Dansshow



Ikväll gäller det! 20.00 har vi våran dansshow på torget, och det ska bli så kul! Kom och titta om du har vägarna förbi;)
Haha, bilden ovan är på en affish som satt uppe på stan, och någon har gjort ett hjärta runt oss, aaw :)
Nu måste jag in i duschen för att sedan göra mig i ordning.
PUSS

Kommentarer
Postat av: I D A

Ja då jag har haft det bra i Cannes :) Skillnaden är att DC är mer inriktat på Street och är SKIIIIIT dyr! Deras teknikträninbg är inte alls lika bra som Kuhlers. DC är på heltid också. Lite för mycket dans skulle jag tycka för att kunna engagera sig tillräckligt och få ut så mycket av utbildningen. Går du Kuhlers (som är på halvtid, 2lektioner om dagen) kan du göra som mig och ta kvällskurser! Men jag lovar att man är helt slut efter en dag! Vill du utbilda dig i street eller teknisk dans? För att träna teknik skulle jag välja Kuhlers eller Balettakademien förberedande(behöver man gå ett år innan man söker dansarlinjen om man inte tränat mycket teknik innan)! Är du mer inne på street passar ju DC, DiAmbra(Ambras danslinje), eller Balettakademiens nya streetutbildning bäst! BA:s street utbildning är helt ny så jag vet inte hur den är, men kan tänka mig att den är bra både i street och för tekniken!

OJ nu belv det värsta uppsatsen här :D Bara att fråga om du undrar något mer! Tack för gratulationerna :) Gick uppvisningen bra?

2008-08-03 @ 14:15:59
URL: http://aijdawolfie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0