till Karlstad eller inte.
Isf står shopping, glass i vårsolen o bio på schemat, o det vore ju inte helt fel  ;)
Jag har fortf presentkort från när jag fyllde på bl.a H&M som jag är ivrig att få använda! :P
Fan jag älskar verkligen att få presentkort. ♥



Sån här värme vore ju inte heller heeelt fel!
Dear god vad jag längtar! :)


Godnatt ♥

Nu ska jag o älsklingen krypa ned o lägga oss för att vakna upp till F R E D A G :)
Ska bli superskönt med helg, hoppas att vädret blir bra bara!
Har lite eventuella planer på shopping, bio, bowling m.m. men vi får se vad det blir helt enkelt..

Natti på er


Ut med det gamla...

...In med...... ;)

Shit vilken förändring det blev alltså!
Har hållt på o pillat i x antal timmar idag, men jag är jättenöjd nu, ljust o fräscht,
o ROSA ;D Jag som älskar rosa, har faktiskt aldrig haft rosa på bloggen förut :P
Hoppas ni gillar det iaf! :)

Gud vad mkt ny lust jag fick till att blogga nu!


Under construction

Bloggen är under uppbyggnad så ni får stå ut med att den ser förjävlig ut ett tag ;)
Måste ju spara stilmallen innan jag går vidare till kodmallen..

Men det blir nog fint sen :)


Torsdag

Skulle vilja säga att jag gick upp 8 imorse, men det gjorde jag inte. Jag snoozade till halv 10.
Skulle vilja säga att jag har pluggat hela förmiddagen, men det har jag inte. Jag har slösurfat.
Suck.. Jag är hopplös! Fattar inte varför självdisciplinen suger så mkt just nu, jag brukar ju va rätt så bra på sånt där! Är verkligen inne i en trött-/segperiod..
Får fylla på med lite frisk luft nu, solen tittar ju äntligen fram :)

Förövrigt är det sjukt skönt att det redan är fredag imorgon!
Har bara lite halvlösa planer än så länge, men är säker på att helgen kommer bli grymt bra iaf ;D

Förresten, är sugen på att ändra om min bloggdesign igen,
denna känns för "deppig" o mörk nu när det är vår o sommar snart!
Vill ha ljusa färger, o kanske något mer enkelt. Får se vad det blir, om det blir något :)
Detta jag har nu e ju inget speciellt egentligen men kan ju ändå spara mallen om man nån gång skulle vilja byta tillbaks ;P

PUSS på er, ha en fin dag!


♥ H&M


Världens finaste halsband är nu påväg hem till mig.
I'm in löööve!


I will find you, and I will kill you...

Halloou! Har inte haft tid att skriva under morgonen så säger god förmiddag ist ;P
Ska la plugga lite nu o sen till mamma på middag. Träna ikväll.


Åhh ni måste bara se detta klippet! Älskar det, så coolt o hemskt på samma gång. Hemskt behöver jag väl inte förklara varför, men coolt bara för att han är så proffsig o kan hålla sig så lugn o e jävligt grym helt enkelt!
För er som missade Taken i söndags (en av mina favvo-filmer, sett den fyra ggr nu),
o aldrig har sett den (ni kommer vilja se den efter detta),
eller har sett den o bara vill njuta lite av den bästa scenen, här har ni den:
(den avslöjar inte direkt nånting egentligen eftersom detta e vad filmen handlar om)


Videoklipp från festen i lördags

Här kommer några klipp jag filmade på festen i lördags.
Sorry för dålig kvalité men det var ju inte så jätteljust därinne :P
De visar iaf stämningen o hur kul vi hade ;P

Den första är från en av lekarna som var stafett där man skulle springa med en galge mellan benen som inte fick ramla ned, o så en galge mellan händerna som "styre" o brumma som en moped ;P Såg o lät sjukt kul ut! Haha.


"- Låt som en motorcykel, glöm inte det!" Haha


Här var allsången i full gång ;P
Här får ni höra mej sjunga så fint sååå hahaha



:)


Lördagen!

Tänkte bara berätta lite om i lördags o visa några bilder :)
Har tyvärr inga från dagen men då var jag o Ea iaf på kalas hos hans föräldrar för att fira hans pappa som fyllde år! (Hans ena storebror fyller också samma dag men han va inte där)
Käkade årets första grillat! Mmmm.. Jättegod grillad lövbiff var det, o massa sallad till, sen tåååårta.

På kvällen följde älskling med mig till danslokalen där det var fest för alla instruktörer + styrelsen o folks respektive.
Det var verkligen jättetrevligt o kul :)
Vi fick 3-rätters (toast skagen - rostbiff med potatisgratäng - jordgubbstårta),
lekte lekar/hade tävlingar, sjöng allsång, pratade, drack osv,
jag filmade endel så tänkte lägga upp lite av det om en stund,

men här kommer lite av bilderna så länge:



Dom hade dukat upp fint i en av danssalarna ;) Såklart ser det ju aldrig lika mysigt ut på bild..


Ea haha


Alltså, detta va nog den godaste tårtan jag någonsin ätit, på riktigt!
Perfekta jordgubbar, världens godaste botten med typ kolabitar eller nåt i o så massa av det jag älskar: smörkräm! Ahhh ;)


Vi fick massa Baileys, mums! Fattar inte vad som hände på denna bilden but my glass is on fiiire ;)


Resterande bilder säger jag bara såhär till: HAHAHAHAHA







(Jag försökte allt vad jag kunde, men fick inte på mig de där jäkla glasen på ögonen:S)


Just ja, måste bara berätta, tävlingen/leken jag o Ea kom med i var världens äckligaste!
Den gick ut på att man skulle stoppa in två tamponger i käften,
en på varsin sida i munnen, o sedan dricka upp en flaska med kolsyrat vatten emellan dom, så snabbt som möjligt.
Huuuh jag klarade typ en klunk, sen svällde tampongerna o jag började känna smaken o fick kväljningar! Hahahaha uuuusch! Fattar inte hur han som vann klarade det ;)


Runt 11-tiden åkte jag o Ea hem o hade filmmyskväll.
Vi hade hyrt Paranormal Activity 2 + en barnfilm att se efteråt eftersom jag visste att jag skulle bli livrädd ;) Vilket jag också blev!
Dock valde vi väääärldens kassaste tecknade film, "Delfinen i det stora havet" eller nåt sånt,
Jag hade ju tänkt mej att den skulle va typ som Hitta Nemo eller Hajar som hajar,
men hahahhahaa jag doooog, på riktigt var det nog det töntigaste jag sett.. Jag som brukar älska tecknat/barnfilmer annars :)
Men den fyllde sin funktion iaf för mkt av räddheten försvann :P


Jaja, en riktigt bra o perfekt lördag var det iallafall! :)


Tisdag

Hej kära fina!
Trots det dåliga vädret så har jag massa energi o e på jättebra humör idag!
Vaknade trött o seg imorse, men drack ett glas proviva, snörade på mej gympaskorna o gick ut på en 45 min powerwalk, sedan käkade jag gröt med frukt när jag kom hem, det gjorde susen! Haha susen ;P
Ska försöka mej på att gå ut varje morgon nu, det gör så stor skillnad, man rensar verkligen huvudet o fyller på med energi av den friska luften ;) Oj vad töntig jag lät nu men det är ju sant! :P

Idag blir ingen vidare rolig dag dock, ska bara sitta här hemma o plugga precis hela dagen, o även kvällen. Det behövs verkligen. Men nu har jag lite ork till det iaf ;P Har redan hållt på ett tag så det är bara att fortsätta!

Vi hörs senare!


Åhh vad jag lääääääängtaaaaaar!


Just a regular monday

Heei! Har hållt på en stund o lagt in lite bilder från lördagskvällen, men skriver klart inlägget imorrn,
orkar inte nu, ska duscha o lägga mej.

Har bara varit en helt vanlig måndag idag,
pluggat lite, varit med familjen o tittat på ett radhus mamma kanske ska flytta till (buuhuuu, hoppas inte:S), sedan följt me till mamma o umgåtts lite, sedan hem, lagat mat/käkat o sen dansat. Var Mikaelas jazz idag, det är kuul :)
Jag o älskling sitter här nu i soffan framför tv:n med en varsin dator i knäet som två nördar ;)
Men öööj, ha det så bra hörrni, hörs imorrn när jag e piggare!



Old pic, som ni fattar eftersom jag e blondie ;)


Taken

Jag o baby har haft en riktig hemmadag idag,
sovmorgon o sedan mys o slapp ett tag,
sedan har vi tvättat o stooorstädat hela lägenheten, nu är den kliniskt ren o det känns underbaaart ;)
Rent i sängen också, o nyduschade e vi, ska bli sååå gött att lägga sej ikväll!

Nu ska vi snart se på en riktigt grym film på 4an, nämligen Taken!
Ni som inte sett den måste ju bara se den! Sjukt bra.
Älskar Liam Neeson i denna.



Hade förresten en jättebra o rolig dag/kväll igår, berättar mer o lägger in bilder senare eller imorrn :)


Keep on dancing til' the world ends

Fan, dans är som terapi för mig. Jag måste få dansa. Nu nu nu.
riktigt. Ta riktigt jävla grymma klasser. Utmanas. Utvecklas. Få dansa loss, släppa allt och bara köra.
I need it.
Fan jag vill till Sthlm o DC. ♥






Zzzzzzzzzzz

Hej på er.
Har ingen vidare lust att blogga egentligen, känner mej jättetråkig och vädret är värre än jättetråkigt.
Men nu var det ju några dagar sedan jag skrev sist, gillar inte när det blir för långa mellanrum här :P
Har egentligen inte så mkt att skriva om heller, har mest bara pluggat de senaste dagarna o det är väl inte alltför roligt att läsa om ;P Igår var jag även barnvakt åt söta lilla Viola medan Mikaela hade körlektion o så, hon går på intensivkurs nu nämligen :) Det gick bra iallafall, vi gick o fikade alla tre efteråt, o sedan var det bara hem o fortsätta plugga igen :S Det konstiga är att det känns som jag aldrig får nånting gjort ändå! Allt tar så lång tid just nu för jag är så trög i skallen o så somnar jag hela tiden, vet inte varför. Är jättetrött heela tiden oavsett hur mkt jag än sover, har haft konstant huvudvärk i flera dagar o har inte ork till någonting typ. Fattar inte, men det kanske är allergimedicinen, började ju ta den för ett tag sen eftersom våren kommer nu, jag tål ju inte våren o sommaren :P
Jaja. Jobbigt är det iallafall. Seeee här nu vad tråkigt inlägg det blev!
Well well, skönt att det är freeedag iaf, eller hur? :)

Nepp nu ska jag fortsätta skriva om globaliseringen så att jag kan skicka in det idag :P
PUSShej


schleten_tjej


RSS 2.0