Party!


Kvällens outfit!

Nu drar jag! Är sjuuukt laddad ;D
Hörs imorgon! Ska ta bilder som aaaaldrig förr ikväll ;)

PUSSAR!

Kommentarer
Postat av: Anonym

MEN SKOJJAR DU, DÖ ÄCKEL. OCH HUR FAN VÅGAR DU KOMENTERA POSITIVT PÅ KISSIES BLOGG???? FAN VA VIDRIGT OCH JAG GICK I DIN KLASS USCH!?!?

2009-07-19 @ 05:43:11
Postat av: Verran

Hade du kul på festen igår?=) Snygg outfit ;D

2009-07-19 @ 13:33:39
URL: http://verraan85.blogg.se/
Postat av: Dress Like a Princess

Snyggt!

2009-07-19 @ 18:32:57
URL: http://dresslikeaprincess.blogg.se/
Postat av: Madde

svar till anonym: hahaha chilla din jävla tönt (vem du nu än är, iallafall en feg person eftersom du skriver anonymt), vart är din respekt? jag kommenterar vad jag vill, till vem jag vill? hur jag vågar? hahahahha men fjant, jag skrev att hello kitty äger o att hon visst passa i keps? OH NOOOOO NU MÅSTE JAG DÖ FÖR JAG ÄR SÅ ÄCKLIG!

(for the record gillar jag inte ens heller kissie för fem öre, läser mest hennes blogg för att jag stör mig på bloggen o hela konceptet, men alla vet ju att de bara e fejk o att hon inte e sån i verkligheten utan bara håller på som hon gör för att tjäna pengar, säga vad man vill om det, men det finns faktiskt en människa bakom bloggen o så mkt skit som hon får redan så behöver hon inte fler taskiga kommentarer, jag är inte så omogen så jag håller på o skriver elaka kommentarer i folks bloggar (särskilt inte till någon jag aldrig träffat o faktiskt inte känner?!), antingen säger jag något snällt eller så håller jag käft.)

2009-07-19 @ 23:03:48
URL: http://maaddeleeen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0