Sometimes love aint enough

image9


Jag känner mej halv. Trodde detta var rätt beslut men hur kan nåt som e rätt kännas så fel? Var ju säker på att det var detta jag behövde men nu vet jag inte längre. Fast antar att detta e det bästa, för bådas skull. Men det känns så jävla tomt. Kommer vi klara av att bara va kompisar? Jag vet inte. Vet iallafall att jag inte klarar mej utan dej, du är fortfarande det bästa jag har, den jag litar mest på i hela världen och den som får mej att känna mej trygg.
Finns ingen bättre för mej än du, jag vet ju det. Så vad e det för fel på mej? Varför kan inte allt bara va som de va förut?
De här två åren med dej har iallafall varit de bästa åren i mitt liv, utan tvekan. Du har fått mej att tro på kärlek, riktig kärlek. Det kan ingen ta ifrån mej.
Jag älskar dej av hela mitt hjärta, det kommer alltid vara du.

Godnatt

image8

Ganska nyss kommit hem o fått i mej kvällsmat o sådär.. Är sjuukt sliten just nu (ja ni ser ju själva;P), men känner mej ändå pigg på nåt konstigt sätt o de e inte bra för behöver sova NU! Men ska göra i ordning lunch osv till imorgon, duscha o sen lägga mej o iaf försöka sova.. Kommer nog somna direkt även fast de inte känns så nu;) Jaja, GODNATT på er ;)

Sol, sol, sol!

image7

Idag har det varit en bra dag! Var jättetrött när klockan ringde 05.15 imorse men tvingade mej upp ur sängen och när jag varit uppe ett tag blev jag jättepigg! Kände direkt att jag var på tusen ggr bättre humör idag! Käkade godaste frukosten på länge; lättsockrad vaniljyoghurt med nedrörd lättkesella, boveteflingor, blåbär och hallon, såå gott! Den kombinationen rekommenderar jag alla som inte redan har provat;)
Sen bar det iväg till Karlstad o Dansstudion, haft newstyle, locking, tai chi och jazz idag, och det gick MKT bättre än igår, riktigt kul idag! Skön vändning:)
Var hemma runt 3, vilade nån timme och sen blev det en joggingtur, så fint väder ju! Det var grymt jobbigt, inte vart ute o sprungit på så länge, plus att den sista biten e baara uppför, mjölksyreträning iaf;P Men som alltid var det ju sköönt när man väl var hemma igen. Då blev det lite styrketräning.
Har nyss duschat o käkat jättegod mat nu, grillad kyckling med quinoa, majs, gurka, rödlök, paprika, ananas m.m. GOTT!
Nu har jag två timmar att vila på, funderar på en powernap och sen har jag lite att fixa med, bl.a. måste jag få ihop ordningen på alla danser till uppvisningen, o de blir väl iaf ca 23 nummer:) Det ska bli så kul!
Sen ska jag iväg o undervisa i street 20-21. Sen har jag tänkt att lägga mej så fort som möjligt.
Imorrn har vi bara jazz o modernt på dagen, men sen ska vi tillbaka o ha house 20-22 med Martin Feretti, wohoo:D Missar dock instruktörsträningen vilket verkligen inte e bra, e näst sista träningen imorrn innan uppvisningen o vi har inte ens satt halva koreografin, plus att de vi redan gjort inte sitter alls bra för alla. Men får väl lägga in massa extraträningar... Nu ska jag lägga mej i soffan framför tvn, alternativt lägga mej i sängen o sova en stund, får se:)

Ha det bra,
Puss o kram o nyp i stjärten

Tröttare

image5



E så sjukt trött just nu! Vill bara lägga mej o sova men då kommer jag väl inte bli trött när jag ska lägga mej ikväll.. Så får försöka hålla mej vaken. Ska till Anders musikstudio vid 19 ikväll o mixa musiken till våran dansuppvisning med Move It (våran dansförening där jag undervisar alltså) den 27e april, så gissar på att det kommer bli sent ikväll..=S Orkar inte det egentligen! Sov alldeles för få timmar inatt, började åtta i kstad o körde hårt till kvart över ett med bara korta raster. Gick inge bra för mej idag heller, kände mej bara så jävla kass, hade en såndär dag som jag bara hatar!! Då man bara känner att man borde sluta dansa för att man ändå aldrig kommer kunna bli nåt, för att man e för dålig helt enkelt. Blää.. Hade iaf massa newstyle idag, gjorde nästan en hel koreografi till slutföreställningen på Scala 9 maj. Gillar verkligen newstyle egentligen men idag kändes de som att inget funkade för mej.... Jobbigt!
Somnade nästan direkt jag satte mej på tåget och önskade att vi aldrig skulle vara framme, sov så gott o drömde en massa! Men så var man i Säffle o var tvungen att gå ut i kylan (frös faktiskt rejält) o cykla ända hem.
Gud vad ja klagar nu känner jag men e verkligen inte på humör idag. Har iaf precis ätit världens goaste fiskgratäng så har fått lite nya krafter. :) O i skolan (efter vi slutat) åt jag en jättegod sallad som innehöll: råris, kassler, gurka, majs, paprika, kikärtor o kidneybönor! Även om jag klagar på att jag e jäkligt trött nu, så ger ändå maten väldigt mkt! E sömnen som måste förbättras åxå.. Sen blir man ju självklart sliten ändå av att träna massa/hårt, särskilt när hjärnan måste jobba så mkt när man dansar för att hålla reda på alla steg, ordning, räkning osv, så man blir både fysiskt o psykiskt trött... MEN DANS ÄR JU SÅ JÄVLA KUL! Jag tycker ju det egentligen, hoppas de känns bättre imorrn! Då har vi jazz me Erica åxå, älskar hennes lektioner!

Gud, har så många tankar som bara snurrar runt i mitt huvud just nu. Och så den där känslan i bröstet, det liksom skaver. Känns som nånting sitter fast mellan bröstkorgen typ och det vill inte försvinna, gör ont när jag andas och har varit så i flera dagar nu.. Förstår inte va de e för nåt.. Men nu orkar jag inte sitta här o va negativ mer, har en massa att göra o fixa med innan vi ska till studion vid sju.. Hejsvejs.


Trött

Nyss hemkommen från styrelsemöte med våran dansförening. Innan det var jag o undervisade, o innan de matlagning o koreografera, innan det skola:P Fullt upp!
Hade bara street idag i skolan, håller på med koreografier till våran slutföreställning nu. Så har fler streetlektioner ist för balett denna veckan.. Skönt tycker jag, även om man tappar balettminne åså... O tors, fre o lör har vi gästlärare, ska ha Martin Feretti igen i House, ska bli så kul, han e gryym!

Igår kom Johan hit, skönt att träffa honom igen! Han kom direkt efter jag undervisat 12-13 o sen gick vi direkt på kalas hos mormor o morfar. Hann hem en snabbis sen för att mysa en stund innan jag skulle iväg o undervisa igen. Sen åt vi kvällsmat o gick o la oss:) Mysnatt. <3 Gött att få skjuts till stationen imorse åxå..:)

Ny vecka o nya tag nu, ska verkligen försöka följa mitt kostrådsprogram nu som jag fått efter ett personligt möte med kostrådgivare på S.A.T.S. (vi får de gratis genom dansutbildningen), så att jag orkar med, tränar så mkt just nu (ca. 30 timmars dans i veckan sammanlagt + annan träning, åså cyklar ja en massa...) så de e viktigt med maten för att kroppen ska hålla. Nåt annat som e viktigt är SÖMN åxå så nu blir det sängen, börjar 8 i Kstad imorrn..=S
PussKram

Tråkigt

Tråkig lördag med absolut ingenting att göra. Ingen ork heller. Vill bara somna o sova tills de blir måndag igen, typ.. Sov länge idag iaf, till ett eller nåt, sen kollade jag på repris av So You Think You Can Dance, missade ju det i torsdags. Tyckte det var lite orättvist att Mario åkte ut, för han var bättre än flera av de andra, men samtidigt va de lite gött eftersom han är en sån diva:P Han va nog helt säker på att komma långt! 
Aja, sen har jag städat mitt rum och tagit rätt på köket åt mamma. Nu har jag som sagt ingen aning om vad jag ska hitta på, känner för en springtur men pallar inte i regn. Borde väl koreografera lite kanske, undervisar ju imorrn kväll, plus att ja ska va vikarie åt Mikaela på förmiddagen. Däremellan blir det middag och kalas hos mormor o morfar eftersom mormor fyller år. Så morgondagen blir nog lite bättre än denna iaf. Seriöst, låt denna kvällen gå fort! Börjar bara tänka en massa när jag inte har nåt att göra...


Åh orkar inte känna såhär, inte igen, inte nu.. Fan.




All around me are familiar faces
Worn out places, worn out faces
Bright and early for their daily races
Going nowhere, going nowhere
Their tears are filling up their glasses
No expression, no expression
Hide my head I want to drown my sorrow
No tomorrow, no tomorrow

And I find it kind of funny
I find it kind of sad
The dreams in which I'm dying
Are the best I've ever had
I find it hard to tell you
I find it hard to take
When people run in circles
It's a very, very mad world

Dans, Blue moon bar o mer dans

Nu sitter jag här o e jääättetrött! Ska snart gå o lägga mej, tänkte bara uppdatera lite först...;P
Somnade jättesent inatt men tog mej ändå upp i tid men så lyckades ja missa tåget ändå! Så kom försent till skolan, o missade därför halva baletten, men va me på slutet... Sen hade vi jazz, kuuul! Har bara de två lektionerna på fredagar så de e gött för man e rätt sliten i slutet av veckan... Efteråt kollade vi på lite vi filmat från turnén på olika ställen, såg bra ut faktiskt! Även fast man alltid tror att man tar i mer än vad som syns..
Sen drog ja o Mikaela hem till Anders lägenhet, där Jesus o Björn var, inga jag känner men.. Var där i några timmar, sen mötte vi upp Annika, Kajsa o Robert i klassen o vi drog till Blue Moon Bar för gratis tacobuffé o happy hour:) De va gött! Mkt folk åxå.. Sen vandrade vi vidare till Sundsta (där vi även mötte Linnea) för att kolla på estettreornas avslutningsshow, den va helt okej:)
Men nu e jag som sagt hemma i Säffle igen o ska lägga mej nu, e sjukt trött... Natti

image4
Annika, Robert o Kajsa på BMB

Paris

Här får ni en bild på streetklassen + våran lärare Jakob Isaksson, från när vi var i Paris i 4 dagar i februari o kollade på världens största streetdance-tävling! SKITKUL resa!!! o GRYM tävling!

image3

...

I don't know how else to put this
It's taken me so long to do this
I'm falling asleep and I can't see straight

My muscles feel like a melee
My body's curled in a U-shape
I put on my best, but I'm still afraid

Propped up by lies and promises
Saving my place as life forgets
Maybe it's time I saw the world

I'm only here for a while
Patience is not my style
And I'm so tired that I gotta go

Where am I supposed to hide now?
What am I supposed to do?
Tell me I should stick around for you
Tell me I can have it all
I'm still too tired to care and I gotta go

Dans

image2
Nu har jag precis kommit hem ifrån Karlstad efter att dansat sen 10. Lyckades bli sen till tåget imorse fast vi hade sovmorgon o hade bara sju minuter på mej att cykla dit, o cyklar man snabbt tar de 11-12 minuter! Men jag klarade det! Kunde nästan inte andas när jag kom fram men.. Visade sej att allt var i onödan åxå eftersom tåget var 10 min försenat.. jobbigt! Iaf, får nog ta tillbaka det jag sa igår om att jag inte gillar torsdagar o modernt, för de var verkligen JÄTTEKUL idag! Modernt först, o sen ist för impro/komp hade vi jazz med lite modernt, gjorde en jätterolig koreografi! Var lite svårt att sätta allt bara eftersom vi gjorde en hel dans till en hel låt på den lektionen, men äh, de va kul:)
Nu sitter jag o väntar på mat, sen e ja faktiskt leedig ända fram tills vi har instruktörsträning 20.15-21.30 ikväll. Fan, missar so you think you can dance...
Förresten, haha, nej jag e inte dålig på svenska men jag tänker inte va sådär noga o skriva och ist för o, är ist för e, vara ist för va, mig o dig ist för mej o dej osv...:P haha bara så ni vet så ingen behöver klaga eller fundera på varför ja skriver så slarvigt... Så, nu var det sagt, haha..
Nu är min mat färdig men jag uppdaterar kanske nåt mer senare..

Nu är jag en i mängden

Jaha, då har jag som de flesta andra skaffat mej en blogg då. Inte för att jag har världens intressantaste liv som jag tror alla vill läsa om utan snarare för att kunna skriva av mej. Så mkt lättare att skriva här än i en riktig dagbok, även om man kan va mer privat där. Men detta duger bra de me;)
Okej, ska berätta lite om mej själv först, för er som inte vet...;P Heter alltså Madeleine, e 21 år och bor i Säffle. Går just nu en 1-årig dansutbildning med inriktning street på Dansstudion i Karlstad. Den började i höstas så vi slutar nu i vår tyvärr... Skulle gärna gå ett år till, de e så himla kul o man lär sej så mkt!
På kvällar undervisar jag i dans åxå här i Säffle i en dansförening som jag varit med och startat, o de e jättekul! Har dansat i ungefär 10 år, de e verkligen de bästa som finns! Den tar dock upp väldigt mkt tid så hinner inte med så mkt mer men när jag e ledig e jag helst me min pojkvän eller mina kompisar, festar, shoppar eller bara tar de lugnt.. Ja de e väl ungefär så mitt liv ser ut.
Nu orkar jag inte skriva mer, behöver sova känner jag så jag orkar med morgondagen, gillar inte torsdagar, har modernt och improvisation/komposition då..=/ Nåt jag inte gillar! Dock har vi sovmorgon, behöver inte åka förrän 9 med tåget så de e skönt.. Godnatt.

image1

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0