Midsommarbilder

Förlåt för dålig uppdatering. Jag o Ea gick o la oss typ imorse så vi sov bort halva dagen, jag vaknade o-bakis som tur var men har ändå mått skit idag, haft magvärk som inte varit av denna värld så har bara legat i fosterställning i soffan o inte orkat röra mej. Själv har jag varit också eftersom Ea varit (och är) med kompisarna. Jag har tittat på 3 filmer o käkat pizza o maaassa glass. Kanske inte det bästa när magen redan gjorde så ont så jag skulle dö men jag var booored o behövde tröst :P 
Nu ska jag sova o invänta att baby kommer hem o kryper ned bredvid mej. ♥

Nedan har ni lite bilder från igår. Det var nog den lugnaste o minst innehållsrika midsommar i hela mitt liv men det var faktiskt riktigt skönt, var precis det jag kände för igår! Först var jag o Ea på middag hemma hos mamma, med mormor, morfar o en vänninna till dom. Fick goood midsommarmat, hallon-/blåbärspaj med vaniljsås o sist men INTE minst massa jordgubbar med gräddmjölk. Mmmm! Var mätt som en get efteråt.
Framåt kvällen åkte jag o Ea tillbaka till lägenheten, jag försökte övertala honom att dra iväg till sina kompisar (jag kunde själv inte vara med mina eftersom alla var på olika håll:S) o att det var lugnt med mej men han stannade kvar ändå o vi var uppe typ hela natten o kollade på typ tusen avsnitt av That 70's show o drack cider o öl o åt massa popcorn o snacks o spelade in massa videos o hade kul o mysigt:D Britt-Marie o Ceasar var med också såklart!

Att sån enkel husmanskost kan vara så gott egentligen.
Är det bara vi som har spenat till potatisen förresten? Haha, vi har alltid det, på påsk/jul osv med.. :)
Mmmmm för andra bilden förresten ;)








Haha söööötaste i världen ♥


Ceasar hamnar på allt konstigare ställen..


Törstig är han också den rackaren!


Aww :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0