Ändrade planer

Shit vilken förmiddag!
Handlingen på Netto var minst sagt galen. De hade ju öppning av den affären här idag o mamma hade en lista till henne o en till mormor med massa saker de ville ha handlat (allt var så jääkla billigt!) o så hade jag o Ea en egen lista också. Hade mina bröder med mej till hjälp som tur var o vi åkte dit runt 9, när de öppnade (pensionärer vi är, haha!).
Var beredd på att det kunde vara så men fick ändå en liten chock när jag såg kön som ringlade sej utanför när vi kom dit! Där fick vi stå, i kanske en halvtimme i regnet innan vi ens kom in! Sedan var det så proppat där inne att man knappt kom fram nånstans med sin kundvagn! Gaaah!
Fick med allt vi skulle ha med iallafall, phuu.. Nu har vi mkt gott hemma ;)
Blev även en smörgåsgrill (till oss), elektrisk kylbag (till Ea), mp3-spelare (till Ea), digitalkamera (till oss båda) m.m. m.m. Shiet vad vi bar! Jaja nu är det avklarat.
Eller nästan, måste tyvärr tillbaka dit senare eftersom jag såg på kvittot förut att vi fått betala flera hundra mer på kameran än den kostade, alltså originalpriset ist för rabattpriset + att rabatten inte var avdragen på många av matvarorna också, suck..:S Hallå, rätt ska vara rätt! Blev skitdyrt annars ju.. Pluspoäng iallafall till att de som jobbade där la upp alla varorna på bandet o packade ner i kassar åt en :P
Jaja, nog pratat om detta jäkla Netto, haha!
Hann dumpa alla mina o Ea's grejer i lägenheten, gå till apoteket (solskydd o nässpray), äta frukost o jobba ca 2 timmar efteråt o nu sitter jag här hemma hos mamma.

Iallafall, det jag skulla komma till:
Har nästan till 100 % bestämt mej för att jag inte åker med till Grebbestad idag. Det är av flera anledningar som jag inte orkar dra men det blir bäst så, jag o baby åker ner tillsammans på fredag istället o får en weekend där tillsammans :D Sedan ska vi självklart ner flera ggr till i sommar!!
Hoppas på att både åka ner med Ea igen (vi har planerat en 4-dagars iaf senare i juli), med familjen en eller två ggr o även med mina kompisar över en helg åtminstone. HOPPAS på att det går :)




Det allra bästa med att jag stannar hemma är att jag får träffa min darling redan ikväll igen;P
Då känns det lite bättre att älskade Grebbestad får vänta några dagar till... :)


Busy day, tomorrow: GREBBESTAD

Har haft så jekla fullt upp nonstop idag. Allt jag skrev i förra inlägget är gjort (utom att färga fransar o bryn men får göra det senare) o nu är jag äntligen redo att sova! Kommer somna gött efter denna dag;D Jag o Karin var förresten på ett Friskis&Svettis pass ute på Duse (ett sol/bad/camping-ställe) ikväll, liksom hur gött med gratis, rolig träning på gräset intill vattnet, med maassa andra träningsglada människor i alla åldrar? Mindre kul var att Fia var där i jobbet o gjorde reportage till Säffletidningen o SJÄLVKLART åkte jag dit på att vara med!!! Gaah hur ful är man inte när man går o tränar liksom o så ska jag vara med där i närbild :S Hon ställde lite frågor också o jag fick stressa ihop något svar utan att knappt hinna tänka eftersom passet hade börjat:P Haha jag FASAR inför att tidningen ska komma ut^^ Bara hela Säffle som kommer se liksom....?;P Aja det blir nog bra detta. Träningen var rolig o skön iallafall, jag o Karin ska fortsätta med detta

Nej nu måste och vill jag sova, ska upp tiiidigt imorrn för att hinna handla (en ny mataffär öppnar här imorrn o jag o Ea ska ha endel skiiitbilliga saker som kommer ta slut om man inte är där när de öppnar;P så jag ska fixa det till oss), göra mej i ordning, jobba 2 timmar, packa de allra sista o sedan dra till GREBBESTAD!!! :D Ska alltså dit med mamma o Maria ons, tors, fre, sedan drar de hem o så kommer baby dit på fre kväll o vi stannar tills sön:D Wiiiie! Verkar som att vädret ska bli asnice också ;)
Ska bli så underbart med sol, bad i havet (?), bryggorna, minigolf.....
Har varit där varje sommar sedan jag föddes så det finns inget ställe som är mer nostalgiskt eller somrigt för mej. Läängtar!

Har fortf inte fått mitt mobila bredband (suck) så datorn stannar hemma, vi hörs på söndagkväll eller nåt igen, om jag inte hinner skriva en snabbis imorrn..

Puss på er o ha det bra!





Ser härligt ut va...?;)


Always you

Ligger i sängen o måste sova nu, jobb imorgon. Är trött för en gångs skull så ska bli riktigt skönt att sova nu :)

Blev träning själv förut, Karin kunde inte o storebror var tvungen att dra iväg tidigare men icke hindrade det mej ;P Sprang väl drygt 5 km idag (hallå mobba inte, jag är inte en van springare:P) o det var helt ärligt inte ens så jobbigt! Kände för att springa längre men klockan var rätt mkt o min baby behövde mat ;) Haha. Nej men det var riktigt skönt alltså, vet inte varför det var så lätt idag? Kanske fick mkt energi av min tonfisk/quinoa/ägg-lunch ^^ Blir nog en springtur imorrn igen om jag hinner, hoppas det går lika bra då! Måste köra styrka då också, hoppade över det idag..
Efter träningen blev det keso + banan o dusch, sedan hämtade Ea mej (tränar alltid hos mamma eftersom spåren; 3an, 5an, milen osv ligger så nära här) o vi åkte hem o så lagade jag maaat till oss, fullkornspasta, quornfilé o wokgrönsaker, aaah så gott det är! Bra att Ea också tycker det, han behöver äta lite nyttigt ;P Gissa hur många pizzor han ätit de senaste 2 veckorna? Haha kan tyvärr inte tala om svaret dock, tror han skulle skämmas lite då ^^

Imorgon är det fullt upp med
jobb
ärenden
träning
färgning av fransar o bryn
tvätt, städning
packning inför Grebbestad


Får se om jag hinner skriva nåt!
Pussnaatti


Jag kommer aldrig kunna säga det för ofta:
min pojkvän är världens finaste, snyggaste, sötaste, hetaste, snällaste, gulligaste, omtänksammaste, givmildaste, roligaste, stördaste (;P) som finns. Truly.


Smultronställe

Denna underbara, fina sommardag har spenderats med att jobba. Nu blir det snart träning med Karin o min storebror (tror jag?), blir en springtur + styrka som vanligt. Det behövs veeerkligen efter att ha frossat i onyttigheter hela helgen. Klart man måste unna sej saker men ibland kan det bli lite väl mkt ;P

Jag hoppas verkligen på att det blir som de sagt o att vädret håller i sej hela veckan!
Isf åker jag med mamma o Maria ner till våran villavagn på Grebbestad på onsdag! :) De åker hem igen på fredag men om vädret är bra kommer baby dit då o så är vi 2 kvar där under helgen :) Myyys! Hoppas hoppas hoppas! Grebbestad är mitt absoluta favoritställe på sommaren!




Baby i Grebbestad förra sommaren


Dagens bilder

Jag o baby sov ganska länge idag, sedan efter frukost osv o när Ea kunde köra igen (han va ju ute igår) drog vi o handlade o åkte ut på landet. Åkte till en sjö i närheten av hans stuga där vi myste hela eftermiddagen/kvällen med grillad kyckling, baguette, juice, vindruvor m.m. m.m. Underbart!


Muuums








Hahaha helt inne i Kalle Anka, fan vad söt ^^


Jag läste Solo :)


Ea låg o masserade mej där ett tag sen också medan jag läste, ahh ibland e livet gött ;P








Det ser ut som att jag inte vågade gå i men det gjorde jag faktiskt, upp till knäna ;P Har tyvärr inga bildbevis för minnet blev fullt men det var skööönt iallafall, men hade never ever kunnat hoppa i alltså, får bli lite varmare först!

Nu ska jag o Ea laga sen middag o sedan blir det nog sängen, jobb för båda imorgon.


Midsommarbilder

Förlåt för dålig uppdatering. Jag o Ea gick o la oss typ imorse så vi sov bort halva dagen, jag vaknade o-bakis som tur var men har ändå mått skit idag, haft magvärk som inte varit av denna värld så har bara legat i fosterställning i soffan o inte orkat röra mej. Själv har jag varit också eftersom Ea varit (och är) med kompisarna. Jag har tittat på 3 filmer o käkat pizza o maaassa glass. Kanske inte det bästa när magen redan gjorde så ont så jag skulle dö men jag var booored o behövde tröst :P 
Nu ska jag sova o invänta att baby kommer hem o kryper ned bredvid mej. ♥

Nedan har ni lite bilder från igår. Det var nog den lugnaste o minst innehållsrika midsommar i hela mitt liv men det var faktiskt riktigt skönt, var precis det jag kände för igår! Först var jag o Ea på middag hemma hos mamma, med mormor, morfar o en vänninna till dom. Fick goood midsommarmat, hallon-/blåbärspaj med vaniljsås o sist men INTE minst massa jordgubbar med gräddmjölk. Mmmm! Var mätt som en get efteråt.
Framåt kvällen åkte jag o Ea tillbaka till lägenheten, jag försökte övertala honom att dra iväg till sina kompisar (jag kunde själv inte vara med mina eftersom alla var på olika håll:S) o att det var lugnt med mej men han stannade kvar ändå o vi var uppe typ hela natten o kollade på typ tusen avsnitt av That 70's show o drack cider o öl o åt massa popcorn o snacks o spelade in massa videos o hade kul o mysigt:D Britt-Marie o Ceasar var med också såklart!

Att sån enkel husmanskost kan vara så gott egentligen.
Är det bara vi som har spenat till potatisen förresten? Haha, vi har alltid det, på påsk/jul osv med.. :)
Mmmmm för andra bilden förresten ;)








Haha söööötaste i världen ♥


Ceasar hamnar på allt konstigare ställen..


Törstig är han också den rackaren!


Aww :)


Midsommar o solen är framme!



Glad midsommar från mig o Ea :)


Fläääng


Vilken dag!
Har slitit på jobbet hela dagen o ända sedan jag slutat har jag o Ea flängt runt på stan o gjort ärenden hit o dit, systemet, apoteket, lindex m.m. m.m. o sen storhandlat åt både oss o åt mamma i FYRA (!!) olika mataffärer (man får ju va ekonomisk, varje affär har ju olika extrapriser på olika saker;P) så nu är jag helt SLUT! Vart sjukt varmt idag också så nu är jag snurrig i bollen o ska slappa resten av kvällen :P
Sitter hos mamma nu, har precis lämnat av alla matkassar till henne o väntar på att Ea ska komma tillbaka hit, han skulle skjutsa sin syster hem från jobbet. Så fort han kommer tillbaka ska vi till lägenheten o gotta oss riktigt, vi ska "baka" negerbollar, eller förlåt jag menar chokladbollar, o sedan proppa i oss det o kanske lite mer av allt annat gott vi köpte (;P) framför en film! Ahhhhh det ska bli så skööönt! 
Ojoj, nu kom baby tillbaka redan, fasen vad seg jag var på att skriva nu :P
 Hörs imorrn, kisses


Run it



Har jobbat sedan imorse, slutat jobbet, ätit..:P Nu väntar jag på att maten ska sjunka för om en stund ska jag o Karin ut o springa! Sedan blir det styrka o stretch efteråt som vanligt. Mucho skönt!
Sedan cyklar jag till baby, eller OSS, eftersom jag nog flyttar in f.r.o.m idag ;) Kuuuuuul!

Fasen, jag börjar bli lite smått orolig över midsommar nu. Vädret ska ju för en gångs skull vara fiint verkar det som (hoppas!!) men grejen är bara att jag inte har en aning om vad jag ska göra. Alla mina kompisar är upptagna med familj/släkt/pojkvän osv på olika ställen o jag o Ea hade tänkt dra till Grebbestad egentligen men mina bröder o deras kompisar ville så gärna åka så de fick göra det istället. Får ju inte plats hur många som helst i våran villavagn:P Så jag o Ea tänkte att vi kanske drar dit helgen efter om vädret är fint istället.
Sedan sa Ea typ igår att han nog ville festa med sina kompisar på kvällen. Jahaa. Men lilla jag då :S Kan ju hänga på men vem vill vara jobbig-flickvän-som-inte-har-något-eget-liv-utan-måste-hänga-på-min-kille-och-förstöra-grabbgänget.
Aja, midsommar är oftast överskattat ändå, kommer finnas plenty of time för roliga festkvällar under resten av sommaren sedan anyway, right..?:)
Vi får se hur det blir men söta kläder, midsommarmat, jordgubbstårta o cider blir det iallafall o bara det är ju inte så illa ;)


Lugn kväll & dagens me

Powerwalken ställdes in för min del eftersom Karin ville dra iväg när jag hade typ en halvtimmes kötid kvar till Tele 2 o jag kände att jag var tvungen att få det där samtalet överstökat + att jag inte var helt pigg på att gå raskt sisådär en timme just idag :S Men det blev en lite lugnare promenad på cirka en halvtimme hem till Ea senare iallafall :) Hehe. Han hade kommit hem från jobbet precis när jag kom dit, vi skrev inköpslista o drog o handlade, lagade mat när vi kom hem o sedan hann vi inte så mkt mer än att äta den framför So You Think You Can Dance. Kuul att det har börjat igen :)
Nu måste jag sova för jag jobbar imorgon.
Peeeeace out

(P.S. Det var som jag trodde med det mobila bredbandet, det hade skickats till min gamla adress i Sthlm, jag hade nämligen blivit folkbokförd på min nya adress här precis DAGEN EFTER de hade skickat det.. Suck... Men nu har de skickat om det till min nya adress iaf så jag hoppas det kommer snart:))


Jag idag:





Topshop



Grymma, lite udda smycken från Topshop som jag mer än gärna skulle vilja ha!
Gimme some money bitch!


Väntan


Eftersom Ea varken har dator eller internet (bara nåt segt genom tv-spelet) i lägenheten så beställde jag mobilt bredband från Tele2 veckan innan jag flyttade hem från Sthlm, tänkte att det var smidigast med mobilt så jag kan ha internet överallt. Hon jag beställde bredbandet av sa att det skulle komma inom 5 arbetsdagar, men när det gått 2 veckor o jag fortf inte fått nåt ringde jag upp dem o då sa de att det visst var ca 2 veckor det tog innan man fick hem det. Jaja, då kommer det väl vilken dag som helst då, tänkte jag!
Nu har det gått 4 veckor o det har fortfarande inte kommit! Så irriterande.
Så nu håller jag på att ringa till dem igen o fråga vart det tagit vägen, om de glömt bort mej? :P
Innan samtalet kopplades vidare frågade dom om jag ville stanna efter samtalet o svara på en undersökning, tryck 1 för ja och 2 för nej. Självklart tryckte jag 2, orka liksom.
Som straff fick jag en väntetid på mellan 50-60 minuter. Tack för den!


Fast jag börjar bli lite fundersam nu, har knappt fått någon post alls sen jag flyttade hem. Kan det vara att det skett något konstigt med adressändringen kanske? Posten kan ju vara som dom är ibland också.. Isf tycker jag det vore lite tääskigt av han som bor i min gamla lägenhet nu att inte skicka posten vidare till mej, han har ju ändå min adress.... Hmm skumt det här, börjar bli lite orolig nu, tänk om jag fått viktig post diiiiiiit gaaaaaaaaaah, fan också att jag inte har hans nr :( Hatar sånthär men jaja, det ska väl lösa sej på nåt sätt.

Nej nu ska jag fördriva väntetiden med mer choklad.
(mörk choklad får man äta varje dag, faktiskt!)


My day so far

Min kamera fuckar men detta har min underbara dag utomhus hittills bestått av:



Känner mej inte alls pigg o kry (solsting kanske...?;P) men om jag orkar blir det powerwalk med Karin senare o efter det möta baby o handla o greja lite i lägenheten o mysa!


Sunshiiiine



Idag skiner solen o det ska tas tillvara på!
Imorgon jobbar jag igen.
Vi hörs senare i eftermiddag eller nåt :)


Det är girlpower Gudrun


Sådär, då var springturen, styrketräningen o stretchingen avklarad,
jag o Karin är ett bra team o peppar varandra ;)
Det var riktigt jobbigt med just joggingen idag men jag kämpade på ändå o pressade mej själv o det kändes skitbra efteråt!
Så nu sitter jag o äter kvällsmat o slappnar av o mår sådär gött som man bara gör efter man tränat.
Sedan blir det dusch o mys med baby innan det är nattinatti!


Me today



Känner mej allt annat än fin o happy idag but fake it til' you make it!
Nu blir det kääk, o senare träning med Karin! Det gillas :) O behövs!


News / H&M

Jag ska/får inte beställa en enda grej till från H&M (hm-förbud!!) men det kliar så i fingrarna när de jävlarna hela tiden får in nya (billiga) saker.. :S 

Tänk bara dessa 3 godsakerna kombinerat, mmmm..


Pics from yesterday

Jag o Ea hade världens mysigaste kväll igår i lägenheten! ♥


Filmmys! Mmmmmm.. (ursäkta röran i andra soffan, vi tvättade:P)


Denna tittade vi på, den var rolig :)





Britt-Marie o Ceasar var självklart med o myste! Våra kids dä! ♥ ^^
Dom har blivit riktiga bundisar nu!


Mongo från yttre rymden


Goood, I love you!


f o r e v e r


Haha ja ni ser ju va mysigt vi hade, lilla familjen;P
Ceaser är på sitt favvoställe! ;P Han somnade där lillen.


Britt-Marie ♥
Titta vad söt hon är, log när jag tog kortet o allt ;) Posarns tös det, precis som sin mum ^^


Sweet kisses

Wiiie, baby ringde precis o sa att han va påväg hem så han kommer om mindre än 2 timmar ist för ikväll:D Då blev jag glaad, har saknat honom o vill MYSA! Så det blir nog varken träning eller pyssel idag :P Men det blir imorgon istället! Söndagar ska vara sköna o slappa ändå eller hur ;) Har bestämt jogging-dejt med Karin imorrn med ;P Jaja nu ska jag snart duscha o göra mej lite fin o sedan är jag upptagen med att pussa på min pojkvän resten av eftermiddagen/kvällen. ♥


L O V E


Another cloudy day

Men godmorgon :)
Eller.. god förmiddag...? Eller kanske god eftermiddag...? Hahaha, ne fifan detta funkar inte, imorrn ska jag ställa klockan på 9 oavsett när jag somnar!
Är nämligen ledig några dagar till, jobbar ons o tors o sen ledig över midsommar igen:P Haha gött..

Har inte så mkt att göra en söndag som denna ändå, gå o vänta på att baby kommer hem ikväll ;P Mina kompisar också för den delen, gud va bra :D
Blir nog träning idag iaf, sedan känner jag för att läsa o pyssla o sånt mysigt ^^ Ska höra med mamma om hon vill sitta o greja med våra fina receptböcker som vi fyller på med alla recept vi vill spara, klipper, klistrar, skriver o gör fint ;) Jag älskar sånt! I'm kinda quirky in that way ;P Det är bra att ha också när man har noll inspiration till vad man ska ha till middag eller vill baka nåt gott. Passar ju perfekt nu när jag o baby ska flytta ihop ;P ÄNTLIGEN!

Nej nu vill magen ha frukost! Havregrynsgröt med banan o jordgubbar på kanske....?;)




Btw, vädergudarna måste ha hört mej igår för det blev ju rätt mkt sol trots allt :)
Men idag är det lika molningt, o tråkigt igen...
Undra om det nånsin kommer bli badväder?


Nighty night

Okej jag kanske blev lite ivrig där ett tag men äkta kärlek är fanimej det finaste som finns.
Imorgon får jag pussa på min äkta kärlek igen o jag längtar sååå :)
Dags att borsta tänder, tvätta bort smink osv o krypa ned i sängen o HOPPAS på att det går lättare att somna inatt. Klockan är ju redan alldeles för sent såg jag nu...

Godnatt på er era små sillar!


Störst av allt är kärleken

OMG Daniels tal nyss!!!!!!!!!!!!!!!!!! Okej, där kom tårarna på riktigt.
(Hujedamej om jag nånsin skulle få höra sådana ord av någon (Ea...?;P) i mitt liv, skulle dö.)
Hade fått för mej att jag inte gillade Daniel innan but that have changed.


Sagobröllop

Har fått gjort allt jag skulle göra idag o har nu bänkat mej i tv-soffan framför bröllopssändningen igen, tyckte det var skönare att sitta med laptopen här med mamma än instängd på mitt rum :P Men det är faktiskt rätt mysigt att titta på sändningarna! Just nu håller Daniels pappa tal, shit vad nervöös han måste vara, det hade pappa Westling nog aldrig kunnat tro när hans son föddes att han en dag skulle stå o hålla tal på hans bröllop med kronprinsessan! Det hade nog Daniel aldrig kunnat tro under sina tonårs-år heller att han ett antal år senare skulle vara prins.
Ja ni, man vet aldrig var livet tar en! Men jag tror Daniel kommer klara detta jobb mkt fint.

Såg självklart själva vigseln förut, och kalla mej töntig nu men mina ögon tårades. Fick verkligen anstränga mej för att tårarna inte skulle börja rulla nedför kinderna, haha. Inte pga att det var just dom utan för att det är så fint med bröllop o kärlek. Hur kan man inte bli känslosam när man ser två personer som är så fruktansvärt kära, så ärligt lyckliga. Åh, det är så fint :)
En vacker sommardag ska jag gifta mej också o jag hoppas verkligen det blir med Ea! :)




Inomhusgrejardag



Jag är trött på att vakna till skitväder hela tiden när det ska vara SOMMAR!!
Kan inte den svenska sommaren överraska någon endaste gång och bara vara superfin o härlig?
Ber till Gud att det blir fint över midsommar iaf!
Just idag spelar vädret kanske inte så stor roll ändå, har mest "inomhus-grejer" att ta tag i.
Blir frukost nu (vaknade för nån timme sen, vette faan vad som har hänt med mig, kan inte sova om nätterna! Inatt, well imorse, var klockan 06.10 sista gången jag tittade på den o då låg jag ändå läänge efter det o vred o vände på mej! FY! Är megatrött idag så hoppas på att kunna somna normalare tid ikväll:P Okej nu slutar vi den här parentesen va? Haha!) sedan är detta vad som gäller idag:

♥ städning av mitt rum + tvätta
♥ ärenden på stan, hämta ut paket
kolla lite på det jädra bröllopet, känns ju som man måste
ta en promenad till lägenheten o fixa där
träna
pyssla med mammsen om det hinns med

Så idag lägger jag datorn åt sidan så jag får nåt gjort! Hörs ikväll igen eller nåt :) ♥


Cause I was meant forever loving you

Something in your eyes makes me wanna lose myself
Makes me wanna lose myself, in your arms
There's something in your voice that makes my heart beat fast
Hope this feeling lasts the rest of my life

It feels like home to me
It feels like I'm all the way back where I come from
All the way back where I belong

If you knew how much this moment means to me
And how long I've waited for your touch
And if you knew how happy you are making me
I never thought that I'd love anyone so much


Fuckin' love

Vill haaaa! ♥


Poppisar

Gud vad jag velat fram o tillbaka med designen/färger osv här nu, haha.
Men detta kändes mest mig. Så nu får det vara så här ett tag :)
Blir iallafall så glad när jag ser min header, åååh underbara människor o minnen ♥

Ska göra popcorn nu o leta fram någon bra film!

Saaaaaaknar min pojkvän så jääkla mkt redan! ♥ Känns så TOMT!


New look

Hujedamej vilket väder det är. Schizo som fan. Ena stunden sol o nästa VRÄKER regnet ned. Oftast det sista. Så jag vågar mej nog inte ut idag, haha. Stannar hemma (hos mamma) o tar allt det andra imorrn. Hade tänkt mej ut på en springtur igen då också så får hoppas att vädret är lite stabilare då!

Har, som ni nog ser, suttit här ett tag o pillat ihop lite ny design/header. Var så sjuukt trött på det gamla så det fick bli en liten ihopslängd förändring, är dock inte klar än men nu är det käääk!
Skulle ju städa mitt rum också ;)

Hörs mer seeen, au revoir!


Friday on my mind

Oj, vaknade visst inte förrän 12 idag :P Men kunde inte somna förrän efter 4 o jag behöver ju mina 8 timmars sömn ;) Gjorde inte så mkt ändå för vädret är livsfarligt idag (blåser som fan o tror att regn o åska är på g!) + att jag inte har ett skiiit planerat idag, hehe. Är ju så tråkigt att ingen e hemma, som sagt, alla mina kompisar är i andra städer all weekend o Ea är i Gbg på Metal town, han åkte igår o kommer hem på söndag han med, så ju mer jag sover desto fortare går helgen ;) Hehe, nedå. Men jag har tänkt att städa mitt rum här hemma iaf + byta rent i sängen o sånt myysigt, ta en promenad (om jag vågar för vädret!) till stan o hämta ut paket från H&M (neej jag har inte beställt massa nytt nu men allt kommer ju i omgångar) o sedan vandra vidare till lägenheten o fixa lite där. Ikväll blir det nog filmmys med popcorn o choklad :D
Tror på en mysig dag ändå!
Filip o Fredrik är i stan också, man kanske stöter på dom ;P Hahaa.

C ya later alligator


Nu blir det jordgubbar o massa annat gott till frukost (haha vaddåå sen frukost;P)


Så jäkla gött att vara igång igen

Jag mår så jääkla gött nu!
Träningen förut var underbar, faktiskt, på riktigt;P Trodde jag skulle bli dötrött av att springa för min kondis eju inte direkt på tipptopp + att det kan vara så tråkigt ibland men det var bara skönt jobbigt o jag hade faktiskt kunnat springa längre! Älskar när det är härligt ist för jobbigt o tråkigt. Roligare att springa med en kompis än själv också! Jag o Karin ska satsa på ca. 3 ggr i veckan nu!
Sedan körde vi massa styrka också, jag fortsatte med ännu mer när Karin dragit hem o sedan stretchade jag massa också. Trodde jag skulle blivit jättestel efter de här veckorna utan träning men när jag satte mej i splitten utan problem blev jag lugn igen ;P Är man bara varm så går det! Spagaten däremot får jag kämpa lite mer med:S Kan väl bero på mina sträckningar o så. Men jag ska verkligen kämpa i sommar o bli stark o mer vig :D

Käkade det perfekta (o godaste!;P) återhämtningsmålet efteråt: havregrynsgröt med linfrön, dadlar o MANGOPURÉ (hallå, JA jag älskar det;P) på, ägg o så riskaka med keso. Nam nam nam!

Har duschat o legat här i sängen med datorn ett tag nu. Vet ni vad jag gör? Sitter på msn, haha. Det var tuuuuusen år sen. Eller, i julas rättare sagt antar jag eftersom mitt personliga meddelande var "JUL<3" haha. Detta inlägget har tagit hundra år att skriva bara för jag e på msn samtidigt:P

Aja, men vi hörs imorrn hörrni! Då är det FREDAG, hur nice är inte det?

Natti ♥


Kariiiiin


Jag o Karin innan en maskeradfest i jan 09, hohoho


Sol o träning

Har spenderat dagen ute i den underbara solen o nu inväntar jag Karin. Vi ska ner o springa spåret o sedan köra massa styrka! Det kommer bli joobbigt men fasen så skönt också :) Hinner inte skriva mer nu iaf!
Ha det braaa, hejs. ♥


Är det morgon?

Vaknade för ett tag sen helt virrig med taklampan tänd, persiennen uppdragna, datorn påslagen med musik spelandes, sminket på o även klänningen jag hade igår. Hmm.. Har tvättat mej, borstat tänderna, svirat om, dragit ner persiennen o ska försöka sova några timmar till nu. Är helt slut efter de 7 senaste dagarna med noll ledighet o alldeles för lite sömn. Plus att jag vaknade med massa skit i huvudet som jag inte orkar tänka på nu.
Verkar bli riktigt fint väder idag iallafall så ska ut o njuta av solen när jag vaknar igen, det kan vara sista dagen på länge vi får sol.


This planet look so cute but it's cold

Man ska inte blogga när man är arg/ledsen/besviken. Därför tänkte jag bara säga att kvällen blev allt annat än jag hade hoppats på/förväntat mej, har istället legat själv här i min säng i timme efter timme o nu ska jag sova. Well... försöka iallafall.
Vi hörs imorrn om jag orkar.



Kurs, fotboll o chokladglass

Hej min kära blogg ;)
Har inte haft tid att skriva på ett tag, igår jobbade jag hela dagen o sedan cyklade jag direkt ner till Catti o umgicks med henne, Fia o Karin hela kvällen, like old times, wiie! Vi satt först i Cattis gamla rum o babblade ett bra tag (nostalgiskt, haha) o sedan promenerade vi till ICA för att inhandla choklad, chips o lite annat gott som vi sedan avnjöt i kvällssolenCattis altan med rosévin o girltalk ;) Åhhh längtar redan tills nästa dejt med mina fina vänner! ♥ (Malin, we miss you!)
Ea kom hit till mej nästan direkt jag kommit hem o så la vi oss o myste tills vi somnade :)

Idag har jag varit på kurs (för sommarvikarier) hela dagen. Det har faktiskt varit en intressant o bra dag, har varit på samma kurs innan, om det var förra eller förrförra sommaren? Men det är så mkt som är lätt att glömma, + att man får ju betalt för en heldag. O frukost, lunch o fika ;)

Har hunnit vara hemma en stund o fått i mej mat, snickesnackat med mamsen o ätit chokladglass med strössel, va sjuuukt sugen! Jag vet, jag kommer rulla fram snart :P Äh, jag o Karin ska ut o springa imorrn + köra massa styrka. O så ska jag o Fia börja med fotboll! Fattar ni vad kuuuul?! Saknar fan fotbollen alltså. Höll ju på med det i massa, massa år förr i tiden. De e förjävla roligt ;)

Nu ska jag vila en stund, sedan sticka till lägenheten o fortsätta få i ordning där, Ea kommer väl hem från jobbet runt 8 o joinar. Vi är snart klara nu men det är grejer som ska upp, typ vägghyllor, persienner, speglar, krokar, m.m. (han hade typ inget sånt innan:P) o alla mina kläder (o hans med för den delen) ligger utspridda i klädhögar över hela sovrumsgolvet nu så det måste in i garderober (jag fick den största, snällt va...?;)) o sedan ser det förövrigt ut som sju svåra år med kartonger, kassar, tidningspapper o massa skräp överallt:P Phuu!

Vet ni nåt kul förresten? Nu är jag ledig i 6 dar:D Göttans! Synd bara att ALLA ska bort i helgen. Fia, Catti, Karin, Ea..... TYPISKT! Vädret skulle väl va dåligt också =S
Jaja, det blir nog bra ändå :)

Nej nu har jag tjötat för mkt. Pusshaj


Jag o Catti ♥ (gammal bild)

(Vet att det blir tråkigt utan nya bilder men jag skyller på min kassa kamera. Så fort man sätter på den står det "svagt batteri" o sedan stängs den av, trots att man har splitter nya batterier! Vafan, o sedan provar man ett tag senare o då funkar det igen? Sen nästa gång stängs den bara av igen... Gaah. Går inte att lita på den asså;P)


Måndag o ny rolig vecka

Hallå där köp blåbär!
Har precis käkat efter jobbet o ska greja med lite saker här hemma (hos mamma) nu medan jag väntar på att baby kommer hem från jobbet nångång efter sju ikväll så vi kan fortsätta i lägenheten :) Han lär ju va trött men jag har lust o ork o greja iallafall ;) Men har ingen egen nyckel än, får den ikväll ;P
Har inte så mkt mer att skriva nu faktiskt, hehe.
Vi hörs ikväll! ♥

Fiiiiiint, somrigt o billigt (!!) från kära H&M :D




Åhhh, nu ringde Karin, vad glaaad jag blir, äntligen e hon hemma, vi ska ses imorrn, med Catti o Fia också, wiiiiiie! NU blev denna dagen ännu bättre :)
Hejdå :D


Hardworkin'

Jag o Ea är långt ifrån klara i lägenheten men vi fortsätter imorrn om han inte kommer hem för sent från jobbet. (Vi slutade för några timmar sen men jag har slöat vid datorn ett tag:P) Nu måste jag göra mej redo för sängen o sova, är tröööött o ska upp o jobba imorrn! Puss o natti ♥


L O V E


Jobb o inflytt

Jag o Ea slet som djur i massa timmar i lägenheten igår eftermiddag/kväll (jag jobbade på dagen) så den blev skinande ren :) Som belöning öppnade vi paketen från Ellos när vi var klara med det nya vi beställt till lägenheten, skitnöjda med allt blev vi! :D ♥
Klockan hann bli efter 12 innan vi var färdiga så då blev det kvällsmat o sängen.

Idag har jag jobbat hela dagen o precis käkat mat. Nu är det dags att fortsätta i lägenheten, vi ska packa upp alla miljoner flyttlådor/kassar osv med mina grejer ;) Tror vi kommer få jättefint! Ska ta massa bilder när allt e klart. Nu måste jag skynda!


Gammal bild på baby i lägenheten ♥


Weekend and new shoes

Hann inte uppdatera något igår, hade fullt upp men det var en jättebra dag :)
Först jobb, sedan ett möte på arbetsförmedlingen, jobb igen, sedan gjorde jag mej i ordning snabbt för att följa med mamma på studentmottagning hos en bekant vilket var myycket trevligt, kul att träffa folk man inte sett på år o dag :P Massa gott att äta också! Sedan åkte jag o baby o handlade freeedagsmys-stuff (o jag hämtade ut ett paket från H&M med lite grejer som jag väntat på hur länge som helst:D), åkte till honom o lekte ett tag innan vi åkte till mej o tittade på filmen vi hyrde, Baksmällan. Hahaa hur jävla rolig film..?!
Vi somnade jättesent o idag har jag jobbat, slutade för ett tag sedan o har lite bråttom nu för ska till babys lägenhet (soon to be VÅR lägenhet;P) o så ska vi stäääda så jag kan flytta in sen :D

Ha en braa lördag! PUSS



Jag innan vi åkte till studentmottagningen


Nytt linne o nya skor! ♥


Skorna. Faasen vad länge jag väntat på dem nu. ÄLSKAR DOM!
Vet att sjumiljarder andra har likadana vid det här laget men det skiter jag i för dom e så snygga!


Passion for passion

Sitter just nu o äter mina två absoluta favoritfrukter: kiwi o passionsfrukt. ♥
Jag tål egentligen inte kiwi men det är så jävla gott så jag kan inte motstå ibland. Det får klia hur mkt det vill ;P Svullnar även lite på insidan av munnen, men äh, får skölja munnen sen :P Haha. Det är värt det för fifan va goooooooooooott de e, eller hur?:) Fast passionsfrukt är den allra godaste, än så länge vet jag ingen frukt i hela världen som är godare iallafall! Vet ni...?;)

Är nyduschad o fräsch o snart kommer baby hit. Jag är trött o har ont i huvudet (o han e nog också trött efter jobbet) så vi ska bara mysa, kanske kolla på nån film.

Idag har jag jobbat, suttit i solen en stund o läst (har börjat på 4an i Shopaholic-serien nu, "En shopaholic får en syster", hoppas den e bra!) o hjälpt mamma att plantera massa blommor, hehe. Det var helvetes tråkigt o jobbigt, absolut inte min grej, haha. Det blev bra tillslut men jag kan bara säga såhär att när jag o Ea skaffar hus o trädgård ska jag fan anlita nån till sånt där ;P Eller så får Ea göra det! Jag har verkligen inte gröna fingrar! Fattar ens inte hur NÅN kan tycka sånt e kul?

Min kamera är helt död igen, men så fort den vill fungera ska jag ta lite nya bilder o även visa mina second hand-fynd! Äääälskar min nya, knallrosa bag ;)


Vill ha just nu:


You're the reason I breathe

Jag vill sova. Nu nu nu. Är trött i huvudet men ändå inte "sovtrött". Vill vara det, det är jobbigt att va vaken just nu. Vill inte ligga här själv, vill ligga i babys underbara famn, sova tryggt tätt intill honom. Den finaste människan som finns. Ibland tänker jag att jag verkligen inte förtjänar honom. Han är så jävla, jävla bra. Och jag är inte det. På vilket sätt skulle jag vara det? Nää. Är så lycklig att han tycker det iallafall. Fan så lyckligt lottad jag är. Den underbaraste personen man kan hitta är min!
Vill bara att det ska bli helg så vi kan flytta ihop! :)

Det är bra för mej att jag ska börja jobba på riktigt imorrn så jag kan komma in i normala sovtider igen..
Det är läskigt vad snabbt man vänjer sig vid att somna 2-4 på natten o sova till 10-12 istället för att somna 10-11 o gå upp 6-7.

Nej nu MÅSTE jag åtminstone försöka göra ett attempt till att sova. Natti.


'Cause what you want isn't me in the mirror


You spin my head right round


Har precis käkat upp det på bilden ovan (lite väl sent egentligen men..) o tänkte göra mej i ordning nu o krypa ned i sängen sedan. Är inte trött alls eftersom jag sov så länge idag men vill läsa ut min bok o sedan behöver jag bara ligga o fundera lite. Det är så mkt tankar nu i mitt lilla huvud som flyger runt runt o jag hänger inte med riktigt. Vet varken in eller ut, vet inte vad jag vill med nånting eller ens hur jag egentligen mår innerst inne. Jag är fan som en berg o dalbana just nu. Känner så mkt men vet inte vad.
Förtränger ofta saker o går runt o e hur glad som helst lite för länge o så helt plötsligt slår det bara till.
Allt har varit huuur bra som helst idag så jag vet inte vad som hände nu. Men det är säkert bra redan imorgon igen, behöver nog bara få ur mej lite.
Det kanske bara är så att jag är rastlös för att jag inte dansat på så länge...?


Fika & Second hand


Fina Catti på Kafferepet förut
(Fia var iväg på ett möte med sitt sommarjobb just då så hon blev inte med:P)

Heey!
Har nyss kommit hem (har lagat mat o ätit bara) från den efterlängtade dejten med Catti o Fia ;) Vi tog bilen till Kafferepet o där satt vi i flera timmar o fikade o pratade. Huuur mysigt som helst! Fast de timmarna var inte tillräckligt, känner mej inte "mättad", haha, har massa mer att prata om men det hinns med, vi ska ju träffas massa nu i sommar!:D
Efteråt tog vi en sväng förbi systemet eftersom fia skulle iväg på festival imorrn o sedan åkte vi till Erikshjälpen (eller Sankt Erikshjälpen eller vad säger du Ea? hahaha) där jag fyndade en väska o ett skärp för 40 spänn! Fifan va kul ;) Kan visa sen om min kamera tillåter..


God...förmiddag...?

Godmorgon, godmooorgon hör fåglar sjunga glatt!

Ja, eller det är väl snarare förmiddag men jag kunde inte somna förrän efter 4 inatt....=S
Har precis käkat en hejdundrandes (;P) god frukost så nu är det dags att kicka igång dagen! Frågan e bara vad jag ska göra...?;P Haha. Kul att man har ett liv ;P
Ska träffa Fia o Catti för fika vid 15, wiie, får se va ja hittar på fram tills dess, nu ska jag iaf gå o ringa några tråkiga, viktiga samtal.....=S

Puss på er ♥


 Jag nyss i min pyjamas;P Haha. Kameran fungerade i en bild iaf innan den dog!
Har ansiktsmask på (gör det ca. 1-2 ggr/v) så det var la tur att inte ansiktet kom med ;P
Och ja.. inte för att nån kommenterat det, men jag vet att jag har översträckta banan-ben, det går i släkten;P


Upd: Vet inte varför inte inlägget går att få centrerat, även om jag lägger det så hoppar allt snett o blir konstigt (+ annorlunda typsnitt/storlek?) när jag publicerar så nu får det va så.

Sweet dreams

Jag hatar att jag aldrig är trött vid den här tiden längre. När man väl tagit sovmorgon en morgon så är det kört (om man är ledig vill säga alltså) för då blir man inte trött förrän det är mitt i natten o vem orkar då gå upp tidigt morgonen efter om man inte måste? Nää precis det gör man ju inte. Swoosh så är man fast i fel dygnsrytm. Men på torsdag börjar jag jobba o sedan jobbar jag 6 dagar i sträck. Ska bli skönt med lite rutiner igen.
Så imorgon ska jag njuta av min sista sovmorgon på ett tag;P

Nu ska jag nog läsa lite tills jag blir trött.
Natti ♥


Fan. Jag tror jag saknar min lugg lite. Eller mycket. Gillar hellugg som fan. Men känns för jobbigt att ha det på sommaren. Till hösten sitter den kanske där igen ;)
(fast jag vill ha den längre än på bilderna, den är precis nyklippt där o därför lite för kort osv men de blir ju perfekt efter ett tag:))


Tisdagskväll

Sitter o väntar på att baby ska komma hem från jobbet (hallååå han åkte liksom 5 imorse=S visst, han har en timmes resväg just nu, men ändå, stackare.. är det ens lagligt?!) så han kan få maten jag sparat till honom :) Förövrigt har jag nyss käkat kvällsmat o klädrensningen + städningen av mitt rum är klar, finally ;) Tänkte dra ut o springa förut men precis när jag skulle iväg såg jag att det spöregnade! Åhh jag som hade bestämt mej o allt! Guuuud vill att jag ska vara feeeeeeeeeeeet! Aja, hoppas på bättre väder imorrn ;P Annars får jag väl köra nåt konditionsaktigt inomhus (på teeeenyweeeeny space) o avsluta med styrka såklart. Behöver verkligen träna massa styrka i sommar.. I need it i min dance-utveckling ;P
Alla ärenden är fixade också o jag var även på Lindex förut o handlade upp resten av presentkortet. Blev 2 nagellack (neonrosa o neongult, så snyggt till solbränna) o ett hårband :) Yeey! Kan visa allt när kameran vill fungera igen..

Ja, annars har dagen inte innehållit så mkt mer.. Det har varit en ganska meningslös dag faktiskt:P Men såna dagar måste också finnas till!

Imorgon ska jag ääntligen få träffa Fia o Catti!:D Har saknat dem som en idiot. ♥

Åhh, nu kom Ea, hinner inte lägga in nån bild ;) Pusshej


Resten av bilderna från i lördags

Lördagen var så himla mysig :)
Den började med att jag vaknade bredvid världens finaste. ♥ Efter vi ätit frukost, duschat osv så åkte vi med mamma, Ulrika o mormor till Åmål, de skulle till några affärer o eftersom jag o baby behövde lite saker till lägenheten så åkte vi med o begav oss till Jysk. Vi handlade inte så intressanta saker, haha, typ mörkläggning, persienn, handdukar, filtar, nytt duschdraperi, lakan, tvättkorg m.m :P Plus världens skönaste massage-grej med knottriga hjul på (ja.. alltså, till ryggen o sånt;P) och världens coolaste lilla maskot som vi inte kunde lämna ;) Våran nya vän ju! Svart o rosa var han :) "Som gjord för oss" tänkte/sa jag då eftersom Ea gillar svart o jag gillar rosa ;)
Efteråt åkte vi ut till hamnen/marinan där vi satt ett tag o käkade meegagod glass.

När vi kom hem var pappa, William o Rebecca hos oss! Vilken rolig överraskning :)
Det blev en lång eftermiddag/kväll med fotboll, "kasta ring", cykling, lekparken, mat, sanning/konsekvens/procent (haha), blombukettplockning, spel, tv-spel m.m m.m.
Rebecca stannade kvar ända till typ 11, då var jag helt slut! Haha.

Supermysig o rolig dag:D
Åhh, längtar tillbaka till detta underbara väder när jag ser bilderna. Visst, det är inte regn o åska åtminstone men jag vill ha 100% sommarväder!

Från lördagen:


sötnos <3


soooommar


Mmmmm!




hemma i trädgården, de 2 små är grannpojkarna som kom över ett tag


Älskling pumpade min cykel så ja kunde skjutsa runt på Rebecca här o var;P
(haha, ja, gräsmattan är klippt nu förresten)


William


hahahahahhaa mongo, va bara tvungen att ta me denna :P
 
 
man blir så snygg kisandes i starka solen


Rebecca på min cykel :)


Woho, mittenträff ;)


Jag var inte lika skillad som Rebecca ;) Hon vann varje gång ju!


I want you to lead me, take me somewhere

Jag har funderat o funderat o funderat. Funderade tills jag somnade inatt o det var det första jag började tänka på när jag vaknade imorse. Jag vet ju att jag egentligen vill. Och att det är precis vad jag behöver, den rätta vägen att fortsätta på. Allt är egentligen så självklart. Men samtidigt är det saker som sätter förhinder. Saker som gör att jag tvekar. Kan inte de sakerna bara försvinna? Det skulle vara så perfekt.... Mitt drömliv! Hatar att det är så mycket annat som jag måste ta hänsyn till. Vill bara strunta i allt o följa mitt hjärta. ♥

Fast.... hur vet man att det hjärtat säger åt en att göra är rätt? Det kan ju ändras under tiden, eller hur? Tänk om jag bestämmer mej för att göra detta, o att det blir av, o allt drar igång o sedan känner jag efter ett tag att det trots allt inte känns bra? Det går ju inte direkt att ångra sej... (Såvida man inte är stenrik o inte bryr sej om massa, massa, massa tusenlappar, men det låter inte som det stämmer in på mej va?)
Fast om allt omkring blir som jag vill, varför skulle jag då ångra mej....? Det är ju detta jag lever för, jag vet ju det. Fast... är det rätt väg att gå? Jaaaa, jag vill att det ska vara det! O allt skulle göras annorlunda....
Ena stunden vill jag som fan. Nästa tvekar jag igen...

Åh, snälla nån, ge mej en uppenbarelse!

Att nåt som borde vara så lätt kan vara så svårt....


Nattprat

Blev 2 armband, ett par örhängen, ett skärp o en sminkborttagning rikare idag ;P Ändå har jag pengar kvar på presentkortet! Wiie ;) Får nog bli en sväng till Lindex imorrn igen ;) Skulle ta bilder på det nya förut men kameran bara dog trots att jag hade nya batterier! Wtf?! Behöver verkligen en ny kamera alltså..

Ligger i sängen nu o svettas ihjäl. Hur ska jag kunna somna i denna värmen? Vågar fan inte ha öppet fönster för det är så läskigt när man sover ensam tycker jag, eftersom det ALLTID kommer in massa äckliga kryp...=S Huuuuh... Det känns inga lika farligt när man är två, av nån konstig anledning:P Då vet jag att det inte bara är mej krypen tafsar på;P Haha.. Har nämligen inte min baby hos mej eftersom han verkligen behövde sova ordentligt. Stackaren åker till jobbet 5 på morgonen o kommer ofta hem runt 7-9 på kvällen..=S ♥ Han sliter som ett djur min man!
Förresten, pga det, och att det var så underbart väder i helgen så vi bara ville va ute, så skjuter vi upp min flytt in till honom till nästa helg. Inte för att va sån (eller hänga ut honom:P), mitt rum är rätt stökigt det med om man säger så (SKA städa imorrn), men hans lägenhet är verkligen... väldigt... väldigt ostädad just nu :P Annars hade jag ju såklart kunna bott där ändå trots att jag inte flyttat in/fått upp alla mina grejer än o så, men är det inte min skit så pallar jag inte;P Haha! Skönare att flytta in när vi haft tid att storstäda o så först. Är skönt att bo lite hemma innan också, mitt rum e så mysigt ;)

Nää nu är klockan 1 fast jag lovade mej själv att lägga mej i tid idag! Jag som ville läsa också..
Imorgon ska jag iallafall ta tag i mitt liv o städa, fixa ärenden o TRÄNA! Åhh saknar träning. Har inte rört en fena sedan jag slutade skolan :S Ska bli så fuckin' skönt att komma igång igen!

Har även ett förbannat, stort, viktigt beslut att ta. Gaah hur vet man vad som är rätt?
Ska lägga mej o fundera lite nu....


Dags för lite shopping

Sådär! Nu har jag tagit igen lite bilder osv iaf ;)
Har lördagen kvar också men det kommer senare!
Förövrigt har jag jobbat idag o nu tänkte jag snart cykla till stan för att handla upp presentkortet på Lindex som jag fick av min baby i fredags :) ♥


Ska spendera de 3 hundralapparna väl! Frågan är bara på vad...? De har ju så mkt fint på Lindex theese days! Är sugen på allt ovan ;) Men det blir nog inga kläder iaf, behöver lite nytt smink o sen får man se vad det blir för smågrejer mer ;P Vill ha nytt nagellack o sedan är jag helt kär i halsbandet på bilden så vi får se ;)


Pictures from last friday

Då var vi på fredagen då :)
Dagen var myyycket bra! Låg först ute i trädgården o stekte/läste under förmiddagen.
Sedan duschade jag o gjorde mig fiiin för idag hade nämligen mamma bestämt att hon ville ordna lite "skolavslutnings-/examensdag" för mej eftersom jag gått ur 1an på Danscenter ;)
Vi käkade goood mat o efterrätt ute på altanen o så fick jag ett fint, somrigt kort av familjen med pengar i o presentkort på Lindex av min baby! ♥ Aaaaw gullisar!

Här har ni bilderna från dagen:

Dags för soooolning :D

Såhär glad blir man faktiskt av solen!!!


Sen kom baby hit efter han slutat jobba ♥


Då såg jag ut såhär!







Haha tycker bara denna bilden är så komisk


Godaste på länge!
Första färskpotatisen för i år även :)

Sedan blev det inga mer bilder tyvärr,
men vi käkade glasstårta o hade det treeevligt o efter det blev det filmmys med Ea, Daniel, Andreas o mamma + en jävla massa chips o godis ;) Denna såg vi:


Grym jävla film!


Bildsession från torsdagen

Bilder från torsdagskvällen:

(Varning för scary pictures!)

En helt vanlig torsdagskväll färgade Madde sin utväxt. Det såg ut såhär:


1. Sånthär risbuske-hår får jag när jag haft knut på hövve. Usch ;P
2. Fint med tuggummi i käften ^^
3. Jag är som snyggast med färg i håret, backslick är det nya!


Detta intogs under väntningstiden. Ischokladglass med chokladsås.
Jag veeet att ni är avundsjuka!


Crazy boyfriend and a craaazy eye


Hahaha Zzzzz..?^^


Nyfärgad o solbränd (o fräknig, wiie)


Bilder från eftermiddagen

Viiiilken härlig dag, lalalaalaaaaa!
Idag har jag, Ea, Daniel, Andreas, William o Rebecca spenderat hela dagen i trädgården.
Jag låg o solade fram tills eftermiddagen typ o läste min braiga bok (En shopaholic säger ja), som jag snart läst ut o som e skitspännande nu på slutet ;) Har inte haft tid/ork o läsa så mkt de senaste månaderna i skolan för har alltid varit för trött på kvällarna men nu har jag tagit upp boken igen, älskar att ligga ute i solen o läsa :D
Det blev även endel fotboll o "kasta ring", ni vet...?;) (Det som skymtas bakom på första bilden)
På eftermiddagen bar vi ut altanmöblerna till trädgården, köpte massa gott o grillade :D Göööött!




Mmmmmm!


lillebror


vad gör Rebecca?:P


Jag dör va gott de va


finast i världen


o finaste lillasyster :)

Nu är Ea iväg o handlar choklad osv ;) Ikväll ska vi lägga oss i sängen o mysa med de sista avsnitten (ever) av Andra Avenyn på datorn. Jag vet att ingen annan tycker det är bra, men jag tycker fan de;P Jag är ju lite av en nörd också ^^

Imorgon jobbar jag förmiddag, så om vi inte hörs innan hörs vi efter det.
Ska ge bloggen extra mkt tid då ifall det är dåligt väder ;P Så då kommer fler bilder från senaste! Kul vääääl? Säg jaaaa då, sääääg jaaaa, jaaa jaaaaaaaaaaa!


Zzzzzz...

Är så äckligt trött efter lite sömn inatt o massa härj idag (har haft en perfekt dag, men berättar imorrn), vill bara sova nu men Ea kommer hit o ska sova snart så måste vänta på honom. Han har grillat/festat me sina kompisar o mamma ville ha det låst så måste ändå ner o låsa upp när han kommer. Så då passar jag på att blogga lite så länge. Kan knappt hålla ögonen öppna så blir inget långt nu. Fan, har massa bilder från de senaste dagarna ju o även från idag men får ta igen det när jag är mindre trött o har tid (ja, alltså, när jag inte är upptagen med att leva mitt liv:P). Skulle tydligen bli dåligt väder f.r.o.m. måndag så då kan jag sitta me de då;P

Hinner lägga in några bilder från idag iaf,
berättar mer om dagen imorrn or something ;)






(har haft olika bikini typ varje gång jag solat denna veckan så har nu tusen olika märken, snyggt maddis)


lillasyster <3


Nattiiii

Det har varit en sååå bra dag!
Men jag är supertrött så vi tar det imorgon (när jag kommit hem från Åmål dit jag ska på förmiddagen),
baby ligger i min säng o sover så ska joina han nu!
Jag satte mej vid datorn eftersom jag inte var trött (men har inte velat smattra på tangenterna:P) men nu ääär jag det, ville bara snabbt säga godnatt ♥

tidigare idag


Like it alot

Orkar inte sitta här så länge, tänkte bara säga att jag haft en aaaasskön förmiddag här i trädgården o på altanen i solen! Finns det något bättre än sommar?!
Sedan har jag även jobbat 13-16 (blir många strötimmar nu då jag får hoppa in, börjar "på riktigt" nästa torsdag! gött:D) o har precis käkat massa mat.
Ska färga utväxten nu, sedan ta tag i rensningen av mina kläder så det blir lätt att städa mitt rum nån dag här, men inte idag ;P
Ikväll ska väl jag o baby hitta på nåt mysigt..?:)

Jag är så glad för det närmar sej helg o det innebär roligheter + de bästa av allt: fia o catti kommer hem!!!! hoppas på att få träffa dem så snart som möjligt:D tycker karin o malin får ta o skynda sej hit också ;)


Åhhh, jag vill ha det häääär! Har velat det hur länge som helst nu!
Huuur somrigt, sött o fint?
Tror ni baby skulle gå me på o ha de i sovrummet....?;P


Lagom bra dag

Efter jag jobbat blev det glass o min bokaltanen, mat, dusch o sedan hämtade baby upp mej på vägen från jobbet så jag har spenderat det som var kvar av kvällen hos honom.
Phu, när ska jag sortera bland mina kläder + städa mitt rum då...?:P Som ni kommer se på mittenbilden nedan så...ehum..behövs det.. NU!:D Men vem vill hålla på med sånt när det är fint väder ute? Man vet ju hur Sverige är, snart blir det väl regn i flera veckor...=S
Nu ska jag prova allt jag fått hem från H&M, sedan blir det sängen!





Fick bli en skjorta jag tagit från mammas gamla kläder ikväll. Den är så skön o somrig :)


Hallåååååå :)
(jag vet, jag är lite kass på att göra mej i ordning nu för tiden)


Onsdag

Det är inte riktigt lika fint väder idag, men man ska inte klaga. Det är ju iallafall varmt o sol mestadels :) Men det är tillräckligt mkt moln för att inte vara "sola-väder" idag. Är nog bra för mej ändå eftersom jag brände bröstet lite igår. Faen vad solen är stark nu! Har suttit vid datorn o ätit frukost sen 11 ist ;)
Hade tänkt att städa mitt rum idag (eftersom jag aldrig gjorde det häromdan, fick hoppa in o jobba ist), o sortera bland alla jevla kläder, vad som ska slängas, vad som ska va kvar här, va som ska me till min o Ea's lägenhet ;P Måste nog göra det först, innan jag städar...:P

Men först ska jag jobba 13-16.
Vi ska kanske till farmor o farfar senare idag med :) O ikväll ska jag o Ea fortsätta i lägenheten, wiie! O det roligaste idag: jag ska hämta ut mitt paket från H&M ;)


Hann ta några slarviga, kassa bilder:



Natti natti

Sådär. Vi kom en bra bit i min inflyttning i babys lägenhet iaf;P Städade sovrummet o bar in allt från flyttsläpet där. Tog ett tag o springa upp o ner i trapporna med tunga flyttkartonger, kassar, möbler osv..
Men nu är alla mina grejer hos honom iaf :) Så imorgon eller när vi hinner (beror på hur länge Ea jobbar) ska vi fortsätta med städningen (han har inte varit så duktig med städningen de senaste månaderna om vi säger så;P) o sedan börja ställa upp grejer. Tror jag flyttar in for real på söndag ;)

Måste sova nu, har suttit här vid datorn alldeles för länge. Ska bli fint väder imorgon med så vill ju gå upp i tid!


Här har ni några bilder från idag:


spolade av altanen o började ta fram dynor osv till utemöblerna idag :) summer


ett av våra äppelträd, mums blir det sen ;)


Här låg jag parkerad idag. Haha. Tog fram alla dynor osv jag kunde hitta, eftersom jag inte tål gräs :P


Älskar mina prickiga solglasögon! (Vet dock inte om jag älskar pricken i pannan ;P Men det är myggbett säger vi!)
Bikinin är liiiiiite för liten men den duger ju med att sola i hemma, när man vill ha så lite bikiniränder som möjligt! ;P


SOMMAR

Äntligen är det soooooommar! Wiiie! Det är så jäkla varmt idag o inte ett enda moln på himlen! Har legat ute på gården här hemma hela dagen o läst o haft det skönt ;) Vi (familjen) satt ute på altanen o åt middag nyss, åh finally känns det som riktig sommar ;)
Det blev inget med städ o flytt in i Eas lägenhet igår för han kom hem så sent från jobbet, när vi hade ätit o så här hemma hos mamma var klockan 9 o då var det ju försent att dra igång nåt, eftersom Ea går upp 5 på morgnarna. :S Han kanske kommer jobba lika sent hela veckan så isf flyttar jag in till helgen ist.
Men vi tänkte iaf börja lite ikväll, städa sovrummet o få in alla kartonger osv där, vi har nämligen inte ens packat ur flyttsläpet än, det står i hans föräldrars garage ;P
Haha fan vad intressant känner jag, men så ni inte undrar varför jag fortf bor här hemma ;P Aja..

Har bilder från helgen osv men usb-kabeln till kameran ligger (med det mesta andra jag äger:P) nerpackat i släpet.. Får som sagt kanske fram allt ikväll :)

Nu ska jag göra i ordning en glass o gå ut i solen igen!
PUSS


Åhh vad jag längtar till Grebbestad nu!









RSS 2.0