Sääääffle

Nu är jag hemma i Säffle igen :)
Kom hem inatt o älskling hämtade mig o så åkte vi hem o la oss direkt. Faaaattar ni vad underbaaar känsla att sova tillsammans igen! Tror jag somnade leendes ;P
Idag blev det ingen sovmorgon inte, hade tid på banken vid 10. (Om man somnade efter 3 är det inte sovmorgon iaf:P) Efter det fram tills nu har jag gått igenom hela mitt rum o lagt/ställt allt som jag ska ha med mig till Sthlm på ett ställe. Ska bara lägga allt i flyttlådor/kassar o montera isär några av möblerna också, sedan är det mesta klart! Imorgon återstår att få ut allt till bilen/släpet också;P Det lär ju ta sin lilla tid!
Nu ska jag snart möta upp Mikaela (ääääntligen får jag träffa henne igen!) för att ta en sväng på stan, det är nämligen, passande nog, marknad här nu :) Maaaarten ;D Ska bli myys! Köpa marknadsgodis o grejer ;P
Senare i eftermiddag ska jag o baby ut o äta någonstans,
efter det blir det bara myskväll här hemma. Hinna umgås med familjen eftersom jag o Ea åker till Sthlm imorgon igen. Shit alltså, förstår inte hur vi ska hinna allt när vi kommit fram, men det löser sej väl på nåt sätt! Kan ju i förväg säga iaf att jag inte kommer ha tid till att blogga något. Vet förresten inte när jag får internet heller, ringde igår o beställde internet o tv-kanaler till nya lägenheten men det skulle dröja ett tag innan det kom igång.. Bajs...=S Får försöka klara mig ändå ;)

Nu ska jag fortsätta greja i mitt rum!

Hoppas allt är bra med er,
ha en fin helg!

Pussar


Läget

Har precis fått i mig middag efter en lång dansdag! Dansat från 8-17 idag (eller ja, varje dag denna veckan o samma imorgon), först 1 timmes duett-träning med Jessica, sedan street (kollade iofs film där), break, street igen o sist balett. Jobbig, men rolig dag! Något som dock inte är lika kul är att jag har ont typ överallt! Båda fötterna, höger benhinna, vänster baksida lår (gammal sträckning som aldrig går över), ryggen.. Då menar jag inte ont som i träningsvärk, för då är det betydligt fler ställen:P Men det är sånt man får stå ut med! Inte så konstigt så mkt som vi dansar att det visar sig i kroppen..

Kunde förresten inte blogga igår, när jag äntligen var klar med allt var klockan 8 o då ville jag bara ta det lugnt o inte koncentrera mig på nånting utan bara ligga o kolla på Idol, efter det funkade inte mitt internet helt plötsligt så då blev jag arg o stängde av skiten o orkade inte försöka igen..
Men nu är jag baaack;)

Ska snart ner o hänga tvätten i torkskåpet, sedan ska jag börja packa ihop lite här i lägenheten, flyttar nämligen till den nya i helgen! Åker hem till Säffle imorgon kväll för att hinna med allt, så på fredag ska jag i stort sett packa ned hela mitt rum (inte riktigt alla möbler osv, men det blir endel, nya lägenheten är nästan helt omöblerad) o sedan åker jag o Ea tillbaka hit med hans bil + släp på lördag för att börja flytta in :) Sedan måste vi ta bilen hit o hämta allt jag har här, o så måste vi till Ikea o köpa allt jag behöver som jag inte har utan fått låna i denna lägenheten, + städa denna lägenheten noggrant så det är fint o fräscht när han jag hyr av kommer hem! Så det blir myyyyycket att hinna med i helgen, uuh jag som behöver vila =S

Det är blandade känslor inför flytten faktiskt, ska bli kul med nåt nytt o såklart få göra i ordning det som jag vill med mina egna möbler o så, men samtidigt trivs jag såå bra här, det är verkligen perfekt här o det känns lite som "hem" faktiskt, eftersom det är första lägenheten jag bott i. Är rädd för att inte trivas i den nya, inte bara själva lägenheten utan området o allting.. Men äh, man ska inte tänka så, jag veet, det blir säkert jättebra! Har skrivit kontrakt fram till sommaren så it better be ;)

Nej nu har jag lite att göra!

Hoppas allt är bra med er :)
PUSS!


Dagen

Det har varit en bra dag idag!
Har varit på jättebra humör o dansen har gått bra;P
Började dagen med balett, (eller ja, tränade solo 45 min innan det) o jag trodde aldrig jag skulle säga detta, men ibland gillar jag verkligen balett! Alltså, det är ju inte så att jag tänker "Åh, jaaa, nu ska vi ha balett" eller längtar efter lektionerna, men ändå, det känns liksom.. vet inte, bättre iallafall;P Det lär väl gå upp o ner men just nu tycker jag det känns bra iallafall, jag utvecklas sakta men säkert ;P Tror jag...:P
Sedan hade vi KRS då vi visade upp våra solon vi hade i läxa. Denna gången var läxan att välja en ömtålig känsla typ, som man gärna håller för sig själv o inte visar så mkt för t.ex. klassen. Jag valde saknad, rätt självklart för mig att välja det eftersom det är det jag känner mest av allt just nu, o det är ju mkt lättare när man slipper fejka utan verkligen känner något. Tänkte såklart på Ea när jag gjorde solot o utgick från det, så det blev lite jobbigt att visa upp det för hela klassen, känsligt liksom, det är så innihelvetes jobbigt att hela tiden behöva sakna någon man älskar så mkt. Så ja, var nära att börja grina ett tag där, men jag klarade mej;P Det gick bra iallafall, o hela klassen gissade rätt, ja att det var saknad jag ville visa alltså. O jag måste säga att faaaan vad duktiga klasskamrater jag har, alla solon har varit GRYMMA! <3 Love my class!
Efter lunchen hade vi street med Robban, körde hype idag, det är grymt jobbigt men jäkligt kul;P Sist hade vi en underbar modern klass! Åhh vad jag gillar våran lärare i modernt, Anna-Karin! Är jätteledsen över att vi inte ska ha henne till våren....=S Buhuuu!
Förresten, vi har fått en ny i klassen idag! Det är en tjej som gått i 2an, men hon kände att hon inte riktigt trivdes där så hon bytte till våran klass :) Hon har nämligen inte gått varken förberedande eller 1:an utan hoppade rakt in i 2an, eftersom hon redan hade såpass mkt danskunskaper o 2an är lite annorlunda än de andra åren så man behöver inte ha gått t.ex. 1an först. Men iallafall så ville hon byta till våran klass o det är vi glada över :D

Men nu hörrni är det nog med dansprat för idag.
Måste ta rätt på disken o sedan krypa ned i sängen, sov bara 4 timmar inatt o det känns jag kan säga...=S Ska till skolan en timme tidigare imorgon för att börja på våran nya läxa: en duo där vi ska uttrycka ilska. Haha jobbigt att behöva fejka att vara asförbannade på varandra;P Jag ska vara med Jessica, hon är med på bilderna från förra inlägget om ni vill veta vem det är ;P Jaja, nej vi hörs igen imorgon!

Natti sötnosar!
PUSS!


Veckan + höstfest

Nu har det nästan gått en vecka sedan jag uppdaterade sist. Käässt av mig, jag vet. Har helt enkelt inte haft det minsta lust eller ork till att uppdatera. Men jag säger detta för sista gången nu: jag ska förbättra mig!

Det har varit en bra vecka iallafall! Min fot fungerar som den ska igen, kunde dansa som vanligt redan i måndags, pheeeew! Men det har varit en lugnare vecka än vanligt i skolan, mkt filmtittande, prat, noggranna genomgångar o i fredags hade vi screening också, mkt intressant :) Jag hade väl inte direkt några större konstigheter, bara småsaker som att vänster sida är starkare, vänster axel sitter lite högre upp, samma med vänster knä, mina hälsenor är lite sneda (därför fötterna trillar lite inåt ibland;P) m.m., småsaker alltså. Förutom en sak: mina onormalt översträckta knän o armar. Jag fick ställa mig o visa för hela klassen hur mkt översträckt jag är o alla bara skrek o tyckte det var skitläskigt, haha. Jag är ju van så tänker inte på det så mkt, fast det är ju jäkligt jobbigt i dansen, speciellt baletten för jag måste ju hela tiden tänka på att inte översträcka så därför måste jag nästan vara lite böjd i knäna istället för så fort jag släpper så åker ju knäna bak, o eftersom jag är så mkt översträckt så är det skadligt. Men vi hittade positiva saker också, som att jag t.ex. har stor både utåtvridning o inåtvridning. Inåtvridningen är ju oftast mkt mindre än utåtvridningen men jag kom nästan lika långt inåt som utåt. Balettläraren brukar klaga på att jag alltid vrider ut för lite så det gör hon väl med all rätt då, eftersom jag kan mer, men det är ju så svårt att hitta de där jäkla utåtvridningsmusklerna! O när man väl hittat dom ska man hålla dom genom alla övningar också o det är fan inte lätt! På tal om balett, har haft röd vecka med baletten denna veckan o shit vad vi har kört på! Men jag gillar det faktiskt! Det känns bra :)

Igår var det höstfest på DC med förberedande, våran klass o 2:orna + de lärare som ville. Det var riktigt, riktigt kuuul :D Tacobuffé, alkohol, lekar, massa prat o skratt o till sist utgång. Jäkligt lyckad kväll! :D

Här har ni bilderna:







Jennifer i min klass (i rosa) o Caroline som går fb


Buffé :D


Underbara Annette :D


"Men sluta ta kort då!" haha


Vi skulle skriva hemlisar om oss själva ;P


Alle, hahaha! (i lila;P)


Stina o Kersti i min klass, sööötnosar!


Annette o Johan i klassen. Hoho ;P


Lära-känna-klasserna-lekar;P


Robban o Manne kom faktiskt ;P Även om Robban inte ville visa sej på bild;P


Jag med 2 2:or :)


Vi hade nästan samma kläder! Jeansshorts, svart linne, svart- o vitrandigt över, svart liten jacka (fast har ju min skinnjacka över på bilden), brun väska o så färgglad scarf;P Hahaha kul!


Two hot babes: Vanessa o Jessica ;)


Three hot babes ;) Hmm vart var vi här, söderteatern? Vid Mosebacke iaf:P


:)


Oh lala;P


Denna snyggingen kom fram till mig o började prata, då ropade jag direkt på Jessica så fick hon ta över, o OM hon gjorde, hahahaha fasen va hon dansade o drev med han stackarn :P

Det har i övrigt varit en skön men ganska tråkig helg. Ea kunde inte komma hit för han skulle till Gbg på konsert igår så det har varit rätt ensamt :S
Idag har jag haft bakisdagen numero uno också, sov till treeeee (götapetter!) o sedan har jag (förutom att tvätta o handla) inte gjort ett skit. Har precis käkat hamburgare o godis framför tv:n o nu blir det ostbågar o ännu mer tv. Är otroooligt sliten o mitt huvud är inte att leka med =S Värt det? JAA!

Fan måste hämta tvätten!

PUSS!


Ge mig ork

Fullt upp. Fullt upp. Fullt upp.
Inte haft en lugn stund sedan jag kom hem dödstrött efter skolan vid halv 6. Tvätt, handling, disk, matlagning, städning, dusch, packning osv osv.. Livet är inte kul alltid! Nu ska jag iallafall lägga mig i sängen o läsa (hmm En shopaholics bekännelser eller balettboken vi har läxa i......?) tills jag somnar. Inte lätt att skärpa sig med bloggningen när man aldrig har tid över..

Jaja.
Idag är en sån dag där allt känns sådär. Lite sämre än sådär tillomed.
Saknar min familj o Ea så otroligt mkt redan också! Hade en uuuunderbar, men alltför kort, helg hemma i Säffle. Men om två veckor ska jag hem igen, för då är det dags att hämta mina möbler o massa andra grejer för att flytta in i nya, omöblerade lägenheten i Sollentuna sedan. Ska bli kul att få inreda, ha sina egna möbler osv :)

Nej hörrni, vi hörs!
Imorgon väntar jazz, balett, streetfunk och streetdance (house tror jag), behöver sömn!
Först: ringa älskling ;)
Natti!
PUSS!


Back home

Kom hem till Säffle igårkväll o det känns skiiiitbra ska ni veta! Ja, inte att komma till själva staden alltså, för Säffle går inte riktigt att gilla, men familjen, älskling o mitt käääära rum ;D (+ maten serverad;P) Så otroligt skönt att vara hemma! Har redan gått en hel månad sedan jag var här, my god, så länge har jag aldrig varit hemifrån ;P
Jag o Ea har myst/sovit jättelänge idag, gick väl upp runt 2 eller nåt kanske?;D Nu vankas (vankas haha) min favoriträtt: kycklinggryta som vi ska avnjuta (avnjuta haha) tillsammans hela familjen + Ea, o efter det väntar (väntar haha, mwahaa nej nu skoja jag, va tvungen;P) en riktig myskväll. Det är det enda jag vill o behöver just nu! Ska försöka vara så still som möjligt så foten får vila o så har baby lovat helkroppsmassage ;) Det behöööövs kan jag säga! Vill även hinna med att träffa Malin o Mikaela innan jag åker tillbaka imorrn, vi får se när och hur och om!
Sa jag förresten att mamma bakat två pajer som vi ska äta med vaniljsås o glass till efterrätt....?;P Ja, skönt att vara hemma som sagt ^^ Åh just ja, min bror är så söt förresten, blev överraskad när jag kom hem inatt av att Andreas hade dammat hela mitt rum + bäddat rent i sängen åt mig tills jag kom hem :) Aww!

PUSS på er!

(Yes, jag SKA skärpa mig med bloggningen. Och jag SKA bli bättre på att lägga in bilder osv igen. Det har bara varit så mkt det senaste.. Ber om ursäkt för en boring blogg. Inte för att någon påpekat något alltså, men ändå, I know;P)


Neeeeej!

Åhhhh FAN FAN FAN jag har skadat min vänstra fot :( Vrickade till den på jazzen imorse när vi körde koreografi, det gick så fort så minns inte riktigt hur det hände men vet att det var i samband med ett hopp iallafall, antingen när jag landade eller när jag tog sats inför hoppet, så hamnade jag jävligt fel o fään va ont det gjorde. Har fortsatt göra ont (värka) sedan dess, den är lite svullen o gör ont att gå på :( Vet inte om det är en stukning eller vad faaan det är men jag HOPPAS att det inte är något värre så jag kan komma tillbaka snabbt! Det måste jag! Måste få dansa! Åhhhh så jävla frustrerande! Jag som var så glad igår för att jag klarat mig utan någon skada/sjukdom eller något hittills medans många i klassen råkat ut för det :S Självklart skulle nåt hända bara för det! Aja, det är bara att acceptera läget, bita ihop o komma igen!
Nä nu måste jag hämta tvätten, sedan blir det viloläge i soffan framför tv:n, tur att det är Idol sen :)
Puss på er!


Tiiiiired

Jag är så jääkla trött! Haft street (house med Niki), breaking, street (locking med Robban) o sist balett idag, otroooligt fysisk dag! Nu ska jag sooooooova! Imorgon väntar jazz, modernt, balett o breaking, sedan har jag massa att fixa med för på fredag åker jag hem till Säääääffle efter skolan! Wiie! Inte varit hemma på en hel månad nu! Det ska bli sååå skööönt att komma hem! Saknar mamma <3
Ska bli underbart att få krama om älskling igen också :)

Natti!

PUSS!


Bilder från min o babys 1-årsdag

Här får ni äntligen bilderna från min o Ea's 1-årsdag, som var den 23:e augusti, men bättre sent än aldrig eller hur ;) Vi hade iaf världens mysigaste o perfektaste dag! <3



Haha Ea är så jäävla söt! "Pinglan" skrev han på kuvertet (höhö;P) o hur sött e inte kortet dåå hahaha, ett barnkort, bara för han tycker ja e hans prinsessa;P O på insidan stod det "Grattis" eller nåt egentligen, så satte han en klisterlapp över för han så gärna ville ge de kortet, hahahhaa aaaew, fan va ja skratta ;)
Han e special, my boy ;P


Dirty mirror


L O V E


Baby på en skitmysig restaurang i Gamla stan


Fiiiiinaste som finns!


Smiiiiile


:D


Love you!


Grillad entrecote m pommes, mmmmmm


Efteråt strosade vi runt i gamla stan med en glass i handen, bestående av 3 glasskulor (jag tog jordgubb, choklad o knäck;P), mjukglass o chokladsås <3


Jag har världens underbaraste pojkvän!


Förlåt

Alltså, jag vill bara be om ursäkt till alla er som går in på min blogg flera ggr om dagen för att titta om jag skrivit något nytt (sidvisningsstatistiken säger endel...) men blir lika besvikna varje gång. Haha nu har jag allt höga tankar om mig själv men jag antar iaf att ni hoppas på nya inlägg då vissa av er tittar in så ofta. Har inte så mkt att säga till mitt försvar mer än att jag mår sådär just nu o inte riktigt känner för att blogga, då jag inte har så mkt annat inom mig än jobbiga känslor just nu så patetiska sångtexter är vad ni får stå ut med. Nejdå, jag lovar, lovar, lovar att bättra mig, ska bara försöka hitta tillbaka till den riktiga Madde först. Vet inte riktigt vad som orsakar allt detta, lever ju min dröm här, får dansa varje dag (o alla lektioner e superroliga, lärarna är verkligen på riktigt asgrymma!) o klassen e jättebra o jag älskar Sthlm. Eller gör jag det? Älskar dansen här iallafall, inte hunnit fått så mkt uppfattning om resten än... Men jag antar att ensamheten o saknaden av familjen, pojkvän o tryggheten är det som spökar, eller ja, gör allt värre iallafall. Inte så kul att behöva va själv i allt detta. Men imorgon kommer äääntligen älsklingen hit igen o då blir det förhoppningsvis bättre. Ska även ha klassfest i helgen, ser fram emot att lära känna alla bättre! Ska försöka hinna med Idas inflyttningsfest också! Blir nog en rolig helg med andra ord! Men först väntar en dag med dans imorgon från 8 till 17! Börjar egentligen 9.30 på fredagar men vi har en duett-läxa tills på måndag så jag o Linnea som jag ska göra min med ska försöka bli klara med den imorrn! Får väl försöka sova nu då men är inte det minsta trött så vi får väl se hur det går, inatt somnade jag halv 5.....=S Men vi hörs nog på lördag igen, kaanske imorrn om jag hinner!
PUSS!


Who will catch me when I fall?

I can't seem to fight theese feelings
I'm caught in the middle of this
I wish I had someone to talk to
Someone I could confide in
I know my mother loves me
But does my father even care?
If I'm sad or angry
You were never ever there
When I needed you
I hope you regret what you did
I'm crying day and night now
What is wrong with me?
It feels bad to be alone
Crying by yourself

How could I tell it so y'all could feel it?
Pain bottled up about to blow like a gun
And you can't take it back cause it's already done


I'm losing my grip and I'm in this thing alone

I'm preparing for the breakdown

Your t-shirt's lost its smell of you
And the bathroom's still a mess
Remind me why we decided this was for the best

Because I miss you love
I miss you love
I miss you love
I miss you
Love..

I know the distance is a factor
But I stretch as often as I can
My goal's to reach your hands any day now



What I have in me
in my mind is you


I would die if we were through

What I'm feeling now
What I'm having is you

I am lost in pain without you

All I have is you
and it's all that I'm breathing for
All I need is you
Now I can't make it through


I am not prepared to be strong


RSS 2.0