Changes

You know the bed feels warmer
Sleeping here alone
You know I dream in colour
And do the things I want

You think you got the best of me
Think you had the last laugh
Bet you think that everything good is gone
Think you left me broken down
Think that I'd come running back
Baby you don't know me, cause you're dead wrong

What doesn't kill you makes you stronger
Stand a little taller
Doesn't mean I'm lonely when I'm alone
What doesn't kill you makes a fighter
Footsteps even lighter
Doesn't mean I'm over cause you're gone

You heard that I was starting over with someone new
They told you I was moving on over you
You didn't think that I'd come back
I'd come back swinging
You tried to break me, but you see...
Thanks to you I've got a new thing started
Thanks to you I'm not the brokenhearted
Thanks to you I'm finally thinking 'bout me
You know in the end the day you left was just my beginning...

All those fairytales are full of shit

Förutom en förjävlig allergi o andra jobbiga saker så har jag verkligen mått så himla bra det senaste, haft energi, varit skitglad o pigg. Hade nästan glömt bort hur det kändes...
Medicinerna har verkligen börjat verka på rätt sätt nu och det är en sån enorm jävla lättnad!
Liiiivsgläääääääädjeeee!!! ♥

Idag är en jättekonstigt dag dock. Vet inte vad det är, känner mej bara skitkonstig. Vaknade utvilad, pigg o glad imorse o planerade in massa grejer jag skulle göra idag. Men sen hände nåt o all lust försvann..
Kan inte beskriva hur jag känner. Känns som nåt saknas, men jag vet inte vad. Känns som att nåt är fel, men jag vet inte vad.
Osäker, förvirrad och trött.
Det är jobbigt när man inser att man inte vet vad man håller på med, inte vet vem fan man egentligen är. Inte vet vad man vill... Vad man ska göra med sitt liv...
Idag är glädjen borta och allt känns jobbigt. Mina känslor avtrubbas. Likgiltighet.

Helst av allt vill jag bara skita i allt o alla idag, inga måsten, bara hyra en bra kärleksfilm o äta massa godis. Men det gåååår inte för jag o A har godisförbuuuuud buhu. Aja, ska försöka klara av nåt av alla mina måsten mellan tvättmaskinerna går iallafall.
Hoppas på soooool o bättre dagar igen snart, vill träääna också, men får inte träna på ett par dagar till :S Men sen jävlar!!

Hey kul inlägg! Hejdååå



Yaaay

Vaknade med tusen kg energi idag och på superhumör, faaaattar ni vad braaa det känns?!:D
Känner mej precis som på bilden hehe ;)
Har fjantat runt hela dagen här hemma o bara sjungit/mimat och dansat till Darins bästa låtar på repeat, hahahaha, jag e lite töntig jag vet, men tycker han e asbra ;D Haha, underskattad yepp! Men jag vet en som håller med iaf MIKKAN ;D
Jag får passa på att njuta när det är såhär, men får samtidigt hoppas att de håller i sej, att de e nu det vänder. <3
Weeeiiiiiiii happyyyyyy


Tell me how I'm supposed to breathe with no air

Det är kväll och jag har precis ätit frukost. Allt är upp- och ned. Känner mej totalt likgiltig idag och det är en av de värsta känslorna jag vet.
Kunde inte sova alls inatt trots tre sömntabletter och när jag inte får sova blir allt värre så om jag väl somnar på morgonen måste jag sova under dagen istället. Det suger men jag sover hellre än är vaken.
Är så jävla uttråkad just nu, finns inget bra på tvn och inget roligt på internet, har ingen ork till att hitta på något, prata i telefon eller ens gå o hyra en film. Vill inte vara själv men samtidigt vill jag bara vara själv.
Åh vill bara somna igen.




The only pleasure in my life is when I sleep. That’s the only time I can escape my life. I love to dream.


Släck mina ögon jag orkar inte med

Inte ens min värsta fiende skulle vara värd det här. Jag kämpar och kämpar men hur länge ska man behöva orka? Kroppen är slut, huvudet bara snurrar. Vill bara bli fri från det här, vet att det tar tid men har varit fast för länge. Världen och tiden rullar på som vanligt men mitt liv är på paus, allt står still och jag kan bara acceptera det. Vänta ut det. Min tid kommer komma, det kommer vända.
Men bron jag måste ta mej över är så helvetes jävla lång, berget är för högt. Smärtan i magen och bröstet och nervositeten äter upp mig. Det spelar ingen roll hur mycket jag än försöker hitta på saker eller tänka bort det, det finns alltid där ändå. Hela tiden. Jag önskar nån kunde förstå men det är som med allt annat, det går inte om man inte varit med om det själv.

I wish I had someone to talk to, someone I could confide in.
How could I tell it so y'all could feel it?

Jag klarar det inte själv men är rädd för att öppna upp. 
Men jag kan inte låtsas mer, och jag tänker inte skämmas, alla faller ibland, på ett eller annat sätt.
Så behöver jag skriva av mig i bloggen tänker jag göra det, bryr mej ärligt talat inte om vad folk tycker om det, om nån nu skulle tycka nåt, har viktigare saker att tänka på.

Jag önskar bara att jag slapp genomlida detta. Vill kunna fungera utan tabletter, vill kunna sova utan piller, vill kunna känna glädje och lycka, vill kunna känna mej fri och njuta av livet och av varje dag som går. Vill kunna känna att allt har en mening, att jag måste ta mej igenom det här för att något underbart väntar på andra sidan. Jag hoppas fortfarande. Även när allt känns hopplöst så finns det någonstans längst in ändå en strimma av hopp. Det vet jag för annars skulle jag inte sitta här o skriva detta just nu denna natt.
Det värsta är att jag inte kan styra över det, och att jag inte kan vara mej själv. Att jag missar så mycket, förlorar tid som jag aldrig kommer få tillbaka.

Men jag kommer åtminstone få veta vilka som är mina riktiga vänner, vilka som bryr sej, vilka som kommer stötta och finnas där, vilka som kommer hjälpa mej upp, vilka som kommer stå ut med mej och vilka som kommer stanna kvar.


Hade jag inte haft A nu vet jag inte vad jag hade gjort ärligt talat... Du finns alltid där och jag har aldrig någonsin känt en sådan värme och omtanke från en person. Det är så ärligt, rakt från hjärtat, jag kan känna kärleken du känner för mej, nästan ta på den. Det finns inga tvivel om att det är på riktigt. Även om jag har svårt att ge av mej tillbaks ska du veta att du har en plats inom mej också och jag älskar dej för den du är mot mej <3




Får ingen luft
Blir knuffad runt
Jag dansar men jag känner ingenting alls
Allt går för fort
De andra drog
Andas, andas men det är för varmt

Letar mig ut
Blinkande ljus
Andas, andas allting snurrar runt

Dom stänger men ingen bryr sig
Blir blind när alla lampor lyser
Det här är värt att dö för
Jag tror mitt hjärta blöder


RSS 2.0