And he kissed me til' the morninglight





Hej sötnosar!
Vet ni? Nu är våran nya danslokal i princip klar! Kuuuul! Ska dit ikväll med Mikaela för att titta på den och kanske dansa lite, och även träffa de andra i styrelsen + några instruktörer och danslever som också ska dit! Det enda som fattas är en riktigt bra ljudanläggning, men den är iallafall beställd och kommer snart. Guud vad kul detta ska bli! Undervisar bara 3 grupper denna terminen (jazz avanc, street avanc och locking) för jag känner att jag inte har tid med mer, men det är lagom:) Ser fram emot en ny termin! Men jag vill ju dansa lite själv också så jag måste anmäla mig till Dansstudions hobbyklasser snart... Blir nog street, ragga, house, jazz/jazzfunk och balett tror jag! ÅHH vill dansa NU!
Iallafall, efter vi varit i danslokalen så ska jag till Zizala's på förfeest! Men det blir ganska lugnt, ska dela en vinflaska med Karin bara och sen får jag se om det blir after beach eller inte! Jag är liksom lite av en fattiglapp just nu.. Läängtar tills första stora lönen för det jag jobbat under sommaren kommer!
Förresten, angående min filmkväll igår med söt så................ får ni inte veta någonting;) Taha! Men vi ska ses imorgon igen iallafall!
Nu ska jag duscha och göra mig i ordning!
Ha en bra kväll!
PUSS

Kommentarer
Postat av: alexandra

hur har du fått denna fina layouten? och hur lägger man till en bild där uppe? jag hittar bara alla de vanliga :/

kram alexandra a (:

2008-08-14 @ 21:00:23
Postat av: Madde

alex: hehe.. ja har gjort den själv! så ere bara att lägga in den sen.. har gjort all min design själv, man får fixa o hålla på i tusen år bland kodmallar/stilmallar o skit, de e rätt krångligt innan man lär sej.. kan dock inte förklara hur man gör såhär, de e lite invecklat ;P

2008-08-15 @ 01:02:10
URL: http://maaddeleeen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0