Tröttare

image5



E så sjukt trött just nu! Vill bara lägga mej o sova men då kommer jag väl inte bli trött när jag ska lägga mej ikväll.. Så får försöka hålla mej vaken. Ska till Anders musikstudio vid 19 ikväll o mixa musiken till våran dansuppvisning med Move It (våran dansförening där jag undervisar alltså) den 27e april, så gissar på att det kommer bli sent ikväll..=S Orkar inte det egentligen! Sov alldeles för få timmar inatt, började åtta i kstad o körde hårt till kvart över ett med bara korta raster. Gick inge bra för mej idag heller, kände mej bara så jävla kass, hade en såndär dag som jag bara hatar!! Då man bara känner att man borde sluta dansa för att man ändå aldrig kommer kunna bli nåt, för att man e för dålig helt enkelt. Blää.. Hade iaf massa newstyle idag, gjorde nästan en hel koreografi till slutföreställningen på Scala 9 maj. Gillar verkligen newstyle egentligen men idag kändes de som att inget funkade för mej.... Jobbigt!
Somnade nästan direkt jag satte mej på tåget och önskade att vi aldrig skulle vara framme, sov så gott o drömde en massa! Men så var man i Säffle o var tvungen att gå ut i kylan (frös faktiskt rejält) o cykla ända hem.
Gud vad ja klagar nu känner jag men e verkligen inte på humör idag. Har iaf precis ätit världens goaste fiskgratäng så har fått lite nya krafter. :) O i skolan (efter vi slutat) åt jag en jättegod sallad som innehöll: råris, kassler, gurka, majs, paprika, kikärtor o kidneybönor! Även om jag klagar på att jag e jäkligt trött nu, så ger ändå maten väldigt mkt! E sömnen som måste förbättras åxå.. Sen blir man ju självklart sliten ändå av att träna massa/hårt, särskilt när hjärnan måste jobba så mkt när man dansar för att hålla reda på alla steg, ordning, räkning osv, så man blir både fysiskt o psykiskt trött... MEN DANS ÄR JU SÅ JÄVLA KUL! Jag tycker ju det egentligen, hoppas de känns bättre imorrn! Då har vi jazz me Erica åxå, älskar hennes lektioner!

Gud, har så många tankar som bara snurrar runt i mitt huvud just nu. Och så den där känslan i bröstet, det liksom skaver. Känns som nånting sitter fast mellan bröstkorgen typ och det vill inte försvinna, gör ont när jag andas och har varit så i flera dagar nu.. Förstår inte va de e för nåt.. Men nu orkar jag inte sitta här o va negativ mer, har en massa att göra o fixa med innan vi ska till studion vid sju.. Hejsvejs.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0