Strawberry kisses

Då var streetcamp över..=S Känns tråkigt för det har varit så grymt kul och jag vill bara dansa meeer! Varenda klass har varit superrolig! Detta har varit veckans schema iallafall:




Lite dålig bild kanske men.. Vårat schema är det som står under F-spalterna iaf, fortsättning/avancerad.

Förutom dessa dansklasser har det varit föreläsningar, vi har tittat på Breakdance-battle på torget som var gryymt och i onsdags blev det även utgång på Arena (The Official Afterparty) där det blev dans hela kvällen, skitbra dj's (dj d-lite & playersclub dj team, dj willrock, thomas rusiak och pee wee) som bara spelade hiphop och funkmusik och det var nästan bara dansare där o ös på dansgolvet hela tiden med bland annat b-boys on the floor, alltså alla breakare visade upp sig en och en massa ggr i en ring av all publik. Grym stämning och massa dans blev det! Även alldeles för mycket skumpa ;P
Har inte jättemycket bilder från de här fyra dagarna, har mest filmer och funderar på att lägga upp några av dom men har inte klurat ut hur man gör än?:P Tell me:P
Men okej, här kommer lite bilder iallafall



de flesta i min grupp, väntar på locking-klass..



mongo-madde käkar lunch



från klassen vi hade med t-rock från rock steady crew,
jag skrev ju att vi skulle ha YNOT från rock steady crew, men det blev ändrat och t-rock kom istället, fan inga fel alltså;P sök på dom på youtube får ni se va grymma dom är!



såhär ful/trött/sliten/seg blir man av att dansa så mkt om dagarna, är så himla intensiva lektioner också, men det är MER än värt det och jag vill ha det såhär varje dag!



men innan vi skulle till arena fick man ju fräscha upp sej lite;P (glittret i ansiktet e från en scarf;P)
jag o mikaela hade våran egna lilla förfest i hennes brors lägenhet samtidigt som vi tittade på fotbollen (som sög!) o käkade mat o massa godis o lyssnade på förjävla bra dansmusik på youtube :)



jag precis innan vi gick in på arena



mikaela och t-rock ;P



b-boys on the floor



mikaela, jag o vår albin ;P



igen, fast censur på mej vaaa hahaha


Sådär, nu får det räcka..
Kommer som sagt lägga upp lite videos sen, bl.a från breakdance-battlet om ja kan lista ut hur man gör;P
Kan ju lägga upp dem på youtube annars och sedan länka, fast njae..

Jaja, idag är det ju midsommar! Men vädret suger, som vanligt, vad vore svensk midsommar utan regn?=S (ROLIG antagligen, hahaha) Jag o Mikaela hade egentligen tänkt oss att dra till Grebbestad idag men pga vädret så skiter vi i det och istället blir det fest i Karlstad med danskompisar. Fast vet inte så mkt om vad som händer, vart vi ska osv, men det får bli som det blir, har inga förväntningar på dagen, då kan man inte bli besviken heller:P Får se vart/hur allt slutar ;)
NU blir det dusch och fix och sedan midsommar-mat här hemma innan vi åker in till Karlstad.
GLAD MIDSOMMAR allihopa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0