Nattprat

Blev 2 armband, ett par örhängen, ett skärp o en sminkborttagning rikare idag ;P Ändå har jag pengar kvar på presentkortet! Wiie ;) Får nog bli en sväng till Lindex imorrn igen ;) Skulle ta bilder på det nya förut men kameran bara dog trots att jag hade nya batterier! Wtf?! Behöver verkligen en ny kamera alltså..

Ligger i sängen nu o svettas ihjäl. Hur ska jag kunna somna i denna värmen? Vågar fan inte ha öppet fönster för det är så läskigt när man sover ensam tycker jag, eftersom det ALLTID kommer in massa äckliga kryp...=S Huuuuh... Det känns inga lika farligt när man är två, av nån konstig anledning:P Då vet jag att det inte bara är mej krypen tafsar på;P Haha.. Har nämligen inte min baby hos mej eftersom han verkligen behövde sova ordentligt. Stackaren åker till jobbet 5 på morgonen o kommer ofta hem runt 7-9 på kvällen..=S ♥ Han sliter som ett djur min man!
Förresten, pga det, och att det var så underbart väder i helgen så vi bara ville va ute, så skjuter vi upp min flytt in till honom till nästa helg. Inte för att va sån (eller hänga ut honom:P), mitt rum är rätt stökigt det med om man säger så (SKA städa imorrn), men hans lägenhet är verkligen... väldigt... väldigt ostädad just nu :P Annars hade jag ju såklart kunna bott där ändå trots att jag inte flyttat in/fått upp alla mina grejer än o så, men är det inte min skit så pallar jag inte;P Haha! Skönare att flytta in när vi haft tid att storstäda o så först. Är skönt att bo lite hemma innan också, mitt rum e så mysigt ;)

Nää nu är klockan 1 fast jag lovade mej själv att lägga mej i tid idag! Jag som ville läsa också..
Imorgon ska jag iallafall ta tag i mitt liv o städa, fixa ärenden o TRÄNA! Åhh saknar träning. Har inte rört en fena sedan jag slutade skolan :S Ska bli så fuckin' skönt att komma igång igen!

Har även ett förbannat, stort, viktigt beslut att ta. Gaah hur vet man vad som är rätt?
Ska lägga mej o fundera lite nu....


Kommentarer
Postat av: F R I D A

jag hatar också när det är kryp i rummet! myggor och spindlar har jag sett i mitt rum.. ussch! haha :(

2010-06-08 @ 11:43:38
URL: http://fridamarklind.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0