Fucking störisch

Men fuck det jävla typsnittet, varför ändras det bara sådär? Jag vill inte ha de fuuuula typsnittet som blir ibland (Seeee nu blev det ju det vanliga? Åhhhhh)

You're the one I love

Känner mig tom men samtidigt fylld av känslor.
Tankar. Frågor. Funderingar.

Känner mig så ensam här. Hatar att komma hem till en tom lägenhet - duscha, diska, laga mat + lunchlåda, äta, diska igen, packa danskläder inför morgondagen, sitta o glo framför tvn:n o datorn en stund o sedan gå o lägga sig ensam. Vakna ensam. Åka ensam till skolan. Dansa hela dagen vilket är underbart o jättekul o precis vad jag vill göra, men sedan komma hem till ensamheten igen. Jag saknar Ea så otroligt mkt. Så mkt att det gör ont. Vill vara nära honom hela tiden, kunna krama honom när jag vill, sova tätt intill honom varje natt, vakna av att han kysser mig i ansiktet o på halsen. Att veta att han är 40 mil bort o att man inte kan träffas, hur mkt man än vill, är den jobbigaste känslan i världen. Innan jag flyttade träffades vi ju varje dag o sov tillsammans varje natt o helt plötsligt kan man bara träffas med en eller två veckors mellanrum. Åh vad jag önskar att han bodde här med mig :( Älskar honom så otroligt mkt o vill bara vara där han är hela tiden! Veta att han finns där och kan hålla om mig om jag är ledsen eller behöver stöd. Om jag behöver trygghet. Om jag behöver lugn i all stress här. Någon att prata med som verkligen känner en. Telefon är ju inte samma sak. Försöker vara stark och självständig men det är inte så lätt alltid. På fredag får vi äntligen träffas igen iallafall o då får jag för några dagar vara hel igen.


Line up bitches

Det blev commercial idag, o jag är glad att jag valde det för fan vilken rolig lektion! Läraren var helt underbar, så jävla snygg o duktig, FAAAAB är rätta ordet för honom ;) I just loooove gay guys! Vi lekte runway-models på diagonalen efter uppvärmningen, hahaha, kan ju inte påstå att jag ägde, men de gjorde faenimej läraren iaf, he was fierce ;) "Line up bitches" sa han till oss innan vi skulle köra på diagonalen, haha! Sedan gjorde vi en skitrolig koreografi som gick i hundratjugomiljoner km/h, jag skojar inte! Stegen i sig var ju inte svåra, men tempot! My goooood! Ni kan aldrig, aldrig tänka er hur snabbt det gick :P Men han sa till oss innan att han tänker köra på o lägga ribban högt, o göra det svårare än vi egentligen klarar av, för att vi verkligen ska få kämpa o kunna utvecklas så mkt som möjligt.
Att kunna dansa otroligt snabbt men ändå vara kontrollerad o clean är en av mina svagheter, blir lätt slarvigt o grötigt för mig så det är något jag verkligen behöver träna på så detta passar mej perfekt! Är ju så himla kul också att dansa snygga feminina (eller om man hellre vill säga gayiga;P) koreografier till snuskiga låtar ^^ Haha. Så hans klass kommer jag fortsätta gå på de helger jag är kvar i Sthlm, jag skiter i att söndagar ska vara vår vilodag, en klass kan ju inte skada;P Får väl se hur länge jag orkar men just nu är jag sjukt pepp iaf!
Sara var där idag också, det var en trevlig överraskning, hoppas hon också ska fortsätta på den!

Sedan vi slutade har jag flängt hit o dit hela eftermiddagen för att fixa saker/göra ärenden,
avslutade det med att storhandla på ICA o nu samlar jag kraft för att orka laga mat + lunchlåda :P Klockan är ju för fuck kväll nu så någon städning blir det inte idag, får väl se när jag hinner med det.... Får bo i en svinstia så länge...;P Nejdå, så farligt är det inte!

Nej nu måste jag få tummen ur o ställa mig vid spisen!

PUSS!


Fasching

(Såg att typsnittet ändrats på detta o förra inlägget, whyyy? Jaja orkar inte krångla, det får va så, även fast jag hatar det typsnittet)

Riktigt trevlig kväll igår! Förfest i Skrapan på söder med Sara, Ida (båda från min f.d. dansklass i karlstad för er som inte fattat de än:P) o massa andra danstjejer o killar från DH, Åsa, Ackis.. O så några icke-dansare....:P Sedan drog vi till Fasching (färsen o köttfärsen som jag gick runt o sa:P) o svängde våra rövar till grym funk/soul musik!

Tog inte så mkt bilder men här får ni de få jag tog iaf;P

Madde the poser:


Asså, förlåt för kassa bilder (o lortig spegel!) men jag hade bråttom!


Haha jaja


Luggen har blivit alldeles för lång så kan inte ha den framme förrän jag klippt mej =S


Eventuellt att någon blev liite för full;P


Blev några tequila-race! (Men förutom det drack jag inget faktiskt!)


Hahaha förlåt Sara men tyckte detta va så kul ^^

Ja, det var väl det :P

Nu ska jag äta frukost o bara ta de lugnt en stund.
Vid 2 ska jag ta en dansklass på DC (om nu klasserna inte är fulla), men har inte bestämt mej för om jag vill gå på commercial eller modern jazz/lyriskt. De är samma tid nämligen, hade velat gå på båda annars! Vi får la se va ja väljer ;P
När jag kommer hem måste, måste, måste jag storstäda lägenheten. Sådant hinns inte med under veckorna o jag vill inte ha lägenheten som den är nu :P

Yeahyeah, ni får ha det så mysigt tills vi hörs igen!
Om jag hinner/orkar lägger jag in bilderna från min o babys 1-årsdag ikväll.

PUSS


Sail away with me honey

Hello y'all ;)
Hade en riktig myskväll med mig själv, pizza, godis, tv-kristallen o Sagan om ringen igår. Det förtjänade jag efter att ha kämpat så denna veckan! Slutade med att jag somnade i soffan ;)
Idag har jag ägnat morgonen åt att äta upp resten av godiset, kollat på SYTYCD-reprisen, diskat o tvättat. Storstäda får jag göra imorgon för nu ska jag in till centrum för att kika lite i affärer samt ge systemet ett besök för ikväll blir det feeest! Vet inte exakt vilka som ska vara med förutom Sara (gick i min dansklass i Karlstad) men kuuul ska det bli iaf! Nu måste jag få i mig lite frukost som inte är godis o sedan ska jag dra!

PUSS


Madde is back

Nuuu undrade ni allt vart jag tagit vägen va?
För att göra en lång historia kort så har jag inte haft internet sen i söndags.
För att göra historien bara liite längre: Lånade mammas dator här första veckan o då funkade internet perfa (internet ingår i lägenheten så köpte bara en nätverkskabel o sen va de bara o köra), men Ea tog med den hem i söndags för mamma behövde ha tillbaka den, så i måndags köpte jag en egen dator. Men när jag kom hem fungerade inte internet, har försökt i flera dar att lösa problemet med hjälp av datanördar, de jag köpte datorn av, grannar osv men ingen fattade vad som var fel, tillslut fick jag tag på Jon (han jag hyr lägeneheten av som är i USA) så jag kunde få hans personnr o bredbandsuttagsnumret så att Tele2 kunde hjälpa mig då jag insåg att det inte var någon inställning på datorn som var fel utan att det var internet det var fel på (vilket jag tyckte var konstigt eftersom det funkade i mammas dator o för grannarna). Iallafall så är det tydligen så att max 4 olika datorer får använda nätverket per uttag/lägenhet, o mammas dator var alltså den fjärde datorn som använde uttaget i denna lägenheten, så då måste man ringa tele2 o så får dom "tömma" typ, så det gjorde dom o nuuuu funkar det :D Wiiiiie! What a relief, man blir handikappad utan internet, eller hur?

Allt är iaf fortfarande skiiiitbra här,
denna veckan i skolan har varit GRYM men sjukt jobbig. Man är så svett efter nästan varje klass att det ser ut som man stått i en dusch med kläderna på, så då kan ni ju fatta vad jobbig varje lektion är, o då har vi fyra om dagen. Man är rätt död när man kommer hem. Men bara man äter o sover ordentligen så går det galant ;)

Housen i onsdags var typ en av de grymmaste lektionerna nånsin!
Vi freestylade en och en i ring nästan hela lektionen, o det blev en sån jäääkla stämning, alla körde som fan när det var deras tur, alla hejade på o peppade som fan hela tiden, the room was on fiiire ;) Haha. Kändes inte som vi var i en danssal alls utan som att vi faktiskt var på en klubb o bara körde järnet, vilket ju är jävligt bra då house faktiskt är en klubbdans. Så himla härlig känsla! Har nog aldrig varit så svettig som efter den lektionen! Nikki (läraren) är en av de bästa tjejerna i Sverige på house o vi har henne 2 ggr i veckan så förhoppningsvis kommer vi bli gryyymma på house innan vi slutar ;) Fast vi ska ha hiphop o dancehall med henne också, det ser jag fram emot ;) Fasen vad jag älskar Nikki alltså, sån otroligt inspirerande person, hon är gryyym på det hon gör men samtidigt såå ödmjuk, man får massa energi från henne, o så är hon så himla vacker också. Man kan bara sitta o stirra på henne, hon är en såndär speciell människa, som har det. Tycker jag iallafall!

En annan rolig sak förresten. Robert Wägar som vi har i street berömde våran klass som fän häromdagen efter en hype-lektion. Han sa att vi kommit mer än dubbelt så långt redan än de som gick danslinjen förra året hade gjort efter så lång (kort) tid som det gått nu, att han verkligen kan köra på med oss o så sa han att om vi fortsätter som vi gör nu kommer vi kunna göra riktigt grymma saker på våran slutföreställning. Han sa massa mer fint men kommer inte riktigt ihåg allt, sedan avslutade han med att säga något i stil med: Fortsätter ni kämpa o har samma vilja o känsla som ni har nu kommer ni nå riktigt långt innan året är slut, jag brukar inte säga sånthär så mkt, men shit alltså. Jag blir glad som fan. Det ska ni veta. Ni gör mig glad.
Sedan lämnade han rummet. Vi satt kvar o bara aaaawww ;D Haha!

Allt är uunderbart på Danscenter helt enkelt. Förutom baletten. Det suger. Suger, suger, suger. I hate it. Bara för att jag är så kass på det o känner att jag aldrig utvecklas i det. Balettläraren är på mig hela tiden, hela klassen är hon på hela tiden för den delen. Det är skitbra med kritik, absolut, vi behöver ju det för att utvecklas o komma framåt, gör man fel vill man ju veta det så man kan rätta till det, såklart, men det finns ju olika sätt att säga saker på... Man vill inte att det ska kännas som en utskällning varje gång hon säger något, men det är väl hennes sätt att arbeta på, o visst, det funkar ju för vi anstränger oss verkligen men det kan vara riktigt jobbigt! Den dagen jag har en riktigt dålig dag kan jag ju svära på att jag kommer börja böla på balettlektionen. Men balett är jävligt nyttigt, vet att jag behöver det, så det är bara att bita ihop o kämpa på som fan, fan, fan! Förhoppsningsvis kommer man utvecklas snart o då blir det nog roligare.

Visade förresten mitt solo som jag hade på intagningen för hela klassen idag, vi hade det som läxa till KRS:en i måndags, att visa upp audition-solot o sedan få feedback från läraren (Anette) o klassen. Alla hann inte i måndags så resten fick göra på hennes jazzlektioner o today var det alltså bl.a. min tur. Det var fasen mer nervöst att göra det inför klassen än inför juryn på audition! Men det gick bra :)

Nej hörrni, nu har jag skrivit alldeles för mkt!
Så går det när man inte haft internet på 4 dagar ;)

Nu blir det sängen!
Hörs imorgon, lägger kanske in bilder från världens bästa 1-årsdag i söndags då ;)

PUSS på er

1-årsdag ♥

Idag firar jag o älsklingen 1 år tillsammans :D ♥
Vi ska göra oss i ordning o äta frukost nu,
sedan ska vi myyyyyyyyyyysa! Vi tänkte spendera dagen i Gamla stan, hitta någon mysig restaurang där o bara strosa runt o ha det skönt :) Vi funderade på bio eller något sådant lugnt med, men eftersom Ea jobbar tidigt imorgon måste han åka hem halv 6 ikväll så vi får se vad vi hinner med!
VÄRLDENS BÄSTA DAG ska vi ha iallafall :)

Lägenhet + Bilder från igår

Jag o älskling hade en riktig mysdag igår.
Efter jag mött honom på centralen åkte vi direkt till Sollentuna där jag skulle kolla på en lägenhet.
(Hallå, stockholmsbor, är det ett okej område eller? Edsberg i Sollentuna. Det verka hyfsat iaf o en i klassen som är från Sthlm sa att det var okej, så länge man inte bodde i vad-det-nu-hette). Lägenheten var på 22 kvm som denna, men kändes lite större eftersom han hade loftsäng, som jag kunde låna.. Hyran var lägre än denna, jag får den helt omöblerad (yeey), jag får bo kvar fram till sommaren, den va fin o mysig o ja... allt var bra helt enkelt. Måste dock säga att den jag bor i nu är snäppet mysigare o fräschare (sääärskilt badrummet!) samt har ett myyyycket bättre läge, men jag får ju bara bo här i en månad till så what can I dooo? Det var jättemånga som var intresserade av lägenheten, han hade den ute på blocket o det var några som redan varit o tittat på lägenheten, men jag gick före alla dom om jag ville ha den, eftersom han var kompis med Kersti i min klass o det var genom henne jag fick reda på lägenheten. Eftersom det var så många som var intresserade, o han dessutom skulle flytta ut redan nu på torsdag var jag tvungen att bestämma mig till igårkväll o ringa o säga ja eller nej. Ville säga jaaa MEN jag har ju redan betalat hyra för september i denna jag bor i nu, plus att jag isf måste betala hyra för september för den andra lägenheten också.. Har ju liksom inte råd med två hyror....:S Men har inte råd att tacka nej heller, för tänk om jag inte hittar något annat o står lägenhetslös 1 oktober? Är ju liksom bostadsbrist.. Så jag ringde igår o tackade ja... Men inget kontrakt eller så är skrivet än så jag kan väl fortf ändra mig, men jag är ganska säker iaf :) Fatta vad skööööööönt att veta att jag har lägenhet under hela skoltiden, med en hyra på bara 3000! Den är dessutom fräsch, med helkaklat badrum o vita väggar där jag fick sätta upp vad jag ville, stort fönster, o buss precis utanför som tar några minuter till Sollentuna centrum. Måste ta pendeltåg till skolan på morgonen men hellre de än tunnelbana faktiskt....
Men eftersom jag ändå måste betala hyra till båda lägenheterna kan jag lika gärna bo kvar i denna september ut, gillar denna så mkt så :) Så att så får det bli! Yeeeey!

När vi kom hem lagade jag mat, sedan var vi tvungna att gå ner o slänga in några tvättmaskiner,
sedan käkade vi, sedan handlade massa gott o efter det blev det Den gröna milen, som är en gryyyym film!


Jag lagade goood middag:D kassler is da shit! ;P


- Mmmmm.......
säger Ea ;P


- Hej jag är schleten...
säger jag ;P


Lördagsmyyyyys


<3

Myshelg

Fy faaasen vad skönt att sova ut idag!
Vaknade först vid 8 o var pigg men tvingade mig själv till att somna om o sedan vaknade jag vid elva igen :) Har precis käkat frukost o nu ska jag diska o försöka hinna städa lite innan jag ska möta baaaaby på centralen om lite mindre än en timme. Ska bli uuuunderbart att krama o pussa på honom igen :) Jag har tvättid vid 4 (raava) men annars ska vi bara mysa o göra roliga saker idag :D Var tänkt att klassen skulle dra ut o dansa ikväll, men alla är såå himla trötta o slitna efter den första veckan i skolan, så vi väntar nog med det till nästa helg, o det var ju på ett sätt bra för vill ju inte lämna Ea själv i lägenheten när han väl kommit hit! Jaja, nu måste jag sätta lite fart här. Ska försöka ta lite bilder idag, har varit dåligt med det det senaste ;P
PUSS på er, ha en fin lördag!

Första skolveckan avklarad

Ligger i sängen o ska sova nu!
22.15 på en fredag, jag vet, men jag är helt sluuuut efter denna veckan!
Den har varit GRYM men det ska bli skönt med lite vila i helgen..
Imorgon kommer baaaby hit, WEEEY!
Nej jag orkar faktiskt inte skriva mer...
Skriver mer imorrn :)
PUSS o godnatt

Komplimanger

Jag har varit i skolan, duschat, pratat med mamma, diskat, lagat middag + lunchlåda o ätit o nu är klockan runt 21 o det är snart läggdags. Ja vad ska man säga...:P Det är ungefär sådär alla vardagar kommer se ut. Man hinner inte med mkt mer än skolan, mat osv, men jag klagar inte, jag flyttade hit för att dansa, dansa, dansa, o andra saker jag vill göra får jag ta på helgerna :P
Det har återigen varit en bra dag iallafall!
Men den började dåligt.. Jag gick upp extra tidigt idag för att kunna ta det lugnt på morgonen men ändå hinna i tid, o 8.20 tog jag tunnelbanan härifrån och då är jag framme vid medborgarplatsen runt 8.35 o därifrån tar det bara några minuter att gå till dansskolan, så runt 8.40 skulle jag varit där, precis perfekt med tanke på att vi ska vara där runt 8.45 för att börja värma upp o ställa in oss mentalt på en jobbig dag, innan första dansklassen börjar 9.15. Men sjääälvklart skulle tunnelbanan krångla, så vi stod still typ 10 min på 3 ställen, och jag kom fram till Danscenter precis innan vi började ändå :( Fick paniiiik när jag satt fast på tunnelbanan sådär o visste att jag inte skulle hinna till den tiden de vill att vi ska vara där, men inte kunna göra något utan tvingas acceptera att man blir sen, trots att man åkt hemifrån i god tid! I vanliga fall är jag en sån person som är dålig på att passa tider, ofta kommer sent, ja tidsoptimist helt enkelt, men nu anstränger jag mig verkligen o gör allt för att komma i tid för jag vägrar vara den där eleven som alltid kommer sent så jag började näsan gråta på tunnelbanan imorse för jag vill ju särskilt inte komma sent första veckan o framför allt inte imorse då vi hade jazz med anette starck som senast vi hade henne sa att hon hatade folk som kommer för sent, att det är respektlöst o att vi aldrig får göra de. Åh! Men jag kom ju 5 min innan lektionen började iallafall o jag vet inte om hon märkte något eftersom hon kom in i salen efter mig.

Själva jazzlektionen var skitrolig iaf! Vi fortsatte på koreografin till Michael Jackson-låten (vet inte vad den heter, det är inte hans låt heller utan någon låt han gjort en cover på) o jag älskar den! Koreografin alltså :) Fast låten med ;P
Att sedan få höra "Fan vad fin du var på jazzen idag" efteråt av en klasskompis (vi körde i grupper o fick kolla på varann)  gjorde min dag! Man blir så glad av sånt!
Fast det bästa idag var när jag fick en komplimang av självaste Robert Wägar i slutet av hans streetlektion när vi körde hans koreografi (popping/robot/futuristiskt-aktig) flera ggr i rad o han gick fram till just mig o bara mig efteråt o gav mig en komplimang. Nu är ni allt nyfikna på vad han sa va...?;) Men jag har svårt för att ta emot komplimanger när det gäller dansen. Jag tänker bara "Äh, sådär sa han/hon säkert bara för att försöka peppa mig för att han/hon tycker jag är dålig" Fast så kanske det var också....?;P

Fick t.o.m. ett "bra, precis så, nu du har faattat" (med rysk brytning) av ryska, stränga Margarita på baletten.
Haha ni ska veta hur hon är alltså. Springer runt mellan oss o skriker "Vad håller ni på med?" "Du, vad är det där för armar? Skärp dig!" "Vad är det där för dålig utåtvridning?" "Vad är det där för trams, du måste strääääääcka" "Men gumman, varför du gör sådär?" Osv osv, men grejen är att det är faktiskt BRA för man anstränger sig verkligen, fokuserar o gör sitt allra, allra bästa för såna kommentarer vill man ju liksom inte ha :P
Som hon sa till mig igår:
"Vad är det där för mage? Du måste iiiiin med magen, stabilt center, in in iiiin *kommer fram o känner*, det är geléééé, här känn på min mage nu, det är steen, du måste spänna, spänna SPÄÄÄÄÄNNA *jag spänner musklerna i nedre magen så mkt jag kan* sådääär ja, det är bättre, inget gelé!" Ungefär, hahaha. Ja gud... Men  det är bara att vänja sig, har henne 4 ggr i veckan!

Nej gud vad klockan går fort, började skriva detta för en timme sen! (Kollar på tv samtidigt så det tar lite tid;P)
Ska packa kläder osv inför imorgon, sedan soooova! Är helt slut, somnade t.o.m på lunchen idag, på riktigt! Hade precis ätit klart o satt o pratade med två i klassen o så la jag huvuder på sidan för att jämt vila lite, vips så hade jag somnat o börjat drömma o allting! Haha, trött ellö ;P

Jaja, vi hörs la imorrn
PUSS!

Laddar

Kollar på barnprogram, äter frukost o laddar inför en ny skoldag!
Jazz, street, balett o breaking står på schemat idag! Kuuuuul eller :D
Åhh nu är det Pingu på tv:n hahhhahaa fan vad bra det är, får sluta skriva nu;P
Hörs väl efter jag slutat nån gång!
PUSS!

Wonderful



Sitter o kollar på So You Think You Can Dance o äter kvällis, inte fel ;P
Världens bästa program eller? JA TROR DE VAAA!

Är väldigt trött just nu o träningsvärk är bara förnamnet på vad jag har just nu, särskilt i vaderna,
fifaaaaaan, när jag suttit still en stund är det en PINA att resa sig o börja gå:P Haha.
Har i allafall haft en GRYM dag i skolan idag också, skitroliga lektioner ;P Särskilt jazzen imorse, helt underbar lektion, så himla kul :) Längtar till nästa jazzlektion då vi ska fortsätta på koreografin vi gjorde (en vääry sensuell korre till en Michael Jackson-låt, me liiikeee)!

Nej men nu är det minsann inte paus längre så måste koncentrera mig på programmet ;P

Tänkte bara visa några bilder på Danscenter så ni får se hur det ser ut o vart jag håller till på dagarna :)






Fint va...?:)

Nu är Karin i Sthlm förresten! Hon ska på Coldplay i helgen tror jag (den fuskisen!), o bor hos sin bror här ända tills på söndag. Kuuul för mig, förhoppningsvis ska vi ses efter skolan imorrn!

På tal om morgondagen, imorrn har vi street, breaking, street igen o sist balett, weei vilken rolig dag! (Förutom balett sista lektionen då kanske....) Det ska bli....hmm... intressant med breaking iaf, mwaha! Inte min starkaste sida precis...;P Men kommer ha det 2 ggr i veckan så förhoppningsvis ska jag väl äntligen lära mig lite breaking innan vi slutar i vår ^^

Nej, vi säger så!
PUSS på er!

I've found my home

Jag har haft världens bästa dag!
Kunde inte varit en bättre första-dagen-i-skolan ;) Åhhhhh längtar till imoooorrn!
Underbara lärare o underbar klass o fan vad jag trivs o gud vad bra detta kommer bli!
Åh, alla verkar så gulliga :) O lektionerna var grymma!
Först balett, sen street med Robert Wägar, lunch sen KRS (som visst var komposition/rytmik/scenframställning) o sist street med Niki o då hade vi house, wiiie :D Grymt rolig dag!
Ser jättemkt fram emot morgondagen!
Har jazz på morgonen, det ska bli kul!

Nu har jag o älskling precis käkat köttfärssås o spaghetti o han står o diskar, snäll som han är ;) Själv ska jag duscha nu eftersom jag inte gjort det än (uuueeeh!) o sedan ska vi mysa en stund innan det är dags att sova :)

Imorgon åker min baby hem efter jag åkt till skolan eftersom han börjar jobba igen på onsdag, så när jag kommer hem imorgon kommer han inte vara kvar, DET ser jag INTE fram emot däremot! :( Vill ha honom kvaaar här <3
Men till helgen syns vi igen för då firar vi 1 år ;D

HAHAHA förresten, måste visa er världens roligaste bild, mwahaha, såhär hittade jag baby imorse:


HAHAHA fan va fult ^^ Jag gick i la mig tidigare än honom igår, han var inte trött än så han skulle kolla på tv en stund o sedan krypa ner hos mig men han råkade somna i soffan så när jag vaknade på morgonen låg han sådär, mwaha jeeflar vad jag smög för att inte väcka honom när jag skulle ta fram kameran ;) Haha!
(Yes jag fick tillstånd av honom att lägga upp denna bilden;P)

Första uppdateringen från Sthlm!

Sitter i lägenheten nu, jag kollar på The City o Ea ligger o snarkar ;P
Vi har inte varit hemma så länge, har varit iväg o shoppat hela dagen!
Först var vi på shoppingcentrat här i Solna (som ligger typ 5 min från lägenheten, faaarligt att ha H&M, Gina, Din Sko, MQ, Carlings, Make up Store, Stadium m.m. m.m. så nära!) där jag skulle införskaffa en nätverkskabelinternet visst ingick i hyran;P Fixade det men blev lite annat också: sporttop, byxor + tröja till dansen (jazzen o moderna), en megafin mapp som jag ska samla alla papper i, sporttejp (till mina fötter som krånglar) m.m.
Efter det drog vi till Ikea o handlade lite grejer som jag behövde o så avslutade vi med storhandling på Lidl och ICA (handlade lite på ICA i Säffle innan vi drog till Sthlm också + lite på Konsum här igårkväll, har fan handlat mat för flera tusen redan, fifaaaan, men nu har jag så det räcker läääänge iaf!)

Vi tänkte dra ut snart igen för Ea ville till en pizzeria som Jon (han jag hyr lägenheten av) rekommenderade igår, jag vill inte ha men får la offra mig o följa me ändå ;P
Sedan måste jag laga lunchlåda till imorgon när vi kommer hem o efter det blir det nog sängen, måste lägga mig tidigt idag, har en viiiiiktig dag imorgon ;) Wiiie, fan vad kul det ska bli att börja! Har balett, street, KRS (som är? hmm kroppskunskap?) o sen street igen, wöööööö!

Jaja, nu har jag babblat massa.
Tänkte mest säga att jag trivs som fan redan, lägenheten är suupermysig (fast ja, liten...;P) o fräsch, särskilt badrummet (som jag redan gjort rosa;P),  tv:n har alla kanaler man vill ha o bredband ingår o är supersnabbt, t-banan + konsum + videohyrning + massa annat finns precis utanför, man kan få tvätta i princip varje dag om man så vill för de är typ bara att boka dagen innan här vilket är sköönt, han jag hyr av är jättetrevlig, det tar max 20 mina härifrån till Danscenter sammanlagt o det är som sagt bara ca 5 min in till Solna Centrum o...ja.... ni hör ju.. Det mesta är perfekt ;)

Vi kom alltså hit igårkväll o då tog Jon emot oss, visade oss runt överallt o så skrev vi på kontraktet o så, sedan drog han o vi bar in allt från bilen o packade upp o gjorde i ordning allt direkt, avslutade allt med några O.C-avsnitt så vi somnade inte förrän 4 eller nåt! =S Yeahyeah....

Här har ni de bilder jag tagit hittills:


 Vi stannade o käka på vägen till Sthlm


Baby o jag ;)

Tog lite bilder på lägenheten efter vi fått upp lite av mina grejer:


(Tv:n + alla möbler är Jons, fast ja har ju en likadan tv:bänk hemma;P)




Gillar sänghörnan, den är mysig :)
(Vi har köpt o fått upp gardiner nu)




Badrummet är såå fräscht!






Idag gick vi upp vid halv 9 för att hinna med så mkt som möjligt!
Eller jag gjorde iaf, Ea låg (som ni ser på bilden nedan) kvar lite längre ;P


Första frukosten i lägenheten ;)


Är stoora fönster så man får in massa ljus på dagen :)


Redo för en shoppingdag ;)


Orkade inte duscha så klaga inte på luggen, hehe..


Spenderade några timmar på shoppingcentret i Solna C,
sedan drog vi till Ikea i Barkarby.
Jag sa till baby att göra något fult/kul på bilden o det enda han gör är sådär?;P Törre jävel ^^


Middag på Ikea. Viiiisst ser det gott ut? DET VAAAR DET!


HAHAAA HAHAHAHA MIN LUGG ^^


Skål.....?:P


Lite nödvändig minishopping ;D



Duschdraperiet blev peeeerfect i badrummet!
Dock är det lite skrynkligt :S ;P

Ja det var väl det jag hade att berätta :)
Hörs imorgon någongång efter 17 då jag slutar skolan,
dåååå lär jag vilja skriva av mej ;P

PUSS från meeej

Nu flyttar jag till Sthlm

Nuuu ska jag o Ea åka. Har precis haft "avskedsfika" med familjen, fick goda frallor o kladdkaka o grejer ;D
All packning är redan i bilen så vi är helt färdiga att dra nu, ska bara förbi ICA först ;P
Älskling kommer stanna hos mig tills på tisdag, sedan börjar han jobba igen o måste hem.. Känns himla skönt att han ska vara med mig de första dagarna iaf :)

Runt 7-8-tiden ikväll får vi flytta in i lägenheten.
Det är alltså en möblerad studentlägenhet (på only 22 kvm, hjälp!) jag ska hyra av en kille,
tror jag bor på fjärde våningen o det var typ 8 våningar med 40 studenter på varje våning! My gooood! Jag hoppas på lite lugn iallafall, kommer behöva det.. Men jag ska ju inte bo där så länge, får bara hyra den lägenheten fram till sista september, o sedan har jag ingenstans att ta vägen än så länge :P Ska leta ny lägenhet som en dåre under tiden jag är där!

Har fått låna mammas bärbara dator så jag har en tills jag ska köpa en egen när nästa lön kommer om 1½ vecka. Ska bara fixa mobilt bredband också, gör antagligen det imorgon :) Så mej slipper ni inte ;P

Fan, nu har jag inte tid att sitta här längre!

Måste Å.K.A. Fan vad nervös jag är. Det är verkligen på riktigt nu! Shiet, det pirrar i magen ;)
Hoppas jag trivs i Sthlm bara :) Jag får ju iallafall göra det jag vill = DANSAAAAA!

På måndag börjar jag skolan! Fick schemat (för första veckan) förra veckan o OHMAJGAD säger jag bara!




Såhär kommer mina veckor att se ut.

(Eller ja, såhär kommer min FÖRSTA vecka att se ut, o den är lite annorlunda eftersom läraren i modernt skulle vara ledig så vi har inte modernt första veckan, men i fortsättningen ska vi ha modernt 3 ggr/vecka)

För att förtydliga det lite: grönt = lite lugnare tempo, mkt stretch gult = normalt, rött = jättetuffa, hårda lektioner, ungefär.. Detta varierar hela tiden (byts varannan vecka) så alla lektioner = alla dansstilar kommer ha alla färger, fattar ni? Så om två veckor kommer kanske t.ex. baletten vara hård istället, medan streeten blir normal... Aja ;P
Schemat ovan är som sagt för första veckan, då moderna lektionerna är ersatta med något annat, vilket gör att det blir mindre röda dagar första veckan då de moderna lektionerna skulle varit röda (vet inte varför lektionerna de ersatte de moderna med inte blev röda då men..) så alla andra veckor kommer det alltså vara ca. 3 röda lektioner till i veckan.
Fattar ni.......?;P Kan verka lite krångligt men vi kommer nog in i det snabbt...


Det är alltså dans 9-17 mån-fre, 4 lektioner om dan och ni kan inte ens föreställa er hur jobbigt det kommer bli, både psykiskt o fysiskt. Men jag ska klara detta! Jag är sjukt peppad o vill detta så jävla mkt!
Uttrycket blod, svett o tårar är bara förnamnet nu men fan vad jag ska kämpa, fan vad jag ska utvecklas o fan vad jag ska ha kul! Detta är min dröm och den ska jag ta vara på!

Solitary madness

In this old town I grew up strong
In this old town I waited
For the right times
And the wieght to carry on
In this old town I waited

And this is everything I waited for so long

It's this old town I hated
But this old town has made me what I am


Bilderna från Liseberg, finally ;P

Jag, Ea, min bror Daniel o hans tjej Mery var ju som sagt på Liseberg på torsdagen förra veckan.
(Inte haft tid att lägga in alla bilder förrän nu)
Det var så jääävla kul, en av de bästa dagarna på hela sommaren!
Runt 8 på morgonen tog vi bilen upp till Göteborg, sedan gick vi i affärer en stund (jag fick lite saker av världens snällaste Ea :D Bl.a. skiitfina paljettprydnadskuddar från Chilli, rooosa/guldigt anteckningsblock som jag ska ha på danslinjen, strumpbyxor, örhängen.. Min pojkvän skämmer bort mig så jag skäms! Men han är så bestämd så man kommer inte undan ;P) o käkade nachobuffé innan vi drog till Liseberg. Sedan var vi där hela dagen/kvällen o åkte alla de värsta karusellerna o spelade massa o åt massa o åkte ännu mer äääända tills de stängde vid 23 :P Det var superfint väder o vi hade världens perfektaste dag <3


Baby körde


Det var stråååålande solsken!


Luggen ser megaweird ut här haha!


Haha vilken jävla bild ^^


Baby är laddad! :P


Lydias har världens godaste nachobuffé


Två särbarn


Framme på Lissaaan! Mery, en sovande Madde o Ea


- Ea + Daniel ;P


Glass i stora lass!


Meeeery


Att köa är dryyyygt! Här låtsas jag att jag tar kort på Ea fast det egentligen är tjejen i bakgrunden jag vill fota :P
Anledningen.....? Kolla bilden nedan.....:P


HAHAHAHHAHAHA uuuuueeeeeew!!!!!!!!! Den där tjejen hade hårigare ben än Ea hahahhaha fifaan, det syns inte ens på bilden men hon hade verkligen PÄLS o det är INTE okej om man är tjej tycker jag, sedan får andra tycka som de vill :P Haha, jag hann ta kort innan jag spydde iaf ^^


Rääädda innan Spökhuset! :S
Som vaanligt blev det jag som fick gå längst fram i ledet, huuuh!!!!


:D


HÖJDSKRÄCKEN OOOOOMAAAAJGAAAAAAAD!


Maddis


Eis ;P

Ea försöker vinna åt mej ;P


Hahaha Daniel försöker besegra tjuuuuuren!


Skräpmat obligatoriskt på Lissan ;P


:D


Sista bilden för kvällen.
Haha vilken underbart geekig pojkvän jag har ;)


Nuuu ni har jag endel att stå i!
Har grejat här under morgonen men det är fortfarande saker som ska fixas o göras innan jag o Ea drar till Sthlm.
Vi hörs igen lite senare,
vill såklart blogga en gång till innan jag åker :)

PUSS på er!

All I want is to rock your soul

Orkar.Inte.Blogga.
Inte haft en minut över idag o nu är jag overkligt trött,
hörs imorgon innan jag draaar!
Natti

Bilder från igårkväll

Det var jättetrevligt hemma hos Ea's föräldrar förut med alla :)
Vi satt ute på altanen o hade det mys, jag o Ea som inte gillar kräftor fick grillat istället,
o sen satt vi kvar ett bra tag o pratade, tittade igenom massa gamla bilder från när Ea's föräldrar var små (HAHAHA säger jag bara), kollade allas gamla betyg m.m. Lite kul ;P O jag fick en jättefin, stor handduk (röd med hjärtan pååå) av svärföräldrarna (eftersom jag flyttar), gulliga som dom är :) Perfekt för jag behöver handdukar!
Efteråt åkte jag o baby hem hit o hjälptes åt att packa (det tar aldrig slut!) o så har vi kollat på So You Think You Can Dance från igår som mamma spelade in åt mej :P

Nu är det sängen som gäller, har en fullspäckad dag imorgon så måste gå upp tidigt!

Här har ni bilderna från igårkväll iaf, som jag lovade ;)


En dålig bild på min utfitta


I Anders stuga. Här ute satt vi o käkade grillat o myste


<3


Världens mest misslyckade bild :P


Lille Viggo, Mikaela o hennes Timmy :)


Söta Viggo :)


Gänget påväg ner till bryggan


Mysigt


Finast i världen


Sedan drog vi upp till stugan igen o gick in eftersom det blev kallt


Viggo satte sig o ritade små lappar till mig o Mikaela :P


Gullisar ;P


Haha


Hahahhaha detta är så jävla kul, jag seriöst dog av skratt när jag fick denna bilden av Viggo o frågade vad det var,
o han svarade... hahhahahhahahaa han svarade:
- Det är en blooomma, med en pannkaka pååå!
Hahahhahhahaa va har ungen för fantasi egentligen, hahahaa ja den var jag inte beredd på ;P


Fiiika


Haha say whaaat


Malin är snygg därborta mwaha


Awww :D


Viggo råkade bajsa på sig...
(hahaha, okej måste väl skriva att needå han ramlade o lorta ner sej;P)


Haha vilken bild!


Sötnos :)


Igen ;P


Redo att draa.... Men vänta nu.... Något stämmer inte...?


Mina skor var liiite försmå för Ea :P


Så prova Anders dom o bara "Men dom passa ju perfekt ju!" Hahaha


Sedan prova han Mikaelas skor me, gött nöjd ^^ Hahaha Anders är rolig


Men dom var lite förstoooora ^^ (Det är 39:or, taha)


I bilen påväg hem. We went crazy.


Hahaha fyfan. Ea har snott min sjal även den fjollan ;P


Jag o Ea drog direkt till Fia efteråt där de var i full gång ;P
Fias syster Ann, Fia o Karin på bilden!


Ida o Ann!

Senare fortsatte vi vidare till after bitchen på Harrys, där det var alldeles för lite (o tråkigt!) folk o världens sämsta DJ men vi dansade på hela kvällen ändå, trots att det mest spelades skit som Nanne Grönwall, Lena PH, Gyllene Tider o ja... massa fucking kass schlager som man inte vill dansa till + den där pain in the ass-låten "Parappapapapaaaparapapaaaa paraparapapapapapaaaa kaboooom" hela tiden! Men vi gjorde det bästa av situationen o öste ändå ;)
Ea var aldrig med till krogen så han hämtade oss efteråt så vi slapp gå hem o sedan somnade vi som stooockar.
SKITROLIG kväll trots att jag var completely nykter! (Är seriös med träningen nu vetni;P)

JAJA nu orkar jag fan inte sitta här mer så GODNATT!
Hörs imorgon, ska åtminstone försöka ta mig tid till att blogga emellan allt jag måste göra,
dagen innan flytten som det är! Förlååååt för att min blogg suger right now! Ska bättra mig när jag KAN bättra mig!

PUSS PÅ ER!

On the run

Fan att jag o älsklingen sov till halv 2 idag! Jag som hade så mkt att göra =S
Jaja, vi har hunnit med lite iallafall, han hjälpte mig att städa badrummet, vika o packa ned mer kläder osv i flyttlådor o ja... käkat hämtmat ;P Mer har vi inte hunnit! Nu har jag brååååttom, ska göra mig i ordning o sedan ska jag o Ea dra till hans föräldrar på kräftskiva med alla syskonen + respektive osv.. Ska bli kul :)

Hade förresten skiiiiitkul igårkväll men berättar mer + lägger upp bilder när jag är hemma igen ikväll, hur sent det än blir, jag lovar ;)

PUSS!

Fullt upp!

Nuuu är jag här igen ;)
Hade varken tid eller lust att blogga igår.

Jobbade först 9-17, direkt efter cyklade jag o Karin till stan, jag skulle göra lite ärenden så hon joinade mig :) Jag fick uträttat det jag skulle o hittade mig även en dansväska! Den var SÅ FIN o SÅ MADDE o jag är SÅ GLAD ;D Hade ingen väska som var tillräckligt stor för att rymma 4 klädombyten (har fyra danslektioner per dag), skor, vattenflaska, matlådor, anteckningsblock osv osv, förutom min resväska då men den vill jag la inte ha till skolan ;P Så jag behövde verkligen en o så hittade jag den perfekta, braaa va ;D När vi skulle cykla hem igen började det spöregna, tack Gud för den! Kom hem dygnblöt, bytte om o så kom Ea o hämtade mig med bilen o så åkte vi ut på stan igen för att ragga flyttlådor ;P Fick maaassa banankartonger i andra matbutiken vi frågade på o sen åkte vi hem o började packa ned saker. Höll på med det ända fram till So You Think You Can Dance började, o efter programmet slocknade jag direkt :P

Idag har jag gjort min sista jobbdag innan flytten. Gick bara halvdag idag vilket var tur eftersom jag har massa att göra idag. Detta ska jag hinna med:

Tvätta klart allt som behöver tvättas
Stryka all tvätt som redan är tvättad o torr vilket är så mkt att det lär ta måånga timmar!
När ovanstående punkt är klar ska jag packa ner alla kläder i kartonger/kassar
Fortsätta packa ned allt annat jag ska ha med mig
Träna med Karin (springtur + styrkepass + stretch)
Duscha o göra mig i ordning
Vara på grillfest vid 6 i Anders Bergströms stuga tillsammans med de i styrelsen i Move It + instruktörerna (om nu någon av dem ens skulle komma?). Jag o Mikaela ska ta med oss våra boyfriends ;)

Nu får jag skynda mig om jag ska hinna med allt!
Lovar att ta massa bilder ikväll, o så kommer bilderna från Liseberg upp så småningom, jag lovar ;)
Ni får ha överseende med att det är mkt nu, flyttar ju på löööööördag!

PUSS på er!


Naaaatti!

Har haft en jättetrevlig kväll med girlsen!
Det blev jag, Karin, Emma o Fia o vi satt först på en uteservering i stan (de andra åt, men jag skippade det eftersom jag precis ätit;P) o pratade o så, sedan åkte vi hem till Fia o fortsatte vårat tjöt där ;P Mys helt enkelt!
Nu är jag trött som en get, for real. Så det blir sängen med en gång. Utan baby inatt :( Hur ska jag klara mig....?! Får kanske övertala han att komma hit nu....;P Imorgon ska jag upp o jobba igen, sista jobbdagen innan jag flyttar! Jag borde få tårta eller nåt ;P Haha nejdå. Men vi hörs väl imorrn eftermiddag eller nåt då!

Godnatt!
PUSS från mig ;P


Jag innan tjejorna kom o hämtade mig.
Hur schleeeeten som helst, jag vet, skratta inte!
Men ibland får man se ut så ;P
Man kan inte va snygg jämt så lika bra att visa upp sina fula sidor också här i bloggen ^^
(Har självfall på mitt hår om nån undrar btw o det är lite störigt....)

Jobb, träning o mys

Tjeena! Sitter just nu i köket med bärbara o käkar middag: grillad kyckling, quinoa o en god sallad o det smakar uuuunderbart! Karin gick ganska nyss, vi har kört ett hårt styrkepass här hemma o innan det var vi ute o sprang (gick ner till spåret, sprang 3:an, gick hem). Det känns myyycket skönt såhär efteråt kan jag säga!
Vi drog ut direkt efter jag slutat jobba vid 5 så därför har jag inte hunnit uppdatera något. Är dålig på att uppdatera överhuvudtaget just nu, jag vet, men prioriterar ju såklart hellre att göra andra saker än att sitta framför en dator...
Yeah yeah, när jag käkat klart ska jag duscha o göra mig i ordning lite snabbt, sedan ska jag, Karin o Fia ha myskväll hos Fia. Det, kära vänner (o ovänner?), ser jag fram emot!

PUSS på er, hoppas ni mår bra o har det skönt :)

Twins?

Hallå där! Precis kommit hem ifrån bion.
Filmen (Harry Potter) var helt okej, fast den kunde vart bättre, det hade den nog varit om jag sett filmen innan (4an, alltså. För detta va 5an, va...?=O) ;P Sen kändes den lite som en "mitt-emellan-film", det hände liksom inte så mkt, men det som hände var väl nödvändigt inför nästa film, eller vad man ska säga.. Ja, ni som sett den fattar nog...;P Det var jättemysigt iaf, huuur många år sen är det inte som jag var på bio i Säffle? Åtta år sen? Something like that.....:P O biopopcorn är aldrig fel ;)
Men det roligaste på hela kvällen måste ändå varit min o Karins klädsel! Hahaha! Jag slängde på mig svarta tights, ett långt svart linne o en svart- o vitrandig långärmad över, "snyggt men ändå bekvämt, perfekt för bio" tänkte jag. När jag kliver in i bilen (Karin hämtade mig) ser jag att hon har på sig EXAKT samma sak! Hahahahaaha, så säger hon: "Men va fasen, jag tänkte liksom, det är snyggt men ändå bekvämt!"
HAHA fan va kul :D Så hade båda svart axelväska också xD

Ja, ni ser ju själva:




Hahahaha hur fult är det inte xD
(Fint mitt hår lagt sig på Karins huvud på bilden till vänster också^^)

Nu är Ea här bakom mig o pussar ihjäl mig den sötnosen så jag får nog sluta nu ;P
"Mmmmmm, va go du är" säger han nu o pussar mig ännu mer, hahaha ;D
"Min lilla tussilago" sa han nu hahhahhahahha o även att jag inte får skriva det för då verkar han fjantig sa han men nu gör jag de ändå ;P Mwaha! "Min lilla tjyv skulle jag sagt egentligen, du är ju randig" HAHHAHA! Yeahyeah, over and out.

Bio!

Håller just nu på o lägger in bilderna från Liseberg men nu hinner jag inte mer (så ni får se senare ikväll eller imorn) för nu ska jag göra mig i ordning. Om en halvtimme kommer Karin o hämtar mig o då ska vi dra o köpa godis o sedan gå på bio! Harry Potter blir det :) Det ska bli såå mys! Vi har umgåtts alldeles för lite denna sommaren :( O nu flyttar ju jag om en vecka!=S Buhuu! Men men, nu måste jag skynda mig!

Ha en trevlig söndagskväll :)
PUSS!

Bilder från gårkvällen

Hos Ea:


Jag o Ea handlade massa gottit :)


Baby fixar musik via internetet på tv:n (tv-spelet). Så går de när man inte har dator ;P


Jag


Haha såklart


Vi spelade Alias. Är jag lik....?;)


Sen skulle Mikaela va lik den andra gubben... Ja, vad tycker ni....? HAHAHAHA


Sen tog Mikaela kameran o bomba oss me kort ;P


Hahaha Ea


Vet inte vad jag sysslar med :P


Hahaha


Mikkan o Timmy


Haha va?


Baby ser sur ut xD


Helt plötsligt såg jag att Ea hade kattöron, hahahaha


Gullungar :)
Haha, de fick inte sluta pussas förrän tiden runnit ut ;P

Ja, det var bilderna från kvällen igår det,
myyycket bilder blir det just nu, ni ska snart få bilderna från Liseberg också ;P

PUSS så länge!

What the....?

Öhhhhh jag vaknade nu?!
Faan vad trött jag måste ha varit! Eller, det var jag ju också.. Men trodde inte jag skulle sova SÅ länge! Aja, hade väl ändå inget vettigt att göra idag....:P

Trots att jag var aptrött för att jag bara sovit 3 timmar natten innan o sedan jobbat igår
så blev det ändå sent inatt, somnade nån gång efter 3, liite halvfull sådär ;P
Men det var iaf jättetrevligt igår, var hemma hos Ea med honom, Mikaela o hennes kille Timmy.
Vi drack, spelade spel, lyssnade på musik o käka massa gott.
Läängesen jag träffade Mikaela så det var kuul <3

Bilder från kvällen kommer alldeles strax, måste bara vakna till lite först = käka middag, haha.

PUSS på er!

Bilder från i torsdags


Påväg till Ea's stuga!


Jag var glad :)


O ville posa en extra gång ;)


Vi satte oss på en filt ute i trädgården i stugan o myste :)


Vi hade köpt med maaat!


Haha
(Jag har inte pillat bort ananasen om ni nu tror det, jag älskar ananas, var Ea som gett sina till mej;P)


Love


PUUUUUSS


Jag är vampyr, bara så att ni vet


Fan vad vi älskar varandra ;)


Sedan drog vi till ett badställe! Vi var nästan helt själva (förutom ett äldre par låååångt bort), såå mys ;D


Efter vi badat hade vi lite picknick ;P


Vi hade det så jävla härligt!


Herbert ville också vara med o fika. Här mumsar han glatt på Digestive.


<3


När vi kom tillbaka till Ea's stuga hade hans föräldrar, hans moster o morbror o hans mormor o morfar kommit dit, o de kalasade för fullt ;P


Vi joinade dom, fast vi höll oss till detta, kräftor är inget för oss ;)

Vi stannade ända tills det börjat mörkna,
sedan åkte vi till mig o myste me O.C resten av kvällen ;)

Snabb uppdatering

Hej på er!
Finally har jag lite tid över för my precious blogg ;)
Har precis slutat jobba nu o försöker samla kraft o ork inför vad som komma skall ikväll ;P
Är verkligen helt slut, bara sovit 3 timmar inatt!
De två senaste dagarna har iaf varit helt underbara, o Liseberg igår var sjuukt kul! :D
Ska börja lägga in bilder nu, börjar med torsdagen.
Ja, det var allt jag ville säga :)
Hörs snart!
PUSS!

Hoooot!

Gud jag svettas ihjäl!
Nu blir det en kall dusch, sedan åker jag o Ea ut till stugan!
Vi ska ha picknick, sola, bada o mysa, hääärligt vaa!

Åhhhh jag längtar så mkt till imorrn, då ska vi till Liseberg, wiiiiiiiiie!!!!!

Hoppas ni har det bra i solen!

PUSS!


Sommardag

Idag är det soooool!
(Eller det var det ju igår med men då var jag ju mest inomhus i affärer...:P)
Ska äta frukost nu o sedan gå raka vägen ut på altanen o lägga mig o läsa i solen :) Har saaaknat det! Är blek som en blekfis igen =S
Sedan ska jag o Ea åka ut till hans stuga på landet o mysa, va med hans släkt o så :) Ska bli treeevligt!
Blir nog en riktigt mysig sommardag!

PUSS!

 



Shoppingdagen i Karlstad

Jag är trööööött! Ska lägga mig o sussa direkt efter jag postat detta inlägget..
Kom inte hem från Karlstad förrän runt 9 (puhh!), o det första jag gjorde när jag kom hem var att riva upp allt jag shoppat o prova, ta kort osv ;) Hämtade även ut ett H&M-paket på vägen hem så var lite att prova där med ;P
Sedan blev det kvällsmat o So You Think You Can Dance såklart!

Jag är riktigt nöjd med dagen i Karlstad iaf, hittade lagom mkt o vi hade det jättetrevligt :D

Här kommer lite bilder:


Woooaa spöke?! Blixten är konstig ibland alltså..


Påväg till Karlstaaad iaf! Älskar att åka bil med bra musik i öronen!


Vi satt ute i solen o lunchade, mys


Inne på Gina. Köpte jeansen (99:- på rea, my god!). Ville ha tröjan också men hade precis köpt en annan randig därinne :P


Min dagens outfit i provhytten;P
Lång t-shirt, svart väst o blåa låga converseliknande skor. Alldeles för varma kläder för denna dag kände jag!


Hemma igen. Skjorta + shorts från H&M-paketet


Köpte denna randiga tröja på Gina som jag ska ha till dansen (fast till vardags också).
Väskan låg i H&M-paketet o jag e kär


Detta låg också i H&M-paketet: grå t-shirt m. knut där nere, jeansshorts (samma som ovan),
o ett par gröna skor! Ville ha svarta men de var slut i min storlek, så då tänkte jag att wtf, lite färg kan va kul ;P Vet att dom är sviiinsköna eftersom jag har (hade?) ett par likadana svart- o vitblommiga som är (var?) mina favvoskor men självklart glömde jag kvar dom i Sthlm på en audition :( Hoppas de fortf finns kvaaar på dansskolan jag var på!


Nya mjukiskortbyxor till streeten.
T-shirten är också rätt ny, fick den av baby i Grebbestad ;P
ÄLSKAR NYA STREETKLÄDER!
Nu fattas bara den röda adidasjackan som jag kärade ner mig i på Stadium....


En otroligt schleeeten Madde efter en heldag med shopping!

Köpte lite mer smått o gott i stan också som jag kanske visar imorgon eller nåt.
Handlade/fick endel på IKEA också, hittade dock inte allt jag skulle ha men jag är nöjd ändå...:) Än så länge...;P

Nej hörrni, nu vill Madde sova!

Natti!
Puss!

Karlstad

Nu drar jag, mamma o Ulrica till Karlstad!
Ska in till stan först för att shoppa (jag ska främst leta efter nya danskläder)
o sedan ut till IKEA! Ska bli så kuul, vet att det låter töntigt men shopping gör mig så jävla glad ;)
Kommer nog hem sent ikväll!

PUSS!


Fucking beautiful



Det här berör mig så jävla mkt.
Jag kan inte se på det utan att tårar börja rinna.
Inte bara för att Mia Michaels är en underbar koreograf o detta numret är helt fantastiskt,
inte bara för att Kayla är min favoritdansare och dom gör det här helt perfekt med så mkt känsla och inlevelse,
utan detta är så mkt mer, mer än bara dans.
Så mkt känslor bubblar upp inom mig.
Jag vet precis hur det är. Hur det känns.
Att vilja slå sig fri från någonting men inte kunna. Vara fast. Göra saker mot sig själv som man egentligen inte vill. Skada sig själv. Veta att man förtjänar bättre men inte kunna sluta.
Detta klippet får mig att minnas hur jag mådde då. Hur jag tänkte. Hur jag kände. Hur fucked up min hjärna verkligen måste ha varit. I efterhand förstår man inte hur man kan göra såna saker mot sig själv.

Jag är så glad över att jag är frisk idag.

Så du tror du kan dansa vaaaa?



Sådäääär nu har jag äntligen städat klart
! Har plockat undan, dammat, dammsugit, skurat, städat garderoben, bäddat rent i sängen, sorterat tvätt o börjat lägga i tvättar. Är både trött o svett nu men tänkte dra ut i spåret nu för en liten springtur/promenad, sedan blir det dusch o efter det kvällsmat framför So You Think You Can Dance! Underbart avslut på en förövrigt sugig dag ;P Ea har precis varit här en sväng så det gjorde dagen lite bättre iallafall ;P Men nu måste jag skynda mig så jag hinner allt innan SYTYCD börjar!

PUSS på er!

Städpaus

Hittade några bilder från året 07/08 med streetlinjen











Åh underbara minnen! Underbar tid!

Nej nu får jag väl återgå till mina klädhögar....

Rolig dag?

När jag gick in o kollade hur många som läst min blogg idag redan fick jag lite dåligt samvete för att jag inte uppdaterat något än. Men jag vaknade ganska nyss förstår ni ;P Sov jättedåligt inatt så ville inte gå upp förrän jag var utvilad eftersom jag måste vara PIGG idag! Är nämligen dags för städ-/tvätt- o strykdag! KUUUL VAAA!?:D Hann aldrig städa mitt rum ordentligt sist o dessutom svämmar garderoben över (rena o smutsiga kläder blandade i en salig röra, euuuuw!) trots att det ligger tonvis med kläder på mina stolar så att jag inte ens kan pilla med lillfingret på stolen förrän allt ramlar ned.... Haha! Måste få ordning o alla kläder tvättade o strykta innan jag flyttar ju så lika bra att börja redan nu. Yes, det är vad jag har att se fram emot idag!
Men med en god frukost i magen o sedan go musik på hög volym ska det nog gå bra ;)
Har ju morgondagen att se fram emot då jag, mamma o Ulrica ska till Karlstad o shoppa o sedan till IKEA! :D Weeiihooo! Sedan har jag hört att det ska bli soligt o jättefint väder tors/fre o förhoppningsvis får älsklingen ledigt då så vi kan hitta på någonting! Blir nog antingen Göteborg/Liseberg, Grebbestad eller massa mys ute i hans stuga.. Vi får se :)

Nu, frukost!


Träningsnördar

Jag o älskling innan vi tränade förut:


HAHAHAHA vi e så nöööördiga ;P
Snyggt med våra iPods som hänger i magfickorna ^^

Det blev en springtur iallafall.
Det var jäkligt skönt faktiskt, förutom att jag ramlade, det var inte så kul....=/ Fastnade med foten i en grop, vrickade till den o ramlade pladask o det började värka direkt o jag tänkte "FAAAN nu har jag skadat foten så jag inte kommer kunna dansa när skolan börjar, jag viiiiisste att nåt sånt skulle hända!!!"
Men det gick bra sen ändå, kunde fortsätta springa efter en liten stund som TUUUUR VAR! Den värker dock lite o så nu men det går väl över hoppas jag...
Vi körde situps o armhävningar när vi kom hem men sen orkade vi faktiskt inget mer utan gjorde i ordning kvällsmat istället. Jag råkade glömma äggen på plattan (satte på dem innan vi körde styrkan o stretchen) så de kokade i 25 minuter, hahaha! Faaaen så törre di blee ;P
Jaja nu blir det dusch eftersom det inte orkats än, sedan ska jag o baby krypa ner i sängen
o mysa tills vi somnar

Natti!
PUSS!

Lee Stafford

Klickade precis hem detta från eleven.se:

79:- /st

Har lääänge tänkt att köpa en värmeskyddande produkt då jag fönar o plattar mitt hår väldigt mkt men det har inte blivit av men nu äntligen fick jag tummen ur. Det är ju rätt viktigt, ändå.. Slängde med ett torrschampo som jag hört är väldigt bra också, så slipper man kanske tvätta håret varje dag för att se fräsch ut!
Perfekt nu när jag börjar danslinjen om två veckor o inte vill gå dit med fettigt hår (man dansar sämre när man känner sig ful, faaaktiskt!) men ändå inte behöva duscha på morgonen, då man ändå ska till skolan för att bli svett ;P
Jag hoppas dessa produkter är bra nu, men som sagt har jag hört att dom verkligen är det trots att det inte är ett speciellt dyrt märke = perfekt ;)

Älskar att prova nya produkter!

I love Melba
















Melba.se är min absoluta favoritsida!

I only wanna be with you

You started something
Oh can't you see
Ever since we met you've had a hold on me
It happens to be true
I only want to be with you
It doesn't matter where you go or what you do
I want to spend each moment of the day with you
Look what has happened with just one kiss
I never knew that I could be in love like this
I fell into open arms
And I didn't stand a chance
Now listen honey
I just want to be beside you everywhere
As long as we're together honey I don't care 


Bilder från lördagskvällen (igårkväll)


Jag såg lite annorlunda ut mot i fredags va.....?;P


Hos Andreas Olsson på förfest. Emma o Karin på bild :)


Söta Camilla


Andreas o Erik


Fick en trevlig överraskning när älskling knackade på dörren :)
Ea's första kommentar när han såg mig:
"Oj jäävlar i helveteee!!" Hahaha :) Bra eller dåligt tänkte jag....?:P Bra som tur var, men han kände knappt igen mig, han sa att de kändes nästan som att han va otrogen när han pussade mig, tahaa!


<3


Loooove


Jajajajaaa posing posing posing


Nu räcker de väl snart....?;P


Tydligen inte ;P
Hahahaha Ea ser så jävla full ut mwaha (fast okej, han var ju rätt full med:P)


Sen fick vi en fotograf iaf ;P
<3


Men vi fortsatte ta egna kort sen ändå ^^


Okej, finally, den sista :P
"Se cool o farlig ut, som en ganstaaah" sa jag. Haha jag vet inte om vi lyckades så bra,
iaf inte jag för jag ser mest arg/ledsen ut :P


Sedan drog vi till torget (Stadsfestivalen). Vi var lite hungriga så köpte keeeek ;P
Yes de e min som e naturell ^^


Hahhaha


Spöke?






Hahahha, snygga paret ;P




Vi träffade Ea's föräldrar!


Jag o Ea's mamma :) (Fick klippa bort nån snubbe...)


Finaste människan i världen


Se så lika mor o son är!


Vi me Ea's pappa ;P


:)


<3


Jag står o ser finurlig ut


Jag o Ea var så fulla så vi t.o.m. dansade o sjöng med till Billy, ett Gyllene Tider-coverband.
Men de va kuuul :)

Sedan drog vi till Stenhuset o dansade röven av oss med alla de andra,
så jäkla kul var det :)

Denna kvällen var lätt den roligaste, skiiitlyckad kväll o gud vad kul jag o älskling hade ihop ;)

Bilder från fredagskvällen


Såhär såg jag ut!


Förfest hos Malin. Vi spelade ölspelet o hade skitkul!
En halv Malin, Morgan o Therese på bild


:)


Jag


Malin, gooing!


På förfest nr 3 (tog inga bilder på andra förfesten vi var på), hemma hos Ea som var snäll o lånade ut lägenheten :)


Jag o Malin. Såå smickrande bild!


Folk


En halv jag, Malin o Therese


Hmm...?:P


Ea o hans kompis kom förbi senare för att kolla läget ;P Ea ser drooooogad ut hahaha


O så får ni en bild på den fina pizzan jag åt igår på dagen med Ea efter dansuppvisningen ;P
Andra pizzan för helgen, haha!

Efter detta gick vi till Harrys där vi stannade tills de stängde o sedan blev det såklart fyllepizza.
Sammanfattningsvis var det en jäkligt rolig/trevlig kväll :)

Karin/Carin

Grattis till mig, mamma o min kompis som har namnsdag idag! Det är nämligen Karin idag! (Jag heter det i mellannamn, fast med C, efter mamma som heter Ulla-Carin) Det var ju nyss Madeleine också, så vi slog ihop det lite o har haft lite kalajs här hemma nu med paj o vaniljsås o jag har fått lite pengar o så ;) Niiice huh!
Jag är inte direkt bakis idag heller som tur är, men jääkligt trött o seg är jag ändå.. Får bli en lugn o mysig dag idag :) Ska leka med baby sen, men han får inte köra bil än så vi får vänta lite tills han kan komma hit ;P

Jaja nu ska jag sätta igång o lägga upp festbilderna från i helgen,
det är endel ;)

PUSS!


En helt ny Madde

Kom hem från Malin för cirkus en timme sen, men är så trött så ville bara sitta o ta det lugnt ett tag, läsa bloggar, slappa, ladda om inför ikväll...:P Ska hoppa in i duschen nu o sedan göra mig partysnygg men först vill jag visa er min nya frilla! Malin gjorde ett skiitbra jobb (men va annat kan man förvänta sig av nån som ska börja på Toni & Guy ;P), hon tog typ 10 cm på längden o klippte hellugg på mig, ist för min snelugg som jag alltid haft... Ja, ni ser ju själva på bilderna nedan :) Jag är supernöjd men känner knappt igen mig själv! Tänk vilken stor skillnad en liten lugg kan göra..



   


Visst ser jag annorlunda ut?

Hoppas jag får till luggen bra efter jag duschat bara!

Nej nu måste jag skynda mig.
Ni får alla bilder från igårkväll imorgon istället, tillsammans med alla bilder jag ska ta ikväll ;P

Ha en trevlig lördag sötnosar!
PUSS!

Dansuppvisning

Hallå! Har ganska nyss kommit hem ifrån Ea (sov där inatt), behövde hem o duscha, byta kläder osv men nu ska jag cykla tillbaka till honom igen o så ska vi gå ner till stan o kolla på dansuppvisningen (wiie vad kul det ska bli att se!) på torget o sedan dra o käka nånstans!
Det var skitroligt igårkväll men berättar mer o lägger upp bilder när jag är tillbaka hemma igen!
Fast först ska jag till Malin o klippa mig också, eftersom det inte blev igår. Nervöööös ;P

PUSS!




Jag precis nu.
Förlåt för kassa, konstiga cam-bilder men hinner inte ta något bättre :P

RSS 2.0