I'm happy

Har precis kommit innanför dörren. Det har varit en otroligt bra dag idag!
Först hade vi yoga i skolan, det var den skönaste lektionen jag nånsin haft. Det var liksom ingen jobbig, anstängande yoga-form vi körde utan en lugn, skön med fokus på andning typ. Sista 20 minutrarna fick vi bara ligga ned på mattan med en filt över oss medan instruktören pratade o bad oss tänka på olika saker. Undra hur många som somnade på slutet? Haha. Jag lyckades hålla mig vaken iaf men var nära att börja drömma flera gånger :P Man blev sjuukt avslappnad o trött efteråt iaf, så lite jobbigt var det ju att köra igång med afrikanskt efter det :P Men man kom in i det snabbt o blev pigg igen, det var ju så kuul :D O det bästa av allt? Jag kände inte alls mkt i armen trots att det var massa arm-fläng:P Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie!

Efter skolan åkte alla i klassen som kunde hem till Lisa, som fyllde år idag :D Vi har varit där fram tills nu o käkat kladdkaka o lekt massa roliga lekar :) Vi hade hur kul som helst!
Åh vad bra jag mår just nu :)
Den jobbiga känslan i magen jag hade när jag kom hit efter lovet är som bortblåst! Hoppas verkligen detta håller i sig cause I love my life right now ;)

Nu börjar Andra Avenyn om en halvtimme o jag måste laga lunch tills imorgon, diska, duscha o göra mig redo för sängen så jag kan sova när programmet är slut. I better hurry!

PUSS!


Saknar dock dessa två ting: Min älskling o min hellugg ;P


Kommentarer
Postat av: Veronica <3

Hej sweet, allt ok?=) Händer idag då?

2009-11-18 @ 14:43:21
URL: http://verraan85.blogg.se/
Postat av: Anonym

jag kan fixa luggen vet du, hemma i helgen? puss söta

2009-11-18 @ 19:38:16
URL: http://maaliiinjohansson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0