Perfekt dag!

 Åh, det var verkligen roligaste och mysigaste dagen på länge igår!
Efter endast en timmas sömn (låg och hostade hela jävla natten..=S) lyckades jag ändå släpa mig upp för att ta tåget till Göteborg :) Var jättetrött ända fram till Trollhättan där Karin gick på (som ju numera bor där), då blev jag genast pigg!
Väl framme i Göteborg sprang vi runt och shoppade som galningar hela dagen :) Vi hittade såå mycket fint! Är inte shoppa något av det bästa som finns?
Efter vi var färdigshoppade satte vi oss på stationen för att vänta på vårat tåg till Trollhättan där vi skulle spendera kvällen. Satt och pratade en stund och sedan tittade jag åt sidan och vem ser jag sitta preciiiis bredvid oss så nära att vi nästan snuddar varandra...?:P KIM I ANDRA AVENYN! Okej haha, med risk för att låta som en nörd men jag följer det programmet och har sett varenda avsnitt (på datorn) och min favorit där är just Kim, för att han är så snyyygg ;D Haha.. Oh bra skådespelare! Fan, ångrar att jag inte frågade om jag fick ta en bild tillsammans med honom, giiillar honom ju! Han har faktiskt blivit utsedd till en av Sveriges sexigaste tv-män;P Haha... Gosh vad töntig jag är ;P Men det var kul iallafall! ;)


Kolla vad snygg han är ;)

Sedan tog vi iallafall tåget till Trollhättan och gick hem till Karins nya mysiga lägenhet :)
Provade självklart allt vi köpt (vilket inte var liiite) och en ny outfit åkte på direkt;P


ny scarf, t-shirt, linne, kjol, väska (och örhängen och stövlar som inte syns...)

Sedan gick vi och mötte min sötis Ea som åkt själv ända från Säffle för att joina min och Karins myskväll :D Han hittade inte riktigt till lägenheten så vi mötte honom vid ICA, och åkte sedan tillbaka till lägenheten igen. Visade allt vi köpt för honom (;P) och tog det lugnt en stund, sedan begav vi oss ut igen för att hyra film och köpa massa godis!
Väl hemma hos Karin igen gjorde vi i ordning en liten myshörna med madrasser, täcken och kuddar, sedan tittade vi på finalen av A shot at love och efter det American Gangster som vi hyrde. Den var huuuur lång som helst (vi hade ju valt extended version till råga på allt;P) och jättetråkig så vi bara somnade hela tiden ;P Men det var myyys!

När filmen var slut vid ca 2 sa jag och Ea hejdå till Karin och tog bilen hem till Säffle.
Var så jäääkla trött när jag kom hem att jag inte kunde sova!
Blev inte bättre av att jag skulle upp idag för att undervisa eftersom vi hade workshop för icke anmälda elever 10-17!
Blev dock klara myycket tidigare så var hemma vid 2 igen :)

Nu sitter jag här och har ingen aning om vad som händer ikväll. Hade bestämt utgång i Karlstad på Nöjes med Mikaela men hon ska sova med sin norska loooverboy på hotell och jag har ingen skjuts hem...=S
Får se vart kvällen slutar, är redo för fest iallafall om det blir så;)


världens sötaste Karin på tåget :)


Och världens godaste nacho-buffé på Lydias


Blev kääär i en jacka på Tophop (vaarför köpte jag den inte..?=/), den var MYCKET snyggare IRL


Ny outfit från topp till tå;) Ääälskar de nya stövlarna! Äh älskar allt ;)
Påväg för att möta Ea här ;D


sötaste


:D

Nuu ska jag prata med Mikalea,
Pusshej ♥

You give me butterflies


Jag i skolan i våras

Jag är så sjuuuukt trött! Är fortfarande sjuk men har ändå hållt på hela dagen idag. Jobbat 9-16, sedan gjort i ordning i mitt rum (satt upp massa mer på väggarna osv), sedan instruktörsmöte och efter det stannade jag kvar i danslokalen och fortsatte lite på koreografier.. Kom hem för en stund sedan och nuuuu ska jag duscha och sedan lägga mig, i mitt fina fina fääärdigstädade rum ;)
Imorgon ska jag till Trollhättan och hälsa på Karin! Fast vi ska in till Gbg först och shoppa heeeela dagen:D Sedan till Trollhättan och hem till Karins nya lägenhet, och då kommer Ea också :) Då blir det matlagning, massa mys och feeest ;) Ska bli så kul!!!!


Denna väggen var tom innan, myycket finare nu! Ser kanske lite snett ut men det är ju bara för bilden är tagen lite från sidan ;)

Duschen och sängen nu!!!
Natti / M

I love this

Titta och njut :) (Ni som inte vill se i förväg, titta INTE, det har nämligen inte sänts i Sverige än)




Dreaming of you

Jag igår (sorry suddiga bilder):






Fick jääättemycket gjort i danslokalen igårkväll, tränade i en massa timmar och gjorde klart nästan 3 hela danser, braaa va;) Fast egentligen borde jag kanske inte ha dansat igår för kände mig inte helt bra, och guess what? Vaknade upp imorse med ont i halsen, ont i huvudet, hosta och feber! Jävla skit också! Jag som skulle vara med Ea idag...=(



Håller just nu på att färga min bedrövliga utväxt, ska strax skölja ur det.. Skulle ju ha gjort det igår egentligen men glömde bort att man inte ska ha nytvättat hår och gissa vem som tvättade håret innan stan?:P Hehe..
Är nästan klar med städningen av mitt rum nu också, fasen vad lång tid det tar! Men har ändå det tråkiga kvar: damma, dammsuga och skura. Japp, har städat i två dagar (okej, ägnade inte såå mycket tid till det igår) och har inte ens kommit till de sakerna än! Haha.. Borde kanske rensa lite bland mina kläder också (med tanke på att de är största orsaken till att mitt rum alltid blir så stökigt, de får liksom inte plats i garderoben...), har waaaay too much, använder inte ens hälften, har prislappen kvar på massor av kläder och dessutom är det väl dags att lägga undan sommarkläderna nu..=S Och göra plats för höst- och vinterkläder istället! Men kläd-projektet orkar jag inte med nu, det tar alldeles för lång tid och jag är ju faktiskt sjuk..=S
IKVÄLL ÄR DET SO YOU THINK YOU CAN DANCE, jag längtar :)

I surrender myself to you

Blev ingen bio igår för var tvungen att gå på styrelsemötet. Det var ett ganska viktigt möte men som vaanligt kom vi ifrån ämnet ganska mycket och pratade om massa annat, det blir alltid så på våra möten, haha. Från att planera ytterligare en workshop till älgflugor i örat till Blondinbella. Hahaha. Sen måste vi ta tag i oss själva och komma tillbaka till ämnet så vi får något gjort. Men det får vi alltid. :)
Var klara runt halv 10 och sedan kom Ea till mig en sväng, för han skulle ändå lämna tillbaka min cykel som han lånat..:) Myyys då ;)
När klockan var runt 12 och jag hade tänkt att gå och lägga mig så ringde Karin och ville ta en promenad, vi hade endel att skvallra om;) Det hände grejer i lördags kan jag lova!;) Haha..
Det blev en rolig promenad och vi gjorde även roliga planer till på fredag ;)
Nu hade jag tänkt att göra i ordning lite frukost (kan ju vara dags med tanke på att klockan är 2 och jag varit uppe i flera timmar...), sedan måste jag städa, göra några ärenden på stan, fixa min utväxt, färga ögonfransarna (så man slipper kladda med mascara hela tiden;P), läsa körkortsteori (om jag hinner...) och fortsätta lägenhetssökandet.
Ikväll ska jag till danslokalen och träna, har mycket att göra innan undervisningen drar igång nästa vecka!
Nu får jag skynda mig om jag ska hinna med allt!

Pusshej ♥

You make me smile

Okej. Jag är bakis. Som fan. Så inni. Men var det värt det? JA!
Kvällen började hemma hos mig. Karin kom hit istället (men hon var seg, därav alla ego-bilder medan jag väntade.. eller okej, jag tar alltid ego-bilder;P) och vi var här en stund innan vi drog vidare på förfest i stan. Var en kompis till sötis som hade förfesten så det var inte så jättemånga jag kände där, men vad kul det var! Hur trevligt som helst, det är det alltid med Karin och söööt!;)
Sedan var det meningen att vi skulle in på Harrys, men vi kom aldrig dit..? Jag, Karin, min sööt (okej ska jag snart börja skriva hans riktiga namn...;P) och Jocke härjade runt ute på stan hela kvällen istället. Men det var nästan bättre än krogen, haha!
Sedan gick Karin och Jocke till Jocke och vi två gick hem till mig:) Mys mys mys.
Somnade runt halv 7, bra där!
Men det var en riktigt rolig kväll! Är man bara i rätt sällskap kan man alltid ha kul, oavsett vart man är. Alltså t.o.m. i Säffle ;)
Ikväll är det tänkt att jag och (okej då, här får ni hans smeknamn iaf;P) Ea ska in till Karlstad på bio. Men fick ett sms förut om att vi måste slänga in ett styrelsemöte ikväll, så nu vet jag inte hur det blir. Vill hinna med en skvaller-promenad med Karin också ;)
Nu ska jag iallafall hjälpa till att laga mat!

Självklart får ni lite bilder från igår:



Ego ego ego...




Man blir som man umgås ;P




Karin och Ea ;)


Vin-hävarn!


Ingen kommentar...


Tror vi alla blev liite för fulla denna kväll... Det var förfest-lekens fel!

Lördag och paaarty

Har varit ganska dålig på att uppdatera om vad som hänt de senaste dagarna, men det är för att det nästan inte hänt någonting.. Men ok, well, kan skriva ändå eftersom jag har tråkigt i väntan på att maten blir klar...;P
Fick som sagt hoppa in och jobba tisdag, onsdag och torsdag. Bra det, I need money!
Onsdagskvällen spenderades hemma hos söötnos, blev en mysig kväll med filmtittande och tv-spelande;P
I torsdags hade jag min tråkigaste eftermiddag/kväll ever!!! Hade absolut ingenting att göra och inte en enda kompis hemma..=( Men kvällen räddades sedan av att 10 orsaker att hata dig gick på tv:n! Kändes jättekonstigt att titta på den nu efter Heath är död, så himla sorgligt..=( Han är ju så snygg och charmig! Älskar honom i den filmen!
Jag ville bara hoppa in och ta Julia Stiles plats!:)
Särskilt när de ligger där på paintball-banan i höet, insmetade i färg och kysser varandra.. Ahh ;D
Igår dansade jag (koreograferade) massa timmar och på kvällen kom sötis hit minsann! Men båda var jättetrötta så det blev bara slappande framför tv:n..
Idag däremot blir det fest! Karin är hemma i helgen så vi ska ut och göra Säffle ;)
Ska käka nu, sedan göra mig i ordning för att dra till Karin för lite förförfest innan vi drar till förfesten ;)
Ha en bra lördag!:)


Bjuder på en riiiiiiiiktigt gammal bild på en liten Madde

Pusshej  ♥

You're still the one


A little time ago, we said goodbye
But my tears still ain't dry
Every hour, every minute you're in my head
I know I didn't treat you right
Everyday we've had a fight
But there are still things I can't forget
And a lot of things that I regret
So much things I could have done
I wish I still was the one...
You love another girl now
And I now it's really over
But somehow I still have a little faith in us
My head doesn't, but my heart does
I never loved somebody so much in my whole life
I even dreamt about being your wife
If you'll give me the chance
I really will make it up to you
It took time, but now I've realised how much
I am missing you

Bästa någonsin

Bästa scenen ur bästa filmen, The Notebook. I looooooove this!


(ni får nog höja ljudet en hel del för ljudet var lågt märkte jag...)

Such a lonely day, and it's mine

Det enda jag känner idag är saknad. Massa saknad.


Saknar Karin (redan!) som flyttade till Trollhättan igår =/


Saknar Fia som flyttat äända till Bollnäs


Saknar Johan, du var min bästa vän och jag kommer alltid att älska dig


Saknar klassen och allt annat som har med streetlinjen att göra


Saknar pappa, som jag nästan aldrig träffar =/


Saknar mina älskade halvsyskon, som jag nästan aldrig heller får träffa =S


Saknar sommaren, och Grebbestad


Saknar Anders, tyvärr.....=S


Saknar att vara vältränad och fin. Och viiig. Måste måste måste komma igång med träningen och bättre matvanor igen


Saknar att vara kär.


Gah, jobbig dag. Hejdå.


I need you like a heart needs a beat


Jag för några timmar sedan

Idag har jag jobbat, fick hoppa in och jobba extra för den som skulle ha jobbat var sjuk. Skönt det, för vet ni? Igår sov jag till TRE!!!! Det gjorde ju såklart att jag var jättepigg igår kväll/natt när jag skulle lägga mig och somnade inte förrän jättesent, det blir ju så, så fort man sovit så länge en enda gång fastnar man i en ond cirkel man inte kan komma ur om man är ledig (såvida man inte e duktig och ställer klockan, men vem orkar det om man somnat typ fyra?).
Men nu var jag tvungen att dra mig upp imorse ändå, och tur var väl det! Kan ju inte sova bort hela dagarna....:P
Sedan spenderade jag resten av eftermiddagen/kvällen med att koreografera. Har tänkt att lära ut två newstyle-danser till min streetgrupp som de sedan ska ha på terminsuppvisningen, och jag blev nästan helt klar med båda igår! Och det bästa av allt, jag blev riktigt nöjd! Blir nog snygga/coola danser. Fast svåååra, iallafall den ena, jag hinner knappt med själv fast det är jag som gjort den, haha! Åh jag längtar så myycket tills terminen drar igång (två veckor kvar=S) och jag får undervisa igen!!!
Iallafall, efter jag slutat jobba förut åkte jag direkt till Karin, där Maja, Catti, Sanna och Emma var. Det var Karin som bjudit in alla på en träff för att säga hejdå eftersom hon flyttar till Trollhättan imorgon. =( Vi fikade, pratade och hade det mysigt.
Sedan åkte jag hem för att göra lite mat och nu är jag så jäävla mätt så jag tror jag ska spricka. Ska vänta på att det lugnat ned sig lite, haha. Sedan ska jag träffa Karin igen, vi ska till Catti tror jag!
Ikväll är det So You Think You Can Dance!:)

Memories





Something told me to run
And honey you know me, it's all or none
There were sounds in my head
A little voice was whispering
That I should go and this should end
And I found myself listening
Oh, I don't know what I've done
Or if I like what I've begun

'Cause I don't know who I am, who I am without you
All I know is that I should
And I don't know if I could stand another hand upon you
All I know is that I should

And I won't be far from where you are if ever you should call
You meant more to me then anyone I've ever loved at all

Det skulle alltid vara du och jag



Har precis kollat klart på världens bästa film: Dagboken (The Notebook).
Vet inte hur många gånger jag sett den nu men jag tröttnar aldrig. Älskar verkligen den filmen.
Finns sådan kärlek på riktigt? Eller, det är jag säker på att den gör, men finns den för alla?
Minns en scen ur Sex And The City-serien där Charlotte säger att man högst får två stora kärlekar i sitt liv.
Jag vet att jag redan haft min ena. Och såvida det inte blir som i filmen för oss, ja de gör ju slut, träffar andra, men återförenas flera år senare, (önsketänkande, huh?) så hoppas jag verkligen att det finns någon annan därute som någon gång kan få mig att känna samma sak som jag gjorde med dig.
Vet inte vad det var som hände egentligen, du var ju mitt livs kärlek, mitt allt. Vi älskade verkligen varandra. Det vi hade var på riktigt.
Men tack var mig tappade vi allt. Vi tappade varandra. Och nu känns du som en främling. Vi pratar inte alls längre, och har inte träffats en enda gång sedan i maj när vi sågs ute i några minuter. Vet att det är mitt fel det också, med tanke på vad jag sa sist vi pratade..
Gud.. Önskar jag hade en tidsmaskin som man kunde gå tillbaka i tiden med. Så jag kunde få komma tillbaka till dig. Tillbaka till det vi hade. Tillbaka till att älska någon så mycket. Tillbaka till att vara lyckig. Tillbaka till att ha någon som alltid finns där för en. Tillbaka till kärleken.
Jag är inte densamma utan dig. Inget är detsamma utan dig.
Går runt varje dag och funderar på om och isåfall när vi kommer träffas igen. Och hur det isåfall skulle kännas.
Kan inte förstå att vi bara för drygt ett halvår sedan pratade om att vi ville leva resten av våra liv tillsammans. Det var du och jag, föralltid. Vi skulle bli gamla tillsammans.
Vad hände? Var allt mitt fel?
Jag saknar dig så mycket att det gör ont.
Jag är inte hel utan dig.
Jag kan inte leva utan dig.


Workshops




Gud vad det har gått bra idag! Det har varit så roligt! Har som sagt haft workshops denna helgen för alla våra anmälda elever för att vi lättare skulle kunna dela in dom i grupper inför terminen, efter nivå och så. Vi kände att det behövdes eftersom vi har fått så många elever nu och det är svårt att placera alla. Men nu är gruppindelningarna klara och det blev jättebra!
Jag hade som sagt jazz, street (körde newstyle eftersom det är det jag kommer köra mest under terminen) och locking (så många som ville dansa den street-stilen så den fick bli en egen grupp) idag (eftersom det är det jag kommer undervisa i denna terminen). Fast eftersom jag har de lite svårare grupperna och redan vet ungefär vilka som ska gå i dom (bl.a nästan alla de andra instruktörerna) så behövde inte de vara med, men alla andra (bl.a. de på bilden nedanför) fick prova på ändå och utav dom blev några utplockade till att komma med i mina grupper. Vi fick även lägga till en tredje street-grupp för att de var så många!
Det är verkligen så kul att vi bara växer och växer och hela tiden får nya elever, detta trodde vi aldrig när vi startade våren 07! Det har gått riktigt bra sedan dess, och det är vi stolta över!
Kommer kännas tråkigt att bara lämna allt detta om jag flyttar nästa år...=S Men jag måste ju tänkta lite på mig själv också, min egen utveckling och framtid och mina drömmar.
Men jag kommer sakna allt! 
Nu är jag trött kan jag lova er. Började 11 imorse och var hemma halv 5.
Då blev de aaasgott käk (flygande jakob;P) och sedan fastnade jag här så jag har inte ens duschat än! Vad äcklig jag är. Men jag ska hoppa in i duschen nu och sedan blir det sängläge med någon mysig film och popcorn som jag varit sugen på hela veckan :)
Hoppas ni har en mysig söndag!


En av grupperna som var med idag, nybörjare/fortsättningselever. Såå duktiga så :)

Förresten, haha, hittade ett sms i min utkorg förut som verkligen fick mig (och Mikaela) att gapskratta, hahaha. Ingalill (som är med i styrelsen till våran dansförening) lånade nämligen min mobil förut i danslokalen och hon tänkte nog kanske inte på att alla sms sparas;P Haha... Förlåt Ingalill, men haha, va söt du är :)

"Hej jag vill hem kommer inte hem hämta mig puss o smek ingalill vi behöver handla"

Hahaha :D

Dance til' you drop

Dansshowen gick bra! Eller det kunde ha gått bättre, jag kunde ha varit bättre. Men jag gjorde inga fel iallafall och det var kul, vilket är viktigast! Var hemma typ halv 9 och då var det bara att ställa sig och förbereda lektionerna jag ska ha på workshopen imorgon (i jazz, newstyle och locking). Tur att man är förberedd och ute i god tid liksom... Nu har jag iallafall gjort 3 danser, uppvärmningar, diagonaler, kombinationer, stretch osv och jag är jättetrött! Skulle egentligen ut ikväll men nu är klockan så mycket och jag vill bara duscha och lägga mig i sängen framför en bra film. Eller kanske t.o.m. sova direkt, måste vara pigg imorgon! Ska iallafall bli jäättekul att undervisa igen!:)


Godnatt då... :)


'Cause I don't know who I am without you

I woke up today
Woke up wide awake
In an empty bed
Staring at an empty room
I have myself to blame
For the state I'm in today
And now dying doesn't seem so cruel
I don't know what to say
And I don't know anyway
Anymore

I hate myself for losing you
I'm seeing it all so clear
I hate myself for losing you
What do you do when you look in the mirror
And staring at you is why he's not here?

You got what you deserved
I hope you're happy now
'Cause everytime I think of her with you
It's killing me inside
And now I dread each day
Knowing that I can't be saved
From the loneliness
Of living without you
I don't know what to do
Not sure that I'll pull through
I wish you knew

I hate myself for loving you


All I want is to rock your soul

Onsdagens utekväll kan sammanfattas ungefär såhär: hahahaha.
Japp det var kul! Vet inte vad som har hänt, förr var det aldrig kul att gå ut i Säffle, men på senaste tiden har det varit kul
varje gång! What's up with thaaat?;P
Kom hem alldelles för sent och var sjukt sliten igår på jobbet, som vanligt nu för tiden:P Efter det var det dags för
första dansträningen i nya danslokalen! Wiiiie! Det är så fint där!:) Äntligen har vi vårat eget ställe!
Efter träningen fick jag skynda mig att duscha osv, sedan fick jag skjuts av världens sötaste Karin hem till en annan söting för film o mys;P
 Blev sent igår igen och idag har jag jobbat (min sista dag!=S Fast inte helt sista, är ju bara semestervikarie-perioden som är slut, kommer ju ändå hoppa in som vikarie ibland när det behövs) och sedan dansat från fem till nio. När jag kom hem var båda mina bröder hemma (+ deras flickvänner), Andreas hemkommen från lumpen, och Daniel hemkommen från en månad i Chile! Så det blev lite familjemys med prat och fika:) Och nu sitter man här... Trött trött trött. Ska lägga mig tidigt idag. Fast kan ju sova hur länge jag vill imorgon, weiiho;P På kvällen är det dansshow som gäller, 19.30Annelundsfesten, kom och titta om du har vägarna förbi;P Det ska bli väldigt kul iallafall!

jag i nya danslokalen i onsdags


visst är det fint?:)

Nej nu orkar jag knappt hålla ögonen öppna längre. Ska duscha och sedan krypa ned i sängen.
Natti alla sötnosar! Och ni andra.... FU ;P


And he kissed me til' the morninglight





Hej sötnosar!
Vet ni? Nu är våran nya danslokal i princip klar! Kuuuul! Ska dit ikväll med Mikaela för att titta på den och kanske dansa lite, och även träffa de andra i styrelsen + några instruktörer och danslever som också ska dit! Det enda som fattas är en riktigt bra ljudanläggning, men den är iallafall beställd och kommer snart. Guud vad kul detta ska bli! Undervisar bara 3 grupper denna terminen (jazz avanc, street avanc och locking) för jag känner att jag inte har tid med mer, men det är lagom:) Ser fram emot en ny termin! Men jag vill ju dansa lite själv också så jag måste anmäla mig till Dansstudions hobbyklasser snart... Blir nog street, ragga, house, jazz/jazzfunk och balett tror jag! ÅHH vill dansa NU!
Iallafall, efter vi varit i danslokalen så ska jag till Zizala's på förfeest! Men det blir ganska lugnt, ska dela en vinflaska med Karin bara och sen får jag se om det blir after beach eller inte! Jag är liksom lite av en fattiglapp just nu.. Läängtar tills första stora lönen för det jag jobbat under sommaren kommer!
Förresten, angående min filmkväll igår med söt så................ får ni inte veta någonting;) Taha! Men vi ska ses imorgon igen iallafall!
Nu ska jag duscha och göra mig i ordning!
Ha en bra kväll!
PUSS

Slappt


Karin & jag i vintras

Igår efter jobbet var jag med den här sötnosen, Karin! Vi var bakis båda två och hade halft nackspärr från kvällen innan;) Mwaha! Så det fick bli en slapp filmkväll med popcorn, chips och chokladpudding! Haha tjockisar. Vi hyrde Förtrollad, och den var jättebra, söt film:) Den fick mig verkligen att vilja bli kär! Det är ju trots allt det bästa som finns.... Eller är jag bara kär i kärleken?
Idag var jag som sagt ledig, sov ändaa till 12;) Efter det har jag inte gjort någonting alls.. Behövde en dag med bara mig själv och bara ta det lugnt. Har dock varit ute på stan och hämtat ut två paket, ett från H&M och ett från Eleven och jag blev typ kär i allt! Särskilt i allt från Eleven, provade locktången (från Björn Axén) förut och den var asbra. Schampot har jag inte provat än men det luktade godare än något schampo jag någonsin luktat på i hela världen!:P (Längtar tills imorgon när jag får använda det! Haha) Samma med hårparfymen, den luktar verkligen som den heter; pink sugar. Haha. Jag är förälskad! Fick även primern från Smashbox, som jag haft innan och redan vet är asbra! Kan seriöst inte vara utan den nu, det är mycket jobbigare att sminka sig och det blir inte hälften så bra! Så nu är jag supernöjd, för det blev ganska dyrt så det var verkligen tur att det var värt pengarna:)
Imorgon är det back to work som gäller. Sedan ska jag träffa söt minsann och ha filmkväll:) Det lär bli mys!
Nej nu är klockan för mycket igen, som vaanligt. Gotta go to sleep!
Godnatt!


Provar locktången.. Tur att jag har löshår hemma för mitt blir så kort när jag lockar =S


Nu ska jag lägga mig och sova i mitt nya Hello Kitty nattlinne ;)

Just dance

 FAN VAD TRÖTT JAG ÄR!
Men vet ni? Det är klart värt det! Vilken helg det har varit! Det var minst lika kul igår, fast vi var ute i Säffle..:)
Blev förfest hos en kille i Annelund och direkt när vi kom dit och skulle börja dricka så kände jag att jag inte alls var på humör för jag var så himla trött, sov väl sammanlagt drygt en timme natten innan, plus var halft bakis fortfarande. Hade t.o.m. nästan lust att åka tillbaka hem där ett tag. Men som TUR var gjorde jag inte det, för kvällen blev bara bättre och bättre sen, efter några cider var jag pigg igen och mitt humör var tillbaka. Jag och Karin styrde upp bra musik och dansade/röjde/sjöng (läs: skrek) som aldrig förr! Haha. Det var så kul alltså :) En jävligt lyckad förfest!
Efter gick vi in till stan och in på Harrys där vi fortsatte dansa all night long..;P Dock till mindre bra musik, men vafan, man får göra det bästa av situationen o köra på ändå!;P Julia var med då också, hon mötte upp oss därinne:)
Träffade söt också som följde med mig och Julia till Bakfickan efteråt och köpte pizza till mig;) Snäll då! Jag var inte ens hungrig men han tyckte jag skulle ha den till bakismat idag;P (och den satt finfint till frukost imorse kan jag säga;P Haha!) Mötte upp Karin sedan och så tog vi tre (Julia försvann;P) följe hem.
ROLIG kväll!
Inte lika kul att jobba idag, men det har fått gå ändå. Sitter och väntar på Karin nu, hon kommer snart hit och ska få massa partybilder av mig;) Sedan ska vi ha filmkväll! Just what I need!

PICS FRÅN IGÅR


Folk!


Vi röjer ;P


Hahaha


Gosa med söt ödla :)

IMORGON ÄR JAG LEDIG = ÄNTLIGEN FÅ SOVA! :D
Sedan jobbar jag veckan ut och efter det är jag arbetslös. (Förutom vikariejobb och mitt jobb som danslärare....)
Har sökt massa jobb som jag hoppas på att få svar från snart....=S Positiva sådana of course!
Behöver verkligen börja jobba så snart som möjligt och jag vill flytta till Karlstad NU!
Känner verkligen att det är dags (eller har varit länge) för mig att flytta hemifrån nu. Behöver det. Och jag vill bort från Säffle. Bort bort bort!:P Särskilt nu när Karin ska flytta till Trollhättan, Sofia till Bollnäs, Mikaela till Norge (fast USA först), Julia till Malmö... Gah! Alla flyttar! Men har min sweetie Catti i Karlstad iallafall, som jag då äntligen och förhoppningsvis får börja träffa lite oftare igen:) Och så några ur gamla dansklassen:) Which reminds me.. Fan vad jag saknar klassen. Dansstudion. Alla roliga dansklasser. Alla resor (Paris!). Turnén. Rep. Uppvisningar. Workshops. Alla danslärare och Monica. Alla roliga händelser. Alla fester. Hela förra året! (h07/v08)
Längtar redan tills nästa år, ska söka varenda bra dansskola i Stockholm då för jag vill dansa! Inte bara ta hobbyklasser utan verkligen satsa. Få dansa massa timmar varje dag. Utvecklas. Bli grym. Jag vill!


Partyyy

Det blev ännu en lyckad partykväll igår! Fan vad kul vi hade :)
Jag, Julia och Mikaela vet hur man festar ;P
Började göra mig i ordning nästan direkt efter jobbet och sedan drog jag till Mikaela där hon, jag och Julia hade förferraa.
Sedan tog vi tåget till Karlstad och gick till Julias kompis lägenhet som vi skulle få låna över natten :)
Gjorde oss mer snygga, drack lite till och sedan var vi redo att dra till stan!
Gick först till Blue Moon Bar, men de va stäängt=( Så vi gick in på Ankan istället. Fast blev inte kvar där så länge för det söög där. Massa folk (fast bara konstigt folk!), jättetrångt och kass musik! Så vi hamnade tillslut på...ehum.... Arena... Haha.. MEN vi hade skitkul! Mycket roligt folk där:) Och vi dansade heeela kvällen/natten!
Träffade otippad nog på Anders där så följde med honom istället till en lägenhet han lånat över natten för att vara nära stan. Skitmysig lägenhet och världens skönaste säng!
Förstår ni vad jobbigt det var att behöva gå upp imorse för att ta 8-bussen hem för att jobba?=(
Särskilt när resan tog över TVÅ timmar bara för att det var fel på bussjäveln så mitt ute i ingenstans fick vi stå och vänta på en ny buss! Kul den när man är bakis som aldrig förr.....
Men har klarat mig igenom dagen iallafall, hah!
Och nu laddar jag om för ikväll är det party igen! Fast här i Säffle istället.. Ska in i duschen nu men ger er lite bilder från igår först :)


hår färdigfixaaat ;P


redo för paaarty


maddis


jag kunde inte bestämma mig för vilka skor jag skulle ha. Julia gilla dom svarta o Mikaela dom guldiga tydligen ;P


framme i lägenheten!


haha fula..


brudar i hissen!


igen haha


mikaela o julia på toaletten på ankan


hahaha


fyllon på arenas toalett


maddis o jullan ;P

Eleven ♥




Beställde hem lite grejer från Eleven nyss. Skulle egentligen bara beställa Smashbox Photo Finish Primer (min gamla är slut och den är så grymt bra, kan inte vara utan den nu!), men det slutade med att jag klickade hem lite mer roligt:) Locktång från Björn Axén (som jag HOPPAS är bra och gör stoora fina lockar!), Pink Sugar Hair Perfume från Aquolina och Schampot Bella "Love Me Do" från Bella il Fiore fick det bli också!
Längtar tills jag får hem paketet :)

F R E A K Y B E H A V I O U R

Det blev utgång igår after all! Och jag ångrar det inte för det var faktiskt jävligt kul!
Först blev det som sagt Galna Tuppen, med ett härligt gäng. Vi hade bokat bord där och ca 14 stycken var vi. Käkade aaaasgod nachos och drack kall cider ;P Det var även allsång där den kvällen, alla fick häften och så sjöngs det massa sommarlåtar, hur trevligt och mysigt som helst!
Efterår drog jag till Mikaela, där även Julia var och så blev det paaarty!
Kollade självklart på So You Think You Can Dance samtidigt, FAN vad grymma de är! JAG VILL OCKSÅ!
Vi hade ju egentligen tänkt att vara kvar hos Mikaela hela kvällen men vi bestämde oss för att gå till Harrys ändå (Säffles enda uteställe... tragiskt, jag vet..) och det var tur för det var jäkligt KUL! :)
Träffade roligt folk och dansade massa massa :D


Gårdagens outfit (sorry suddig bild)


Camilla & Karin på Tuppen. Är dom inte söta?:)


Några fler av de som var där :)


Lite senare, hos Mikkan. Mikaela blev inspirerad av So You Think You Can Dance ;P


Julia


Hmm jag vet inte hur cigaretterna hamnade där eller varför jag posar med dom.... :P


På Harrys... Julia is gettiiiiing doooown ;P

Vilken kväll alltså! Värre bilder finns men dom stannar i säkert förvar ;P
Som ni förstår var det inte kul att gå upp och jobba imorse...=S But I made it!:P
Idag har jag ingen aning om vad som händer faktiskt, känner att jag bara behöver ta det lugnt iallafall:)

Kom på att jag kan ju visa det jag shoppade i förrgår också på rean, nice saker ;P


Fatta att jag fick allt det där för typ 300 spänn! Gött åt mig :)


I just looove the shoes!

Nej om man skulle ta och sätta på en bra film tro?
PUSS / M

Glad igen






Jag visste väl att jag skulle må bra idag igen:)
Tur det, vill vara den glada Madde som jag oftast är ;) Nu skiner solen också!

Har precis slutat jobbat och ska laga nåt litet att äta för jag är huuungrig.

Kvällens planer är något ändrade. Jag och Mikaela skulle egentligen till Karlstad på sista Sommarplaza för i år men eftersom jag jobbar imorgon och vi inte hittat någon fyllechaffis så blir det inget.
Istället funderade vi på att gå ut i Säffle, men vi kom fram till att ingen av oss var sugna på att gå ut i den här skitstaden så vi ska dricka utan att gå ut istället, hemma hos Mikaela, och titta på filmen från våran dansuppvisning i lördags, och So You Think You Can Dance.
Men innan det blir det käk och öl på Tuppen med massa trevligt folk:)




Haha, förresten, måste berätta en jävligt rolig grej som hände på en dansträning förra veckan, hahaha! Det var så fult...
Jag och Mikaela höll på och tränade på en dans vi gör tillsammans, så gjorde hon något golvsteg, men orkade aldrig resa sig igen så hon låg kvar där på golvet, på rygg med benen isär typ. Så såg jag att hon hade ett sår på benet som blödde så jag sa:
 - Mikaela, uuh, du blööder!
och Mikaela får världens förskräckta min och utbrister:
- VA?! Neeeej, gör jag?! ,
och så tittar hon sig själv mellan benen! HAHAHAHA!
och då upptäcker hon ju att det inte var där utan på BENET det blödde och båda börjar gaaapskratta så vi nästan inte får luft och mitt i allt säger hon:
- Faan vad du skrämde mig Madde, nu trodde jag ju att kvällens planer var förstörda här...

HAHAHAHA!
Sådana där fula/roliga saker händer alltid oss, haha, vi har kul tillsammans :)

The minor lift and the major fall, snarare



Hela mitt liv är upp och ner just nu.
Förvirrad. Tom. Ensam. Uttråkad. Orolig. Uppgiven.
Vem är jag? Vad vill jag? Vad kommer att hända?

Känns som jag förlorat mig själv någonstans på vägen...

And there's noone to talk to...

Jag vill ringa dig, men jag vågar inte.
Jag saknar dig, men jag vill inte erkänna det.
Jag förtränger bara. Låtsas som ingenting.
Vill inte känna efter, vill inte inse. Vill bara glömma.
Men kan jag det?


I don't want to believe it's over



Sometimes I feel like I'm alone.
Sometimes I feel like I'm not that strong.
Sometimes I feel so vulnerable.
Sometimes I feel a little fragile.


Märker ni vad jävla förvirrad jag är eller? Tusen tankar åt olika håll som jag inte får någon ordning på. Jag vet ingenting.
Senast igår mådde jag ju hur bra som helst! Orkar inte med att det alltid ska vända så fort.. Orkar inte känna såhär.
Den där känslan av hopplöshet och övergivenhet. Vet att det inte stämmer men jag tänker ändå fan skylla på att det är vädret som får mig att känna mig såhär. Jävla väder. Kan vara att jag är så jävla trött också. Tänker för mycket då. Jag mår nog bättre imorgon igen! Ska försöka lägga mig TIDIGT ikväll så jag får ordentligt med sömn innan jag ska upp och jobba imorgon. Blir ju fest på kvällen sedan också, antingen i Karlstad eller i Säffle.
På tal om Karlstad, var ju där igår/idag, hos Albin och hälsade på. Missade såklaaart tåget dit igårkväll, det sista som gick, så min helt underbara snälla kompis Sofia körde in mig:)
Jag passade på att shoppa lite på rean idag innan jag åkte hem, 2 klänningar + ett par skor för 200 kr är inte fy skam;)

Nu vill jag ha popcorn, för att plussa på alla kilon jag lagt på mig under sommaren ännu mer! Hejdå.



I can't seem to fight theese feelings
I'm caught in the middle of this
My wounds are not healing
I wish I had someone to talk to
Someone I could confide in
I just want to know the truth

What is wrong with me?
I cannot fight now
I feel like a weak link
It feels bad to be alone
Crying by yourself




Do you see how much I need you right now?
When you're gone
The pieces of my heart are missing you
When you're gone
The face I came to know is missing too
When you're gone
The words I need to hear to always get me through the day
And make it okay
I miss you


 


TORGFESTEN 08!

Jag är pigg idag! Kan inte fatta det, med tanke på helgen och att jag inte la mig förrän ca 4 inatt och skulle upp och jobba idag. Vet inte vad det är men mår så bra just nu. Hoppar runt och sjunger och dansar hela tiden typ:P Haha...
Helgen blev som sagt riktigt bra iallafall, fast jobbig och stressig också. Men jag tar en dag i taget:) (kopierar lite från min bilddagbok, så jag slipper skriva om allt:P)

Fredag
Var inte en lugn stund denna dag alltså! Upp och jobba på morgonen efter få timmars sömn så jag var trött redan då, sedan skynda iväg till systemet och efter det direkt till dansträning. Dansade i några timmar och fick äntligen klart alla danser;P Dagen innan uppvisningen, bra där! Sedan fick jag skynda mig hem för att hinna duscha, äta osv innan jag skulle möta Mikaela vid 8 för att kolla på kvällens dansuppvisning på torget. Efteråt var jag hur stressad som helst, för skulle tillbaka hem och göra mig i ordning för att dra på förfest och klockan var redan 9! Cyklade så fort hem jag kunde för att vinna tid men det resulterade i att jag blev svett och var tvungen att duscha igen = förlorade tid istället! Haha...  Sedan skyndade jag mig med att sminka mig, fixa håret osv samtidigt som jag hade min egna lilla förfest med förjävla bra musik;P Haha.. Cyklade sedan till Karin på fortsatt förfest, fast när jag kom dit var klockan 10 och alla var precis påväg att dra till Torgfesten, och jag hade ju fyra 7.0 cider och en öl kvar i väskan, och man får inte gå in med något sådant, så jag körde på den smarta och drack allt utom ölen på vägen ner till stan vilket inte tog så lång tid eftersom vi cyklade och ni vet, Säffle är inte så stort...:P Jag vet, jag är dum.. Och jag skjutsade min kusin på pakethållaren samtidigt, hah:P Stabiiilt!
Vet inte riktigt vart kvällen tog vägen sen för vi var inte inne på Torgfesten så länge och vi gick aldrig in till Harrys heller:P Men ja träffade söt o vi gick efter ett tag hem till mig.. Somnade runt fem...?
Mindre lyckad kväll egentligen fast de va fasen kul alltså :P

Lördag
Alltså, jag skojar inte när jag säger att jag fortfarande var full när jag vaknade, och så skulle jag upp och jobba! Fyfaaan,  ville inget hellre än att krypa tillbaka ner i min säng! Men det gick ju inte...=S Direkt efter jobbet skyndade jag iväg för att ha våran sista dansträning innan uppvisningen. Tränade i två timmar och någonstans där kom bakfyllan o jag trodde mitt huvud skulle sprängas, på riktigt! Men jag vet, jag fick ju skylla mig själv! Efteråt gick vi direkt från danslokalen ner till torget för att ha genrep på scenen.. Körde igenom allt två ggr och efter det var jag död. Hem o vila en stund och käka pizza (DET var underbart:P) för att sedan göra mig snygg till DANSUPPVISNINGEN! Den gick BRAA iallafall och det var skitkuuuul att stå på scenen! Det är verkligen det bästa som finns!
Efter det var det bråttom igen... Hem (va inte hemma förrän efter 9) och duscha, sminka sig och göra i ordning håret IGEN och sedan åkte jag till andra sidan stan på förfeeeeest! Vi hade hur trevligt som helst! Drog till Harrys sedan, det där var knökat med folk. Riktigt kul! Drog på efterfest sedan, det var myys;P Fick följe hela vägen hem sedan, var hemma lite efter 5 på morgonen och DÅ var jag sleten kan jag lova! Stupade i säng ungefär... Men fan vilken lyckad kväll :D

Söndag
Japp, upp och jobba... Jag har varit med om roligare. Var så otroligt sjuuuukt trött och sliten så det går inte att beskriva...:P Efter jobbet åkte jag raka vägen till ICA för att köpa chips och godis som jag skulle lägga mig i sängen och svulla i mig framför en bra film. Men så mötte jag Karin, Catti och Marielle på ICA och följde istället med dom till Duse för lite kvällsmys med prat och varm oboy ;) Och nog blev det mysigt alltid....;P
Åt mina efterlängtade chips när jag kom hem istället och la mig aaaalldeles för sent (typ 4) trots att jag verkligen behövde sova och dessutom skulle upp och jobba idag (måndag) igen.

Men är som sagt PIGG idag så det är skönt;) Härligt att det regnar också, faktiskt!
Fast imorgon får det gärna vara sol för då är jag ledig.
Nu ska jag hitta nåt att äta, är hungrig som en get! Ikväll ska jag in till Karlstad för att umgås med my friend Albin, det blir nog trevligt!:) Sover över, så har tänkt att shoppa lite imorgon :)

Bjuder på massa blandade bilder från helgen:



Fredagkväll, redo att dra på förfest


Men man måste vara lite ego först


Maddis


Lalaaalaaa


Från lördagens förfest


Hjärtan! Karin och Catti


Två glada;P Charlotte och jag


Malin och Charlotte


På efterfesten


Från dansuppvisningen (blev inga bra bilder, men har showen på film så bättre bilder kommer nog senare.. print screen;P)


Från dansuppvisningen (va hände me min arm, tre meter lång...?:P)


Från dansuppvisningen, jag o Mikaela dansar locking


Från dansuppvisningen (haha, JA vi hade publik men dom sitter/står längre bak som ni kanske förstår;P)


På Duse, Karin har de gött


Marielle o Catti.. Detta var precis innan en and kom och bet Catti i tån;P Haha!

SLUTKÖRD!



Jag är verkligen så jäkla trött så det finns inte! Har varit fullt upp hela helgen! Men jag har haft grymt kul iallafall! Och dansuppvisningen gick braaa! Skriver mer om helgen och lägger upp bilder imorgon, nu ska jag sova! Natti

Dansshow



Ikväll gäller det! 20.00 har vi våran dansshow på torget, och det ska bli så kul! Kom och titta om du har vägarna förbi;)
Haha, bilden ovan är på en affish som satt uppe på stan, och någon har gjort ett hjärta runt oss, aaw :)
Nu måste jag in i duschen för att sedan göra mig i ordning.
PUSS

I want to feel you, I need to hear you

Älskade sommar. Vill inte att den ska ta slut! Vill ha flera månader till av sol, bad, grillning, utefester och allt annat som har med sommaren att göra! Jag tycker att det kan vara sånt här väder fram tills oktober, sedan bli höst i november och så kommer vintern i december, låter inte det bra...?;P Usch, jag får verkligen panik av att tänka på att hösten, mörkret och kylan närmar sig...=S Det ska iofs bli skönt att komma in i någon slags vardag igen, få tillbaka rutiner, ta riktiga dansklasser, undervisa osv.. Men ändå, nej, fyfan, jag vill verkligen inte att den här sommaren ska ta slut! Den har trots allt varit jäkligt bra...

Idag har jag hunnit med att jobba 9-16, övningsköra i nästan en timme och sedan haft dansträning i ca 2 timmar. Det närmar sig dansuppvisning nu, på lördag 19.30 står vi där på scenen på Torgfesten, och med tanke på att alla danser inte ens är klara än så känns det sådär just nu..:P Men det kommer lösa sig och bli bra, som alltid!
Imorgon blir det jobb igen, sedan dansträning igen i 3-4 timmar, sedan ere partyyyy som gäller:D Blir utgång i Säffle after all, det blir nog trevligt;P
Nu ska jag lägga mig så jag orkar med morgondagen!
Puss sweeties


RSS 2.0