Just a slut like one of us

Idag är det en riktig regn-mys-fredag.
Vad innebär det tror ni? Jo just det, mys ;P (precis som de andra senaste dagarna också eftersom baby varit, och är, sjuk. Skönt att slippa hettan iaf).
Baby var iväg till sjukhuset idag men det var som tur inget som behövde behandlas med penicillin som typ halsfluss eller så, utan det var ett vanligt virus som skulle gå över av sej självt snart..
Hans föräldrar var precis här en sväng, o nu ska vi iväg ut på stan för lite ärenden åt mej, sen typ storhandla :P
Vi ska förbi hem (huset-hem) också o säga heeej till mamma som kommer hem idag från Dalarna + hämta våffeljärn för jag o Ea ska göra linssoppa o våfflor idag :D Passar vädret perfekt!

Tråkigt bara att idag är sista dagen på Ea's semester som jag är ledig samtidigt.
Alltså, han har ju fler lediga veckor sen men då jobbar ju jag...:S
Så typiskt att Ea skulle bli sjuk, jag blir nästan aaarg, inte på Ea alltså såklart, söta lilla stackaren,
men på GUD!!!!!
Jag som hade längtat så mkt efter de här fyra dagarna ända sedan sommaren började...
Grebbestad, shopping, bio, vattenland, Gbg, stugan var bara några av de saker som jag/vi tänkt vi skulle hinna med att hitta på, iaf några av dem, men vad blev det? Inget. Och nu finns det ingen möjlighet till att göra något av det där tillsammans, förrän isf i mitten av augusti, runt 16:e när jag slutat jobba, men då lär väl inte Ea ha semester längre? Lär väl förresten knappt vara sommar längre heller. Jävla Gud.



Aaaaargggggghhh

(Borde kanske passa på att ringa Tele2 idag när jag ändå är arg,
har nämligen fortfarande inte fått det jääävla mobila bredbandet,
fast det gått... ja, vad är det nu? 2½ månad?! Har ringt typ 5 ggr det senaste, o suttit i kö minst en halvtimme varje gång, o pratat med 5 lika okompententa människor som inte kunnat hjälpa mej men lovat att ringa upp senare när de pratat med någon annan avdelning blabla men det kan ni ju lista ut själva att dom inte gjorde va. Senaste killen jag pratade med förra veckan skulle styra upp allt o LOVADE att det skulle komma senast onsdag eller torsdag denna veckan, HALLÅ DET ÄR FREDAG IDAG?! Han skulle även smsa ett ordernr, eftersom han inte kunde få fram det så han skulle skicka det senare på dagen, så jag kunde spåra paketet men tror ni jag fått nåt?! Räkningar får jag däremot, 2 st har jag fått t.o.m! Ska inte ens behöva nedlåta mej till att sätta mej i deras telefonkö i 40 till 50 fucking minuter igen!
Nej nu ska jag pussa på Ea lite så jag återfår lite happiness. Jag är faktiskt egentligen jätteglad idag. Inte alls arg. Förutom på Tele2. Och Gud.)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0