Kungliga operan

Halli hallå ;)
Hann inte skriva något igår för kom hem så sent o hade massa att göra. Men så kommer det vara rätt ofta så det får ni stå ut med, hehe.
Det har iaf varit en jättebra dag idag, o igår med!
Igår hade vi ju först parakrobatik o det var faktiskt det roligaste på hela dagen, var ju skitkul ju ;) Svårt o läskigt men skitkul! Sedan hade vi pardans med Maria från Let's Dance som ser ut såhär för er som inte vet:



Vi hade vals med henne o jag kan säga som såhär: det ser lättare ut än vad det är!
Shiiiit, vi är ju ändå dansare men faan vad svårt o rörigt det var! Hahaha! Det var då faenimejen inte min grej iaf ;) Vi har ju bara fyra killar i klassen så man fick ju dansa tjej o tjej ganska mkt eftersom vi bytte partner rätt ofta o var tvungen att kunna både föra o följa då o det var jäkligt förvirrande, vilket håll man skulle, vilket ben, om det skulle bak eller fram, hållning, riktningar, fotarbete osv osv... Förstår om de i Let's Dance har det svårt ;) Haha! Men det var hur som helst kul!
Efter lunchen hade vi "jobba med texter" (till föreställningen) o sedan bokade jag sal o koreograferade solo i två timmar.

Idag började vi också dagen med parakrobatik. Vi gjorde mkt mer avancerade (o läskigare!!) grejer idag, som t.ex. att stå rakt upp på någon annans axlar (aaah man var ju fan uppe i taket!), stå på händer på en annan persons händer (den personen ligger alltså på golvet som ni säkert fatta) osv osv.. Gaaah vissa grejer var riktigt läskiga men jag vågade prova allt iaf ;) Sedan hade vi "jobba med texter" igen o sista lektionen hade vi Auditionträning. Myycket lärorikt!

Det fanns ingen ledig sal idag så jag åkte direkt hem när vi slutade vid 3 o var alltså för en gångs skull hemma tidigt:) Har tvättat, diskat, lagat mat o bara tagit det riiiktigt lugnt ;)
Nu blir det tv-kväll! Är trött som en get.

Imorgon ska vi till Kungliga Operan o titta på när herrarna har balett! :D
FAN vad kul det ska bli! Finklädda ska vi vara också ;)

Snart är det freeeeedag o då kommer baaaaaby hit!!!!

PUSS


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0