Dans

image2
Nu har jag precis kommit hem ifrån Karlstad efter att dansat sen 10. Lyckades bli sen till tåget imorse fast vi hade sovmorgon o hade bara sju minuter på mej att cykla dit, o cyklar man snabbt tar de 11-12 minuter! Men jag klarade det! Kunde nästan inte andas när jag kom fram men.. Visade sej att allt var i onödan åxå eftersom tåget var 10 min försenat.. jobbigt! Iaf, får nog ta tillbaka det jag sa igår om att jag inte gillar torsdagar o modernt, för de var verkligen JÄTTEKUL idag! Modernt först, o sen ist för impro/komp hade vi jazz med lite modernt, gjorde en jätterolig koreografi! Var lite svårt att sätta allt bara eftersom vi gjorde en hel dans till en hel låt på den lektionen, men äh, de va kul:)
Nu sitter jag o väntar på mat, sen e ja faktiskt leedig ända fram tills vi har instruktörsträning 20.15-21.30 ikväll. Fan, missar so you think you can dance...
Förresten, haha, nej jag e inte dålig på svenska men jag tänker inte va sådär noga o skriva och ist för o, är ist för e, vara ist för va, mig o dig ist för mej o dej osv...:P haha bara så ni vet så ingen behöver klaga eller fundera på varför ja skriver så slarvigt... Så, nu var det sagt, haha..
Nu är min mat färdig men jag uppdaterar kanske nåt mer senare..

Kommentarer
Postat av: Titti

Åh, så himla kul med dans! :)

2008-04-10 @ 16:12:42
URL: http://tittisegen.blogg.se
Postat av: Madde

jaaa, finns inget bättre:)

2008-04-10 @ 18:56:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0