And it aches and it hurts and it burns and it kills me

Fan det finns så mkt jag vill skriva. Så mkt jag vill få ur mig. Men jag kan inte. Vet inte ens vad alla känslor är eller vad de betyder eller varifrån de kommer, varför de finns där, och ännu mindre hur jag ska få bort dom. Samma med tankarna. Det är ett enda virrvarr och jag hänger inte med, jag förstår inte mig egen hjärna, jag har ingen kontroll, det är inte jag som styr längre o vad tusan gör man då? Jag vill inte vara ensam i det här men jag vill heller inte släppa in någon.


All day
Staring at the ceiling
Making friends with shadows on my wall
All night
Hearing voices telling me
That I should get some sleep
Because tomorrow might be good for something
Hold on
I'm feeling like I'm headed for a breakdown
I don't know why
I'm not crazy, I'm just a little unwell
I know, right now you can't tell
But stay a while and maybe then you'll see
A different side of me
I'm not crazy, I'm just a little impaired
I know, right now you don't care
But soon enough you're gonna think of me
And how I used to be 
 
I know
I know they've all been talking about me
I can hear them whisper
And it makes me think there must be something wrong with me
Out of all the hours thinking
Somehow, I've lost my mind

I've been talking in my sleep
Pretty soon they'll come to get me
Yeah, they're taking me away
But I'm not crazy, I'm just a little unwell


Säg var finns den värld som är min? När ska den bli min igen?

Idag tog vi gruppbild/klassfoto i skolan, sedan fick vi ta individuella bilder om vi ville så då tog jag o Mikaela kort tillsammans :) Men allt var ju så jäkla stressigt, hoppas nån bild blir bra iallafall, vill ha en fin dansbild på mig o min bästa vän. ♥

Efteråt hade jag o Mikkan Sibylla-dejt (;P) o sen blev det lite shopping innan jag bussade hemåt,
o kvällen har såklart spenderats framför Idol. Med massa gottis. Vad annars. Hallå har ni smakat Dumle gingerbread eller? Om inte så MÅSTE ni göra det! Eller fan, gör inte det om ni inte vill bli beroende. Särskilt inte om ni älskar pepparkaksdeg.
För. då. kommer. ni. bli. beroende.


I helgen väntar jobb lördag-söndag o även 1:a advents-mys, kanske lite julskyltning?
Hoppas ni mår bra ni som läser o har en bra helg :)


I pray that something picks me up

Har varit och sett nya Twilight-filmen på bio i Karlstad ikväll med Mikaela o Timmy.
Detta var nog den bästa av filmerna hitills, för den va så himla fin. Är egentligen inget "Twlilight-fan" direkt, men tycker iallafall att filmerna är bra, gillar känslan i dom. Kanske är det för att jag är så kär i kärleken som jag gillar dom så mkt...?;)




Ska göra mej i ordning för sängen nu. Behöver sömn. Fast det spelar ingen roll hur mkt jag sover just nu för jag är ändå alltid trött. Men det ska bli skönt att krypa ned i sängen iallafall.
Har så mkt i huvudet nu. Har insett en sak just precis nu ikväll. Insett något som jag inte ville inse, gud, kan det verkligen vara så?
Allt tyder på det iallafall, men att jag själv insett det, på egen hand, är förmodligen framsteg bara det. Frågan är vad som händer nu?


Tar upp bloggen igen nu, på riktigt.

Okej. Jag behöver min blogg igen. För min egen skull. För att skriva av mig. För att minnas. För att få ur mej saker och få ned känslor i ord. Som en slags terapi kanske?
Jag har alltid gillat ord och jag har alltid gillat att skriva, därför har jag också älskat att blogga men tappade det av flera olika anledningar, främst tidsbrist men också för att jag inte kände för det, alls.

Men nu behöver jag bloggen.

Att det fortfarande varit inne folk här varenda dag trots att det var flera månader jag skrev sist är ju.. jag vet inte. Konstigt, men ändå skönt på nåt sätt att ni inte glömt mej;)

Men ni ska veta att jag från och med nu bara skriver för mig.
Så om någon tycker att jag är patetisk, tråkig, tjatig, enformig, har för lite bilder, skriver för lite positivt osv... Ja då kan ni ju bara sluta läsa den, ok?

Jag befinner mej just nu i ett kaos men jag erkänner det iallafall och bara det tror jag är en början till en väg ur det här.

Ska krypa ned i sängen nu, så hörs vi imorgon?





Jag för ett tag sedan.


RSS 2.0